45%
Hodnotenie

Hotel Club Phaselis HV recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Kemer
  • Kemer
16 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:00 h
Od letiska
Poloha 40 %
Šport a zábava 80 %
Izby 63 %
Strava 30 %
Personál 25 %
45%
Celkové hodnotenie
48 recenzií
denisa
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 06.11.2014 Prečítané 1357-krát
83 %
Hotel z vybornou kvalitou sluzieb /strava, poriadok, personal/, nie je mu co vytknut. Jedina chybicka obsadenost je na 80%z rusky hovoriacich krajin. Sluzby AI v poriadku denne doplnany minibar /voda, cola, mirinda/, na uvitanie flasa vina, ovocie, cokolada na izbe. čítať celú recenziu
Martin Drenka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 09.09.2013 Prečítané 1378-krát
77 %
Hotel je na dobrej úrovni, trocha vám síce bude trvať /2-3 dni/, kým sa zorientujete v pohybe s výťahmi. Dôležité je, v ktorej časti vám pridelia izbu. Odporúčal by som "hotelovú" časť, nie "apartmánovú" okolo bazénov, resp. medzi hotelom a plážou. V hoteli bolo veľa rodín s deťmi. čítať celú recenziu
Zuzana Hodulíková
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.09.2013 Prečítané 1445-krát
97 %
Nádherný borovicový areál pri mori pre rodiny s deťmi v krásnom prostredí Kemeru. Areál sa rozprestieral v zálive, more ocenené modrou vlajkou. Výborné ubytovanie a vybavenie - aquapark, bazény, šmykľavky, rôzne služby na vysokej úrovni (osušky na pláž každý deň čisté a bez poplatku), každý deň animácie, možnosť nielen leňošiť ale aj naberať kondičku - aquaerobik, vodné pólo, step erobik, výborná a hlavne pestrá strava (niekoľko reštaurácií, snack barov, miestne turecké špeciality). Kto si chce maximálne oddýchnuť, je to miesto č. 1. Pre nás to bol kúsok raja - deti mali každý deň krásne zážitky a my zaslúžený oddych. čítať celú recenziu
Darinka Bajsova
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 15.08.2013 Prečítané 1126-krát
83 %
Pekny hotelovy komplex tri krasne plaze . jemne strkova, za skalou romanticka okruhliakova, a beton molo s pieskovymi vakmi k prijemnemu relaxu. celom areali vhodne umiestnene bary restauracie . tak. jedlo a pitie dostupne pocas celeho dna bez nutnosti chodit do hlavnej restauracie. areali krasne detske centrum, skvele animacie picas dnaj aj vecer. Samozrejme nechybaju ani tobogany a priestranne bazeny. čítať celú recenziu
Gabriela Kolačná
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 14.08.2013 Prečítané 1626-krát
97 %
Areál a pláže hotela sú nádherné. Služby na vysokej úrovni, bohatý ultra all inclusive, chutná strava. Výborné animácie a program, veľa aktivít pre deti (detský klub, tobogány, rôzne hojdačky v krásnom prostredí). Club izby v záhrade sú krásne a prakticky zariadené, majú veľkú kúpelňu a terasy so skvelým výhľadom. Doporučujem hlavne pre rodiny s deťmi! čítať celú recenziu