78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Kizilot  Turecko, Side, Kizilot

Calimera Serra Palace recenzie 

Calimera Serra Palace recenzie 

1:50 h
26 °C
26 °C
20 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
364 €
364 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 68 %
Poloha 63 %
Šport a zábava 77 %
Izby 78 %
Strava 77 %
Personál 75 %
78%
Celkové hodnotenie
176 recenzií
Zuzana
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 16.09.2019 Prečítané 0-krát
33 %
Tento hotel vôbec nezodpovedá tomu, čo sa píše v ponuke cestovnej kancelárie. Prostredie otrasné, cca 300 m od diaľnice - hluk 24 hod. Okolie hotela ako rómske osady na východe Slovenska. Špina, zatuchlina a pleseň na izbách. Naplnenie chladničky 1. deň: 2 x pivo, 2 x perlivá minerálka, 2 x neperlivá minerálka, 2 x džús. Na recepcii hotela nám bolo oznámené, že ostatné dni sa dopĺňa len neper. min. voda. V jedálni, ale aj na terase hotela smrad. Špinavé stoly, podlaha, príbor ste museli hľadať. Strava jedna veľká katastrofa, min. šalátov a zeleniny, všetky jedlá ochutené rovnako, grilovaná zelenina stále studená, každý deň to isté, zato hranolky boli k dispozícii na raňajky, obed aj večeru a k tomu otrasný kečup. O pláži ani nepíšem, pre malé deti absolútne nevhodná, asi preto všetci trávili čas pri bazénoch. Tento hotel zodpovedá tak 3*. Určite neodporúčam!!!!! čítať celú recenziu
Miroslav
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 13.09.2019 Prečítané 316-krát
50 %
Špina, smrad, chaos, plesne. Tento hotel nemá úroveň ani 3 hviezdičkového rezortu! Najhoršia strava, akú sme kedy zažili a to sme asi 20 krát navštívili Turecko, takže máme s čím porovnávať. Neporiadok pri bazénoch, pri plaveckom bazéne mamičky s deťmi, čo močili do bazénov. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 19.08.2019 Prečítané 181-krát
93 %
Tento hotel je vhodný najmä pre rodiny. Je tam kopa atrakcií, kde sa zabavia všetci od najmenších po najväčších. Transfer trval cca hodinu. Ubytovaní sme boli hneď, ako sme prišli. Neďaleko bol market, takže mali sme možnosť nakúpiť si skvelé veci za prijateľné ceny. Areál hotela bol úžasný, len na naše pomery až príliš veľký. Voda v bazénoch bola primeraná teplote vzduchu, čiže tiež skvelá. More bolo na počudovanie tiež teplé, nebolo ďaleko od hotela, akurát nám trochu vadila kamienková pláž. Každý večer bol zábavný program a tuším každý druhý deň aj disko. Sú tam dve jedálne, široký výber jedla, možnosť stravovania aj na pláži. Tiež bolo ponúknutých niekoľko fakultatívnych výletov, ale to sme nejako nevyužili. Ja aj s rodinou určite vrelo odporúčam tento rezort. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 18.08.2018 Prečítané 3178-krát
67 %
Transfer z hotela trval cca 1 hodinu. Po príchode sme boli hneď ubytovaní. Nová časť hotela LTI bola celkom fajn, na izbách bolo čisto, pratali každý deň. Vstup do mora bol cez kamienkovú pláž, dalo sa to zvládnuť. Okolo bazénov nezmývali, voda bola niekedy až k ležadlám a dosť sa šmýkalo. Osobne mi vadilo vyše 70% ruských dovolenkárov. Nechávali po sebe neskutočný bordel, človek nenašiel čistý stôl, kde by sa bol najedol. Ich deti všade len vrieskali a behali. To, čo nechávali tie deti po sebe, sa ináč ako svinčíkom nazvať nedalo, aj keď bolo zakázané skákať do bazénov, tak tie deti veselo skákali a rodičia ich nechali tak. V plážovej reštaurácií sme čakali aj 20 minút v rade na obed, potom ďalších 20 minút hľadali čistý stôl. Po 3 dňoch nás to omrzelo a sme radšej chodili jesť na ležadlá. Ja osobne tento hotel neodporúčam. čítať celú recenziu
Karolína
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 12.08.2018 Prečítané 1833-krát
50 %
Transfer do hotela trvá hodinku a pol. Hotel klimatizovaný. Prišli sme tam večer, už sme izby neriešili. Izba bola malá, na posteliach sa spať nedalo - nepohodlné. Ráno sme si izby vymenili a to za poplatok. Ak vás ubytujú v hlavnej budove, tak na pláž asi 350 m. Bazény s teplou vodou, akurát relaxačný bazén ju mal chladnejšiu, ale zasa tam bolo veľmi veľa ľudí. Určite je hotel precenený a nie je na 6 hviezd. čítať celú recenziu
LULU
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 03.08.2018 Prečítané 1454-krát
67 %
Hotel sa skladá z dvoch častí LTI a Club. LTI novšia, čistejšia časť, ktorú hodnotím ako pomerne modernú - peknú časť rezortu, Club staršia časť, ktorá už má svoje za sebou. Podstatný rozdiel v toaletách v LTI a v Clube. LTI na úrovni, v Clube mimoriadne zlá úroveň, čo však oceňujem, je možnosť využiť dezinfekčný roztok a dezinfekčné mydlo. Izby v LTI chválili, reálne to však neviem posúdiť, lebo som ich nevidela. Výhľad mali na lúku mimo hotela, dovnútra dvora a pár izieb na bazén a more. Tie, čo mali výhľad na okolité lúky, tak to určite nebol pohľad, čo chcete mať na dovolenke. Club mal výhľad rôzne. Konkrétne sme mali izbu s výhľadom na druhý hotel. Bazénov veľa, hygiena okolo bazénov v hesle, čo je mokré, to je čisté. Všetko sa hadicou striekalo a splachovalo do prepadových mriežok okolo bazéna, po troch dňoch sa objavila u môjho dieťaťa infekcia uší, očí a nosa. Našťastie zdravotníctvo a poskytnutie zdravotníckej pomoci na vysokej, kvalitnej úrovni. Hotel má vlastného lekára, odvoz do nemocnice ihneď, prekladateľ u lekára samozrejmosťou. Tobogany super, k nim len taká malá poznámka - na detských toboganoch nie je plavčík, a tak sa deti strkajú a všimla som si, že tam dochádzalo často k úrazom, čo je logické, nakoľko to tam nikto nestrážil a neriadil. Záhrada krásna, udržiavaná. Bežne podvečer uvidíte na chodníku jašteričku, ježka. Veľa kvetín, stromov. Stravu hodnotím ako dobrú, vadil mi však celý systém stravovania, ale o tom samostatne ešte napíšem. Určite ten skutočný all mali len rus. hovoriaci klienti. Ak ste nemali na ruke žltú pásku, nemali ste prístup k čerstvým džúsom, niektorým alkoholickým koktejlom miestnej výroby. Animácie boli dobré. Je tam aj detský klub, avšak klíma v detskom klube nastavená na veľmi nízku teplotu. Na wifi na izbách sa nespoliehajte, lebo tam nie je. V objekte viac nejde ako ide. Na recepcii wifi ale máte. Na našej izbe ani signál na telefón nešiel. Určite to nie je luxusný hotel, ako sa to prezentuje. Trezor si musíte platiť. Klíma na izbách fungovala. čítať celú recenziu
Mio
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 31.07.2018 Prečítané 1443-krát
50 %
Starší, udržiavaný hotel. Budovaný pre rodiny s deťmi. Katastrofálna hygiena. Prejavila sa u nich zásada, čo je mokré, to je čisté. Okolo bazénov prvé dni stále niekto behal a utieral dlažbu. Po troch dňoch sa na dlažbe, meter od bazénu objavil exkrement. Deti ukazovali, aha, niekto tam vysypal "nutelu". Nikto z personálu si to nevšímal, pričom okolo bazéna behali aspoň traja plavčíci. Po upozornení, že by to mali odstrániť, povedali áno. Po 2 hodinách sa nič nezmenilo. Keď sme ich znovu upozornili, odpovedali, že už majú padla! Druhý deň ráno o pol deviatej tam "nutela" stále ležala. Odstránili ju až po opätovnom upozornení. A hádajte kam. Zotreli ju do prepadového labu bazéna! O 12:00 bol už bazén uzavretý. Ale žiadne čistenie sa neuskutočnilo. V Európe by musel byť vypustený, steny vydezinfikované. Tu nie, len zvýšili objem chlóru. Po asi 3 dňoch sa exkrement objavil priamo v bazéne. Tentokrát ho síce vylovili rýchlejšie, ale zas nenasledovala žiadne vyčistenie bazénu. Domov sme si priviezli suvenír, vírus Coxsackie. Diskriminácia. Každý návštevník tohto rezortu má zaplatený Ultra All Inclusive. Až na mieste sme sa postupne dozvedeli, že cena je jednotná, služby nie. Dovolenkári z Ruska a Ukrajiny dostanú na ruku žltý pásik a potom majú naozaj Ultra All Inclusive. Pre ostatných to už ale neplatí. Na začiatku pobytu sme si dávali pri bazéne gin tonic. Po asi 5 dňoch bol pri bazéne dostupný už len, ak ste mali žltý pásik. Tequila bola pre turistov mimo Ruska nedostupná v celom rezorte. Cestovka uvádza, že v cene je aj dopĺňaný minibar na izbe (voda, pivo a nealkoholické nápoje). Pivo a nealko ale dostanete 2 fľaše na začiatok a potom dosť. Povedia vám to, až keď reklamujete, že vám nedoplnili pivo či malý džús. Na raňajky je vždy prichystaná kopa pomarančov, z ktorých si môžete vytlačiť šťavu na pitie. V deň nášho odchodu sme sa dozvedeli, že od nasledujúceho rána, to môžu len rekreanti z Ruska. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 04.09.2017 Prečítané 1678-krát
70 %
Do hotela sme isli 2 hodiny, co bola katastrofa, izba bola len 3 postele a boli sme 4, bazeny - nechcem to tu ani opisovat, co tam domaci robili, fuj, v detskych bazenoch voda studensia ako v normalnych bazenoch, najlepsie, co tu asi bolo, bola strava, aj ked sa to stale opakovalo, bola som tu aj pred dvoma rokmi, nevedala som si to vynachvalit, ale za dva roky to kleslo uplne, urcite by som sa sem uz nevratila. čítať celú recenziu
didi
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 27.08.2017 Prečítané 774-krát
63 %
Prvy dojem jedna velka katastrofa, po prebdenej noci nas rano o 8 nedokazali ubytovat. Zevraj az po 14:00... s tym, ze dostaneme plesnivu izbu sme naozaj neratali, takze sme ju reklamovali (stahovanie kufrov hore dole fuf), ale budis, vybavili sme. Prvy dojem fakt zly, hotel posobil pochmurne a recepcia s retro nabytkom tiez nepridali na nalade. V restauracii bol neskutocny smrad, cize chut do jedla nebola ziadna. Dzus nechutil ako dzus, ale ako chemikalia. Na plazi, ale aj v hoteli, bolo prilis vela domacich. Jedine, co bolo pozitivne, tak more krasne, ciste, teple. Paradny bol vylet na safari a jeepy. Bar na plazi a jedla celkovo vyzerali aj chutili dobre, len smrad nas odradil. Musim vsak pochvalit este dvoch casnikov, ktori boli mili a vzdy nas ochotne obsluzili. Upratovali nam kazdy den, fejky predavali cca 15 min od hotela, v okoli hotela sa nedalo nikam vyjst. Bazeny zhodnotit neviem a ani atrakcie pre deti, nakolko som prisla kvoli moru. Vecerny program nebol az tak zly a miestami sa vydaril. čítať celú recenziu
Marek Košice
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 15.08.2017 Prečítané 491-krát
80 %
Odporucame hlavne pre rodiny s detmi, pohoda, ziaden strasny hluk, zabavy dost. Kazdy vecer program v amfiteatri pre deti, potom aj nejake tie diskoteky, ale koncia okolo 23:15, takze nebojte sa, ze by vas rusili do skoreho rana. V bazenoch je ale dost tepla voda... 32,2C°. Akoze fuj pre mna :). čítať celú recenziu
Marek Košice
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 15.08.2017 Prečítané 531-krát
85 %
No ako by som to napisal, bolo dobre,pocasie vyslo,ako inac, ked v Turecku je 300 slnecnych dni.Takze celkovo vyborna dovolenka,pekny komplex,prijemne ubyko,vsetko bolo celkom OK.Kto chce hladat chyby urcite si nejake najde.My odporucame. čítať celú recenziu
Anna Pálová
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 09.08.2017 Prečítané 899-krát
73 %
Hotelový komplex veľký, čistý, izby upratovali každý deň. Pri bazénoch bolo veľa ležadiel, aj napriek tomu už o 9 ráno bolo ťažko si nájsť voľné miesto, ale zasa na pláži boli dostupné po celý deň. Areál hotela, záhrada, tobogany, bazény to všetko bolo super. Celkový dojem z tejto dovolenky nám pokazil vstup do mora, keďže sme boli s malým dieťaťom. Cestovka to neuvádza, ale reliéf pobrežia je, žiaľ, taký. Vstup do mora je po kameňoch, cez ktoré sa veľmi zle prechádza a pomerne rýchlo sa zvažuje a k tomu ešte dosť veľké vlny. Takže pre malé deti a starších ľudí skôr nevhodné. Zrejme aj kvôli tomu je na pláži vždy dosť voľných ležadiel a pri bazénoch je to obsadené. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 16.07.2017 Prečítané 314-krát
93 %
Museli sme v začiatku reklamovať počet lôžok na izbe - dali nám o jednu prístelku menej pre dieťa, ale vybavili sme to hneď. Občas vypadla elektrika a boli sme pri generátore, tak to hučalo pár hodín, ale inak personál milý, hoc im občas dlhšie trvali veci, ale postupne sme všetko hlavné našli a vybavili. Vyžitie pre nás a aj deti úžasné - najmä toboganový svet a aj na mori a pri. Aktívni animátori - aj pre dospelých - vykrikovali, čo ponúkajú a aj v rozhlase hlásili. Takže viete sa zorientovať, čo kde ide. Večer detská minidisco a divadielka. Starší majú aj oddychový bazén a kľudové lôžka okolo. Pre mladých bezdetných, čo hľadajú búrlivý nočný život nie vhodný, ale pre párik, čo chce romantiku, šport, relax áno. čítať celú recenziu
František
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 06.07.2017 Prečítané 437-krát
63 %
Transfer z letiska trvá asi 2 hodiny. Hotel sa nachádza v rozsiahlom udržiavanom areáli, veľa zelene, bazénov a zábavy pre deti (úžasný vodný park). Služby a strava boli turecké, t. j. skvelé. Animátori sa hodne venovali deťom. Na večer bol vždy pripravený nejaký program i s vystúpením profesionálov. čítať celú recenziu
Bielik
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 30.06.2017 Prečítané 373-krát
57 %
Práve sme sa vrátili z tohoto hotela, strava, vybavenie hotela, bazén super. Čo nás úplne prekvapilo...ÚPLNE nevhodný vstup do mora! Kamenistá pláž, po 1 m už hlboká voda, veľké vlny. NEODPORÚČAM! V cestovke nám to nepovedali. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 11.10.2016 Prečítané 985-krát
97 %
Rezortová rodinná dovolenka, transfer z letiska trval cca 1, 5 hodiny. Areál pekný, upravený, plno zelene. Krásny bazénový komplex, aquapark pre deti, bohatý animačný program, kto má rád organizovanú dovolenku – určite si príde na svoje. Animátori boli naozaj perfektní, v septembri boli už iba zahraniční, ale vôbec to nevadilo. Izby zariadené moderne a útulne, vybavenie klasika klíma, minibar, telka, trezor, kúpelky čisté. Upratovačka chodila pravidelne, ak ste jej nechali nejaké to euro, snažila sa ešte viac. takže táto malá investícia sa určite vyplatí. Jedáleň obrovská, stoly upratané, jedlo dokladali pravidelne a ak sme sa náhodou opozdili, nikdy nebol problém s výberom. Zákusky neskutočné, hlavne baklava, tú ja milujem, bola super. Ak sa niekomu nechcelo ísť cez obed do hlavnej reštaurácie, v pohode sa najedol aj na pláži, výber bol síce menší ako v hlavnej reštike, ale dostačujúci. Úžasné boli plnené placky, na tie bola vždy rada. Pláž je široká, pri vstupe sú už kamienky, nám to nevadí, ale komu áno, tak si radšej zoberte topánky, slnečníky a lehátka v cene, bol ich dostatok, a tak sme nikdy nemali problém nájsť voľné. More teplučké, poobede zvykli byť občas menšie vlny, no nevadilo, aspoň sme sa vyšantili. Boli sme pozrieť historické mesto Side, veľmi sa nám páčilo a deťom sa páčil aj výlet loďou po zelenom kaňone. Pre rodiny s deťmi je areál ako stvorený. čítať celú recenziu
Diana
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 07.09.2016 Prečítané 1039-krát
53 %
Hotel je určený pre klientov, ktorým neprekáža, že za svoje nie malé peniaze nedostanú adekvátne služby. To, že Turecko je krajina "nekonečných možností", som vyskúšala na vlastnej koži počas tohtoročnej dovolenky v Club Calimera Serra Palace, rozmýšľam nad tým, ako môže byť oficiálne hodnotený na 5*. Po cca 1,5 hod. transfere z letiska sme sa dostali do nášho "vytúženého hotela", pri ktorom sa po ľavej strane nachádza pastvina s pasúcimi sa kravičkami. Okolie hotela silne pripomína niektoré osady na východnom Slovensku. Odporúčam nafotiť do ponukového katalógu, aby hostia nedostali prvotný šok. čítať celú recenziu
Marcel Kollár
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 05.09.2016 Prečítané 376-krát
40 %
Hotel by som ohodnotil skôr na 4 hviezdičky. Záhrada a bazény pekné aj ležadlá. Hotel nič moc, balkóny vedľa a oproti sebe, ničím neoddelené. Personál strašný, vôbec nestíhal, mladí chlapci vôbec nevyučení, taniere im padali z rúk, stôl utrel a bol horší ako predtým. Jedlo - boli aj skazené ryby. V bare si deti ani nevšímali a však turecké hneď. Nápoje tak len na ultra all inclusive, na rum s coca colou zabudnite. Neodporúčam v žiadnom prípade a už vôbec nie pre náročnejších. PS: veľa domácej klientely, po ktorej ostával všade bordel. Marcel. čítať celú recenziu
Katarína H
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 17.08.2016 Prečítané 370-krát
67 %
Dovolenka dobrá vďaka partii ľudí, s ktorými sme sa tam zoznámili, ale už druhýkrát by som sem nešla. Rezort je uprostred ničoho (žiadne okolité hotely, uličky s bazármi - život ako je to v iných lokalitách). Najväčším sklamaním bola pláž. Rezort nedáva náramky a niekedy sme mali pocit, že sme na verejnom "kúpalisku" (cez víkend napr.), ako keby tam prišli domáci z okolia. čítať celú recenziu
Marián Rajec
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 19.07.2016 Prečítané 411-krát
57 %
Celkovo sme boli z pobytu dosť sklamaní. Hotelový areál je veľmi rozsiahly, ale až zbytočne veľký. Od lehátok pri bazénoch je k moru príliš ďaleko, odhadujem to na 400 - 500 m, čo je pri zhruba 5 -6 pochodoch k moru denne celkom slušná porcia nachodenej vzdialenosti. Pri bazénoch chýbajú sprchy a človek sa nemá kde osprchovať, alebo len osviežiť. Osadenstvo dovolenkárov bolo tiež nie podľa našej chuti. 65% bolo občanov Turecka, 20% občanov Ruska a zvyšok tvorili Slováci, menej Čechov a najmenej Nemcov. Pri takomto rozdelení dovolenkárov nie je možno očakávať slušnú úroveň vo všetkých častiach hotela. O stolovaní v reštaurácii sa nebudem radšej vyjadrovať, je to proste katastrofa hlavne zo strany domácich dovolenkárov. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia