Recenzie hotelov - Akbük (19)

Najnovšie recenzie hotelov

Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

83% Michaela

29.08.2014

Novy krasny hotel, krasne prostredie, prezili sme super dovolenku, cestovali sme s dietatom, hotel je idealny pre rodiny s detmi. Cely tyzden sme si uzivali krasne pocasie a uzasny hotelovy rezort, nam sa velmi pacilo, hotel vrelo odporucame. Personal nie vzdy rozumel anglicky, ale vzdy sa da dohodnut, vobec nam to neprekazalo. dovolenku si treba uzit a nie znechucovat malickostami. Jedlo v restauracii bolo velmi pestre, chutne, urcite nikto nezostal hladny alebo smadny. Upratane sme mali kazdy den, voda na izbe tiez dolozena, raz sa stalo, ze chyzna zabudla dolozit, ale hned, ako sme jej to povedali, nam dolozila aj dve bez problemov.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

56% Hodor

24.08.2014

Hotel vhodný pre rodiny s malými deťmi. Cesta na hotel z letiska s nepochopenou a podľa mňa zbytočnou 15 min. prestávkou na benzínke(vraj prestávka na WC). Transfer cca trval 1,5 hodiny. Príchod na hotel cca 10:15, izby mali byť o 14:00, avšak niektorí neboli ubytovaní ešte o 16:30. Hotel je asi 4 km od civilizácie(Akbuk), 10 km od mestečka Didim. Hotelový bazén jeden, pre deti ďalší s tobogánmi, ktoré sme nezaregistrovali v prevádzke. Areál hotela pekný, trávnatý, ubytovanie v jedno a dvojposchodových blokoch. Jediné, čo klapalo boli animácie, ako denný, tak i večerný program. snažili sa.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

83% Ján

19.08.2014

Hotel je nový, čistý, postavený v chránenej oblasti, vďaka čomu je v podstate jednou veľkou záhradou. Personál je rovnako nový, preto treba mať pochopenie pre ich nezohranosť, neskúsenosť a pre turecké chápanie plynutia času. Nikdy však nebol problém sa dorozumieť. Ako sa snažím naznačiť, dojem zo samotného hotela je vynikajúci. Celkový obraz však kazí amaterizmus CK. V cestovke v BA nás ubezpečovali, že izby budú po prílete prichystané. Ako vám však delegátka oznámi, ubytovať sa dá až od 14. Našťastie, realita bola taká, že ubytovávanie začalo už o 12, faktom však je, že niektorí Slováci boli ešte o 14 bez izieb. Ďalšie riadky sú venované už len delegátke pani Kristýne Němcovej. Všetko začalo už cestou na hotel. Oznámila nám, že keďže má skúsenosti s tým, že hostia sa často pýtajú na WC, zastavíme sa po ceste na benzínke. Tam nás už miestni očakávali, WC za 0, 50€ a 10minútová pauza trvala zhruba 20-25 minút. Ďalším skvostom cestovky a delegátky je výlet do Efezu. Obed v cene, avšak horibilne predražené nápoje nie. Ďalej návšteva "zlatníctva", kde údajne pre klientov ck vybavila zľavu 50%. Vtieraví Turci a ceny šperkov, ktoré by na Slovensku neboli ani v hoteli Kempinsky. Čerešničkou na torte jej vystúpenia bola úplná ignorancia, čo sa týka odletových informácii. Dva dni pred odletom nebolo nikde vyvesené, kedy sa uskutoční stretnutie, na ktorom sa dozvieme podrobnosti o odlete. Deň pred odletom došla okolo 11 a dala do informačnej knižky oznam, že sa stretnutie uskutoční o 11 a čakala v bare na cestujúcich. Nezažil som veru nikde. Mimo tohto výkvetu cestovky bola dovolenka takmer bezchybná.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

80% galka01

16.08.2014

Hotel je lokalizovaný v dedine, najbližšie mestá sú 4km a 10km vzdialené. Vhodný pre rodiny s deťmi. Nie je tam príliš rušno, animátori vytvárali super atmosféru a ešte lepší večerný program. Vstup do vody plytký, možnosť si zaplávať asi po 150m. Voda pokojná, čistá a teplá.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

46% FJK

16.08.2014

Zrekonštruovaný hotel s novými prístavbami, s neustálym odstraňovaním závad počas dňa aj noci. Vzdialenosť od letiska 1, 5 hod. autobusom. Ubytovanie po príchode do hotela chaotické od 11, 00 hod. do 17, 00 hod. Izby nepripravené, neupratané! Areál hotela príjemne navrhnutý, bazény - hlavný bazén a bazén pre deti fungoval celý deň, tobogany 2-3 hodiny denne, vybavenie pre deti dobré. Animácie - super.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

43% František

15.08.2014

Hotel je po kompletnej rekonštrukcii a niektoré časti sú novo postavené, avšak dielo je strašne sfušované. Celkovo areál pôsobí pekne a príjemne, avšak stále sa vykonávajú nejaké opravy počas dňa aj počas noci v objekte areálu aj v objektoch ubytovania.Personál je absolútne neprofesionálny, nie len že nehovorí nemecky, rusky, ale s problémami aj anglicky.V hoteli sú prevažne domáci Turci, čo je vlastne tragédiou pre tento hotel.Z letiska sme sa presúvali veľmi pomalým tempom asi 1 a pol hodiny, ubytovali nás od 13-tej do 17-tej hodiny.Tobogany pre deti fungovali počas dňa asi dve-tri hodiny -tragédia.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

66% Zuzana

10.08.2014

Hotel Aurum Spa v Didime je nový, teda presnejšie prerobený hotel, a preto má ešte detaily, ktoré sa časom určite doladia. Nie je to však nič závažné, čo by znepríjemňovalo pobyt. Dovolenku určite neľutujem, príjemne sme si oddýchli, aj sa zabavili.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

86% Michaela

28.07.2014

Nový hotelový komplex sa rozprestiera v rozsiahlej záhrade v malom mestečku Akbük. Celkovo hodnotím hotel veľmi pozitívne. Hotel je veľmi vhodný pre rodiny s malými deťmi. My sme tam boli ako pár a tiež sa nám veľmi páčilo. Nachádza sa tu skutočne veľa možností, ako na plno využiť čas. Táto oblasť Egejského mora je známa tým, že nie je zatiaľ až tak vyhľadávaná zahraničnými turistami. Chodia sem na dovolenky skôr Turci, ktorých bola aj v tomto hoteli prevaha. Ďalej je pre ňu typické, že teploty nie sú až také vysoké ako v oblasti Antalye, počas nášho pobytu dosahovali v priemere príjemných 30 stupňov a taktiež tu pofukuje mierny vetrík, čím sú aj vysoké teploty znesiteľnejšie.

prečítať si celú recenziu