95%
Hodnotenie
95%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Kizilagac  Turecko, Side, Kizilagac

TUI BLUE Palm Garden recenzie 

TUI BLUE Palm Garden recenzie 

1:50 h
19 °C
19 °C
20 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
722 €
722 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 98 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 93 %
Izby 95 %
Strava 97 %
Personál 98 %
95%
Celkové hodnotenie
51 recenzií
Majooo
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 22.09.2015 Prečítané 412-krát
100 %
Jednoducho raj na zemi. Inak sa ani nedá nazvať tento úžasný hotelový komplex pozostávajúci zo 17 viliek v nádhernej palmovej denne udržiavanej záhrade s personálom, ktorý sa o vás príkladne stará, ktorému záleží na vás a na tom, ako sa budete celú dovolenku cítiť. Osobne riaditeľ hotela dohliada na to, aby každý klient bol maximálne spokojný a odniesol si len a len tie najkrajšie zážitky z miesta, ktoré je Rajom na zemi. Hluk z diskotéky vôbec nepočuť, pretože nie je na voľnom priestranstve, program končí o 23. hodine, ľudia sa rozídu do izieb a je už ticho. Iberotel je nemecká značka, organizácia CK je medzinárodná, tak preto obsadenosť tvoria 80% Nemci, 15% Slováci, zvyšok jedna-dve rodiny RU, NL, ČR. Animácie v nemčine, dievčatá sú milé usmievavé, veľmi dobrá škola pre naše deti, ak sa učia v škole NEJ, naučia sa veľa a animátori sa pekne starajú o deti, rodičia si môžu užívať voľno. Nemecká klientela je klientela na úrovni, tam nenájdete, aby pri stole na raňajkách, obede a pri večeri mali deti namiesto jedla tablet a podobne, tento dojem kazili iba dve poľské rodiny, ktoré decku namiesto jedla dali tablet, sem tam prikŕmili suchým chlebíkom na večeru. Tam nenájdete ľudí, čo si naložia plné taniere jedla, koláčov a pod. a potom ešte viac odnášajú čašníci, pretože kultúra je tu taká, každý si naberie toľko, koľko reálne zje, aj deti a potom čašníci odnášajú len prázdne taniere, resp. malé zvyšky. Transfer je cca hodina, v tejto sezóne síce o 15 min viac, kvôli tomu, že v Antalyi sa robí cesta pre blížiace sa Expo Antalya. Pokiaľ máte šťastie, tak za hodinku ste na mieste, no ak ste zberač, cesta sa predĺži. V mojom prípade cesta tam 75 min, cesta nazad 140 min-boli sme zberač ešte do Grand Prestige a Trio Alba. Ale aspoň sme videli aj iné o dosť horšie a samotní klienti z Prestige boli dosť sklamaní. Wi-Fi je dostupná všade, v pohode som počúval na pláži cez internet naše rádio, sem-tam seklo (z ohľadom na množstvo pripojených ľudí). Na izbe v pohode, pokiaľ je potreba sťahovania väčších dát, treba ísť do Lobby, kde je to najlepšie. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.07.2015 Prečítané 663-krát
100 %
Aj ked starsi hotel, ale na urovni a cistulinky, proste super!!!! Nic nesklamalo tak ako aj minuly rok, nic nemalo chybu. :-) Personal rovnaky a zase velmi ochotny a zlatulinky. ;-) Uz len nasetrit a ist 3 krat, pretoze je tu vsetko, co clovek naozaj potrebuje :-) a ludia tu naozaj pracuju a na 100%, staraju sa ako to len ide :-), proste uplne super. čítať celú recenziu
Martinka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.07.2015 Prečítané 611-krát
100 %
Krásny hotel v krásnom prostredí. Izby čisté, upratané každý deň, vymenené uteráky, toaletný papier... Kuchyňa vynikajúca, kto tvrdí opak, tak potom neviem, že čo by už chcel... Jedla bolo dostatok po celý deň, nielen raňajky, obed a večera. Takisto polnočné občerstvenie bolo veľmi pestré a bohaté, nikdy sme ho nejedli, ale aspoň raz sme a boli pozrieť, že čo podávajú. Každý večer pripravovali inú svetovú kuchyňu, raz francúzsku, potom rakúsku, taliansku, tureckú... Počas týchto večerí sa vždy podávalo turecké jedlo + jedlá, ktoré sú špecifické pre tú krajinu, ktorej večer sa konal. Personál je veľmi milý, ústretový, usmievavý, máte pocit, že všetko robia s láskou, nie preto, že musia. Napriek tomu, že je to pomerne veľký komplex, tak nikdy nebolo treba na niečo dlho čakať, či už na jedlo v jedálni, alebo obslúženie pri bare, takisto je dostatok miesta na sedenie. Pláž krásna, čistá, udržiavaná. Plavčík je ako pri bazéne, tak aj na pláži. Je to komplex, ktorý je neustále strážený, ako vo dne, tak aj v noci. Stráž je na vrátnici, ďalej na recepcii a samozrejme celú noc aj na pláži. Je to hotel, do ktorého sa ľudia radi vracajú a aj my sme už nad tým premýšľali, že by sme našu budúcu dovolenku opäť trávili, práve tu. Je to skôr hotel pre rodiny s deťmi, podľa mňa nie je vhodný napríklad pre mladý bezdetný pár. Program je skôr prispôsobený deťom, ale prídu si na svoje aj dospelí. Všetko bolo fantastické, jediné, čo by som mohla spomenúť, čo trošku vadilo nám bolo, že piesok premiešaný s jemným štrkom bol iba na pláži, kde boli ležadlá, ale vstup do mora už bol kamenistý, taký ako napríklad v Chorvátsku, ale dalo sa to riešiť, buď obuvou, alebo ste to toľko vydržali, kým ste prešli do vody bosí. Inak je tam vybudované mólo, z ktorého už bol lepší vstup do mora, ale vhodný iba pre plavcov, nie pre neplavcov a malé deti. A ešte jedna vec, hotel je od letiska vzdialený 60 km, aspoň podľa cestovnej kancelárie, neviem, koľko to bolo km v skutočnosti, ale od letiska k hotelu sme cestovali autobusom 2,5 hodiny a takisto naspäť, z hotela na letisko. Takže reálne tých km bolo pravdepodobne oveľa viac. Hotel je už skoro na konci Side, v blízkosti Alanye. Ale tieto moje dve výhrady sú podľa mňa zanedbateľné a ak sa rozhodnete pre tento hotel, určite nebudete ľutovať, tak ako my. :) čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 01.05.2015 Prečítané 2563-krát
30 %
Na prvy dojem uz nevyzeral moc dobre, ked cestovka hodnotila hotel na 6*, velmi slabe oproti Adam&Eva, Imperial, Titanic. Izby - to nekomentujem, velmi zle jak v ubytovni. Len co ma zaujalo moje jedine plus, je priroda, nic ine. Strava pokazena aj zoxidovana. čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 09.12.2014 Prečítané 1713-krát
97 %
Let trval asi 2, 5 hodiny, transfer max 1, 5 hod. čiže veľmi vhodné aj pre rodiny s malými deťmi. Personál všade milý a ochotný. Ubytovali nás ihneď po príchode a pomohli aj s batožinou na izbu prostredníctvom ich miniautíčok. Celý hotelový komplex krásny, čistý a veľký. 4 reštaurácie, 3 bazény a množstvo ležadiel a slnečníkov pri mori a bazénoch. Každý deň iný program a kuchyňa, takže žiadne sťažnosti z našej strany neboli. Okolie plné bazárov, netreba ani nikam cestovať kvôli nákupom. čítať celú recenziu
Tintinka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 12.11.2014 Prečítané 1239-krát
100 %
Hotel sa skladá z menších viliek a je roztrúsený v obrovskej záhrade. Všade samé palmy a plno zelene. Hotel je určený najmä pre rodiny s deťmi, ale na toboganoch sme sa vybláznili aj my dospelí. Všetko je prispôsobené detičkám od bazénov, detských ihrísk až po stoličky v jedálni. čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 28.09.2014 Prečítané 952-krát
97 %
Transfer z letiska bol cca 1, 5hod. Privítal nás prekrásny areál. Hotelové izby sa nachádzajú v domčekoch po celom areáli hotela. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, ale i pre dospelých. Personál veľmi ochotný a nenachádzam na tomto hoteli žiadne negatíva. Určite tento hotel ešte navštívime. čítať celú recenziu
Ľudmila Muchová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 05.09.2014 Prečítané 2874-krát
80 %
Napriek tomu, že tomuto hotelu dávame 5 hviezdičiek, určite by sme sa tam nevrátili. Neponúka totiž to, čo sme zažili v iných hoteloch v Turecku v tejto kategórii - možno aj za nižšiu cenu. Je tam prevažne nemecká klientela, preto aj všetky animácie, vrátane mini disco sú v nemčine. Tešili sme sa kvôli dcérke na všetky tie letné hity, ale tam mali svoj nemecký repertoár. Tobogany pri bazénoch sú pre menšie deti. Chýba mólo na skákanie do mora, plávajúce mólo alebo šmýkačky - ako sú napr. v neďalekom Ali Bey. Chodili sme na mólo do vedľajšieho hotela, ale to ste museli prejsť cez malú verejnú pláž, kde bol veľký neporiadok, vrátane rozbitých fliaš. Nočné diskotéky - veľa peny a nič moc. čítať celú recenziu
simona
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 01.08.2014 Prečítané 1461-krát
100 %
Krásne prostredie, úžasná záhrada, skvelý personál, jedlo rozmanité-každý večer sa niesol v určitej téme (grécky, turecký, taliansky) Hotel mal každý večer pripravený úžasný animačny program, nie len pre deti, ale nikdy program neruši spanok, ak sa rozhodnete ist skor zalahnuť. Hotel je max čistý, každý den čiste uteraky, postelné pradlo, dokonale vsetko cistene. Milý personal, pri vecerach vas vitaju sefkuchari hotela. ubytovani sme boli hend po prichode na hotel, kufre nam zanielsi priamo na izbu. sme max spokojni bud rok by sme sa cheli vratit. čítať celú recenziu
Viera Dubcová
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 21.07.2014 Prečítané 1480-krát
83 %
S výberom dovolenky sme boli veľmi spokojní. Areál hotela nás absolútne očaril, boli sme fascinovaní. Strava bola bezchybná, personál hotela veľmi úslužný. Aj keď vstup do mora je kvôli kamienkom trochu obtiažnejší, dá sa vyriešiť vhodnou obuvou. K hotelu nemáme žiadne pripomienky a veľmi radi by sme sa tam vrátili aj o rok. Vrele odporúčame všetkým, ktorí si chcú v kľude a prekrásnom prostredí oddýchnuť. čítať celú recenziu
Petra Pšenčíková
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.07.2014 Prečítané 1597-krát
100 %
Ked poviem, ze sa vratime, lebo to bolo najlepsie, co sme boli, chodime len do 5 a viac *, dovolim si nesuhlasit s pani Sonou, ale kazdy ma iny vkus. Vylety boli drahe, ale padak mne ponukali za dve osoby 60€ skuter 20min. 50€..., ale viete zjednat cenu, padak mi dal so zlavou za 55 a skuter 45€, na vyletoch sme neboli, lebo mame male deti a pravdu povediac, boli naozaj drahe. :-( Izba super, stale cista a dost priestranna, kazdy den doplnali bar, menili uteraky, postelne pradlo, mopovali, strava super, voda skoro vsade v ladnickach a vezmete si kolko chcete, plaz kamienkova a boli aj vlny, toalety stale umyvali a boli pekne, dokonca aj papiere na dosku v zachodoch personal velmi, ale velmi mili, sportove moznosti: volejbal, sipky, tenis, footbal, minygolf, lukostrelba, posilnovna. Pre male deticky macicky, zajaciky, korytnacky. V piatok su v hoteli trhy a vozia na tavach, osoba 10€, da sa zjednat. Areal nadherny, lezadla pocas celeho dna volne, ci na plazi, alebo pri bazene, co bolo super, uteraky menia ako potrebujete pri bazenoch plavcikov vela, super ihrisko a bazeny pre deti tobogany aj pre dospelych, program super, pokial nesiel footbal. čítať celú recenziu
Soňa Strieborná
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 01.07.2014 Prečítané 2406-krát
73 %
Ubytovanie dostatočné, chyžné ústretové, personál celkovo fajn, komplex vhodný skôr na zábavu s deťmi do 10 - staršie sa nudili, my sme mali chalanov 15 a 17 ročného a boli tam jediní, disko iba pre deti malinké... dospelí sme sa nemali, kde večer baviť, nakoľko bol ohlušujúci a otravujúci program pre deti hlavne po nemecky hovoriace... takže aj menšie deti zo SR sa nebavili moc. Vyhovujúce pre ľudí, čo dokážu ležať na pláži od rána do večera, alebo ak ste sa rozhodli pribrať :-))) . Jedlo výborné, výlety drahé, vodné športy drahé - padák za člnom 200,-eur a pod. Bazár, na ktorý som sa tešila, sa rovná "Miletičke", ale kúpite si tam napr. kabelku "PRADU" za 15 eur :-)))), synovi, keď kupoval vodnú fajku, ponúkli na predaj hašiš. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 14.06.2014 Prečítané 1434-krát
100 %
Boli sme milo prekvapení a odporúčame tento hotel aj našim známym. Areál hotela bol krásne vybudovaný, čistý a udržiavaný. V areáli sme nasli napríklad húpacie siete, ktoré boli skoro vždy volné a hlavne v tieni. :) Strava bola vynikajúca, stále sa tam dalo nájsť niečo nové a chutné. Vstup do mora bol kamenistý, ale potom už len piesok. S ležadlami na pláži nebol problém, našli sme si voľné miesto aj poobede. čítať celú recenziu
Gabriela
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 06.06.2014 Prečítané 1442-krát
83 %
Na dovolenke v Turecku sme boli prvýkrát. V porovnaní s inými destináciami to bolo to najlepšie, čo som doposiaľ zažila. Ubytovanie bolo super, izby čisté, vždy upratané, každý deň čisté uteráky. Strava vynikajúca, vždy bolo z čoho vyberať. Len si nenabrať prvý deň zo všetkého, lebo časom sa vám bude zdať, že je to vždy to isté. Personál vždy milý, usmievavý a ochotný. K deťom sú naprosto úžasní. Pláž bola veľmi čistá, ale kamenistá. Dobrá masáž na nohy :), bez topánok do vody to veľmi nejde. čítať celú recenziu
Jana Budálová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 23.09.2013 Prečítané 2028-krát
87 %
Celkovo hodnotím ako výborná dovolenka, v príjemnom prostredí s úžasnou stravou. Krásna dovolenka, na ktorú určite nezabudnem. More čisté, strmý spád, čo je nevýhoda pre neplavcov. Krásne bazény a krásna záhrada. Personál a strava vynikajúca. Môžem vrelo doporučiť. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 13.09.2013 Prečítané 1648-krát
90 %
Veľmi pekné prostredie, príjemné čisté ubytovanie, pravidelné upratovanie, klíma na izbe, pekné udržiavané bazény, teplé more s veľkými vlnami, ktoré nám vyhovovali. Strava super pestrá, personál milí, usmievaví. Prevaha nemeckej klientely. Hotel jednoznačne odporúčam hlavne pre rodiny s deťmi. Animácie boli viacmenej pre nemecké deti, náš syn 9-ročný sa ich nezúčastňoval, radšej bol v mori, ktoré bolo dosť búrlivé, ale jemu sa práve také páčilo. Turecku sme boli prvýkrát, boli sme veľmi spokojní, dá sa povedať, že to bola zatiaľ naša najlepšia dovolenka, takže na budúci rok pôjdeme asi znova do Turecka. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 09.08.2013 Prečítané 2219-krát
93 %
Vynikajúci hotel pre rodiny s deťmi, ale aj pre dospelých. Služby, ubytovanie i strava plne zodpovedá piatim hviezdičkám, ktoré hotel má. Aj preto sme tam tento rok boli už ôsmy krát :-). Ubytovanie je čisté a pokojné, nerušia vás žiadne zvuky s animácie alebo večerných predstavení. čítať celú recenziu
Angelika Kútna
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 02.08.2013 Prečítané 1423-krát
83 %
Hotel ponúkol presne to, čo ponúkala cestovná kancelária, vlastná internetová stránka hotela a splnil naše očakávania. Kto sa chce baviť nájde si počas celého dňa primeranú aktivitu (volejbal, futbal, aerobik a pod). Je veľmi dobre zorganizovaná klubová činnosť aj pre teen klub, čo v mnohých iných hoteloch chýba. Strava výborná, čistota úplne bez možnosti niečo vytknúť. Personál milý, ale nevtieravý. Pláž nebola čisto piesková, skôr drobné kamienky, miestami až štrk. Voda však bola čistá teplá. Všade a vždy bolo dosť voľných miest. Boli sme veľmi spokojní. čítať celú recenziu
koma
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 28.07.2013 Prečítané 1573-krát
93 %
Hotel zodpoveda svojej kategorii. Nemali sme ziadne vyhrady. Vsetko fungovalo na 100%. Je to hotel, hoci nikdy nechodime na rovnake miesto, kam by som sla na dovolenku opat. Nikde sa necakalo, vzdy bolo kde stolovat, lezat na plazi i pri bazene. Ak date personalu par drobnych, oplati sa ;). Na veceru sme mali stale nachystany stol s napojmi na terase. Do hotela sme dosli v doobednajsich hodinach a hned nas ubytovali. Kedze tam chodi velke percento Nemcov a Rusov, hovori sa tam prevazne tymito jazykmi. čítať celú recenziu
Oľga (36-39r. 4dosp. a 1dieťa 12r.)
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 1562-krát
97 %
Nie je to typický niekoľko posch. hotel, ale pekné príjemné jendoposch. vilky s 16-25 izbami s balkónikom, čiže sa cítite ako doma. Každý večer najprv program pre deti a potom živá hudba alebo disco. V tomto hoteli bolo cca 70% Nemcov, 20% Rusov a zvyšok boli SR a ČR, a teda animačné programy boli v nemčine. Boli sme tu od 12. 7. -23. 7. 13 a bolo dosť teplo 34-45C. Na budúce by som sem išla asi až v septembri. čítať celú recenziu