Najnovšie recenzie hotelov

IC Hotels Green Palace recenzie

IC Hotels Green Palace

Turecko - Antalya - Kundu

+
90% Rudolf

26.08.2019

Hotel patriaci do prestiznej siete IC HOTELS. Dominantou hotela je tropicka zahrada, v ktorej je niekolko krasnych a hlavne udrziavanych bazenov. Hotel je situovany cca 20 min cesta z letiska. Ubytovani sme boli rychlo a bez problemov. Izba s vyhladom na bazeny. Personal velmi mily. Tobogany super, plavcik vzdy k dispozicii. IC Cafe kavarien - vyber kolacikov, kavy, napojov, vyborny relax s vyhladom na detske vodne atrakcie. V areali sa nachadza 7 barov. V pool baroch podavane miestne a aj premiove importovane alkoholicke napoje. Plaz a more pekne. Na plazi vzdy k dispozici balena voda.

prečítať si celú recenziu
Concorde de Luxe Resort recenzie

Concorde de Luxe Resort

Turecko - Antalya - Kundu

86% Pali

26.08.2019

Hotel je starší, ale pôsobiaci luxusne. Výťahy sú moderné a rýchle. Priestory hotela a izby sú čisté a pravidelne čistené. Na izbách je káblová TV s cca 150 kanálmi (anglicky, nemecky, rusky, ukrajinsky hovoriace). Pláž je čistá, piesočnato-kamienková s pozvoľným vstupom do mora. Ani jeden deň neboli veľké vlny, čo deti uvítali. V rámci hotela je asi 6 reštaurácií otvorených v podstate stále počnúc raňajkami od 07:00 hod a končiac polnočným bufetom o 01:30 hod. Stravovacích možností je tu dosť, ale aj napriek tomu deťom strava veľmi nechutila. Situáciu sme museli zachraňovať hranolkami a hamburgermi. V hoteli sú butiky, herne, diskotéka atď. Detský klub sme nevyužívali. Rusky sa dohovoríte všade. Platiť sa dá kartou všade, dokonca aj na trhovisku. :-) Hotel neodporúčam pre klientov hľadajúci romantiku a kľud.

prečítať si celú recenziu
IC Hotels Green Palace recenzie

IC Hotels Green Palace

Turecko - Antalya - Kundu

+
100% Aďka

25.07.2019

Nebudem rozpisovať, nemám vlastne čo. Jednoducho výborný hotel na veľmi vysokej úrovni, maximálna spokojnosť. Dovolenka sa vydarila podľa mojich predstáv. Odporúčam hotel. Chválim personál, ubytovanie, stravovanie, proste všetko, čo v hoteli nájdete, je k maximálnej spokojnosti.

prečítať si celú recenziu
Baia Lara recenzie

Baia Lara

Turecko - Antalya - Kundu

100% Peter

20.07.2019

Nádherný, moderný hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, všade vidieť čistotu a neustále upratovanie priestorov. Hotel je vo vyhľadávanej destinácii Lara, ktorá je len 20 minút od letiska v Antályi. Po príchode do hotela Vás ubytujú podľa dostupnosti voľných izieb, no maximálne do 14:00. Nás ubytovali o 11:00 hod.

prečítať si celú recenziu
Trendy Hotel Lara recenzie

Trendy Hotel Lara

Turecko - Antalya - Kundu

100% Bea

17.07.2019

Výborná dovolenka pre malých aj veľkých. Skvelé animátorky Miška a Terezka, ktoré robili skvelú zábavu deťom. Bola tu fantastická zábava. Výborné jedlo non stop, krásne prostredie, čisto, milý personál. Ďakujeme za krásnu dovolenku. Prídeme tu opäť.

prečítať si celú recenziu
Trendy Hotel Lara recenzie

Trendy Hotel Lara

Turecko - Antalya - Kundu

100% Viera B.

07.07.2019

Veľmi som bola spokojná so službami. A hlavne mladými animátorkami Terezkou a Miškou, ktoré vždy boli ochotné. A každý deň sa pri mne ráno zastavili a porozprávali. Veľmi ochotné a milé. Ale nie len ku mne, ale ku každému. Veľmi dobrý výber, málo mladých je takých ochotných. Patrí im veľká vďaka. Ďakujem ck za krásnu dovolenku.

prečítať si celú recenziu
Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace recenzie

Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace

Turecko - Antalya - Kundu

+
100% Ľubomír

22.06.2019

Izba čistá, pekná, priestranná, klimatizovaná, upratovanie perfektné. Strava perfektná, veľmi bohatá, pestrá a hlavne chutná. Prostredie nádhera. Bazény, okolie pláže, vonkajšie bary ako aj stravovanie perfektné. Občerstvenie bohaté, dostupné, personál milý, ústretový. Niet čo vytknúť. Veľmi pekný hotel a hlavne dovolenkári si nezavadzajú. Bohatý večerný program. Veľmi som spokojný.

prečítať si celú recenziu
Kervansaray Kundu Beach recenzie

Amara Centro Resort

Turecko - Antalya - Kundu

+
90% Peta

19.06.2019

S manzelom sme velmi nenarocni klienti, takze toto bola pre nas maximalne luxusna dovolenka. Sme presne typy, ktore prelezia cely den na plazi/pri bazene, mimo hotela nepotrebujeme ist. :-) Mali sme povodne pripravenych v pase 10 eur, ako to bezne v tychto krajinach chodi, ale ked sme prisli na recepciu a zbadali ten luxus, rychlo sme ich vybrali, bola by to hanba a vysmech dat im tak malo. Izby neboli tak luxusne, bola by potrebna rekonstrukcia, ale kto chodi na dovolenku, aby bol na izbe? Tam sa chodi iba vyspat. :-) Jedlo neskutocne dobre, taky vyber, ze som skoro odpadla a kedze ako spravny Slovak chcem ochutnat vsetko, pekne sme sa tam vypapkali. Dokonca ste sa najedli aj o polnoci. Jest sa dalo na niekolkych miestach a mam pocit, ze cca 20 hodin denne urcite sa vzdy dalo niekde nieco najst. Vsade boli chladnicky s plastovnymi flasami s vodou, mohli ste si zobrat, kolko ste chceli. To bolo super. Mali sme ultra all inclusive. Bazen mal asi 1 km, okolo bazena sa vlastne prechadzalo na plaz. Plaz, more super. Boli sme este v maji, bolo tam minimum ludi, co nam vyhovovalo, pocas sezony tam asi bude dost ludi, je to velky hotel. Mali sme izbu s vyhladom na mesto. Najprv sme boli sklamani, ze nemame s vyhladom na more, ale hned prvy den sme pochopili, ze sme to vlastne vyhrali. Do izieb s vyhladom na more cely den prazilo slnko, na terasu sa nedalo ani vykuknut, v izbach tak bolo 200 stupnov. Klima fungujuca, ale aj tak. My sme mali v izbe aj na terase vzdy velmi prijemne. V maji, ked sme tam boli, bolo cca 30 stupnov. Personal maximalne ustretovy. Kazdy den rozne programy, sutaze, nenutia vas do nicoho ako napriklad v Egypte/Tunisku.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu