Recenzie hotelov - Goynuk (74)

Najnovšie recenzie hotelov

Otium Life Hotel recenzie

Seven Seas Hotel Life

Turecko - Kemer - Goynuk

90% Diana

22.08.2017

Perfektny mensi hotel priamo pri plazi, voda tepla a cista, super program a zabava nie len pre deti, hotelik a izby vzdy cisty, personal velmi mily a ochotny ale treba ratat s tym ze je to starsi hotel! Dokonca neviem, ci by som dala este 5*. Vybavenie izieb starsieho datumu. Nam to vsak vobec nevadilo. Vadila jedine trosku zostava klientely - povacsinou ruska. Ale to v Kemeri s tym treba ratat. Tam je 80% turistov Rusov. Za nas maximalna spokojnost! Odporucame rodinam.

prečítať si celú recenziu
Otium Life Hotel recenzie

Seven Seas Hotel Life

Turecko - Kemer - Goynuk

90% M. Sýkorová

20.08.2017

Transfer z letiska trval okolo hodiny, keďže sme prileteli okolo 22:00, po príchode na hotel nás hneď ubytovali v peknej čistej izbe na 4. poschodí. Areál hotela je krásny, zelená záhrada plná stromov a kvetov. K dispozícii sú 3 bazény a prekrásna čistá pláž. Jedlo i služby boli super, krásny hotel.

prečítať si celú recenziu
Karmir Resort & Spa recenzie

Karmir Resort & Spa

Turecko - Kemer - Goynuk

+
80% Beáta K.

17.10.2016

prečítať si celú recenziu
Karmir Resort & Spa recenzie

Karmir Resort & Spa

Turecko - Kemer - Goynuk

+
80% Anna

14.10.2016

Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie aj rodiny s deťmi. Tento hotel sme už navštívili druhýkrát. Otvorený v roku 2014, pekný, moderne zariadený. Transfer z letiska bol komplikovaný, nakoľko jednej klientke sa stratil kufor, zostal na letisku Bratislava, takže pokiaľ vybavila všetky reklamácie, čakali sme v autobuse 45 min. Cesta trvala do hotela zhruba 40 min. vystupovali sme z autobusu ako prví, nakoľko hotel je v mestečku Goynuk asi 8 km pred Kemerom. Ubytovaní sme boli hneď, dostali sme izbu na prízemí, ale po dohode na recepcii nám poskytli izbu na 2 poschodí s výhľadom na bazény. Hotel blízko centra. Pláž od hotela vzdialená cca 150 m. aj keď udávajú 90 m. Je to prechádzka, nevadilo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kilikya Palace recenzie

Kilikya Palace Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

70% mirka

08.10.2015

Hotel pre menej narocnych ludi, krasne hornate prostredie, animacie dobre, vstup do mora kamienkovy, hotel priamo v centre, nakupna zona super, prostredie ciste, krasna zahrada, vyuzivat sa da vsetko aj v novej casti hotela, tri tobogany, detsky svet vyborne vybaveny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kilikya Palace recenzie

Kilikya Palace Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

100% Margita

29.06.2015

Hotel milo prekvapil, bol to v poradí druhý najlepší hotel z piatich, ktoré sme navštívili v Turecku. Vzdialený je 45 km od letiska Antalya, vhodný pre rodiny z deťmi, jedlo prispôsobené deťom, milí personál, čisté more, v blízkosti boli obchodíky, 1 x za týždeň sa konal veľký bazár. Treba zjednávať z ceny v obchodíkoch aj na trhu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Fame Residence Goynuk recenzie

Fame Residence Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

73% Anna

26.06.2015

Hotel sa skladá z dvoch častí. Stará časť A a nová časť B. Myslím si, že ani v cestovnej kancelárii to nevedia, nakoľko časť B bola daná do prevádzky asi tento rok. Hotel pár krokov od centra, od mora vzdialený zhruba 150 m. Časť A - hotel v tejto časti je jedáleň, ktorá je nedostačujúca pre toľko ubytovaných hostí. Pri hlavnom hoteli pekná menšia záhrada s palmami a s bazénom - veľký plavecký, detský, voda teplá zhruba 27-28 °C s dostatkom ležadiel. Deti sa môžu vyšantiť. Animácie pri bazéne, ale aj pri pláži pre deti, ale aj dospelých. Každý večer kultúrny program.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sherwood Greenwood Resort recenzie

Sherwood Greenwood Resort

Turecko - Kemer - Goynuk

81% Anna Bieliková

20.03.2015

Prostredie v zahrade velmi prijemne, pre deti kutik-ktory sme nastastie nemali pod oknami, obcas tam bolo viac ako veselo, ale aj hlucno... Ale za cenu, ktoru sme zaplatili-vynikajuce!

prečítať si celú recenziu