88%
Hodnotenie
88%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Antalya, Lara  Turecko, Antalya, Lara

Titanic Beach Lara recenzie 

Titanic Beach Lara recenzie 

1:50 h
33 °C
33 °C
27 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
869 €
869 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 89 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 85 %
Izby 87 %
Strava 90 %
Personál 88 %
88%
Celkové hodnotenie
586 recenzií
Zuzana A.
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 27.06.2017 Prečítané 1362-krát
100 %
Tento hotel sme navstivili s rodinkou uz 2x, 15 min. od letiska, krasny hotel,cisty,udrziavany a vonavy...s kopou bazenov pre velkych aj malych, sauny,posilovna, velmi mily personal, recepcia fungovala na 100% vzdy ochotni ludia pomoct. izba super ako vzdy, denne upratovanie a doplnanie minibaru, strava super,kazdy si vyberie...more uz bolo super teple,pocasie ca. 32°C takze v 1/2 juna super... taxiky pri hoteli a taktiez nakupna pasaz asi 500 m od hotela....hotel vyzera presne takisto ako je nafoteny na promo fotkach.... Davam palec hore a 100% spokojnost,odporucam...my sa sem este urcite vratime.... čítať celú recenziu
Zuzana A.
Termín pobytu: Oct 2016 Recenzia pridaná 21.10.2016 Prečítané 994-krát
100 %
Naj, naj, naj dovolenka........odteraz dovolenkujem len v turecku. Velmi krasne a luxusne prostredie obrovsky a predovsetkym udrziavany areal, mnozstvo aktivit, ..od letiska a centra mesta len 15 min, takze nehrozilo ziadne dlhe presuvanie sa transferom................za 1 tyzden letim zasa..... čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.07.2016 Prečítané 482-krát
93 %
Hotel s vynikajúcou obsluhou v reštauráciách všade čisto, izby každý deň upratané doplnený minibar, personál milý a ochotný, večerné programy super, s našou delegátkou sme boli nadmieru spokojní, skrátka niet čo vytknúť tomuto hotelu a budúci rok tam určite prídeme opäť. čítať celú recenziu
maja
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 15.10.2015 Prečítané 510-krát
83 %
Hotel pekný, čistý, služby veľmi dobré. Zodpovedá 5*. Zariadenie hotela vyvoláva trošku pocit, že ste naozaj niekde na lodi. Večerné programy animátorov trošku slabšie. Zažili sme v menej hviezdičkovom hoteli väčšiu zábavu. Celkovo hotel pôsobí tak noblesne :). čítať celú recenziu
Lena
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 27.08.2015 Prečítané 1084-krát
70 %
Transfer z letiska 30 minút, ubytovaní sme boli hneď po príchode o 23 hod. Hotel pekný, izba čistá, denne uprataná, doplnená kozmetika, vymenené uteráky. Areál je nádherný, v júni je tam všetko pekne zakvitnuté, mólo je taktiež super, sú tam ležadlá aj vaky - leňošky, na ktorých sa výborne odpočíva. Vyhovovala nám možnosť vchádzania do priezračnej vody z móla a voda nás neprekryla, bola tak po krk, čo je dobré aj pre neplavcov. Teraz prejdem k tej slabšej stránke hotela, keďže sme v Turecku boli 7 krát, vieme porovnať úroveň - cena. Strava bola v celku schopná, ale stále to isté, na môj vkus bolo málo rýb, baraniny a morských plodov a keď boli, tak vždy rovnaké a na ten istý spôsob. Prekvapilo ma, že za ovocné šťavy sa platilo, koláče bola najslabšia stránka hotela - malý výber a nič moc, torty skoro žiadne, za týždeň bola torta 1 krát. Na pláži ponúkali melón a kukuricu v určitých hodinách, bolo treba stáť v rade a mnohokrát sa neušlo - bolo toho málo. V iných hoteloch sme boli zvyknutí na tematické večere, tu nebola ani raz, stoly často pri večeri neboli upratané, dlho trvala obsluha na nápoje. V baroch je málo ochotný personál, nápoje, káva nič moc. Večerný program jeden veľký chaos, málo miest na sedenie. V celku môžem povedať, že za tie peniaze som čakala oveľa viac. čítať celú recenziu
Adriana
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 23.08.2015 Prečítané 861-krát
73 %
Po prichode do rezortu som bola ocarena! Krasne izby, krasny rezort, krasna plaz. Sklamanie prislo na ranajkach a pri veceri...Stoly neprestrete a hufi ludi...nebolo si kam sadnut a ked ano, nahanali sme servitky a pribor...Jedlo bolo super, ale ten stres pri tej megalomanii vam nedoprial si to uzit! Dalsie minus bol klub markiza! Ten sklamal velmi! Ani sme nevedeli o animatoroch...co sa nam este nikde nestalo!!! Ani nase deti nezazili jeden jediny program, lebo slecny animatorky robili skor babysitting dojcatam a nie program a zabavu pre starsie deti!!! Este jedna vec mi tam vadila, ze tam bolo strasne vela tureckych rodin, zeny zahalene v habytoch...a veselo sa mocili v bazenoch...to bolo fakt nechutne. čítať celú recenziu
Fero
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 25.06.2015 Prečítané 1508-krát
83 %
Nádherný exkluzívny hotel s vynikajúcimi službami a dobrou polohou pár km od letiska a s možnosťou večerných prechádzok po obchodoch alebo s možnosťou využitia večerných programov v hoteli. Hotel aj pláže boli udržiavané v čistote. Veľký výber nealko nápojov aj alkoholu, drinkov a vína. čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 08.10.2014 Prečítané 3298-krát
100 %
Hotel je postavený v štýle lode Titanic, čo dotvára celú dovolenkovú atmosféru pri mori. V Titanic Lara sme boli s dcérou 2 roky po sebe a vôbec neľutujeme. Je tam skvelý personál a úžasný tím animátorov s animáciami nielen pre deti, ale aj dospelých. Každý večer program v amfiteátri s rôznymi kúzelníkmi či tanečné vystúpenia a ak máte šťastie, tak tam stretnete aj hviezdy, ako napríklad tanečná skupina Jeniffer Lopez a pod. Neprekonateľný zážitok máme z White party, všetci v bielom, úžasná scéna, torta v tvare Titanicu a neprekonateľný ohňostroj priamo z Titanicu. To zanechá nezabudnuteľné emócie. Veľmi chválim stravu a ubytovanie už vo vynovených izbách. Pobyt odporúčam aj rodinám s deťmi ale aj tým, ktorí majú radi nočný život, napr. na diskotéke priamo na pláži. Ak máte chuť, tak si ešte ráno o druhej môžete dať z úžasnej praženice či urobiť si tousty. Určite Titanic - pravdepodobne aj v roku 2015 s dcérou navštívime. :) čítať celú recenziu
MagMil
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.10.2014 Prečítané 2273-krát
97 %
Hotel sme starostlivo vyberali, sledovali sme recenzie a Titanic beach nás rozhodne nesklamal. Boli sme max. spokojní a keď sa nebudeme vedieť nabudúce rozhodnúť kam ísť, tak naisto sa vrátime. Samozrejme, že sú aj krajšie, pompéznejšie či kvalitnejšie hotely, ale Titanic Beach sa určite nemusí hanbiť. Hotel vyzerá presne, ako je prezentovaný na svojej stránke a je na úrovni. V našom termíne bolo mnoho hostí tureckej a ruskej národnosti. Našťastie, sme nezažili žiadne rušivé či nevhodné správanie, prevažne šlo o rodinky s deťmi. Málo starších či dôchodcov. Výborne sme si oddýchli, animačné programy vidno, že si objednávajú kvalitnejšie a nerobia si vystúpenia hotelové animačné tímy. V amfiteátri bolo každý večer vystúpenie a potom na námestí hrá do polnoci živá hudba. Pri café bare priamo vedľa hotela pri mostíku hrávala poobede tiež živá hudba. Na pláži je do 03. 00 disco. Rozhodne nevynechajte White party! Je tam kopec drobností, ktoré nás potešili a nadchli a tento hotel môžem odporúčať s čistým svedomím. Priamo v hoteli je pár obchodíkov, ale majú vyššie ceny. Výhoda je blízkosť letiska, napriek tomu nás lietadlá nerušili. Po počiatočných problémoch, kedy nás CK odviezla na 1 noc do iného, horšieho hotela, sme si dovolenku veľmi užili a radi sa do Titanicu vrátime. Určite je vhodný tak ako pre páry, tak aj pre rodiny s deťmi. čítať celú recenziu
Magda
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 2522-krát
83 %
Hotel krásne architektonicky riešený - naozaj sa podobá na loď Titanic a celý areál je v takom štýle. Inak všetko v rámci "tureckej" normy - strava, ubytovanie ok, nákupy nič moc, ale to nevadí. Jediné, čo veľmi vadilo - príšerne hlučné programy večer - spať sa tam pred polnocou nedá. čítať celú recenziu
Miloslav
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.07.2014 Prečítané 2525-krát
97 %
Bol fakt prekrasny, krasna velka zahrada, hotel velky, vytahov je tam 5 a atd. :-) čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.07.2014 Prečítané 2387-krát
83 %
Tento hotel je naozaj TOP a splnil všetky naše očakávania. Bohatý program, krásne čisté prostredie, raj pre deti a doslepých. Mali sme šťastie zažiť White party s ohňostrojom, každý večer bol tanečný, alebo akrobatický program. Odporúčam na tento hotel aspoň 12 dňový pobyt. čítať celú recenziu
Ľubo a Ivka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 04.04.2014 Prečítané 3371-krát
100 %
Netreba sa ani veľmi rozpisovať. V tomto rezorte je naozaj všetko a každý si príde na svoje. Mladí, starší, rodiny s deťmi, páry, partie. Ešte sa tam proste musíme vrátiť, lebo za dva týždne sa nedá stihnúť všetko čo tento hotel ponúka (nestihli sme napr. wellness&spa, cukráreň...). čítať celú recenziu
Stanislav
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 29.09.2013 Prečítané 3167-krát
90 %
Hotel : dobrý Strava 90% Ubytovanie :100% Personál : 90% Pláž : 100% - po 15.00 hod. vlny Nákupné možnosti : 50% / Miletička / Bazén a animácie : 100% Upratovanie izieb : 90% Návštevníci hotela : Slovák 7x , Rus 30% , Nemec 60% , Angličan 20% ... Spa a welness : 100% Doprava /letisko - hotel / 25min. SUPER čítať celú recenziu
Viera Žuffová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 17.09.2013 Prečítané 3400-krát
83 %
Zatiaľ najlepší hotel. Kvalitné služby, bez dodatočných platieb. Pestrá ponuka jedál, dostupnosť nákupných možností. Krásne bazény, čistá pláž. Personál ochotný, čisto. Skvelý hotel pre rodiny s deťmi, športové vyžitie. Verím, že sa vrátim aj budúci rok. čítať celú recenziu