Najnovšie recenzie hotelov

Perre La Mer Hotel Resort & Spa recenzie

Perre La Mer Hotel Resort & Spa

Turecko - Kemer - Goynuk

+
86% Terezia P.

30.05.2019

Vynikajúca strava, prekrásna záhrada. Čo mi trochu vadilo, bola hudba, silno hrala až do pol jednej v noci. Určite sa ešte vrátime.

prečítať si celú recenziu
Monna Roza Garden Resort  recenzie

Monna Roza Garden Resort

Turecko - Kemer - Goynuk

60% Eva

09.05.2019

Ja neviem čím začať, na internete je popísaných veľa veci vrátane zariadenia hotela, ale wellness, fitness, minibar na izbe a podobne veci by ste márne čakali. Izba v pohode, ja som nenáročný hosť, len sa nám hneď rozpadlo splachovanie na Wc-ku, ale ok neriešili sme. Upratovanie určite nebolo každý deň a keď tak, len aby sa nepovedalo. Strava: na výber veľa, veľmi veľa, ale vždy len jeden druh mäsa, ale inak strava fajn. Pláž je naozaj cca 500 metrov, tak 10 minút chôdze, ale je treba prejsť uličkou, kde na Vás vykrikujú predavači a absolvovať to denne je naozaj nepríjemne. Jediný bar s alko nápojmi otvorený do 22:30 a ďalej ani minútu. Väčšina personálu prekvitá ruským jazykom a angličtinou zaostáva, aspoň, že sme Slováci. Celý hotel vlastne samí Rusi, celá provincia a okolie ruské a ceny tiež. Hodnotenie... ani neviem, keď je človek na slnku celé dni, akosi aj toto všetko prehliadne a za tú cenu 4*, ako noooo dobre.

prečítať si celú recenziu
Marti Myra recenzie

Marti Myra

Turecko - Kemer - Tekirova

+
100% Peter F.

23.10.2018

Poloha a prostredie hotela boli výborné, všade veľa zelene, hojdacie siete, minizoo. Izby udržiavané každý deň (čo som aj niekedy nevyužil, bolo zbytočné každý deň upratovať a meniť uteráky) v perfektnom stave. Pláž aj jej okolie boli takisto vo výbornom stave, udržiavaná každý deň. Strava vynikajúca a personál ochotný.

prečítať si celú recenziu
PGS Hotels - Kiris Resort recenzie

PGS Hotels Kiris Resort

Turecko - Kemer - Kiris

100% Zdenka P.

23.10.2018

Veľmi dobre.

prečítať si celú recenziu
Amara Dolce Vita Luxury recenzie

Nirvana Dolce Vita

Turecko - Kemer - Tekirova

83% MUDr.Jana Popelková

08.10.2018

Hotel lokalizovaný mimo centra mesta Tekirova. Celkove honosný priestranný areál, ubytovanie možné v hlavnej budove, resp. v priľahlých budovách resp. samostatných domčekoch. Stravovanie dostupné vo viacerých oddelených jedálňach. Pláž čistá udržiavaná, drobný štrko-piesok. Možnosť oddelenej pláže pre dospelých, dostatok ležadiel bez poplatku. K dispozícii niekoľko bazénov - jeden so slanou vodou. Taktiež vnútorný bazén. Transfer na letisko bez problémov. Večer animácie. Väčšinou ruská klientela. Výborný loby bar, ústretový a milý personál. Pravidelne program pre deti, Do mesta peši cca 2 km - nákupné možnosti hlavne kožený tovar. Krásne okolie, scenéria pohoria, vhodný výlet na vrch Tachtali - lanovkou. K dispozícii športové vyžitie. Hotel má aj svoju zoologickú záhradu.

prečítať si celú recenziu
Champion Holiday Village recenzie

Champion Holiday Village

Turecko - Kemer - Beldibi

+
85% Vlasta

07.09.2018

Krásne prostredie, plné zelene, pekne udržiavaný areál, moja poklona, ako si ctia staré stromy, ktoré kľudne prechádzajú cez otvory balkónov. Izby pekné, trochu viazla výmena uterákov na izbe a aj upratovanie slabšie. Vzhľadom na denné zavlažovanie sme boli prekvapení prítomnosťou komárov. Strava bohatá, pestrá, neviem, čo by sa ešte dalo vymyslieť. V ponuke sa striedalo veľa rôzneho ovocia, melóny a dyne boli denne ako aj zmrzlina. Vzhľadom k tomu, že animácie nevyhľadávame, tie neviem posúdiť. Večerný program však bol zaujímavý a pestrý, dvakrát bola živá hudba a latinskoamerické tance, takže sme si dobre zatancovali. Bar pri mori fungoval vynikajúco, čašníci okamžite čistili, zbierali, donášali, boli milí, ochotní, odviedli poctivú prácu. Preto sme na obed zostávali v tomto bare. Počiatočné sklamanie z pláže a mora plného veľkých kameňov veľmi rýchlo vystriedala radosť z vedľajšej pláže, vchod z druhého móla, ktorý nám poradila delegátka, lebo sme si mohli vychutnať more na boso po jemnom piesku. A more nesklamalo, čisté a teplé, s pohľadom na pohorie Taurusu. Úžasné. Perfektný oddych, kto hľadá tichšiu oblasť. Medzi návštevníkmi bolo veľa Slovákov, Čechov, Poliakov, Rusov. Delegátka milá, ochotná. Transfer na hotel bezchybný, všetko zabezpečené. Treba sa však pripraviť na skutočnosť, že od piatej ráno sa čaká na ubytovanie do 14:00. výnimočne skôr, preto plavky treba pribaliť do príručnej batožiny. Dosť to ruší prvý dojem, keďže nevyspatý človek je dosť kritický. Raz do týždňa je bazár v Kemeri a raz v Goynuku, autobusy sú bezproblémové. Ale dovolenka výborná na oddych.

prečítať si celú recenziu
Simena Sun Club recenzie

Emelda Sun Club

Turecko - Kemer - Camyuva

+
86% Ivan F

10.08.2018

Veľký komplex zložený z malých viliek vo veľkej záhrade. V podstate všade rovnako ďaleko či do jedálne, k bazénu, barom alebo na pláž. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie a v podstate je celý bezbariérový. Príjemný personál, veľký výber jedla a pitia a naozaj dobré miesto na relax a oddych.

prečítať si celú recenziu
Kilikya Palace Göynük recenzie

Kilikya Palace Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

83% ronica

18.07.2018

Pre nas super oddychovka, ale vhodne aj pre deti, super animacie pre nich, ale aj pre dospelych. Urcite odporucam, je to taky turecky standard :), krasne urdziavany areal, dlha plaz, takze vzdy sa najde lezadlo a aj ked je to velky areal, tak je vsetko blizko.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu