Recenzie hotelov - Kusadasi - Kustur Beach (11)

Najnovšie recenzie hotelov

Pine Bay Holiday Resort recenzie

Pine Bay Holiday Resort

Turecko - Kusadasi & Didyma - Kusadasi - Kustur Beach

+
80% Dagmar

08.06.2018

Hlavná hotelová budova a priľahlé bungalovy v krásnej zátoke, asi 5 km od prístavného mesta Kusadasi. Transfer z letiska cca. 50 minút, prišli sme do hotela o 2:00 ráno, na recepcii nám ponúkli box so sendvičmi a ovocím, promptne nás odviezli golfovým vozíkom k nášmu bungalovu. Keďže je areál situovaný vo svahu, je dobré dať do pasu "všimné"- dostali sme bungalov v 2. rade od mora.

prečítať si celú recenziu
Pine Bay Holiday Resort recenzie

Pine Bay Holiday Resort

Turecko - Kusadasi & Didyma - Kusadasi - Kustur Beach

+
86% Daniel

15.06.2017

Krasny velky komplex uzasne situovany. Cesta z Izmiru trvala hodinku a pol, kedze vykladali ludi este v dalsich hoteloch. Po mensich problemoch s izbou, kedze sme boli vo velkej rodinnej izbe, kde mala byt detska postielka a nebola a rovnako ani pristelka, ale nakoniec sme si to vsetko zariadili, nam zacala uzasna dovolenka. Jedlo uzasne ako v kazdom 5* hoteli v Turecku, vsetko mozne bolo na ranajky, obed i veceru. Bohate animacne programy cely den na bazene i na plazi. Vecer perfektne vystupenia i diskoteky. More krasne ciste, osviezujuce. Mnoho barov pri bazenoch i na plazi a nalievali do sklenenych poharov, co kto len chcel. Velmi mili casnici i obsluha na večeri. Skratka top hotel, aj ked izby by potrebovali rekonstrukciu. Za tie peniaze cez nemecku CK, nie je o čom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pine Bay Holiday Resort recenzie

Pine Bay Holiday Resort

Turecko - Kusadasi & Didyma - Kusadasi - Kustur Beach

+
100% Sylvia

31.10.2014

najkrajší hotel a zatial aj najvačši izieb cca 3500,. kto chce turecko tak Hotel PINE BAY, byvali sme v bungalovoch, ale krasne zariadene, dokonca 2x kupelna + 2x WC, hotel luxusne zariadeny, vsade sama zelen, same stromy, ako kontrast mramor, sklo a nerez, bolo tam krasne a prijemne

prečítať si celú recenziu
Hotel Pigale Beach recenzie

Pigale Family Club

Turecko - Kusadasi & Didyma - Kusadasi - Kustur Beach

63% Janka

22.09.2014

Dovolenka bola fajn, oddýchli sme si. Pigale beach je starší hotel, o ktorý sa snažia čo najlepšie strať. Rekonštrukcia by bola fajn, určite by to hotelu pomohlo. Hygiena na 1. Nám vymenili na izbe uteráky každý deň. Vymenená posteľná bielizeň, všetko doplnené. Areál je krásne upravený. Okolie je už horšie. Zápach a odpadky. Pláž bola pekná, sem tam odpadky, ale za to môžu turisti. Strava bola chutná, niekedy bolo v jedálni veľa ľudí naraz. Keď sa jedlo minulo, už nedokladali. Oplatilo sa prísť včas. Počas našej dovolenky tu bolo ubytovaných veľa Rusov. Samozrejme, obletovali ich celé dni, ale my sme sa mali tiež dobre. Každý deň boli nejaké tie animácie, niekedy dosť nudné, ale bola tu milá animátorka, ktorá sa starala a snažila. Bolo tu aj dosť rodín s deťmi a vyzeralo, že je to vhodné miesto aj pre deti. Mali tu aj pre ne bazén a plochy na hranie a tiež už spomínaný program. Na začiatku sme mali problém s pripojením. Ešteže sa dá na recepcii s nimi riešiť hneď akýkoľvek problém. Dovolenka dopadla dobre, ale viem si predstaviť aj lepšiu, zodpovedala cene.

prečítať si celú recenziu
Hotel Tusan Beach Resort recenzie

Tusan Beach Resort

Turecko - Kusadasi & Didyma - Kusadasi - Kustur Beach

+
90% Iveta

18.09.2014

Poloha hotela v zalive, blizko mesta. Hotel cisty, podobne plaz, cely hotel i prostredie celeho rezortu. Upratovanie izieb i hotela v poriadku. Pestra strava (maso, ryby, cestoviny, zakusky, zelenina, ovocie). Pitie zabezpecene podla popisu CK. Personal hotela mily, stale sa usmievali. Niet co vytknut. Nedaleko mesta Kusadasi - cesta dolmusom 1 € cesta/1 osoba. Nedaleko akvapark i delfinarium - vidiet to z hotela.

prečítať si celú recenziu
Hotel Tusan Beach Resort recenzie

Tusan Beach Resort

Turecko - Kusadasi & Didyma - Kusadasi - Kustur Beach

+
70% Leela

02.09.2014

Hotel pekný, strava výborná - veľký výber, čisté obrusy, personál veľmi milý, blízko mesta, pláž bola celkom dobrá, vodu sme ale mali studenú. Animácie boli v angličtine. Bazény teplé, disco každý večer. Boli sme spokojné - ešte by sme sa tam vrátili.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pine Bay Holiday Resort recenzie

Pine Bay Holiday Resort

Turecko - Kusadasi & Didyma - Kusadasi - Kustur Beach

+
86% Dominika Štuková

14.08.2013

Krasny velky hotel, grecky styl, strava super, striedali sa jedlá ( kazdykrat ina kuchyna ako talianska, turecka, cina, rybia..) plaz krasna, lehatka, velke vankuse... Vstup do mora bol kamienkovy, takze cista voda, vodne sporty zadarmo, 9 barov, super animacie

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Pine Bay Holiday Resort

Turecko - Kusadasi & Didyma - Kusadasi - Kustur Beach

+
87% dada

13.08.2013

Dovolenku sme si užili na 100 percent, animačné programy každý deň, plážový volejbal, večer program, diskotéka. I keď bol zlý prístup do mora deti sa mohli vyblázniť v jednom z bazénov pre nich. Hotel má aj vlastný aquapark čo je veľké plus.Do mesta na nákupy sme chodili taxíkom cca 6 km. Pobyt bez problémov - odporúčam

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kusadasi - Kustur Beach

Pine Bay Holiday Resort recenzie 87%

Pine Bay Holiday Resort

Turecko - Kusadasi & Didyma - Kusadasi - Kustur Beach

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe16%

Čistota izieb20%

Personál100%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
Tusan Beach Resort recenzie 63%

Tusan Beach Resort

Turecko - Kusadasi & Didyma - Kusadasi - Kustur Beach

+

Kvalita izieb68%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb32%

Personál72%

Pomer ceny a služieb36%

zobraziť recenzie
Pigale Family Club recenzie 63%

Pigale Family Club

Turecko - Kusadasi & Didyma - Kusadasi - Kustur Beach

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie