Covid-19 v Turecku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
63%
Hodnotenie
63%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Sorgun  Turecko, Side, Sorgun

Serra Park recenzie 

Serra Park recenzie 

1:50 h
17 °C
17 °C
18 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
320 €
320 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 37 %
Poloha 67 %
Šport a zábava 52 %
Izby 62 %
Strava 65 %
Personál 62 %
63%
Celkové hodnotenie
60 recenzií
Peter
Termín pobytu: Aug 2021 Recenzia pridaná 11.09.2021 Prečítané 0-krát
80 %
Prijemny hotel, pohodova dovolenka. Da sa dobre odpocinut, avsak netreba od hotela ocakavat uplne spickove sluzby. Velmi pekne prostredie, izby a srdecny personál. Negativom je slabsie gastro. V ramci cenovej kategorie mozno ohodnotit ako nadpriemerny standard. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 23.09.2019 Prečítané 0-krát
55 %
Hotel Serra Park je 4 hviezdičkový. Fotky v katalógoch sú síce pekné a uvedené, že hotel je po rekonštrukcii, ale mám veľké pochybnosti o tom, či by u nás dostal aspoň 2 hviezdičky. Delegátka asi vedela, prečo vystúpila skôr. Privítal nás naštvaný personál, ktorý anglicky ani nemecky nekomunikoval. Po príchode sme prišli hladní, ale prišli sme práve po obede a pred večerou. Čakal by som, že all inclusive je to, že strava je počas celého dňa. Od 15:30 do 16:00 sme si vystáli rad, kde sa robili hamburgery a hranolky, ale pred nami ukázal prekrížené ruky a "FINISH". Tak sme ostali až do večere bez jedla. Takže nejedli sme celý deň. Izba: dostali sme nejaký bungalov mimo hotela, kde klíma síce fungovala, ale iba zapnúť a vypnúť a nič medzi tým. Večer sme sa nedostali z bungalovu alebo do bungalovu bez toho, aby sme nezmokli, pretože každý večer polieval automat, ale neviem či trávu, alebo chodníky. Čo sa týka upratovania, vozík síce stál celý deň na chodníku, ale nikdy tam nikoho nebolo. Strava: Mysleli sme si, že ich národne jedlá kebab a baklava budú pravidelne... Mýlili sme sa. Boli iba 1 x za dovolenku aj to sa po nich iba tak zaprášilo. Ryby boli 2 x. Raz OK, druhýkrát v nejakej divnej omáčke. Nakoniec sme jedli špagety s hubovou múkovou omáčkou. Keďže majú more na dosah, čakal som možno nejaké morské ryby, plody a podobne. Nič z toho nebolo, ale hranolky boli na raňajky, na obed aj na večeru. Ale dalo sa ako tak vybrať možno jedno jedlo. Personál: Celkom fajn, ale iba barmani, animátori pre dospelých. Občas nám naliali aj do skla. Pláž: NEVHODNÁ PRE DETI!!!! Veľmi strmý zráz. Dospelí mali čo robiť. Čo sa týka plážového baru a plážového all inclusive. Raz nebolo pivo, potom nápoje. Od 15:30 do 16:00 tam miestna babka piekla ich placky. To bol celý all inclusive na pláži. Cesta z hotela pešo cca 750 metrov. Občas šiel aj autobus. Pláž špinavá. Bazény: Tobogan prvý deň ani nešiel. Ostatné dni púšťali od 10 do 12 a od 14 do 16... potom smola. Okolo bazénov sa čistilo okolo 10:00, keď už väčšina ľudí bola pri bazénoch. Veľmi šmykľavá dlažba!! Počas nášho pobytu rozbité hlavy a zlomené ruky. Animačný program pre deti: žiadny! Bol tam jeden stolík na kreslenie, avšak nikto nikdy z animátorov pri ňom nebol. Nie sme veľmi nároční, ale boli sme veľmi sklamaní. Jediné pozitívum asi bolo krásne mesto a trhy, kde sa dalo dobre nakúpiť. Bola to asi najhoršia dovolenka, ktorú sme doposiaľ absolvovali, myslím tým ubytovanie v hoteli, strava a služby. NIKDY VIAC TENTO HOTEL! Bulharsko bolo lepšie. Sťažovali sme sa aj delegátke a nielen my, ale asi 95% slovensky hovoriacich hostí. Pri odchode sme deň vopred, keďže sme odchádzali skoro ráno, požiadali o balíček na cestu. Tipnite si, či nám ho dali... (prekrížil ruky a povedal FINISH). NEDOPORUČUJEM TENTO HOTEL!!!!!!! čítať celú recenziu
straky
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 20.09.2019 Prečítané 32-krát
80 %
Hotel v kľudnej časti, výborná kuchyňa, polnočná polievka, čistota, upratovanie super, výmena osušiek. Príchod odchod v kľude, možnosť odložiť batožinu, sprcha jedáleň klimatizovaná, priestranná, vonku terasa, gril, stále možnosť - hranolky, špagety, večerne programy, fakt bolo čo robiť vždy. čítať celú recenziu
Jaroslava
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 13.07.2019 Prečítané 0-krát
80 %
Izby čisté, strava pestrá, služby v pohode - upratovačkám treba povedať, aby vymenili uteráky. Masáže výborné, priamo v hoteli, perfektný zážitok máme z fotografovania, fotograf vtipný, decentný, spoľahlivý. Odporúčame. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 20.10.2018 Prečítané 1633-krát
70 %
Začala by som tým, že hotel bol ohodnotený na 4*. Podľa mňa vybavením a tak celkovo na mňa pôsobil skôr lepšia 3*. Máme v Turecku obehané 4 a 5*, tak to viem porovnať. Nachádza sa v tej nerušnej časti Side. Pri hoteli boli menšie obchodíky so suvenírmi, čajmi, lekáreň, taký minimarket a kaderníctvo. Pešo, keď sme sa vybrali hľadať "civilizáciu", tak cca 10 min od hotela sa nachádzal taký pekný park a tam už bola menšia promenáda s reštauráciami, s nákupnými možnosťami, supermarketmi, ich cestovkami, kaderníctva. Ceny mávali aj fixne dané, neboli ochotní moc vyjednávať. Bolo vidieť, že hotel je po rekonštrukcii. Izby menšie, útulné, na prespanie stačí. Škoda, že sme mali len 1 zástrčku na izbe. Chladnička vôbec nechladila, našťastie nebolo potrebné, aby sme mali v nej uskladnené potraviny, preto sme to neriešili. Vodu chyžné nedopĺňali. Sprcháč veľký, chyžná menila uteráky každý deň aj chodila umývať. Balkón bol veľký, otočený smerom do ulice (nám to neprekážalo, som na to zvyknutá z domu), niektorí si sťažovali na rušnosť. Mne by zase vadilo, keby máme balkón otočený k bazénom. Klimatizácia funkčná, akurát keď sme ju zapínali, chvíľu taký zvláštny zápach z nej vychádzal, ale potom už nebolo nič cítiť. Na recepcii bola funkčná wifi, recepční milí. Hotel bol orientovaní najmä na ruskú klientelu, ktorých tam bolo požehnane. Aj programy boli väčšinou pre Rusov a aj ruský jazyk bol jazykom personálu. Angličtina nebola tiež problém. V hoteli bol obchod s kožušinami či menší obchodík s topánkami, kabelkami. Pod hotelom sa nachádzalo wellness & spa, ktorý sme využili. Málo ľudí vedelo, že v 1.deň príchodu je 15 min. masáž zadarmo. Maséri boli fajn, veľmi mi tie masáže pomohli, nakoľko mám problémy s krčnou chrbticou a moja masérka Selma nevedela ceknúť po anglicky, dokázala mi diagnostikovať kde mám problémy. Čo sa týka jedálne, nakoľko sme boli v polke septembra, hotel asi už nebol kapacitne úplne plný, preto tie stoly na servírovanie jedál neboli celé plné. Vybrať sa dalo, varili chuťovo perfektne či už polievky, ryžu, zemiaky, mäsá. Aj z ovocia sa dalo vybrať, na raňajky bývalo niekoľko druhov syrov, šunky. Veľa zeleniny a rôznych šalátov aj sladkého. Mala som však ťažké srdce na to, keď som na raňajky videla hranolky a to bola alfa omega malých detí. A nielen na raňajky. Páčilo sa mi, že sme mohli jedávať na terase, aj keď na obed tam zvykol stáť vzduch. Veľmi dobré mali pivo. čašníci boli milí, niekedy až otravní. Mám skôr ale taký pocit, že to bolo preto, že sme boli s maminou samé na dovolenke a keď videli, že nie sme s nejakým mužom, inak by sa nezastavili. Na pláž chodili tzv.elektromobily, ak videli že sa zozbieralo viacero ľudí, chodili aj častejšie, nám nerobilo problém ísť aj peši. Trvalo to tých cca 10-15 min, záležalo akým krokom idete. Doobeda ste mali problém nájsť si voľné ležadlo na pláži, poobede to už bolo lepšie. Pláž bola kamienková s okruhliakmi, vstup do mora ako aj z mora býval niekedy dosť problematický a boľavý. Navyše tam bol akoby schod a zrazu ste boli nadpás vo vode (pozvoľným vstupom by som to nenazvala, ako to uvádzajú v katalógu). Tam už však neboli kamienky. Z pláže som bola trochu sklamaná kvôli tým kamienkom. Ak ste sa chceli vyšialiť na vodnom skútri, pojazdiť si na banáne, na každom kroku na pláži ste mali možnosť. Na pláži bola aj plážová disco, ktorá bola každý deň od 23tej do 5tej rána, robili tam gozleme vo vyhradených hodinách a nealko nápoje. Bola možnosť aj alko koktejlov či vodnej fajky (to už sa platilo). Hotelový bazén som nevyužila ani raz, ani tobogany, prišla som k moru. :) Ak by som to zrhnula, že ak chcete ísť na kľudnejšiu dovolenku, táto časť Side je pre Vás ako stvorená. My sme mali možnosť si vyskúšať v Side obe varianty a za mňa určite tá rušnejšia. :) čítať celú recenziu
dada
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 2642-krát
83 %
Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska trval cca 1 hodinu. Horšie to bolo s leteckou spoločnosťou, nakoľko sa 2 -krát posunul čas odletu a prileteli sme do Antalye po polnoci. Odlet bol z Popradu. Presun do hotela bez problémov. Ubytovali nás hneď po príchode do hotela. Izba bola čistá. Upratovali nám každý deň, uteráky a osušky tiež menili každý deň. Strava bola perfektná, dostatok všetkého, hlavne ovocia, šalátov. Našim vnučkám veľmi chutili zákusky a torty. Bazény boli čisté. Skrátka bolo fajn /ale krátko/. Dvanásť dní ubehlo veľmi rýchlo. Odporúčam, bola to skvelá dovolenka. čítať celú recenziu
Simi
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 07.10.2013 Prečítané 2740-krát
73 %
Bola som na dovolenke s rodičmi bratom a priatelom. Pred tym ako sme isli do tohto hotela mali sme velke obavy s toho pretoze som citala recenzie na tento hotel . poviem k tomu len tolko kto potrebuje nieco viac od hotelu tak nech si najde hotel s viacerymi hviezdickami. Kto nie je moc narocny hotel a vsetko je podla mna dost dobre. Personal ochotny a mily, a taktiez aj chalani co pracovali na plazi v bare ochotny a tiez mily, aaaa aby som nezabudla na uja autobusara :) velmi zlaty ujo :). dalej strava celkom sa vybrat dalo ale urcite by som uvitala viac druhou. Co sa tyka plaze a mora, v mori su hrozne kamene na co cestovka vobec neuopozornila ale inak sa to dalo a more bolo ciste a krasne. Plazovy bar na vyber bolo ovocie, voda, kava, caj cola, fanta, sprite a pivo. Robili sa tam aj plnene placky ci co to bolo. izbam este sa vyjadrim, upratovala sa KAZDY DEN takze neviem aka spina. Upratovacky boli tiez velmi mile a k velkosti izby poviem tolko, idete dovolenku prelezat na izbe? :D . Na prespatie a umytie staci. Kazdy vecer bol nejaky program a animatori na JEDNOTKU! Pre nas to bola velmi prijemne stravena dovolenka a mozem odporucit :) čítať celú recenziu
Simona a Roman
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 21.09.2013 Prečítané 1428-krát
30 %
Hotel, ktory ma zevraj 4 a pol hviezdiciek? Neviem ci by som mu dala vobec 2! Hotel bol stary, izby male a spinave. Strava sa nedala ani jest(nemali ste si ani co vybrat). A zaklincoval to plazovy bar. Ked sme ho prvykrat videli tak sme si mysleli ze to su plazove wc. čítať celú recenziu
pmzuzana
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 08.09.2013 Prečítané 1199-krát
23 %
Informácie od CK sú zavádzajúce, Side je vzdialené 4km. Hotel nezodpovedá 4 hviezd. Je to také slabšie Bulharsko za turecké ceny. Na zariadení je vidno známky používania a je podstatne ďalej od mora ako sa uvádza. Je dobre situovaný k autobusom na výlety. čítať celú recenziu
Simona S., Nové Mesto nad Váhom
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 29.08.2013 Prečítané 962-krát
84 %
Super dovolenka plná zábavy. Odporúčam ak ste typ človeka čo sa rád zabáva hra rôzne hry a aktivity. čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 29.08.2013 Prečítané 909-krát
70 %
Hotel nádherný, super izba s pekným výhľadom do areálu hotela. Najlepší animačný tím na svete ... bola som už vo veľa hoteloch, takýchto super ľudí som ešte nezažila, ako sa neskutočne venujú hosťom a stále je, čo robiť, :) more so zlým vstupom, inak čisté a bar na pláži strašný ... Jedlo celkom fajn dalo sa vybrať. čítať celú recenziu
mária
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 19.08.2013 Prečítané 801-krát
50 %
Izba zaváňala potuchlinou, pri príchode bolo potrebné poriadne vyvetrať a zapnúť klímu, v kúpeľni bola pleseň. Uteráky, osušky menili každý deň, na terase chýbal sušiak, kde by sme si mohli vysušiť mokré osušky, plavky. Ak by sme chceli aj prístelku, neviem kde by bola, izba bola akurát pre dvojposteľ, aj to oddelenú!!! Strava - na to že sme mali ultra all inclusive, to bola katastrofa. Čo ostalo z obeda, doložili na večeru. Ryža bola výborná, ale zemiaky nedovarené, ryby páchli, grilovaná zelenina bola na blato, strava neochutená. Na grilované mäso sa na terase čakalo v dlhom rade aj 15-20 min. Ak ste chceli polievku - výber až z jednej!!! Ovocie - broskyne napoly zhnité, slivky, ringloty, jablká a melón. Ak ste boli rýchli - ušlo sa vám. Ak nie - povedali finish. Pri bazéne koláčiky - 4 druhy. Platilo to isté ako v jedálni. Ak ste boli šikovní, ušlo sa vám, ak ste boli zapojení v športovej aktivite (vodné pólo, vodná gymnastika, šípky), neušlo sa vám, mali ste smolu. Šálky na kávu, či už na raňajkách, obede, večery alebo pri bazéne, boli špinavé, nedostatočne umyté, museli ste otočiť aj 4 a piata bola ako tak. Nápoje sa lievali do plastových 1, 0 dcl pohárov. Cesta na pláž pripomínala Luník IX :-(, pláž špinavá, vôbec nebola upravovaná, ale hlavne čistená. Vstup do mora - najskôr piesok, potom malé kamienky a nakoniec veľká šmykľavá platňa, po ktorej nasledovala hlboká voda. Pre slabších plavcov a menšie deti to mohol byť dosť problém. Na pláži je postavený stánok, pani robila plnené placky alebo boli bagety. K tomu nakrájané paradajky, uhorky, listový šalát, z ovocia melón, slivky, broskyne (nie každý deň). Na pláži sprcha, WC. Ležadlá - našli sa aj polámané. Personál milí, usmievaví, animátori taktiež, hodnotím kladne:-), pozitívom bola naša slovenská animátorka LUCKA, ktorá sa venovala slovenským dovolenkárom. V čase našej dovolenky skončil ramadán, mali sme byť tolerantní k tureckým turistom pri ich nadmernej hlučnosti (poprosila nás o to naša delegátka). A kde bola tolerantnosť k nám - ovolenkujúcim, oddychujúcim turistom??? Prostredie v okolí hotela, bazénov bolo pekné, upravené, príjemné. Celkový dojem z dovolenky - prežili sme, oddýchli sme si, ale už do tohoto hotela určite nepôjdem, ani neodporučím svojim známym. čítať celú recenziu
Jaja
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 19.08.2013 Prečítané 770-krát
80 %
Kedže sme šli prvýkrát k moru s priateľom a nie sme milionári, ktorí žijú v luxusných vilách, bola to krásna dovolenka v príjemnom hoteli. Hotel nie je príliš veľký, čo sa nám páčilo. Pri bazénoch bola pekná zeleň, malý amfiteáter, kde sa pravidelne niečo dialo, boli tam super animátori - mladí ako my, takže sme sa nenudili :) Mali sme peknú izbu, klíma nám išla, pleseň sme si nevšímali ako iní zazobanci, splachovanie na záchode sa pokazilo na druhý deň, ale aj tak sme tam netrávili celý čas, takže nás to až tak netrápilo. Vyšantili sme sa na toboganoch, chodili sme k moru pešo, trvalo to 5 minút, nechápem ľudí, ktorí sa tam trepali autobusom. Strava nám po čase liezla na nervy, ale treba si uvedomiť, že Turci majú vlastnú kuchyňu - tak ako my máme halušky, oni majú iné druhy jedál, a keď ste si Turecko vyberali ako destináciu na dovolenku, tak s tým treba rátať. Ja som sa stále najedla, nehladovali sme, len proste z tých klasických jedál, čo máme aj na Slovensku je slabší výber. Ale koláčov, ovocia a zeleniny tam nájdete hojne :) 3 dni sme strávili na fakultatívnych výletoch, bolo super a určite mi to tam bude chýbať. Netvrdím, že neexistuje krajší a lepší hotel, ale nám sa tam veľmi páčilo a boli k nám milí. Nikdy nezabudneme na Belindu a Turecko :) čítať celú recenziu
Lívia Somogyiová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 11.08.2013 Prečítané 858-krát
30 %
Hotel nezodpovedá tomu, čo je v katalógu, je veľmi slabý, strava otrasná, hnus, more samé kamene a skaly v kat. napísané 400 m, lenže vzdušnou čiarou, cesta nám trvala viac ako 10 min. a delegát, ktorého sme mali, ani neviem, či tam bol kvôli nám alebo proti nám. Boli sme na 8 dní, z ktorých nám 4 dni nefungovala klíma. čítať celú recenziu
L. Somogyi
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 09.08.2013 Prečítané 808-krát
30 %
Starý hotel nič moderného = robotnícka ubytovňa na strednej úrovni, elektrika vypadávala, klíma nefungovala 3 noci spať na balkóne, čo dodať ??? Strava slabá, málo aj to NEKVALITNÉ !!! neprepečené, bez chutí, raňajky ??? nechcem komentovať. Bufety na železničnej stanici na Slovenku majú lepšie ponuky jedál. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 829-krát
87 %
Hotel splnil naše očakávania, čisté izby, pravidelná výmena prádla ako aj uterákov. Pestrá a bohatá strava, zaujímavé programy, ktoré robili animátori vo viacerých jazykoch. Z pobytu som mala trochu strach, keď som si prečítala recenzie hotela, ale výsledok bol úplne iný - celková spokojnosť, najkrajšia naša dovolenka. čítať celú recenziu
Milan Podolan
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 05.08.2013 Prečítané 1032-krát
20 %
mali sme ultra all inclusive pobyt a za 825 eur si to človek predstavuje uplne inak - hotel, služby, strava, nápoje, delegát - no všetko. hotel ma 4 a pol hviezdičky, no stačilo by mu bohate tak 2 a dosť. Nebolo z čoho vyberať v jedlách, až ked sme sa sťažovali, tak sa situácia trošku zlepšila. Ani vegetariáni neboli moc spokojní, chyba variabilita v uprave stravy. to isté, 12 dní, z mäsa len kurča a morka, ale tá uprava - posekané stehná, kože, suche...........nejedlé. A ked si niekto myslí, že mu ponúknu niečo zo slubovaných importovaných nápojov - v Belinde to ale nebude. Tam maju skryté pred dovolenkármi všetko. Lobby bar neexistuje a delegát povedal, že len v prípade nepriaznivého počasia- to čo je, aké je to napr. počasie? a ine hotely majú prečo funkčné bary s rôznymi nápojmi a v pekných pohároch? 3 dni bez teplej vody, hučiaca klíma, malé izby, toto je 4 a pol hviezdičky? cesta na pláž je špinavá ako na Luníku 9 v Košiciach, do mora len cez slizkú kamennu platnu, pláž špinavá, špačky, špina, lehátka polámané a ponúknu vám tu len sódu a pivo. dosť. vedla maju 26 alk. nápojov a nealko ani nehovoriac, všetko, aj tá uprava pláže, baru, služby - o tom Belinda môže len snívať. Ešteže sme boli celkom fajn partia a brali sme to už s humorom, inak by sme asi skolabovali. čítať celú recenziu
Mgr.V.Bohušová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 05.08.2013 Prečítané 958-krát
20 %
Starý hotel, malé izby, niet kam vešať uteráky po návrate z pláže, sprchovaní, pleseň v kúpeľke, veľmi hlučná klíma, nedostatočný servis odvozu busom k moru, 3 dni bez teplej vody, dlhé rady na jedlo, ktoré bolo hrozné - len kura, trupy, kože, chlpy a morka bez chuti, suchá a stále 12 dní tá istá zelenina, len 1 druh kávy - v Turecku!!!!!!!!! čítať celú recenziu
Ladislav Kmety
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 04.08.2013 Prečítané 854-krát
17 %
Na stastie od ostatnych nam klima fungovala stale. Na vani nam odpadaval bocny krici panel, sprcha zatuchnuta spoje plesnive. Balkonove dvere nam nesli zatvorit, 3 dni nam netiekla tepla voda po nahlaseni povedali ze je to v poriadku nakolko su v meste nejake problemy, 2 dni sme nemali wifi a to tiez sme nevedeli preco mohli sme si jedine zaplatit. Strava: ani sa neda povedat na akej urovni, koncom pobytu sme skoro utekali aby sa nam nieco uslo, vyprazane trupy boli na veceri. Jeden den na veceri cca 30min po otvoreni kantiny povedali ze finito. Bazen spinavy, bufet pri plazi obycajna buda pre svine vsetko zatecene. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 29.07.2013 Prečítané 836-krát
23 %
Všade bordel , na izbách pleseň , nefungujúca toaleta po príchode , po výmene izby sme si počas pobytu museli opraviť toaletu sami , posteľné prádlo v deň príchodu nevymenené, špinavé. Strava sa opakovala , večere boli niekedy tie iste ako obedy , nedoplňalo sa jedlo . Okolo bazénu a aj v detskom bazéne špina. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia