Recenzie hotelov - Didim (61)

Najnovšie recenzie hotelov

Didim Beach Resort & Spa Elegance recenzie

Didim Beach Resort & Spa Elegance

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
65% NikdyViac

18.09.2019

Hneď po príchode na hotel problém... Namiesto izby s výhľadom na more sme dostali economy izbu, pod ktorou bola centrálna klíma a tieklo tam WC. Keď sme žiadali o inú izbu, stále niečo rozprávali, že sme Slováci. Zjavne nás považujú za menejcenných. Nakoniec sme izbu dostali na druhý deň, tá už bola v lepšom stave. Popis dovolenky podľa cestovných kancelárií a fotiek nezodpovedá realite. Na každej fotke je odfotené mólo na mori a aj pri programe, ultra all inclusive je za poplatok, takisto aj jeden bar na pláži. Hotelová pláž je špinavá a smrdí po rybách. Nedostatočné množstvo ležadiel, keďže je pláž veľmi malá. My sme chodili denno denne na verejnú pláž, ktorú taktiež fotia, aby to vyzeralo, že patrí k rezortu, žiaľ, nie je to tak. Na verejnej pláži je krásne čisté more a dostatočne miesta. Strava je zlá. Denno denne to isté, je to to najmenej, čo vám turecká kuchyňa vie ponúknuť. Stane sa aj, že prídete na obed v riadnom čase a nemáte prílohu k jedlám. Nápoje miešané sú len nejaké farebné vody... Ostatné nápoje za poplatok. Riad špinavý, vodu vám dajú na stôl v sklenenej fľaši, ktorá už bola opakovane použitá, dolievajú ich stále vodou, ktorá chutí a smrdí ako chlór. WiFi 0 bodov, nikdy nefunguje. Pripojenie pripomína 90te roky. Personál je milý. Udržiavajú poriadok. Program v hoteli žiadny, čiže sami si musíte hľadať aktivity, aby ste sa nenudili. Disco nefunguje. Hotel spĺňa požiadavky max 3*, nakoľko sme boli viackrát v Turecku už v x tureckých 5* rezortoch. Jedlá na foto neexistujú. Ovocie minimálne, dostanete tu hrozno, hrušky, jablko, slivku a občas melón. Je vidieť, že sa jedná o starý rezort, do ktorého sa neinvestuje. Je  zrekonštruovaný iba naoko. Jediná výhoda je, že blízko sa nachádza prístavné mesto Aydin, v ktorom to žije. Jediná možnosť kultúrneho vyžitia. Pridávam aj nejaké foto napr. reštaurácia na pláži za poplatok a to sme mali program ultra all inclusive. Izba odtrhnuté tapety, namiesto výhľadu na more sme mali výhľad na smetné koše, nefunkčná klíma, nie manželská posteľ, ale 2 spojené. Takto 5* hotel nevyzerá!

prečítať si celú recenziu
Aquasis De Luxe Resort & Spa recenzie

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
96% lubica

10.09.2019

Hotel krásny, čistý, strava tiež dobrá, nie je čo vytknúť. Ústretovosť personálu, veľmi milí animátori, boli super, veľa súťaží. Troška dlhší transfer z letiska, išli sme cez 2 hodiny. My sme boli ubytovaní v apartmánových domčekoch, môžem len odporučiť. Bazény krásne, čistučké.

prečítať si celú recenziu
Palm Wings Beach Resort recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
79% Dáša, Vlado

22.07.2019

Len nikde sa nepísalo, že na pláž je 80 schodov, transfer trval až 2 hodiny /po diaľnici/ a pláž malá - 2 rady ležadiel /ľahnúť na pláž mimo ležadiel sa nedá/. Ale ležadiel je veľa, je tam aj poschodové mólo. Ale ináč krása - prostredie, ubytovanie, bazény a strava. "Od nevidíš do nevidíš" jedlo a pitie.

prečítať si celú recenziu
Venosa Beach Resort & Spa recenzie

Venosa Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

100% Palo

18.07.2019

Bola to super dovolenka: hotelové izby orientované smerom k moru + súkromná pláž, dostatočné množstvo ležadiel, plážové osušky k dispozícii zadarmo, pláž udržiavaná, milý a nápomocný personál, služby, strava, možnosti občerstvenia počas dňa, izby pekné, každý deň upratané, uteráky a osušky menené podľa potreby.

prečítať si celú recenziu
Palm Wings Beach Resort recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
90% katka

24.06.2019

Výborný hotel pre toho, kto hľadá kľud a ticho - tým, že je situovaný v krásneeeej záhrade formou domčekov a nie ako hotelový komplex, je tam pokoj. My sme išli hlavne k moru, to bolo trochu ďalej, nakoľko je až na konci záhrady - ale zase tam nebol taký ruch a dali sa vybrať ležadlá. Rodiny s deťmi a starší ľudia sa viac zdržiavali v niekoľkých bazénoch, nakoľko tie boli v centre rezortu. Zaujímavá je prechádzka do mesta Didim asi 20 minút.... mne vadili len mačky, ktoré tam večer behali a skákali na stoly na terase...

prečítať si celú recenziu
Didim Beach Resort & Spa Elegance recenzie

Didim Beach Resort & Spa Elegance

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
100% Nina H.

27.09.2018

Veľký rezort, 2 budovy hotela, 3 bazény, pri mori parádny bazén so slanou vodou, s výhľadom na more. Často sme boli aj vo fitku, ktoré bolo vcelku dobre vybavené. Zo stravy sa dalo vždy niečo vybrať a dobre najesť. Až na to, že naša izba nemala balkón, aj keď bola tá lacnejšia - menšia, úplne dostačujúca. Na pláži je síce málo ležadiel pre taký veľký rezort, ale vždy boli voľné pri bazéne nad morom.

prečítať si celú recenziu
Adrina Beach Resort & Spa recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
100% Zuzana

25.07.2018

Ubytovanie je v bungalovoch, s terasou. Nádherná pláž, čisté more, obrovský bazén s toboganmi, skvelí animátori, výborná kuchyňa, veľký výber jedál, ovocia, zeleniny, koláčov, o zábavu je postarané, každý večer vystúpenia na amfiteátri.... proste super dovolenka...

prečítať si celú recenziu
Aquasis De Luxe Resort & Spa recenzie

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
96% Katarína K.

04.07.2016

Hotel otvorený 6 týždňov pred našim príchodom. Počiatočné obavy vystriedala spokojnosť so všetkým. Výborné služby, jedlo, úžasný aquapark a najlepší detský klub Neverland. Naš decká odtiaľ nebolo možné dostať. :-D Záhrada bola len nedávno vysadená, čiže to tam vyzerá ešte "plešato", ale raz to tam bude krásne. Určite odporúčam.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Didim

Venosa Beach Resort & Spa recenzie 98%

Venosa Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

Kvalita izieb98%

Intenzita hluku v izbe2%

Čistota izieb2%

Personál96%

Pomer ceny a služieb2%

zobraziť recenzie
Aquasis De Luxe Resort & Spa recenzie 96%

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Adrina Beach Resort & Spa recenzie 94%

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe5%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb5%

zobraziť recenzie
Didim Beach Resort & Spa Elegance recenzie 76%

Didim Beach Resort & Spa Elegance

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Majesty Club Tarhan Beach recenzie 66%

Majesty Club Tarhan Beach

Turecko - Egejská riviéra - Didim

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie