90%
Hodnotenie

Royal Holiday Palace recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Antalya
  • Kundu
30 °C
teplota vzduchu
23 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 90 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 83 %
Izby 90 %
Strava 92 %
Personál 92 %
90%
Celkové hodnotenie
635 recenzií
Jaroslava B.
Termín pobytu: Mar 2019 Recenzia pridaná 26.03.2019 Prečítané 311-krát
95 %
Velke priestranne izby, absolutne profesionalny personal, animacia a nad ocakavanie dobra kuchyna. V kombinacii s prekrasnym okolim a bazenmi tvoria absolutne dokonalu rezortovu dovolenku, skutocne nemam co vytknut. čítať celú recenziu
Luboš
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 01.10.2014 Prečítané 3889-krát
100 %
Krásny, čistý hotel s prekrásnou záhradou, bazénmi. Všade čisto, personál sa správal fantasticky, to sme ešte nezažili a to už máme po svete niečo nacestované. Široká ponuka jedál, nápojov, obsluha aj pri bazénoch. Minulý rok sme boli v sesterskom hoteli <a href="/recenzie/turecko/side/colakli/hotel-royal-alhambra-palace/">Royal Alhambra</a>, ktorý patrí jednej spol. bol vynikajúci, ale Palace bol ešte lepší. Tiež nám ponúkli viac izieb na výber, ubytovali nás presne o 12 hod. čítať celú recenziu
Milada
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 24.09.2014 Prečítané 2018-krát
100 %
Hotel spĺňa všetky kritéria luxusu, pohodlia, ubytovania. Je to krásny hotel plný zelene, kvetov a pod. Boli sme ubytovaní hneď po príchode z letiska, čiže žiadne čakanie na izbu a pod. Na recepcií nám dali možnosť si vybrať s izieb, čo sa nám ešte v žiadnom hoteli nestalo a to chodíme do Turecka už 7 rokov. čítať celú recenziu
Dada
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 02.09.2014 Prečítané 2007-krát
100 %
Hotel je nádherný, čistučký, od letiska vzdialený cca. 20 min autobusom. Leží síce pri pláži, ale má tak obrovskú záhradu, že nakoniec máte k moru takých 500m. Ale záhrada a bazény, ponad ktoré prechádzate k moru sú tak krásne, že nám to absolútne nevadilo. Pláž čistučká, miesta na pláži, aj pri bazénoch neúrekom, možnosť za 77 EUR na deň dokúpiť pri mori posteľ s baldachýnom, kde máte po celý deň svojho čašníka, ktorý vás obsluhuje. Tento hotel je naozaj luxus sám o sebe! Strava. To sa nedá ani opísať. majú aj baby restaurant, kde je špeciálna strava pre detičky aj bábätka (nugetky, hranolky, špagety, zemiakové kasa, kuracia polievočka, krabičkové mliečka, ovocné hippky. Varia veľmi chutne. Taká zmes svetových kuchýň. Súčasťou hotela je úžasný aquapark a lunapark, takže vaše detičky sa nudiť naozaj nebudú. 8 dní sme neboli mimo hotela. Stále sme mali čo robiť. Jediné a naozaj jediné negatívom tohto hotela sú ľudia. Konkrétne Kazachstancov neúrekom. A tí mi naozaj dvíhali adrenalín, najmä keď som ich videla v mokrých plavkách vo výťahoch, nehovoriac o haldách jedla, čo nechávali po stoloch aj pod stolmi! Pritom večere aj obedy, aj raňajky trvali 3 hodiny, takže každý mohol sedieť a jesť, koľko sa mu zachcelo. A pomedzi hlavnými chodmi, samozrejme, jedlo a nápoje vonku v bazénových reštauráciách! Čiže aj keď hotel je úžasný, naozaj sa snažia, celkový dojem kazia samotní jeho návštevníci, inak nemám naozaj čo vytknúť! Boli sme s dvomi detičkami, 6 rokov a 10 mesiacov a bolo nám úžasne! Žiadne zdravotné problémy. Bola to jedna z najlepších našich dovoleniek! čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.07.2014 Prečítané 2010-krát
100 %
Dokonalý, luxusný, neskutočne čistučký, nie je jediné negatívum, ochota až neuveriteľná zo strany zamestnancov, máme pochodených dosť hotelov aj v Turecku a toto je jednoznačne top, treba to zažiť. Večerné animácie by som navrhovala na víťazstvo v našej šou Československo má talent, fakt na úrovni, nič amatérske. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 26.08.2013 Prečítané 2565-krát
93 %
Velmi dobry, nemame co vytknut, cistota, ochota, jedlo perfektne, jedine co nam prekazalo bola zla a slaba Wifi... :) Nakolko sme rodina s malymi detmi, neabsolvujeme ziadne vylety, tento hotel nam poskytol maximalne pohodlie a komfort, presne to, co vzdy hladame. čítať celú recenziu
Aďa
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 03.07.2013 Prečítané 2225-krát
97 %
Hotel bol veľmi pekný, čistý, personál bol ochotný a ústretový, dokonca, keď som mala problémy s wifi mi ju nastavili, izby boli denne upratované, naozaj na tomto hoteli nie je čo vytknúť, do mesta sa dá dostať taxíkom, ktorý príde priamo pred hotel v okolí hotela sú taktiež obchody, hotelová pláž je naozaj udržiavaná čistia ju niekoľkokrát za deň, nemám sa načo sťažovať. čítať celú recenziu