88%
Hodnotenie

Delphin Diva recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Antalya
  • Kundu
16 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 89 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 82 %
Izby 85 %
Strava 92 %
Personál 92 %
88%
Celkové hodnotenie
675 recenzií
Helena
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 01.08.2018 Prečítané 895-krát
80 %
Výborný hotel s kvalitnými službami. Deti sa môžu vyšantiť na toboganoch, preliezačkách a večer v lunaparku či na detskej diskotéke. Hotel je umiestnený v krásnej a udržiavanej záhrade. Všade je dostatok nápojov (aj pri pláži) - minerálka, džúsy, pivo. čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 11.10.2017 Prečítané 1623-krát
73 %
Hotel hodnotime na 4*, co sa tyka ubytovania a stravy. Plaz, bazeny a servis okolo starostlivosti o klientov na 5*. Po celom areali velmi obsiahly servis, rozne bary, restauracie, ovocny a zeleninovy shop, vsetko velmi blizko seba, lahka dostupnost. Vecerne animacie na urovni. Najviac, co nas prekvapilo, bol lunapark pre vsetky vekove kategorie. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 29.08.2017 Prečítané 1324-krát
97 %
Boli sme tam už 2-krát, kvalita zachovaná, maximálna spokojnosť s ubytovaním, stravovaním - je aj diétne stravovanie, s plážou, so službami. Hotel je zárukou kvalitnej dovolenky bez stresov z nedostatkov. Vysoko hodnotíme čistotu, hygienu v jedálňach i v celom hoteli, personál milý a ústretový. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 25.08.2015 Prečítané 848-krát
100 %
Transfer z letiska je len cca 20 minút, ubytovanie prebehlo za pár minút, zamestnanci hotela sa správajú profesionálne, vysoko sme hodnotili čistotu a úpravu izieb, okolia bazénov i pláže, večerné programy, úroveň stravovania a kvalita jedál na super úrovni, vrelo odporúčame navštíviť. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 815-krát
100 %
Bola som už vo viacerých hoteloch v Turecku, ale tento bol určite najlepší. Krásny hotel, architektúra, palmové záhrady vôkol hotela a prenádherné čisté more. Hotel je veľmi vhodný pre rodiny s deťmi či dôchodcov. Nočný život sa tu končí veľmi skoro, takže tu budete mať zaručený pokoj po celú noc. Počas dňa máte množstvo animácií. Jediné, čo mi na tomto hoteli vadilo, boli vysoké vlny po 15:00 hod, za čo hotel samozrejme nemôže, ale všetko to závisí od počasia. Výhodou tohto hotela bola jeho poloha. Cesta autobusom trvala len 15 minút, čo bolo úplne super. Najlepšie na celom hoteli bolo mólo, na ktorom bol bar s výhľadom na prekrásne more. čítať celú recenziu
Henrieta
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 30.10.2014 Prečítané 1805-krát
63 %
Tento hotel, nakolko bol jeden z najdrahsich, v akych som doteraz bola /8 hotelov/, nebol nic extra. Pomer cena a kvalita o nicom. Pre mladych vobec neodporucam. Skor pre rodiny s detmi a dochodcov. O 11h vecer zdochol pes. Nikoho nikde, ale maciek kopu. Vecer v restauracii, v ktorej sa dalo sice najest do rana, su same zvysky. Je tam aj disco bar, ale hudba stale dookola tie iste pesnicky a traja ludia dokopy aj s barmanom. Rano, ked ste si privstali, aby ste mali lezadlo, nechali ste si tam uterak, bazenova sluzba vam ho zobrala. Na kolotoce sa dostanete tazko, boli tam rady ludi. Exterier hotela je zastaraly, fotky tomu vobec nezodpovedaju. Strava moze byt, ale ziadne wau. čítať celú recenziu
Marika
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 02.07.2014 Prečítané 1393-krát
100 %
Krasny hotel este krajsia udrziavana zahrada super molo, jedlo a pitie na kazdom kroku, moznost navstevy sesterskych hotelov Delphin Imperial a Palace v case od 16-18 hodiny cez hlavny vchod, krasne bazeny, lehakta pri bazenoch a na plazi kedykolvek volne. Krasne okolie na prechadzky ako v rozpravke je tam aj vela obchodov, prijemny personal. Na trochu nevyhovovala vecerna zabava o 11 hodine uz sa nic nedialo oproti minulorocnemu hotelu Kervansaraj Lara kde zavava v plazovom bare bola super. Bol tu aj nocny bar ale nikdy v nom nik skoro nebol. čítať celú recenziu
Novinga
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 30.09.2013 Prečítané 1740-krát
87 %
Hotel veľmi pekný, všetko tak ako bolo písané v ponuke. Všade čisto, bazény aj pre najmenšie detičky, veľmi dobré animácie, dokonca aj lunapark, ktorý sme využili aj my starší :-). Na recepcii nás čakal pri príchode studený nápoj, dostali sme plánik hotela. proste služby na vysokej úrovni. Dohovoríte sa rusky, anglicky, nemecky. čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 12.08.2013 Prečítané 1492-krát
83 %
Hotel blízko letiska, ale nebolo počuť hluk lietadiel. Zodpovedá oficiálnemu hodnoteniu, služby sú aj nad rámec kategórie. Veľmi ochotný personál. Možnosť veľkého výberu jedla počas celého dňa, ani nemusíte vstávať na raňajky, pravidelne dopĺňané jedlo, nestane sa vám, že by už niečo nebolo. Izby čisté. Ideálna dovolenka v nie megalomanskom komplexe, s mnohými reštauráciami a stánkami s jedlom - palacinky, hot dog, toasty, zákusky, ovocie, zelenina, plnené placky, vysmážané kuracie stehná, pečený zemiak (odporúčame), kebab... Bohaté animácie, akurát v záplave Rusov a Nemcov sme boli "utlačení", dokonca v suťažiach dostávate ako odmenu reklamné predmety hotela. Pri príchode potešil chladený nápoj na privítanie hneď na recepcii. Deťom sa páčil aj každodenný ohňostroj v okolitých hoteloch a samozrejme, že využili možnosť voziť sa na kolotočoch a po nich si zobrať pukance a cukrovú vatu. Jediné, čo by sme vytkli, je veľmi šmykľavý povrch okolo bazénov, na ktorom spadlo veľmi veľa detí a balansovala kopa dospelých. čítať celú recenziu
dovolenkar
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 18.07.2013 Prečítané 1290-krát
93 %
zatial jedna s najlepsich dovoleniek ci už v Turecku alebo inych primorskych destinaciach, nadherny resort co sa tyka samotneho hotela alebo nadhernej udržiavanej tropickej zahrady s mnozstvom nadhernych rastlin a paliem kde sa da pocas dna oddychovat a nadhernej plaže čítať celú recenziu
Ľubo
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 15.07.2013 Prečítané 1354-krát
93 %
Kedže mame prejdene hotely ci už v Egypte , Tunisku, Grecku, Bulharsku, Ciernej Hore možme tento hotel len odporucit. Je sice cenovo drahsi ale je o poznanie krok pre pred inymi. co je hlavne je tam roznoroda klientela. Nemci, Holandania, Francuzi, Anglicania su tam aj Rusi ale ty si vsade a na prekvapenie tam bolo aj dost Slovakov. čítať celú recenziu
renata
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 31.01.2013 Prečítané 1416-krát
97 %
V každom ohľade a bolo jedno na čo sme sa zamerali, bol hotel skvelý. Od ubytovania, stravy, po čistotu a profesionalitu služieb. Pobyt sme si neskutočne užili. Tu človek naozaj vie, za čo si zaplatil. Sú aj drahšie hotely. Aj keby sme hľadali, nevšimli sme si nič, čo by sme mohli tomuto hotelu vytknúť. Cítili sme sa tu veľmi príjemne a určite to bola zatiaľ naša najlepšia dovolenka. čítať celú recenziu
Soňa P., Trnava
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 18.07.2012 Prečítané 1988-krát
96 %
Odporúčam všetkým, je to síce dosť peňazí, ale za tie peniaze a trošku priškrtenia z rozpočtu sa to dá. Teším sa budúci rok pôjdeme určite znovu :) čítať celú recenziu
Štefan E., Pata
Termín pobytu: Apr 2009 Recenzia pridaná 26.05.2009 Prečítané 5747-krát
100 %
Odporucam na 100%, radi sa do delphin diva premiere vratime čítať celú recenziu
Peter, BA
Termín pobytu: Mar 2009 Recenzia pridaná 30.04.2009 Prečítané 7631-krát
100 %
Hotel Delphin určite patrí k tým najlepším nie len v Turecku, ale určite aj vo svete. Prívetivý personál, výborná strava, štýlový interiér hotela a nádherný areál. Nemám pochybnosti, že tu bude spokojný skutočne každý, aj ten najnáročnejší dovolenkár. čítať celú recenziu