78%
Hodnotenie

Venezia Palace Deluxe Resort Hotel recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Antalya
  • Kundu
22 °C
teplota vzduchu
20 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 68 %
Poloha 73 %
Izby 77 %
Strava 80 %
Personál 72 %
78%
Celkové hodnotenie
82 recenzií
rodina Lehocká
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 15.07.2017 Prečítané 502-krát
90 %
Izby malé, vzhľadom na 5* hotel. Chodby úzke a tmavé, asi ako v turistickej ubytovni. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 12.07.2017 Prečítané 651-krát
70 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. CK ho prezentuje ako 6*, ale má len 5*. Cestovali sme v noci, transfer z letiska trval asi 30 min. v hoteli sme boli o siedmej a vtedy nastal problém, museli sme čakať až do druhej poobede na ubytovanie. Personál na recepcii bol dosť nepríjemný. Mohli ste začať od prvej minúty vstupu do hotela všetko využívať, len okrem izby. Chceli sme ísť na pláž, ale tá bola plná a nenašli sme ani voľné pri bazéne. Tak sme sa naraňajkovali, prešli sa po areáli a sedeli na recepcii, lebo bolo už veľmi teplo. Niektorí zo skupiny, čo s nami cestovali, boli sa viackrát pýtať na izby, ale vždy boli odmietnutí, že ešte nie sú dve hodiny. Toto sa nám ešte nestalo a to sme boli už viackrát v Turecku. Celkovo by sme dali tomuto hotelu len 4*. čítať celú recenziu
Medo
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 1144-krát
87 %
Výborné more, pláž, mólo, krásna veľká záhrada, super jedlo, veľký bazén s dostatkom ležadiel, výborná a rýchla dostupnosť do Antalye. Animačný program na úrovni s profesionálnym večerným programom. Ubytovanie v poriadku, ale luxus to určite nie je. Dostatok bufetov a barov s kvalitným alko aj nealko pitím. Pre nás veľkým plusom bol relatívny kľud v rezorte, nakoľko nebol plný a to nám vyhovovalo. čítať celú recenziu
Chorche
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 758-krát
100 %
Hotel vzdialeny par kilometrov od letiska, cize kratky transfer, ocenia hlavne rodiny s detmi, tak ako to bolo aj v nasom pripade. Atrakcie pre deti, smyklavky, ihrisko, naozaj sa prehrali. Perfektna strava, velky vyber jedla, uzasna plaz, piesok, sem-tam kamienok. V areali aj bazeny, takze ak sa nam nechcelo na plaz, boli sme v areali, ktory bol priestranny, vela zelene, aktivit. Aj vecer programy pre hosti, naozaj super. A tym, ze bolo menej ludi, tak personal sa naozaj venoval a vychadzal v ustrety. Uzili sme si to. čítať celú recenziu
Chorche
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 359-krát
100 %
Odporucam tento hotel, boli sme aj minuly rok a naozaj spokojnost. čítať celú recenziu
Šaňo
Termín pobytu: Nov 2013 Recenzia pridaná 27.01.2014 Prečítané 2014-krát
67 %
Hotel je všeobecne celkom čistý. Hlavný bazén je super, uprostred bazénovej plochy je bar, popíjali sme drinky priamo v bazéne. Jedlo bolo fajn, pomerne pestrý výber. Podávali ho formou švédskych stolov. Okrem hlavnej jedálne tu boli aj a´la carte reštaurácie. Cítili sme sa tu veľmi pohodlne. Personál bol veľmi priateľský a zdvorilý. Môžem vrelo odporučiť hotel. Na budove hotela je vidieť, že prešiel rekonštrukciou. Pláž bola trochu ďalej od budovy, ale stála za to. Tvoril ju jemný piesok. Hotel myslel aj na deti. Pre tie je tu detský klub a ihrisko. S parkovaním nebol problém. Hotel má svoje parkovisko. Auto sme si mohli dokonca aj dať do hotelovej garáže. Izba bola pekná. Upratali každý deň, no niekedy nie úplne podľa našich predstáv. V izbe sme mali pekný nábytok a základné vybavenie ako televízor, telefón, minibar. Dalo sa tu pripojiť na internet. Za použitie trezora sa platil poplatok. Izba bola klimatizovaná. Hotel má aj vnútorný bazén a wellness centrum. Za ležadlá ani slnečníky sme neplatili. Plážové aj bazénové boli zdarma. V hoteli bola ja konferenčná miestnosť, kde sa dalo pripojiť na internet. Nákupné centrum nie je ďaleko. Odporúčame si požičať si auto, ak nie ste na dovolenke vlastným ako my. Okolie stojí za videnie a auto je ideálnym prostriedkom práve aj na dlhšie výlety. Dali sa tu požičať aj bicykle. čítať celú recenziu