Recenzie hotelov - Didim (24)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Palm Wings Beach Resort recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
83% Paulina

02.02.2016

Krasny hotelovy komplex skladajuci sa z malych vil roztrusenych po celom areali. Personal hotela bol velmi prijemny, vedeli celkom slusne anglicky. Izba cista, upratovana kazdy den. V minibare doplnana voda. Na izbe sa nachadza aj trezor, moznost vyuzitia bez poplatku. Jedla neurekom ako v hlavnej restauracii, tak v snack bare + a la carte restauracie. Animacny program fungoval kazdy den. Hotel sa nachadza na plazi, nedaleko od centra mesta. Rozmanita ponuka fakultativnych vyletov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Palm Wings Beach Resort recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
100% Deny

03.11.2015

Hotel je krásny, jedlo super, pláž prekrásna, more čisté až priezračne, prostredie nádherné, veľa zelene, hotel zodpovedá 5 hviezdičkám, personál milý, ústretový, veľká izba s vlastnou terasou, blízko mesto, obchody, reštaurácie, diskotéky. Odporúčam veľmi, určite treba ísť pozrieť Egejskú Riviéru, je naozaj perlou Turecka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Palm Wings Beach Resort recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
66% Duško

12.09.2015

Hotel určite nezodpovedal 5* a ak mám byť maximálne korektný, tak poviem, že bol obstarožný, čo znamená podľa môjho odhadu tak 15 ročný a nie 7 ročný, ako tvrdila naša delegátka. Inak pani Sun bola jedna z mála svetlých momentov na dovolenke či už znalosťami prostredia, alebo ochotou. Za mojej éry dovoleniek to bola už tretia s touto ck, ale vždy s niečim od CK, čo nezodpovedalo skutočnosti, a tak určite aj posledná! V takomto zariadení nemajú čo hľadať plesne v sprchovacích kútoch atď.

prečítať si celú recenziu
Hotel Palm Wings Beach Resort recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
90% Paula a Jano

05.09.2015

Hotel zodpovedá 5 hviezdičkám, vhodný pre všetky vekové kategórie, rýchle ubytovanie s možnosťou čerpať všetky služby, areál krásne upravený, plno zelene, čistý. Veľký bazén, detský s toboganmi pre deti. Prebytok ležadiel na pláži aj pri bazéne, každý si nájde miesto v reštaurácií bez hľadania a pobehovania po nej. Jednoducho - tento hotel je tá správna voľba pre oddych. Výborne jedlo, perfektné služby. Lepšie si viem predstaviť animačné programy či už večerné, alebo denné pre deti.

prečítať si celú recenziu
Hotel Palm Wings Beach Resort recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
86% Kika

21.08.2015

Transfer z letiska trval necelých 90minút, ubytovaní sme boli tak do 2hodín, ale ako sme prišli, nám hneď dali náramky a mohli sme sa ísť najesť a naplno využívať všetky služby hotela. More krásne, čisté, ani príliš teplé, ani studené, žiadne vlny. Bazény boli 2 jeden veľký, ktorého súčasťou boli 2 tobogany a šmykľavka, časť bola pre plavcov, druhý bazén bol relaxačný. Vzdialenosť do mesta bola tak 5minút pešo, množstvo obchodov, všade sa dalo platiť eurami, dokonca je to cenovo výhodnejšie. Animačný večerný program sa mi zdal poslabší, ale tak dalo sa. Aqua fitness úplná nuda, prišlo mi to bez urážky ako pre 70+. Areál hotela nádherne upravovaný, čistý, množstvo zelene. Hotel by som neodporúčala starším ľuďom, nakoľko je pláž ďalej a treba prejsť väčšie množstvo schodov, čo mne ale vôbec nevadilo, mali sme aspoň ako taký pohyb. Súčasťou pobytu boli tiež turecké kúpele, sauna a masáž, čo sme nevyužili. Strava super, nebolo čo vytknúť. Celkový dojem ozaj super. My sme si zájazd kúpili v last minute ponuke, 2dni pred odletom za cenu 580 eur, co tomu zodpovedalo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Palm Wings Beach Resort recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
83% Alena

18.08.2015

Hotelový komplex nás očaril. Ubytovanie v samostatných domčekoch obklopených subtropickou záhradou malo svoje kúzlo. Cesta z letiska ubehla rýchlo, delegátka Viki nám už v autobuse podala základné informácie, vzorne sa o nás starala počas nášho pobytu a na výletoch, ktorých ponuka bola naozaj pestrá, každý si mohol vybrať. K bazénu sme sa mohli doviesť autíčkom, ktoré pravidelne premávalo medzi recepciou a shoping centrom. Pri bazénoch boli animátori, ktorí sa starali o zábavu počas dňa i večer. Niekomu môže chýbať slovenský animátor. Strava bola pestrá, personál milý a ochotný. More malo príjemnú teplotu, oceňujeme dostatok ležadiel a slnečníkov pri bazéne, na pláži, i na móle, ktoré sme si veľmi obľúbili. V blízkosti hotela je možnosť poprechádzať sa a užiť si atmosféru mestečka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Palm Wings Beach Resort recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
80% Kamila

07.08.2015

Hotel vhodny pre rodiny s detmi, starsich ludi, vlastne pre kazdeho. Transfer z letiska na hotel cca 90 minut. Blizke okolie hotela slabe. Jeden mensi bazar. Za 2€ dolmusou do Izmiru na vacsie nakupy. Animacie v hoteli slabe. Animatori sa len tak prevaznu cast dna presuvali a zasivali. Sluzby v hoteli na urovni. Pocas dna kedykolvek pitna voda, pivo, dzusy, kola, fanta, vína, vodka, gin, miesane napoje. Jedla v hoteli velky vyber kazdy den. Po prilete sme dostali do autobuse tureckeho sprievodcu, ktory sa s nami len zviezol, ked uz nevie slovensky ci anglicky mohli by v autobuse pustit nahravku o krajine o miestach kadial prechadzame, aby sme dostali aspon zakladne info.

prečítať si celú recenziu
Hotel Palm Wings Beach Resort recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
90% Mia

28.07.2015

Dovolenke na tomto mieste nie je co vytknut, jednoducho skvele miesto na oddych. Odporucame najma rodinam s detmi, mlade pary by sa asi jemne nudili, zavisi od toho, co ocakavaju. Krasne ubytovanie v domcekoch, tichucke prostredie, nadherne zahrady, skvele jedlo, personal, ludia uplne na jednotku! Plaz mala, ale more krasne, ciste, bez rias, bezpecne pre deti, ziadne vlny, pozvolny vstup. Pristup personalu hodnotime ako ukazkovy, starali sa tak, ze sme az pozerali, vsetko ciste, toalety na vsetkych miestach vonavucke, v jedalni taktiez doslova makali. Jemnucka vytka je pre animatorov, kazdy den ten isty program pre deti, boli sme v hoteloch, kde animatori robili urcite viac pre zabavu svojich hosti, toto je asi jedine minus, avsak nie take dolezite, kedze my sme si vedeli program urobit aj bez animacii. Kusok od hotela je moznost sa poprechadzat v ulickach plnych obchodikov a restauracii, co je obrovske plus, aby ste nemuseli byt stale len v hoteli. Ponuka fakultativnych zajazdov je bohata, kazdy, kto ma rad historiu a spoznavanie danej krajiny, si pride na svoje.

prečítať si celú recenziu