88%
Hodnotenie
88%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Kemer, Goynuk  Turecko, Kemer, Goynuk

Sherwood Exclusive Kemer recenzie 

Sherwood Exclusive Kemer recenzie 

1:50 h
27 °C
27 °C
23 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
537 €
537 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 87 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 85 %
Izby 82 %
Strava 90 %
Personál 87 %
88%
Celkové hodnotenie
101 recenzií
Andrea
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 16.10.2014 Prečítané 1594-krát
100 %
Hotel nový, ubytovanie vo vilkách v krásnom prostredí. Izby veľké, moderné, čisté. Pláž pekná, vhodná pre deti s pozvoľným vstupom do mora. Veľa toboganov, bazénov. Strava vynikajúca, množstvo jedla na výber. Personál milý, ochotný. Nákupné možnosti asi 200 m od hotela. Úžasná dovolenka! čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 11.09.2014 Prečítané 1531-krát
93 %
Nádherná príroda. Hotelové domčeky v krásnej veľkej záhrade. Pláž veľká s množstvom ležadiel. 12 bazénov, 2 móla, 5 barov, kde sme nikdy nečakali na obsluhu, fantastický detský areál s toboganmi, toboganový areál pre odvážnejších, výborná strava, značkový alkohol a nápoje. Negatívum bolo stavebné nedorobky (novo otvorený hotel) a na rýchlo ukončené niektoré stavebné práce, ktoré boli veľmi nekvalitné. čítať celú recenziu
Dia
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 1366-krát
67 %
Krasne prostredie, ste v horach a pri mori sucastne. Hotel hodnotim na "dobry" za 600 eur, last minute akurat. Keby som platila viac, som nespokojna. Personal vacsinou mily a usluzny. Do vody doporucujem topanky, najdu sa tam skaly, na ktorych sme si so synom porezali nohy. Pokial neexperimentujete s jedlom, nemal by byt ziaden problem. Kazdy piatok v emery bazar, nic vynimocne. Delfinarium bol super, za 3 sme platili dost - 83. eur. Neupratuju poriadne alebo vobec :), treba ich na recepcii postavit do pozoru. :) čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1743-krát
70 %
Hotel je otvorený od mája 2014, podľa môjho názoru ho otvárali narýchlo, nakoľko na hoteli stále prebiehajú práce, o čom nie je nikde informácia. Hotel má obchodnú zónu - 3 obchody. Je tam pomerne veľa ležadiel, tak na pláži, ako aj pri bazénoch, ale zohnať voľné miesto bol problém, nakoľko ľudia si hneď ráno dali osušky na ležadlá aj tam aj tam. Takisto personál nie je zabehnutý, na denné upratovanie treba rovno zabudnúť, takisto na dopĺňanie minibaru, kávy a čaju. Keď si odchytíte priamo chyžnú a dopĺňača občerstvenia a podplatíte ich, budú chodiť, ale na to sme prišli asi až po troch dňoch. Samozrejme, na izbe sme hneď od prvého dňa nechali "bakšiš", ale peniaze zmizli, no izba uprataná nebola, fakt by ma teda zaujímalo, kto tam bol. Personál hotela moc po anglicky nehovorí, okrem recepcie a trochu obsluha v baroch a reštauráciách. Najpoužívanejším jazykom je ruština. čítať celú recenziu
miroslava
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 2077-krát
87 %
Krasne prostredie v horach, tobogany, uzasne, transfer z letiska do hotela 50 min, nakupne moznosti pred hotelom, velky areal hotela, animatori super, vecerny program profesionalnych tanecnikov, 1x do tyzdna ziva muzika, na plazi super molo s barom, relax dovolenka. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia