Najnovšie recenzie hotelov

IC Hotels Green Palace recenzie

IC Hotels Green Palace

Turecko - Antalya - Kundu

83% Veronika Slosiarová

19.09.2019

Krásny hotel a vilky (my sme boli ubytovaní vo vilke s vlastným bazénom), veliký a čistý areál, plno zelene, veľa bazénov, super reštaurácia, bary, snacky, kaviareň, kvalitné služby milého personálu, veľa aktivít a atrakcií pre deti a dospelých, výborné večerné vystúpenia, dobrá pláž s tmavým pieskom a kameňmi, krátky transfer z letiska.

prečítať si celú recenziu
Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace recenzie

Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace

Turecko - Antalya - Kundu

66% Jana

06.09.2019

Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, tí čo hľadajú kľud, budú rozčarovaní. Klientela 60% tureckých rodín s malými deťmi, 30% Rusov, zbytok Srbi, Angličania, pár Slovákov a Čechov. Atmosféra v hlavnej jedálni je ako na hlavnej stanici. Upozorňujem rodiny s dvomi deťmi, že pri izbe superior za príplatok 140 eur, 2 + 2 je šírka manželskej postele 150 cm, samostatné lôžko má 80 cm a posledné lôžko je tvrdá sedačka ako na vyšetrovni, z ktorej 10 ročnému vnukovi trčali nohy. Zároveň matrace na manželskej posteli a samostatnom lôžku sú veľmi veľmi mäkké, na druhej strane podušky vysoké a tvrdé. Ja s manželom sme sa vôbec nevyspali. Strava je výborná, obsluha rýchla, pláž klasika letovisko Lara, kamienková pláž a po chvíli hlboká voda. Za tie peniaze neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
IC Hotels Green Palace recenzie

IC Hotels Green Palace

Turecko - Antalya - Kundu

83% Kristína

04.09.2019

Hotel je blízko letiska. Transfer trvá len 20 minút. Je to veľká výhoda. Samotný hotel je nádherný, veľa zelene, veľa jedla, pozdĺž celého hotela sú bazény. Jeden je čisto len pre dospelých, je tam kľud a dokopy traja ľudia v ňom. Hotel má ale tri veľké nevýhody. Cez obed a večeru dym z grilu zasmradí celé okolie hotela. Nedá sa vtedy vetrať, keď nechcete byť vyčmudení. Pláž hnusná. Piesok tmavý, zmiešaný so štrkom. A živá hudba huláka všade do 23:30, lebo je situovaná v strede hotela vonku, čiže všade ju je počuť. Odporúčam večerný program v amfiteátri. Je tam aj aquapark, ktorý nie je preplnený deťmi, čiže vôbec sa nečaká.

prečítať si celú recenziu
Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace recenzie

Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace

Turecko - Antalya - Kundu

95% Katarina K.

03.09.2019

Všetko bolo skvelé.

prečítať si celú recenziu
IC Hotels Green Palace recenzie

IC Hotels Green Palace

Turecko - Antalya - Kundu

90% Rudolf

26.08.2019

Hotel patriaci do prestiznej siete IC HOTELS. Dominantou hotela je tropicka zahrada, v ktorej je niekolko krasnych a hlavne udrziavanych bazenov. Hotel je situovany cca 20 min cesta z letiska. Ubytovani sme boli rychlo a bez problemov. Izba s vyhladom na bazeny. Personal velmi mily. Tobogany super, plavcik vzdy k dispozicii. IC Cafe kavarien - vyber kolacikov, kavy, napojov, vyborny relax s vyhladom na detske vodne atrakcie. V areali sa nachadza 7 barov. V pool baroch podavane miestne a aj premiove importovane alkoholicke napoje. Plaz a more pekne. Na plazi vzdy k dispozici balena voda.

prečítať si celú recenziu
Concorde de Luxe Resort recenzie

Concorde de Luxe Resort

Turecko - Antalya - Lara

86% Pali

26.08.2019

Hotel je starší, ale pôsobiaci luxusne. Výťahy sú moderné a rýchle. Priestory hotela a izby sú čisté a pravidelne čistené. Na izbách je káblová TV s cca 150 kanálmi (anglicky, nemecky, rusky, ukrajinsky hovoriace). Pláž je čistá, piesočnato-kamienková s pozvoľným vstupom do mora. Ani jeden deň neboli veľké vlny, čo deti uvítali. V rámci hotela je asi 6 reštaurácií otvorených v podstate stále počnúc raňajkami od 07:00 hod a končiac polnočným bufetom o 01:30 hod. Stravovacích možností je tu dosť, ale aj napriek tomu deťom strava veľmi nechutila. Situáciu sme museli zachraňovať hranolkami a hamburgermi. V hoteli sú butiky, herne, diskotéka atď. Detský klub sme nevyužívali. Rusky sa dohovoríte všade. Platiť sa dá kartou všade, dokonca aj na trhovisku. :-) Hotel neodporúčam pre klientov hľadajúci romantiku a kľud.

prečítať si celú recenziu
IC Hotels Green Palace recenzie

IC Hotels Green Palace

Turecko - Antalya - Kundu

100% Aďka

25.07.2019

Nebudem rozpisovať, nemám vlastne čo. Jednoducho výborný hotel na veľmi vysokej úrovni, maximálna spokojnosť. Dovolenka sa vydarila podľa mojich predstáv. Odporúčam hotel. Chválim personál, ubytovanie, stravovanie, proste všetko, čo v hoteli nájdete, je k maximálnej spokojnosti.

prečítať si celú recenziu
Baia Lara recenzie

Baia Lara

Turecko - Antalya - Lara

100% Peter

20.07.2019

Nádherný, moderný hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, všade vidieť čistotu a neustále upratovanie priestorov. Hotel je vo vyhľadávanej destinácii Lara, ktorá je len 20 minút od letiska v Antályi. Po príchode do hotela Vás ubytujú podľa dostupnosti voľných izieb, no maximálne do 14:00. Nás ubytovali o 11:00 hod.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Antalya

Trendy Hotel Lara recenzie 100%

Trendy Hotel Lara

Turecko - Antalya - Kundu

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Royal Seginus recenzie 100%

Royal Seginus

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Trendy Lara recenzie 100%

Hotel Trendy Lara

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Delphin Diva recenzie 98%

Delphin Diva

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb98%

Intenzita hluku v izbe21%

Čistota izieb23%

Personál100%

Pomer ceny a služieb23%

zobraziť recenzie
Delphin Imperial recenzie 98%

Delphin Imperial

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb40%

Personál100%

Pomer ceny a služieb38%

zobraziť recenzie
Royal Holiday Palace recenzie 97%

Royal Holiday Palace

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Fame Residence Lara & Spa recenzie 97%

Fame Residence Lara & Spa

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe10%

Čistota izieb16%

Personál80%

Pomer ceny a služieb13%

zobraziť recenzie
Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace recenzie 97%

Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace

Turecko - Antalya - Kundu

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Miracle Resort recenzie 95%

Miracle Resort

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe56%

Čistota izieb56%

Personál92%

Pomer ceny a služieb52%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu