87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Kemer, Goynuk  Turecko, Kemer, Goynuk

Kilikya Palace Göynük recenzie 

Kilikya Palace Göynük recenzie 

1:50 h
34 °C
34 °C
25 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
597 €
597 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 82 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 80 %
Izby 87 %
Strava 88 %
Personál 88 %
87%
Celkové hodnotenie
147 recenzií
ronica
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 18.07.2018 Prečítané 1045-krát
83 %
Pre nas super oddychovka, ale vhodne aj pre deti, super animacie pre nich, ale aj pre dospelych. Urcite odporucam, je to taky turecky standard :), krasne urdziavany areal, dlha plaz, takze vzdy sa najde lezadlo a aj ked je to velky areal, tak je vsetko blizko. čítať celú recenziu
Jana Hlinkova
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 24.09.2017 Prečítané 1108-krát
90 %
V prvom rade by som podotkla, že 5 hviezdičiek pri hodnotení kvality a poskytovaných služieb hotela sa ani v Turecku nerovná. Navštívila som hotely v Beleku, Side a teraz oblasť Goynuk a tento hotel podľa môjho názoru do tejto triedy nepatrí. Ubytovanie v staršej časti hotela. Máte zaplatený ultra al incluzive /v jedálni Vám ponúkajú šťavu z čerstvého ovocia za poplatok 1,50 pohár ???/ Výmena osušiek v priebehu dňa do 15,00 hod./ na pláži môžete byť do večera, ale keď chcete mať čistú osušku aj na druhý deň tak treba prerušiť kúpanie a opaľovanie a makať do SPA centra meniť osušky - podľa môjho názoru non sens/. Hotel je veľmi hlučný hlavne v nočných hodinách /diskotéka v strede areálu hotela trvá do 24,00 hod, zábava sa cca 100 rekreantov a ostatní či chcú, alebo nie musia byť účastní, nakoľko v ohlušujúcom reve sa nedá spať/. Po skončení zábavy nekonečné lúčenia účastníkov, ktoré sa rozliehajú v areáli cca do 2 hod. rannej. /Nie je chyba hotela , ale rekreantov/. Čo sa týka zariadenia izieb myslím, že už je dávno odpísané /na balkóne dve plastové stoličky - jedna úplne dolámaná, v izbe taburetka nepoužiteĺná - dolámaná/, ale nešli sme na rekreáciu kvôli zariadeniu v izbách ale moru a slnku. More perfektné a slnko svietilo a opaľovalo po celý čas pobytu. Podľa mňa v porovnaní s inými hotelmi malý výber jedla počas dňa /mimo hlavnú reštauráciu len LEPEŠKA - podobné našej palacinke a štyri druhy náplní/. Chýba plážová reštaurácia. čítať celú recenziu
Vlasta C.
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 14.09.2017 Prečítané 600-krát
100 %
Dovolenka bola úplne super. V tejto oblasti Kemeru sme boli druhýkrát, lebo kombinácia Taurusu a mora je čarovná. Prevládali ruskí hostia, čo nám nevadí, lebo po rusky sme sa učili a ako tak sa dohovoríme. Neviem, či by som si ešte dokázala želať viac. Snáď len to, že by sme tam ešte nejaké dva - tri dni vydržali. Nemáme nič, čo by sme mohli vyčítať. Že niektorým hosťom oči dokážu zjesť viac, ako žalúdok, my nedokážeme ovplyvniť. Ale skrátka: s dovolenkou sme boli maximálne spokojní čítať celú recenziu
mirka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 08.10.2015 Prečítané 797-krát
70 %
Hotel pre menej narocnych ludi, krasne hornate prostredie, animacie dobre, vstup do mora kamienkovy, hotel priamo v centre, nakupna zona super, prostredie ciste, krasna zahrada, vyuzivat sa da vsetko aj v novej casti hotela, tri tobogany, detsky svet vyborne vybaveny. čítať celú recenziu
Margita
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 29.06.2015 Prečítané 1001-krát
100 %
Hotel milo prekvapil, bol to v poradí druhý najlepší hotel z piatich, ktoré sme navštívili v Turecku. Vzdialený je 45 km od letiska Antalya, vhodný pre rodiny z deťmi, jedlo prispôsobené deťom, milí personál, čisté more, v blízkosti boli obchodíky, 1 x za týždeň sa konal veľký bazár. Treba zjednávať z ceny v obchodíkoch aj na trhu. čítať celú recenziu
Samuel
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 17.01.2014 Prečítané 2303-krát
70 %
Poloha hotel je veľmi dobrá. Hneď pri hoteli je nákupná časť, kde je stále rušno. Radi sme si spravili aj výlety do centra Kemeru a do Antalye. Radíme vám sa dobre informovať o cenách fakultatívnych výletov, pretože ceny sa poriadne líšia. Hotel sa nám páčil, bol pekný zvonku aj vo vnútri, pekne zariadený. Personál bol milý, zhovorčivý. Možno až na jedáleň, kde nestíhali a neboli príliš vľúdni. Celé prostredie a areál boli veľmi fajn. Radi sme tu trávili večery. Animátori sa snažili vytvárať pravidelne program. Páčil sa nám, chválime. Dovolenku v tomto hoteli odporúčame aj rodinám s deťmi, bolo ich tu ubytovaných požehnane. So stravou sme boli spokojní, bola pestrá, dopĺňali pravidelne. Každý deň sme si niečo vybrali. Jedlo nebolo obmieňané každý deň, ale vďaka pestrosti sme si pochutili. Každý deň upratovali, vymenili nám aj uteráky. Izba splnila naše očakávania. Bola priestranná, veľká, zaliata slnkom. Mali sme úžasný výhľad na more. Pláž bola hneď pri hoteli. Nemuseli sme chodiť ďaleko. Prevažne ju tvoril horúci piesok, smerom k vode pribúdali okrúhle kamene. Vo vode bolo kameňov oveľa viac, boli aj ostrejšie. Odporúčame si vziať topánky do vody. Veľa ľudí chodilo do mora bosých, ale my sme to neriskovali. Pozitívny dojem, ktorý sme nadobudli hneď po príchode do tohto hotela, sme si udržali počas celého pobytu. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia