65%
Hodnotenie
65%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Antalya, Lara  Turecko, Antalya, Lara

Nirvana Cosmopolitan recenzie 

Nirvana Cosmopolitan recenzie 

1:50 h
33 °C
33 °C
27 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
408 €
408 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 37 %
Poloha 73 %
Šport a zábava 62 %
Izby 57 %
Strava 70 %
Personál 62 %
65%
Celkové hodnotenie
580 recenzií
Martin
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 10.07.2016 Prečítané 322-krát
30 %
Hotel je vzdialeny cca 15 min. autom od letiska v casti Lara. Na fotkach v cestovnej kancelarii vyzera uzasne. Po prichode do hotela sme ostali ako obareni a podotykam NIE SME NAROCNÍ TURISTI. Hotel je stary, "vybyvany", klimatizaciu zapinaju len v case obeda inak je v hoteli sauna nakolko je cely presklenny. Deklarovane free wifi je iba v jednom bare pri recepcii. Pre mnozstvo pripojenych ludi je prakticky nemozne nacitat obycajnu textovu stranku bez obrazkov. Ostatny internet za poplatok. Na izbe spina vsetko obite osarpane. Na chodbach je vdaka nefunkcnej klime sauna. Spina je vsade izby asi neupratuju. Pokazene wc, vodny kamen ako v jaskyni. Minibar v ktorom mali byt plechovky coly a inych importovanych napojov bol prazdny (3 neperlive flasove vody) okolie hotela neupravene nepokosene. "Jazierko" okolo hotela s fontanou je hneda smradlava stoka! Fontana nefunkcna dobrych par rokov. Bazeny osarpane. Beach bar spinavy neupraveny vsade hnus spina smrad! A NAJHORSIA VEC: boli sme tam od 03. 07. 2016 do 10. 07. 2016 -- 99% obyvatelov hotela boli IRANCI! Nevychovani hlucni ludia bez hygienickych a stolovacich navykov! Hluk hurhaj vsade. Dokonca prichod policie kvoli Iranskym ludom ktori sa nevedeli zmierit s tym ze prisli neskoro na veceru. Fotili si nas ako atrakcie. na manzelku sa oplzlo usmievali. macky v jedalni (katastrofalna strava. vzdy rovnaka) no hroza. Dalo by sa o tomto hoteli rozpravat hodiny. Na tychto par riadkov to nestaci. Po 2 dnoch boja s CK nas prestahovali do ineho hotela ktory z vacsej casti deklaroval to za co sme si zaplatili 880€/ osoba čítať celú recenziu
Martina Jenisova
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.10.2014 Prečítané 930-krát
57 %
Po prichode do 5* hotela sme ihned reklamovali spinavu izbu. Hotelovy areal velky, izby boli priestranne s velkymi balkonmi, upratovaniu hotela moc nedavali. Od zaciatku arealu az po plaz sa tiahnu bazeny. Areal hotela bol pekny, zelen udrziavana. Hotel by som celkovo ohodnotila na 3*. čítať celú recenziu
Juraj Janík
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 30.09.2013 Prečítané 1432-krát
83 %
Obrovský hotelový komplex síce priamo na pláži ale je taký veľký, že sa prejdete cca 5-10 minút cez krásnu promenádu vrámci resortu ktorú lemujú nádherné palmy:)Hotel je otvorený od roku 2004 nejedná sa o nový hotel niektoré časti hotela už poznačil čas ale dá sa to prehlidnuť. Hotel je celý zo skla má obrovskú recepciu ktorá je celá presklenná a nádherne vysvietená počas večera. Hotel je príjemne zariadený v minimalistickom štýle a moderne. Nie každému imponuje tento štýl ale určite Vás zaujme. Hotel odpovedá 5* Izby sú veľké priestrané zariadne kvalitným nábytkom , veľkou kupelnou a krásne vysvietené s balkónom. My sme boli ubytovaný na 5 poschodí z 9 mali sme krásny výhlad na bazény , more a okolité 5* hotely. Hotel je v tvare U prepokladá sa, že bočný výhľad má každá izba no ak Vás ubytujú na 1 poschodí na výhľad zabudnite(to bol aj náš prípad) no je to všetko o komunikácii a dá sa dohodnúť- nás prestahovali:))Klimatizácia funkčná nie moc hlučná, minibar dopĺňaný každý den( cola, voda, minerálka). Upratovanie postačujúce izba čistá, každý deň sme nechali chyžnej 1€ a robila nám pekné veci z postelnej prikrývky čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 17.09.2013 Prečítané 1394-krát
83 %
Prijemna dovolenka, vsetko bolo na jednotku, pekna velka izba, krasny vyhlad na hory aj more, pekne bazeny, ochotny personal, prekrasny plazovy bar, kozene sedacky a velmi dobre jedlo netrebalo chodit na obed do hotela, krasna palmova alej, ktora v noci bola carokrasna, kazda palma svietila aj cely hotel, izby hrali farbami, animacne programy vynikajuce, bolo nam luto vyhechat hoc aj jeden, 3 x za pobyt ohnostroj, strava velmi pestra, nafotili sme jeden den kolaciky k vecery, bolo ich 60 druhovm a baklavy kazdy den aspon 5 druhov, nie vsade to maju, krasne bary, odporucam tento hotel, blizko nakupne moznosti a nehovorim o tych prekrasnych hoteloch v Lare Kundu pastva, nezabudnutelne. čítať celú recenziu
Miloš
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 13.09.2013 Prečítané 1112-krát
83 %
V takomto hoteli som doteraz nebol. Je postavený v modernom štýle. Niekomu sa to nemusí páčiť, ale mne áno. K hotelu patrí aj pekná starostlivo udržiavaná záhrada. V záhrade sa nachádzajú jazierka architektonicky nadväzujúce na bazény a obopínajúce hotel ako vodná priekopa. Hotel je v noci nádherne nasvietený. V hoteli sme boli, keď bol zaplnený prevažne arabskou klientelou (bolo tesne pred koncom ramadánu). Ku koncu nášho pobytu arabov ubúdalo a začala prichádzať ruská klientela. čítať celú recenziu
Milan
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 26.06.2013 Prečítané 1501-krát
93 %
Hotel perfektny, osobne odporucam. Maximalna spokojnost. Nic ma nerozculilo :) Sice znami mali nejake problemy s pripojenim na internet a plus nieco, ale tak to zavisi co clovek od dovolenky ocakava, porovnava predosle hotely s terajsim. A aby som nezabudla, je tam strasne vela ruskych obcanov, ktori lubia vypit. Ale to je v celom Turecku. Krasne moderne zariadene izby, velmi velke, prakticke, konecne nova moderna klima, ktora sa sama podla tepoloty regulovala a dala sa aj vypnut. Upratovanie izieb troska pokulhava. Strava uplne senzacna, velky vyber. čítať celú recenziu
Maja S., Kosice
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 12.12.2010 Prečítané 5879-krát
65 %
rano som chytala infarkt ked som isla obsadit lehatka rano o 6tej, uteraky davali az o 8mej ale lehatka uz o 6tej boli skoro vsetky obsadene ! na ranajkach nebolo kde si sadnut, na veceri to iste...krasna dovolenka :) čítať celú recenziu
Ivana, Senica
Termín pobytu: Aug 2009 Recenzia pridaná 28.09.2009 Prečítané 6725-krát
100 %
do tohto hotela by som neváhala ísť aj hneď, jeden z najlepších hotelov v Turecku, vrelo odporúčam každému kto chce stráviť príjemnú dovolenku čítať celú recenziu
Helena N., Cífer
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 09.09.2009 Prečítané 3802-krát
98 %
Hotel kervansaray lara odporúčam, personál bol ochotný, veľmi dbal na čistotu na pláži, v beach bare ako aj čistotu hygienickych zariadení čítať celú recenziu
Lucka, Benedikta 3/5
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 28.07.2009 Prečítané 4028-krát
85 %
Hotel Kervensaray Lara naozaj odporucam budete spokojni! Izby boli velmi pekne a velke. My sme mali rodinnu izbu a tam boli 2 kupelne, 2 televizory, 1 manzelska postel jedna pristlka a jeden naozaj velky rozkladaci gauc. čítať celú recenziu