85%
Hodnotenie

Concorde de Luxe Resort recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Antalya
  • Kundu
16 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 81 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 80 %
Izby 83 %
Strava 87 %
Personál 88 %
85%
Celkové hodnotenie
483 recenzií
Pali
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 26.08.2019 Prečítané 82-krát
87 %
Hotel je starší, ale pôsobiaci luxusne. Výťahy sú moderné a rýchle. Priestory hotela a izby sú čisté a pravidelne čistené. Na izbách je káblová TV s cca 150 kanálmi (anglicky, nemecky, rusky, ukrajinsky hovoriace). Pláž je čistá, piesočnato-kamienková s pozvoľným vstupom do mora. Ani jeden deň neboli veľké vlny, čo deti uvítali. V rámci hotela je asi 6 reštaurácií otvorených v podstate stále počnúc raňajkami od 07:00 hod a končiac polnočným bufetom o 01:30 hod. Stravovacích možností je tu dosť, ale aj napriek tomu deťom strava veľmi nechutila. Situáciu sme museli zachraňovať hranolkami a hamburgermi. V hoteli sú butiky, herne, diskotéka atď. Detský klub sme nevyužívali. Rusky sa dohovoríte všade. Platiť sa dá kartou všade, dokonca aj na trhovisku. :-) Hotel neodporúčam pre klientov hľadajúci romantiku a kľud. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 09.03.2015 Prečítané 2046-krát
57 %
Hotel par min. od letiska, ubytovanie prebieha rychlo, vyber jedal bol slaby, nepacila sa mi hygiena priestorov, znicene a opotrebovane zariadenie, vela nakupnych moznosti, pekna plaz, private zone na plazi, detske denne centrum, ihriska zastarale znicene, nocny program pre dospelych, disco aj pre deti, cvicenie vo vode, vela dennych aktivit, profesionalny delegat, napomocny a tel. dostupny. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 1233-krát
83 %
Dovolenku v tomto hoteli mozeme len odporucat. Sluzby boli na vysokej urovni, strava bola pestra, more teple a ciste, rovnako ako aj plaz. Jedine minus vidime v pristupe delegata, pretoze v porovnani s pristupom delgatov z inych krajin (hlavne Rusko), pripadne inych cestovnych kancelarii, sme sa tam citili ako siroty. Vsetko sme si vybavovali sami, kedze nas delegat prisiel az na druhy den po prichode a to bolo asi tak vsetko. Kedze sme nemali zaujem o ziaden fakultativny vylet, viac sme sa s nim uz ani nestretli. Keby tam prisiel niekto, kto nevie ziaden jazyk a spolieha sa na slovensky hovoriaceho delegata, tak ma proste smolu. čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1688-krát
60 %
Hotel si celkovo nezaslúži názov de luxe a 5hv. Jeho sláva je dávno preč. Potrebuje investície - všetko je tam opotrebované a špinavé. Všade je špina a špina. Hnus. Stoličky fľakaté, špinavé a obtlčené. Okolo detského bazénu nánosy plesne, zelený šmiklavý maglajz na ktorom sa šmýkalo. Otrasne ihrisko na ktoré celý deň svietili slnko. Veľké sklamanie pre nás. čítať celú recenziu
d+m
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1412-krát
100 %
Hotel s vysokou úrovňou poskytovaných služieb, milý, ochotný a ústretový personál, všetko zahrnuté v all inclusive, krásna pláž, nádherný rezort, bazény, animácie, šport. Transfer z letiska max. 15-20 minút, priamo v centre letoviska Lara, vhodný pre mladých, seniorov aj rodiny s deťmi, niet čo vytknúť. Z izby nádherný výhľad na more, bazény, hory aj mesto. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 21.06.2013 Prečítané 2574-krát
87 %
Výborný hotel s blízkym transferom. Ponúka skvelé možnosti oddychu, zábavy, športového vyžitia. Vhodný tak pre rodiny s deťmi ako i dospelých - súkromie v podobe zón iba pre dospelých. V blízkosti sú 2-3 nákupné centrá, nie je to však oblasť preplnená turistami, ale ani nie rezort z ktorého nemáte absolútne kam vyjsť. čítať celú recenziu