Recenzie hotelov - Goynuk (69)

Najnovšie recenzie hotelov

Perre La Mer Hotel Resort & Spa recenzie

Perre La Mer Hotel Resort & Spa

Turecko - Kemer - Goynuk

+
86% Terezia P.

30.05.2019

Vynikajúca strava, prekrásna záhrada. Čo mi trochu vadilo, bola hudba, silno hrala až do pol jednej v noci. Určite sa ešte vrátime.

prečítať si celú recenziu
Monna Roza Garden Resort  recenzie

Monna Roza Garden Resort

Turecko - Kemer - Goynuk

60% Eva

09.05.2019

Ja neviem čím začať, na internete je popísaných veľa veci vrátane zariadenia hotela, ale wellness, fitness, minibar na izbe a podobne veci by ste márne čakali. Izba v pohode, ja som nenáročný hosť, len sa nám hneď rozpadlo splachovanie na Wc-ku, ale ok neriešili sme. Upratovanie určite nebolo každý deň a keď tak, len aby sa nepovedalo. Strava: na výber veľa, veľmi veľa, ale vždy len jeden druh mäsa, ale inak strava fajn. Pláž je naozaj cca 500 metrov, tak 10 minút chôdze, ale je treba prejsť uličkou, kde na Vás vykrikujú predavači a absolvovať to denne je naozaj nepríjemne. Jediný bar s alko nápojmi otvorený do 22:30 a ďalej ani minútu. Väčšina personálu prekvitá ruským jazykom a angličtinou zaostáva, aspoň, že sme Slováci. Celý hotel vlastne samí Rusi, celá provincia a okolie ruské a ceny tiež. Hodnotenie... ani neviem, keď je človek na slnku celé dni, akosi aj toto všetko prehliadne a za tú cenu 4*, ako noooo dobre.

prečítať si celú recenziu
Kilikya Palace Göynük recenzie

Kilikya Palace Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

+
83% ronica

18.07.2018

Pre nas super oddychovka, ale vhodne aj pre deti, super animacie pre nich, ale aj pre dospelych. Urcite odporucam, je to taky turecky standard :), krasne urdziavany areal, dlha plaz, takze vzdy sa najde lezadlo a aj ked je to velky areal, tak je vsetko blizko.

prečítať si celú recenziu
Miarosa Ghazal Resort  recenzie

Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort

Turecko - Kemer - Goynuk

100% MUDr. Popelka

15.07.2018

Hotel sme navštívili pred 3 rokmi, kedy mal názov MaBiche. Hotel je v krásnej, upravenej záhrade plnej zelene. Dostatok ležadiel na pláži aj v hotelovej záhrade. Strava výborná, pestrá, izby priestranné, novšie vybavené. More čisté, teplé. Občerstvenie dostupné v celom areáli, strava aj v nočných hodinách. Večer pravidelne program v miestnom amfiteátri. Hotel, bohužiaľ, neponúka t.č. žiadna CK Slovenska, čo je na škodu.

prečítať si celú recenziu
Fame Residence Göynük recenzie

Fame Residence Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

85% Jaroslav B.

06.10.2017

Izba- staršie zariadenie, čistá, pravidelné upratovanie, výmena uterákov. Hotelový areál s bazénom udržiavaný, dostatok lehátok. Vodné pólo s animátormi, na pláži volejbal. Večer program po detskej diskotéke. Personál ústretový, v prípade potreby vychádzali maximálne v ústrety. Nákupna ulica kúsok od hotela. Do Kemeru dolmusom za 1 euro. Pláž asi 150 m od hotela s bufetom od 10:00. Nápoje, malé občerstvenie- hranolky, hamburgery, šaláty, ovocie. Komu sa nechcelo na obed, postačovalo. Ráno ideálne pred raňajkami treba obsadiť lehátka- po 09:00 už bolo plno. Strava super. Raňajky- syry 3-4 druhy (aj a la parenica), rovnako salámy. Dostatok zeleniny, šalátov, dresingy, asi 6 druhov čerstvých byliniek na ochutenie. Jogurt biely aj ochutený, veľa džemov, med v plástoch. Teplý bufet- vajíčka, fazuľa, párky atď. 2 druhy chleba, 3-4 pečiva. Sladké pečivo, croissanty. Vonku robili omelety a lievance. Obed a večera bohatý výber. 2 druhy polievky, 2-3 druhy ryby, kuracie, mleté maso- odporúčam, zapekané cestoviny aj zelenina, z príloh- zemiaky, ryža, cestoviny na viac sposobov. Vonku grilovali maso a zeleninu. Zelenina, šaláty, ovocie- hrozno, jablká, pomaranče, mandarínky, žltý aj červený melón... Nápoje- nealko automat, víno biele, červené, pivo, destiláty. Dezerty- veľký výber vratane baklavy. Jediný nedostatok- ruská klientela. Stol po nich nepoužiteľný, kým ho komplet neupratali, čalúnenie stoličiek bez komentára a koberec na chodbe k izbám vyzeral podľa toho, že stále niečo nosili na izbu.

prečítať si celú recenziu
Fame Residence Göynük recenzie

Fame Residence Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

90% Michaela B.

06.10.2017

Dovolenka sa nam velmi pacila. Cisty, zrenovovany hotel s velkym krasne cistym bazenom. Detsky oddeleny, velmi cisty. Tobogany, detske ihrisko, mini club, detske diskoteky a kazdy vecer zabavny program do polnoci. Par pripomienok...na plaz treba ist cez cestu, takze hotel sice ma svoju vlastnu plaz a plazovu restauraciu s barom, ale nie je to priamo v areali hotela. Ziadna z izieb nema vyhlad na more. Pokial preferujete klud po desiatej, tu budete z kazdeho hotelu pocut hudbu a program do polnoci. Personal nie je moc znaly anglictiny. Je to hotel smerovany viacmenej na rusku klientelu. Ale personal je velmi priatelsky, tvrdo pracujuci a bolo by pekne, keby si to kazdy klient aj vazil. Prostredie velmi pekne upravovane a cistene. Nam sa velmi pacilo.

prečítať si celú recenziu
Kilikya Palace Göynük recenzie

Kilikya Palace Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

+
90% Jana Hlinkova

24.09.2017

V prvom rade by som podotkla, že 5 hviezdičiek pri hodnotení kvality a poskytovaných služieb hotela sa ani v Turecku nerovná. Navštívila som hotely v Beleku, Side a teraz oblasť Goynuk a tento hotel podľa môjho názoru do tejto triedy nepatrí. Ubytovanie v staršej časti hotela. Máte zaplatený ultra al incluzive /v jedálni Vám ponúkajú šťavu z čerstvého ovocia za poplatok 1,50 pohár ???/ Výmena osušiek v priebehu dňa do 15,00 hod./ na pláži môžete byť do večera, ale keď chcete mať čistú osušku aj na druhý deň tak treba prerušiť kúpanie a opaľovanie a makať do SPA centra meniť osušky - podľa môjho názoru non sens/. Hotel je veľmi hlučný hlavne v nočných hodinách /diskotéka v strede areálu hotela trvá do 24,00 hod, zábava sa cca 100 rekreantov a ostatní či chcú, alebo nie musia byť účastní, nakoľko v ohlušujúcom reve sa nedá spať/. Po skončení zábavy nekonečné lúčenia účastníkov, ktoré sa rozliehajú v areáli cca do 2 hod. rannej. /Nie je chyba hotela , ale rekreantov/. Čo sa týka zariadenia izieb myslím, že už je dávno odpísané /na balkóne dve plastové stoličky - jedna úplne dolámaná, v izbe taburetka nepoužiteĺná - dolámaná/, ale nešli sme na rekreáciu kvôli zariadeniu v izbách ale moru a slnku. More perfektné a slnko svietilo a opaľovalo po celý čas pobytu. Podľa mňa v porovnaní s inými hotelmi malý výber jedla počas dňa /mimo hlavnú reštauráciu len LEPEŠKA - podobné našej palacinke a štyri druhy náplní/. Chýba plážová reštaurácia.

prečítať si celú recenziu
Kilikya Palace Göynük recenzie

Kilikya Palace Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

+
100% Vlasta C.

14.09.2017

Dovolenka bola úplne super. V tejto oblasti Kemeru sme boli druhýkrát, lebo kombinácia Taurusu a mora je čarovná. Prevládali ruskí hostia, čo nám nevadí, lebo po rusky sme sa učili a ako tak sa dohovoríme. Neviem, či by som si ešte dokázala želať viac. Snáď len to, že by sme tam ešte nejaké dva - tri dni vydržali. Nemáme nič, čo by sme mohli vyčítať. Že niektorým hosťom oči dokážu zjesť viac, ako žalúdok, my nedokážeme ovplyvniť. Ale skrátka: s dovolenkou sme boli maximálne spokojní

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Goynuk

Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort recenzie 100%

Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort

Turecko - Kemer - Goynuk

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sherwood Greenwood Resort recenzie 93%

Sherwood Greenwood Resort

Turecko - Kemer - Goynuk

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb66%

Personál94%

Pomer ceny a služieb64%

zobraziť recenzie
Seven Seas Hotel Life recenzie 91%

Seven Seas Hotel Life

Turecko - Kemer - Goynuk

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál100%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
Perre La Mer Hotel Resort & Spa recenzie 86%

Perre La Mer Hotel Resort & Spa

Turecko - Kemer - Goynuk

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál0%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kilikya Palace Göynük recenzie 86%

Kilikya Palace Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sherwood Exclusive Kemer recenzie 83%

Sherwood Exclusive Kemer

Turecko - Kemer - Goynuk

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál88%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Eldar Resort recenzie 83%

Eldar Resort

Turecko - Kemer - Goynuk

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Fame Residence Göynük recenzie 80%

Fame Residence Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Karmir Resort & Spa recenzie 80%

Karmir Resort & Spa

Turecko - Kemer - Goynuk

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie