Recenzie hotelov - Didim (79)

Najnovšie recenzie hotelov

Didim Beach Resort & Spa Elegance recenzie

Didim Beach Resort & Spa Elegance

Turecko - Egejská riviéra - Didim

65% NikdyViac

18.09.2019

Hneď po príchode na hotel problém... Namiesto izby s výhľadom na more sme dostali economy izbu, pod ktorou bola centrálna klíma a tieklo tam WC. Keď sme žiadali o inú izbu, stále niečo rozprávali, že sme Slováci. Zjavne nás považujú za menejcenných. Nakoniec sme izbu dostali na druhý deň, tá už bola v lepšom stave. Popis dovolenky podľa cestovných kancelárií a fotiek nezodpovedá realite. Na každej fotke je odfotené mólo na mori a aj pri programe, ultra all inclusive je za poplatok, takisto aj jeden bar na pláži. Hotelová pláž je špinavá a smrdí po rybách. Nedostatočné množstvo ležadiel, keďže je pláž veľmi malá. My sme chodili denno denne na verejnú pláž, ktorú taktiež fotia, aby to vyzeralo, že patrí k rezortu, žiaľ, nie je to tak. Na verejnej pláži je krásne čisté more a dostatočne miesta. Strava je zlá. Denno denne to isté, je to to najmenej, čo vám turecká kuchyňa vie ponúknuť. Stane sa aj, že prídete na obed v riadnom čase a nemáte prílohu k jedlám. Nápoje miešané sú len nejaké farebné vody... Ostatné nápoje za poplatok. Riad špinavý, vodu vám dajú na stôl v sklenenej fľaši, ktorá už bola opakovane použitá, dolievajú ich stále vodou, ktorá chutí a smrdí ako chlór. WiFi 0 bodov, nikdy nefunguje. Pripojenie pripomína 90te roky. Personál je milý. Udržiavajú poriadok. Program v hoteli žiadny, čiže sami si musíte hľadať aktivity, aby ste sa nenudili. Disco nefunguje. Hotel spĺňa požiadavky max 3*, nakoľko sme boli viackrát v Turecku už v x tureckých 5* rezortoch. Jedlá na foto neexistujú. Ovocie minimálne, dostanete tu hrozno, hrušky, jablko, slivku a občas melón. Je vidieť, že sa jedná o starý rezort, do ktorého sa neinvestuje. Je  zrekonštruovaný iba naoko. Jediná výhoda je, že blízko sa nachádza prístavné mesto Aydin, v ktorom to žije. Jediná možnosť kultúrneho vyžitia. Pridávam aj nejaké foto napr. reštaurácia na pláži za poplatok a to sme mali program ultra all inclusive. Izba odtrhnuté tapety, namiesto výhľadu na more sme mali výhľad na smetné koše, nefunkčná klíma, nie manželská posteľ, ale 2 spojené. Takto 5* hotel nevyzerá!

prečítať si celú recenziu
Aquasis De Luxe Resort & Spa recenzie

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

96% lubica

10.09.2019

Hotel krásny, čistý, strava tiež dobrá, nie je čo vytknúť. Ústretovosť personálu, veľmi milí animátori, boli super, veľa súťaží. Troška dlhší transfer z letiska, išli sme cez 2 hodiny. My sme boli ubytovaní v apartmánových domčekoch, môžem len odporučiť. Bazény krásne, čistučké.

prečítať si celú recenziu
Palm Wings Beach Resort recenzie

Palm Wings Beach Resort

Turecko - Egejská riviéra - Didim

79% Dáša, Vlado

22.07.2019

Len nikde sa nepísalo, že na pláž je 80 schodov, transfer trval až 2 hodiny /po diaľnici/ a pláž malá - 2 rady ležadiel /ľahnúť na pláž mimo ležadiel sa nedá/. Ale ležadiel je veľa, je tam aj poschodové mólo. Ale ináč krása - prostredie, ubytovanie, bazény a strava. "Od nevidíš do nevidíš" jedlo a pitie.

prečítať si celú recenziu
Venosa Beach Resort & Spa recenzie

Venosa Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

100% Palo

18.07.2019

Bola to super dovolenka: hotelové izby orientované smerom k moru + súkromná pláž, dostatočné množstvo ležadiel, plážové osušky k dispozícii zadarmo, pláž udržiavaná, milý a nápomocný personál, služby, strava, možnosti občerstvenia počas dňa, izby pekné, každý deň upratané, uteráky a osušky menené podľa potreby.

prečítať si celú recenziu
Palm Wings Beach Resort recenzie

Palm Wings Beach Resort

Turecko - Egejská riviéra - Didim

90% katka

24.06.2019

Výborný hotel pre toho, kto hľadá kľud a ticho - tým, že je situovaný v krásneeeej záhrade formou domčekov a nie ako hotelový komplex, je tam pokoj. My sme išli hlavne k moru, to bolo trochu ďalej, nakoľko je až na konci záhrady - ale zase tam nebol taký ruch a dali sa vybrať ležadlá. Rodiny s deťmi a starší ľudia sa viac zdržiavali v niekoľkých bazénoch, nakoľko tie boli v centre rezortu. Zaujímavá je prechádzka do mesta Didim asi 20 minút.... mne vadili len mačky, ktoré tam večer behali a skákali na stoly na terase...

prečítať si celú recenziu
Didim Beach Resort & Spa Elegance recenzie

Didim Beach Resort & Spa Elegance

Turecko - Egejská riviéra - Didim

100% Nina H.

27.09.2018

Veľký rezort, 2 budovy hotela, 3 bazény, pri mori parádny bazén so slanou vodou, s výhľadom na more. Často sme boli aj vo fitku, ktoré bolo vcelku dobre vybavené. Zo stravy sa dalo vždy niečo vybrať a dobre najesť. Až na to, že naša izba nemala balkón, aj keď bola tá lacnejšia - menšia, úplne dostačujúca. Na pláži je síce málo ležadiel pre taký veľký rezort, ale vždy boli voľné pri bazéne nad morom.

prečítať si celú recenziu
Aquasis De Luxe Resort & Spa recenzie

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

96% Katarína K.

04.07.2016

Hotel otvorený 6 týždňov pred našim príchodom. Počiatočné obavy vystriedala spokojnosť so všetkým. Výborné služby, jedlo, úžasný aquapark a najlepší detský klub Neverland. Naš decká odtiaľ nebolo možné dostať. :-D Záhrada bola len nedávno vysadená, čiže to tam vyzerá ešte "plešato", ale raz to tam bude krásne. Určite odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Palm Wings Beach Resort recenzie

Palm Wings Beach Resort

Turecko - Egejská riviéra - Didim

86% zuli

08.02.2016

Leteli sme skoro ráno, takže do hotela sme prišli doobeda, pobyt sme si kupovali medzi poslednými, takže sme izbu dostali fakt poslední, samozrejme všetky výhody sme mohli hneď využiť, upratovanie pravidelné, trošku ďalej od jedálne, bazénu a mora, ale aspoň sme vychodili super jedlo. More čisté, trochu problém s ležadlami rovno pri pláži, ale na terase bolo kopec miesta, veľká možnosť výletov, boli sme nadšení, odporúčam.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Didim

Venosa Beach Resort & Spa recenzie 98%

Venosa Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

Kvalita izieb98%

Intenzita hluku v izbe2%

Čistota izieb2%

Personál96%

Pomer ceny a služieb2%

zobraziť recenzie
Aquasis De Luxe Resort & Spa recenzie 96%

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Palm Wings Beach Resort recenzie 94%

Palm Wings Beach Resort

Turecko - Egejská riviéra - Didim

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe5%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb5%

zobraziť recenzie
Didim Beach Resort & Spa Elegance recenzie 76%

Didim Beach Resort & Spa Elegance

Turecko - Egejská riviéra - Didim

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
THE ROXY Luxury Spa  recenzie 70%

THE ROXY Luxury Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál72%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Majesty Club Tarhan Beach recenzie 66%

Majesty Club Tarhan Beach

Turecko - Egejská riviéra - Didim

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie