Recenzie hotelov - Lara (39)

Najnovšie recenzie hotelov

Club Hotel Sera recenzie

Club Hotel Sera

Turecko - Antalya - Lara

+
86% Pavol

22.10.2019

Club Hotel Sera Deluxe má 5* a plne si ich zaslúži. Veľmi pekná architektúra, plno zelene, milý personál a kvalitné jedlo a koláče podávané od 7 h do 01:00 h, máte na výber či pod holým nebom, alebo v klimatizovanom priestore. V all inclusive je aj neobmedzene reštaurácia ala cart Olimpos bez rezervácie, kde sa podáva zmrzlina a dezerty od 9 do 00:00 s menšími prestávkami medzi raňajkami a obedom a večerou. Ostatné ala cart reštaurácie ako Suschi, Mexico, Mongolian treba rezervovať za extra poplatok. Automaty na vodu sú nonstop k dispozícii po celom vonkajšom areáli. Mini bar na izbe je tiež zadarmo. Viacero bazénov so sladkou ale aj s morskou soľou. Animácie, večerný program ako Kuba show alebo Hárem show zabavia hlavne dospelých, ale aj deťom sa to páčilo. Boli sme už viackrát v Turecku, ale toto bola naša najlepšia dovolenka. Pre deti ako atrakcia voľne pohybujúce sa korytnačky. Mini klub, detský vonkajší a aj vnútorný kútik s hračkami a preliezačkami. Veľmi oceňujeme zátoku pre deti, kde boli chránený pred vlnami a boli v mori, tzv. detské more s pieskovou plážou s poriadnymi slnečníkmi a voľnými ležadlami. Maximálna voda asi 60 cm. Na normálnej hotelovej pieskovo-mušľovo kamienkovej pláži bolo príliš málo ležadiel a už o 9h obsadené. Pláž tak na max 100 ľudí. Kapacita hotela 1235 hostí. V našom čase bolo 1232, 78 baby, 130 deti - pri reštaurácii Royal je pult a tam to majú rozpísané po dňoch. Našťastie ľudia nejdú k moru, ale k bazénom jesť a piť. Po hoteli sa túlajú mačky a aj traja hoteloví, čipovaní, veľkí psi. Neotravujú, skôr strážia, teda ich prestanete vnímať a deti sa tešia. Jedla neúrekom. Počas dňa robia placky, na večeri vonku naživo varia. Na recepcii boli strašne spomalení. Nás cez 20 min vybavovali. Neviem si predstaviť na to čakanie, keby cely bus prišiel. Samozrejme posteľ pre malého zabudli, ale rýchlo vyriešili. Na začiatku sme mali aj problémy s funkčnosťou kariet na otváranie izieb. Niekoľkokrát denne namočili všetky chodníky a stalo sa z nich klzisko. Kľudne to mohli v noci urobiť a nie cez deň. A veľmi nám vadilo, že už o 18 začali upratovať ležadlá na pláži a pri bazéne, čím nás vyháňali. Najrušivejším prvkom sú každé tri minúty pristávajúce a odlietajúce lietadlá. Našťastie sme bývali tak, že v noci sme ich neregistrovali. V iných izbách to šťastie nemali. To je daň, že ste kúsok od letiska, aby sme nemuseli ešte s dieťaťom z letiska dlho cestovať. Animátori robia aj zájazd na motokáry a na delfínovú show. Bolo to o 3 € lacnejšie ako cez cestovku. Výlet k vodopádom odporúčam cez stánok vodných športov na pláži, lebo to je kúsok od hotela. Cez cestovku pôjdete najprv 45 min busom opačným smerom, potom 1 h loďou a 30 min. kúpania a rovnako späť. Pol dňa fuč a +4 €, ale ak máte radi plavbu loďou, tak tu máte 2h. Miestnym to trvá krátko, lebo rýchlym člnom ste tam za 15 min priamo z hotelovej pláže a idete až do jaskyne pod vodopády. Platiť vo väčšine obchodoch a aj za vodné športy bolo výhodnejšie v €. Z bankomatov tu v okolí vyberiete iba v Lírach alebo v dolároch násobky po 50 €. Jeden bankomat dával aj € s poplatkom 3,75 €+ ak máte spoplatnené vo svojej banke výbery, tak ešte aj ďalší poplatok zaplatíte.

prečítať si celú recenziu
Lara Barut Collection recenzie

Lara Barut Collection

Turecko - Antalya - Lara

100% Majooo

15.10.2019

Od vstupnej rampy až po nádhernú pláž sú takmer 2 km pre vaše nádherné spomienky a pre hostí tu čaká krásna zeleň, vysoká čistota a hygiena, úžasné jedlo, služby na vysokej úrovni, skvelé ubytovanie, výborné vyžitie. Toto je Lara Barut. Je to miesto, kde sa každý člen personálu teší z vašej návštevy a s úsmevom vás denne víta a pýta sa, ako sa máte. Vysoko profesionálny personál, ktorý vám vždy povie, "teš sa zo svojej dovolenky". Jedlo je niečo úžasné. Skvelé chute, široký výber. Nápoje asi všetkého druhu, chutné koláčiky, domáca čokoláda či zmrzlina sú len zlomok z toho, čo môže hotel ponúknuť. Ubytovanie a čistota je na vysokej úrovni. Ja som bol ubytovaný presne tam, kde som chcel. Stačil jeden mail a recepcia pre mňa urobila maximum. Chcel som stranu do záhrady, výhľad na letisko a kľudnú izbu. Toto všetko mi hotel splnil. Ťažko vyjadrím slovami moju dovolenku v Lara Barut Collection. Jednoducho treba zažiť. A nielen jeden raz. Určite sa vrátim. Lepšie už nemôže existovať. Taký prístup a služby sú málo kde. Ešte teraz som myšlienkami na nádhernej pieskovej pláži či v "The Cay Room" na mojom obľúbenom drinku. Alebo na večeri v niektorej reštaurácii a s profesionálnou obsluhu. Čašníci sa vám doslova klaňajú, aby bol každý spokojný. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie či už malé deti, alebo starší ľudia. Každý si príde na svoje. Lara Barut Collection je skutočne #1 Hotel zo všetkých v Antalya. Jednoducho raj na zemi. En iyi tatil.

prečítať si celú recenziu
Titanic Beach Lara recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

100% Zuzana A.

27.06.2017

Tento hotel sme navstivili s rodinkou uz 2x, 15 min. od letiska, krasny hotel,cisty,udrziavany a vonavy...s kopou bazenov pre velkych aj malych, sauny,posilovna, velmi mily personal, recepcia fungovala na 100% vzdy ochotni ludia pomoct. izba super ako vzdy, denne upratovanie a doplnanie minibaru, strava super,kazdy si vyberie...more uz bolo super teple,pocasie ca. 32°C takze v 1/2 juna super... taxiky pri hoteli a taktiez nakupna pasaz asi 500 m od hotela....hotel vyzera presne takisto ako je nafoteny na promo fotkach.... Davam palec hore a 100% spokojnost,odporucam...my sa sem este urcite vratime....

prečítať si celú recenziu
Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

100% Zuzana A.

21.10.2016

Naj, naj, naj dovolenka........odteraz dovolenkujem len v turecku. Velmi krasne a luxusne prostredie obrovsky a predovsetkym udrziavany areal, mnozstvo aktivit, ..od letiska a centra mesta len 15 min, takze nehrozilo ziadne dlhe presuvanie sa transferom................za 1 tyzden letim zasa.....

prečítať si celú recenziu
Barut Lara recenzie

Lara Barut Collection

Turecko - Antalya - Lara

66% Vladimír

30.09.2016

Architektúra hotela, čistota parkovej časti, bazénov, atď. je v poriadku a zodpovedá hotelom tejto proklamovanej kategórie. Hotel je však vhodný akurát pre fajčiarov a milovníkov mačiek. Aj jedni aj druhí sú VŠADEPRÍTOMNÍ! Raz nad ránom nás zobudil zvláštny zvuk - to si jedna z mačiek vbehla do izby a začala si brúsiť pazúry na gauči! Kým som stihol vyskočiť, tak vbehla do kúpeľne a po krátkej naháňačke vytrielila von cez otvorené dvere na terasu. Zážitok na celý deň! Mali sme izbu na prízemí s terasou, jedno veľké "francúzske" posuvné okno. Nie sú na ňom siete ani proti hmyzu a tým pádom ani proti mačkám! Spať pri otvorených dverách je nemysliteľné! Podľa zážitkov ďalších hostí, tak ani izby na poschodí nie sú uchránené od neželaných "návštevníkov"! Ak si chcete vychutnať jedlo na terase reštaurácie pri príjemnom morskom vánku, tak na to zabudnite! Fajčiari veselo dymia, nezáleží im na tom, že ste si práve priniesli jedlo. A mačky sa vám pletú pod nohami a žobronia o kus dobroty. Domácim návštevníkom Turkom (bola ich odhadom asi tretina) to zrejme nevadí a veselo sa s personálom bavia o mačkách a fajčení. Čašník im priniesol mačku v rukách až k stolu a tou istou rukou vám o chvíľu prinesie príbor! Na hotel tejto kategórie otrasné! Hotel sa prehlasuje ako "Environmentaly Friendly" ale mal by sa premenovať na "Smoker´s Friendly" alebo "Cat Friendly"!

prečítať si celú recenziu
Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

93% Peter

16.07.2016

Hotel s vynikajúcou obsluhou v reštauráciách všade čisto, izby každý deň upratané doplnený minibar, personál milý a ochotný, večerné programy super, s našou delegátkou sme boli nadmieru spokojní, skrátka niet čo vytknúť tomuto hotelu a budúci rok tam určite prídeme opäť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kervansaray Lara recenzie

Nirvana Cosmopolitan

Turecko - Antalya - Lara

+
30% Martin

10.07.2016

Hotel je vzdialeny cca 15 min. autom od letiska v casti Lara. Na fotkach v cestovnej kancelarii vyzera uzasne. Po prichode do hotela sme ostali ako obareni a podotykam NIE SME NAROCNÍ TURISTI. Hotel je stary, "vybyvany", klimatizaciu zapinaju len v case obeda inak je v hoteli sauna nakolko je cely presklenny. Deklarovane free wifi je iba v jednom bare pri recepcii. Pre mnozstvo pripojenych ludi je prakticky nemozne nacitat obycajnu textovu stranku bez obrazkov. Ostatny internet za poplatok. Na izbe spina vsetko obite osarpane. Na chodbach je vdaka nefunkcnej klime sauna. Spina je vsade izby asi neupratuju. Pokazene wc, vodny kamen ako v jaskyni. Minibar v ktorom mali byt plechovky coly a inych importovanych napojov bol prazdny (3 neperlive flasove vody) okolie hotela neupravene nepokosene. "Jazierko" okolo hotela s fontanou je hneda smradlava stoka! Fontana nefunkcna dobrych par rokov. Bazeny osarpane. Beach bar spinavy neupraveny vsade hnus spina smrad! A NAJHORSIA VEC: boli sme tam od 03. 07. 2016 do 10. 07. 2016 -- 99% obyvatelov hotela boli IRANCI! Nevychovani hlucni ludia bez hygienickych a stolovacich navykov! Hluk hurhaj vsade. Dokonca prichod policie kvoli Iranskym ludom ktori sa nevedeli zmierit s tym ze prisli neskoro na veceru. Fotili si nas ako atrakcie. na manzelku sa oplzlo usmievali. macky v jedalni (katastrofalna strava. vzdy rovnaka) no hroza. Dalo by sa o tomto hoteli rozpravat hodiny. Na tychto par riadkov to nestaci. Po 2 dnoch boja s CK nas prestahovali do ineho hotela ktory z vacsej casti deklaroval to za co sme si zaplatili 880€/ osoba

prečítať si celú recenziu
Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

83% maja

15.10.2015

Hotel pekný, čistý, služby veľmi dobré. Zodpovedá 5*. Zariadenie hotela vyvoláva trošku pocit, že ste naozaj niekde na lodi. Večerné programy animátorov trošku slabšie. Zažili sme v menej hviezdičkovom hoteli väčšiu zábavu. Celkovo hotel pôsobí tak noblesne :).

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Lara

Miracle Resort recenzie 95%

Miracle Resort

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe56%

Čistota izieb56%

Personál92%

Pomer ceny a služieb52%

zobraziť recenzie
Titanic Beach Lara recenzie 89%

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb98%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál94%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Nirvana Cosmopolitan recenzie 87%

Nirvana Cosmopolitan

Turecko - Antalya - Lara

+

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe36%

Čistota izieb38%

Personál80%

Pomer ceny a služieb36%

zobraziť recenzie
Club Hotel Sera recenzie 86%

Club Hotel Sera

Turecko - Antalya - Lara

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lara Barut Collection recenzie 86%

Lara Barut Collection

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál75%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Delphin BE Grand Resort recenzie 78%

Delphin BE Grand Resort

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe6%

Čistota izieb26%

Personál100%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie