Najnovšie recenzie hotelov

IC Hotels Green Palace recenzie

IC Hotels Green Palace

Turecko - Antalya - Kundu

+
100% Jana

12.05.2020

Čistý hotel, krajšie prostredie ako na Cypre, odporúčam vrelo s deťmi. Vodný park a tobogany - niečo úžasné. Boli sme očarení aj vonkajškom, veľa zelene a kvetov a banány na stromoch. Hotel v blízkosti letiska, to je veľká výhoda. Vrelo odporúčam pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Baia Lara recenzie

Baia Lara

Turecko - Antalya - Kundu

83% Darina

25.10.2019

Výborný hotel, priamo pri pláži, vynikajúce služby aj jedlo. Stravovanie je možné buď vo vnútornej jedálni, alebo na terase, alebo v malých kioskoch pri bazéne. Hotel ponúka aj tzv. neskoré raňajky. Všetky hotelové služby sú all inclusive ultra. Na pláži je plážový bar.

prečítať si celú recenziu
Club Hotel Sera recenzie

Club Hotel Sera

Turecko - Antalya - Lara

+
86% Pavol

22.10.2019

Club Hotel Sera Deluxe má 5* a plne si ich zaslúži. Veľmi pekná architektúra, plno zelene, milý personál a kvalitné jedlo a koláče podávané od 7 h do 01:00 h, máte na výber či pod holým nebom, alebo v klimatizovanom priestore. V all inclusive je aj neobmedzene reštaurácia ala cart Olimpos bez rezervácie, kde sa podáva zmrzlina a dezerty od 9 do 00:00 s menšími prestávkami medzi raňajkami a obedom a večerou. Ostatné ala cart reštaurácie ako Suschi, Mexico, Mongolian treba rezervovať za extra poplatok. Automaty na vodu sú nonstop k dispozícii po celom vonkajšom areáli. Mini bar na izbe je tiež zadarmo. Viacero bazénov so sladkou ale aj s morskou soľou. Animácie, večerný program ako Kuba show alebo Hárem show zabavia hlavne dospelých, ale aj deťom sa to páčilo. Boli sme už viackrát v Turecku, ale toto bola naša najlepšia dovolenka. Pre deti ako atrakcia voľne pohybujúce sa korytnačky. Mini klub, detský vonkajší a aj vnútorný kútik s hračkami a preliezačkami. Veľmi oceňujeme zátoku pre deti, kde boli chránený pred vlnami a boli v mori, tzv. detské more s pieskovou plážou s poriadnymi slnečníkmi a voľnými ležadlami. Maximálna voda asi 60 cm. Na normálnej hotelovej pieskovo-mušľovo kamienkovej pláži bolo príliš málo ležadiel a už o 9h obsadené. Pláž tak na max 100 ľudí. Kapacita hotela 1235 hostí. V našom čase bolo 1232, 78 baby, 130 deti - pri reštaurácii Royal je pult a tam to majú rozpísané po dňoch. Našťastie ľudia nejdú k moru, ale k bazénom jesť a piť. Po hoteli sa túlajú mačky a aj traja hoteloví, čipovaní, veľkí psi. Neotravujú, skôr strážia, teda ich prestanete vnímať a deti sa tešia. Jedla neúrekom. Počas dňa robia placky, na večeri vonku naživo varia. Na recepcii boli strašne spomalení. Nás cez 20 min vybavovali. Neviem si predstaviť na to čakanie, keby cely bus prišiel. Samozrejme posteľ pre malého zabudli, ale rýchlo vyriešili. Na začiatku sme mali aj problémy s funkčnosťou kariet na otváranie izieb. Niekoľkokrát denne namočili všetky chodníky a stalo sa z nich klzisko. Kľudne to mohli v noci urobiť a nie cez deň. A veľmi nám vadilo, že už o 18 začali upratovať ležadlá na pláži a pri bazéne, čím nás vyháňali. Najrušivejším prvkom sú každé tri minúty pristávajúce a odlietajúce lietadlá. Našťastie sme bývali tak, že v noci sme ich neregistrovali. V iných izbách to šťastie nemali. To je daň, že ste kúsok od letiska, aby sme nemuseli ešte s dieťaťom z letiska dlho cestovať. Animátori robia aj zájazd na motokáry a na delfínovú show. Bolo to o 3 € lacnejšie ako cez cestovku. Výlet k vodopádom odporúčam cez stánok vodných športov na pláži, lebo to je kúsok od hotela. Cez cestovku pôjdete najprv 45 min busom opačným smerom, potom 1 h loďou a 30 min. kúpania a rovnako späť. Pol dňa fuč a +4 €, ale ak máte radi plavbu loďou, tak tu máte 2h. Miestnym to trvá krátko, lebo rýchlym člnom ste tam za 15 min priamo z hotelovej pláže a idete až do jaskyne pod vodopády. Platiť vo väčšine obchodoch a aj za vodné športy bolo výhodnejšie v €. Z bankomatov tu v okolí vyberiete iba v Lírach alebo v dolároch násobky po 50 €. Jeden bankomat dával aj € s poplatkom 3,75 €+ ak máte spoplatnené vo svojej banke výbery, tak ešte aj ďalší poplatok zaplatíte.

prečítať si celú recenziu
Lara Barut Collection recenzie

Lara Barut Collection

Turecko - Antalya - Lara

100% Majooo

15.10.2019

Od vstupnej rampy až po nádhernú pláž sú takmer 2 km pre vaše nádherné spomienky a pre hostí tu čaká krásna zeleň, vysoká čistota a hygiena, úžasné jedlo, služby na vysokej úrovni, skvelé ubytovanie, výborné vyžitie. Toto je Lara Barut. Je to miesto, kde sa každý člen personálu teší z vašej návštevy a s úsmevom vás denne víta a pýta sa, ako sa máte. Vysoko profesionálny personál, ktorý vám vždy povie, "teš sa zo svojej dovolenky". Jedlo je niečo úžasné. Skvelé chute, široký výber. Nápoje asi všetkého druhu, chutné koláčiky, domáca čokoláda či zmrzlina sú len zlomok z toho, čo môže hotel ponúknuť. Ubytovanie a čistota je na vysokej úrovni. Ja som bol ubytovaný presne tam, kde som chcel. Stačil jeden mail a recepcia pre mňa urobila maximum. Chcel som stranu do záhrady, výhľad na letisko a kľudnú izbu. Toto všetko mi hotel splnil. Ťažko vyjadrím slovami moju dovolenku v Lara Barut Collection. Jednoducho treba zažiť. A nielen jeden raz. Určite sa vrátim. Lepšie už nemôže existovať. Taký prístup a služby sú málo kde. Ešte teraz som myšlienkami na nádhernej pieskovej pláži či v "The Cay Room" na mojom obľúbenom drinku. Alebo na večeri v niektorej reštaurácii a s profesionálnou obsluhu. Čašníci sa vám doslova klaňajú, aby bol každý spokojný. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie či už malé deti, alebo starší ľudia. Každý si príde na svoje. Lara Barut Collection je skutočne #1 Hotel zo všetkých v Antalya. Jednoducho raj na zemi. En iyi tatil.

prečítať si celú recenziu
IC Hotels Green Palace recenzie

IC Hotels Green Palace

Turecko - Antalya - Kundu

+
83% Veronika Slosiarová

19.09.2019

Krásny hotel a vilky (my sme boli ubytovaní vo vilke s vlastným bazénom), veliký a čistý areál, plno zelene, veľa bazénov, super reštaurácia, bary, snacky, kaviareň, kvalitné služby milého personálu, veľa aktivít a atrakcií pre deti a dospelých, výborné večerné vystúpenia, dobrá pláž s tmavým pieskom a kameňmi, krátky transfer z letiska.

prečítať si celú recenziu
Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace recenzie

Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace

Turecko - Antalya - Kundu

+
66% Jana

06.09.2019

Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, tí čo hľadajú kľud, budú rozčarovaní. Klientela 60% tureckých rodín s malými deťmi, 30% Rusov, zbytok Srbi, Angličania, pár Slovákov a Čechov. Atmosféra v hlavnej jedálni je ako na hlavnej stanici. Upozorňujem rodiny s dvomi deťmi, že pri izbe superior za príplatok 140 eur, 2 + 2 je šírka manželskej postele 150 cm, samostatné lôžko má 80 cm a posledné lôžko je tvrdá sedačka ako na vyšetrovni, z ktorej 10 ročnému vnukovi trčali nohy. Zároveň matrace na manželskej posteli a samostatnom lôžku sú veľmi veľmi mäkké, na druhej strane podušky vysoké a tvrdé. Ja s manželom sme sa vôbec nevyspali. Strava je výborná, obsluha rýchla, pláž klasika letovisko Lara, kamienková pláž a po chvíli hlboká voda. Za tie peniaze neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
IC Hotels Green Palace recenzie

IC Hotels Green Palace

Turecko - Antalya - Kundu

+
83% Kristína

04.09.2019

Hotel je blízko letiska. Transfer trvá len 20 minút. Je to veľká výhoda. Samotný hotel je nádherný, veľa zelene, veľa jedla, pozdĺž celého hotela sú bazény. Jeden je čisto len pre dospelých, je tam kľud a dokopy traja ľudia v ňom. Hotel má ale tri veľké nevýhody. Cez obed a večeru dym z grilu zasmradí celé okolie hotela. Nedá sa vtedy vetrať, keď nechcete byť vyčmudení. Pláž hnusná. Piesok tmavý, zmiešaný so štrkom. A živá hudba huláka všade do 23:30, lebo je situovaná v strede hotela vonku, čiže všade ju je počuť. Odporúčam večerný program v amfiteátri. Je tam aj aquapark, ktorý nie je preplnený deťmi, čiže vôbec sa nečaká.

prečítať si celú recenziu
Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace recenzie

Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace

Turecko - Antalya - Kundu

+
95% Katarina K.

03.09.2019

Všetko bolo skvelé.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Antalya

Trendy Hotel Lara recenzie 100%

Trendy Hotel Lara

Turecko - Antalya - Kundu

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Royal Seginus recenzie 100%

Royal Seginus

Turecko - Antalya - Kundu

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Trendy Lara recenzie 100%

Hotel Trendy Lara

Turecko - Antalya - Kundu

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Delphin Diva recenzie 98%

Delphin Diva

Turecko - Antalya - Kundu

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe18%

Čistota izieb20%

Personál98%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Delphin Imperial recenzie 98%

Delphin Imperial

Turecko - Antalya - Kundu

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb40%

Personál100%

Pomer ceny a služieb38%

zobraziť recenzie
Royal Holiday Palace recenzie 97%

Royal Holiday Palace

Turecko - Antalya - Kundu

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Fame Residence Lara & Spa recenzie 97%

Fame Residence Lara & Spa

Turecko - Antalya - Kundu

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe10%

Čistota izieb16%

Personál80%

Pomer ceny a služieb13%

zobraziť recenzie
Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace recenzie 97%

Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace

Turecko - Antalya - Kundu

+

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Miracle Resort recenzie 95%

Miracle Resort

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe56%

Čistota izieb56%

Personál92%

Pomer ceny a služieb52%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu