Recenzie hotelov - Lara (39)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

70% Lena

27.08.2015

Transfer z letiska 30 minút, ubytovaní sme boli hneď po príchode o 23 hod. Hotel pekný, izba čistá, denne uprataná, doplnená kozmetika, vymenené uteráky. Areál je nádherný, v júni je tam všetko pekne zakvitnuté, mólo je taktiež super, sú tam ležadlá aj vaky - leňošky, na ktorých sa výborne odpočíva. Vyhovovala nám možnosť vchádzania do priezračnej vody z móla a voda nás neprekryla, bola tak po krk, čo je dobré aj pre neplavcov. Teraz prejdem k tej slabšej stránke hotela, keďže sme v Turecku boli 7 krát, vieme porovnať úroveň - cena. Strava bola v celku schopná, ale stále to isté, na môj vkus bolo málo rýb, baraniny a morských plodov a keď boli, tak vždy rovnaké a na ten istý spôsob. Prekvapilo ma, že za ovocné šťavy sa platilo, koláče bola najslabšia stránka hotela - malý výber a nič moc, torty skoro žiadne, za týždeň bola torta 1 krát. Na pláži ponúkali melón a kukuricu v určitých hodinách, bolo treba stáť v rade a mnohokrát sa neušlo - bolo toho málo. V iných hoteloch sme boli zvyknutí na tematické večere, tu nebola ani raz, stoly často pri večeri neboli upratané, dlho trvala obsluha na nápoje. V baroch je málo ochotný personál, nápoje, káva nič moc. Večerný program jeden veľký chaos, málo miest na sedenie. V celku môžem povedať, že za tie peniaze som čakala oveľa viac.

prečítať si celú recenziu
Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

73% Adriana

23.08.2015

Po prichode do rezortu som bola ocarena! Krasne izby, krasny rezort, krasna plaz. Sklamanie prislo na ranajkach a pri veceri...Stoly neprestrete a hufi ludi...nebolo si kam sadnut a ked ano, nahanali sme servitky a pribor...Jedlo bolo super, ale ten stres pri tej megalomanii vam nedoprial si to uzit! Dalsie minus bol klub markiza! Ten sklamal velmi! Ani sme nevedeli o animatoroch...co sa nam este nikde nestalo!!! Ani nase deti nezazili jeden jediny program, lebo slecny animatorky robili skor babysitting dojcatam a nie program a zabavu pre starsie deti!!! Este jedna vec mi tam vadila, ze tam bolo strasne vela tureckych rodin, zeny zahalene v habytoch...a veselo sa mocili v bazenoch...to bolo fakt nechutne.

prečítať si celú recenziu
Club-Hotel Sera recenzie

Club Hotel Sera

Turecko - Antalya - Lara

+
86% Andula

20.07.2015

Veľký hotelový komplex, prostredie pekné. Izby čisté, pravidelne čisté uteráky, čisté obliečky, mini bar bol vždy naplnený vodou (džúsom). Jedla bolo vždy dosť, vždy sa dalo vybrať niečo iné, raňajky a obedy v reštaurácii pri bazéne a blízko pri pláži. Večere top. animačný program výborný. Reštaurácie a la carte v cene ultra all inclusive okrem pitia, určite treba vyskúšať. Pláž sa mi nepáčila, pár dni bolo aj more špinavé, ale ostatné dni už bolo ok. Hotel je vzdialený 9km od letiska, takže niekomu by mohli vadiť lietadlá, ktoré dosť často lietali nad hlavami. My sme to však ani nevnímali a na izbe ich počuť nebolo. Minimum možností, čo sa týka nákupov, v iných častiach Turecka je to lepšie.

prečítať si celú recenziu
Hotel Barut Lara Resort & Spa recenzie

Lara Barut Collection

Turecko - Antalya - Lara

100% Katarina

15.07.2015

Tento perfektny hotel sme po rokoch navstivili zas. Prvykrat sme v nom boli pred 6 rokmi, potom sme ho navstivili opat o rok a toto leto zase. Uz jeho samotna poloha (cca. 15 min. od letiska) hovori v jeho prospech, hlavne ak mate male deti a nechcete absolvovat po pristati dalsiu dlhsiu cestu autobusom. Hluku z lietadiel sa bat vobec nemusite. Interier hotela je velmi vkusny, ziadne vycackane ozdoby nehladajte, je moderny a pritom utulny. Izby su ciste, pravidelne upratane, menene uteraky, kazdodenne doplnany minibar. Pre porovnanie viem uviest, ze zariadenie izieb je po niekolkych rokoch menene, namiesto vane sme napr. mali sprchovaci kut, aj postele boli menene. Vsetko s vkusom, moderne. Urcite prerabali aj Lobby bar, kde sme si rano i vecer davali drink " ako prevenciu".

prečítať si celú recenziu
Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

83% Fero

25.06.2015

Nádherný exkluzívny hotel s vynikajúcimi službami a dobrou polohou pár km od letiska a s možnosťou večerných prechádzok po obchodoch alebo s možnosťou využitia večerných programov v hoteli. Hotel aj pláže boli udržiavané v čistote. Veľký výber nealko nápojov aj alkoholu, drinkov a vína.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kervansaray Lara recenzie

Nirvana Cosmopolitan

Turecko - Antalya - Lara

+
56% Martina Jenisova

08.10.2014

Po prichode do 5* hotela sme ihned reklamovali spinavu izbu. Hotelovy areal velky, izby boli priestranne s velkymi balkonmi, upratovaniu hotela moc nedavali. Od zaciatku arealu az po plaz sa tiahnu bazeny. Areal hotela bol pekny, zelen udrziavana. Hotel by som celkovo ohodnotila na 3*.

prečítať si celú recenziu
Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

100% Majka

08.10.2014

Hotel je postavený v štýle lode Titanic, čo dotvára celú dovolenkovú atmosféru pri mori. V Titanic Lara sme boli s dcérou 2 roky po sebe a vôbec neľutujeme. Je tam skvelý personál a úžasný tím animátorov s animáciami nielen pre deti, ale aj dospelých. Každý večer program v amfiteátri s rôznymi kúzelníkmi či tanečné vystúpenia a ak máte šťastie, tak tam stretnete aj hviezdy, ako napríklad tanečná skupina Jeniffer Lopez a pod. Neprekonateľný zážitok máme z White party, všetci v bielom, úžasná scéna, torta v tvare Titanicu a neprekonateľný ohňostroj priamo z Titanicu. To zanechá nezabudnuteľné emócie. Veľmi chválim stravu a ubytovanie už vo vynovených izbách. Pobyt odporúčam aj rodinám s deťmi ale aj tým, ktorí majú radi nočný život, napr. na diskotéke priamo na pláži. Ak máte chuť, tak si ešte ráno o druhej môžete dať z úžasnej praženice či urobiť si tousty. Určite Titanic - pravdepodobne aj v roku 2015 s dcérou navštívime. :)

prečítať si celú recenziu
Hotel Titanic Beach Resort recenzie

Titanic Beach Lara

Turecko - Antalya - Lara

96% MagMil

03.10.2014

Hotel sme starostlivo vyberali, sledovali sme recenzie a Titanic beach nás rozhodne nesklamal. Boli sme max. spokojní a keď sa nebudeme vedieť nabudúce rozhodnúť kam ísť, tak naisto sa vrátime. Samozrejme, že sú aj krajšie, pompéznejšie či kvalitnejšie hotely, ale Titanic Beach sa určite nemusí hanbiť. Hotel vyzerá presne, ako je prezentovaný na svojej stránke a je na úrovni. V našom termíne bolo mnoho hostí tureckej a ruskej národnosti. Našťastie, sme nezažili žiadne rušivé či nevhodné správanie, prevažne šlo o rodinky s deťmi. Málo starších či dôchodcov. Výborne sme si oddýchli, animačné programy vidno, že si objednávajú kvalitnejšie a nerobia si vystúpenia hotelové animačné tímy. V amfiteátri bolo každý večer vystúpenie a potom na námestí hrá do polnoci živá hudba. Pri café bare priamo vedľa hotela pri mostíku hrávala poobede tiež živá hudba. Na pláži je do 03. 00 disco. Rozhodne nevynechajte White party! Je tam kopec drobností, ktoré nás potešili a nadchli a tento hotel môžem odporúčať s čistým svedomím. Priamo v hoteli je pár obchodíkov, ale majú vyššie ceny. Výhoda je blízkosť letiska, napriek tomu nás lietadlá nerušili. Po počiatočných problémoch, kedy nás CK odviezla na 1 noc do iného, horšieho hotela, sme si dovolenku veľmi užili a radi sa do Titanicu vrátime. Určite je vhodný tak ako pre páry, tak aj pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu