Recenzie hotelov - Beldibi (52)

Najnovšie recenzie hotelov

Crystal Flora Beach Resort recenzie

Crystal Flora Beach Resort

Turecko - Kemer - Beldibi

83% Renata

23.08.2019

V rezorte je odvšadiaľ všade blízko - z izby na recepciu, resp. do jedálne, od bazénov je blízko k moru a k toboganom a k občerstveniu. Z letiska trvala cesta cca 1 hod. bez prestávky, hneď sme boli ubytovaní. Izba je malá, na prespanie však stačí, boli sme 2+1, prístelka je rozkladacie kreslo. Vybavenie izby je štandardné, chladničku dopĺňali denne, upratovali denne, posteľnú bielizeň, osušky a uteráky menili denne. Reštaurácia má klimatizovanú časť a časť je na terase, je obrovská. Jedlo dopĺňali neustále, bohatý výber, nápoje chutné, upratovanie stolov okamžité. Vonkajšia reštaurácia, resp. pool bar, je tiež veľká, výber jedál dostačujúci, nápoje, sladkosti, zmrzlina, automaty na kávu, čaj... je si z čoho vybrať. Pláž je užšia, kamienkovo-piesková, dobrý prístup. Ležadlá nepostačovali, nakoľko si ich ľudia ráno obsadili osuškami a celý deň sa tam neukázali. Ale keďže je to blízko, mali sme veci na ležadlách pri bazénoch. Sú tam drevené móla, dá sa na nich tiež ležať na ležadlách aj skákať do vody, vo vode sú rybičky, more čisté. Sú tam aj vodné športy, tie sme my nevyužili. Bazény, tobogany, detský vodný svet krásny - všetko hneď vedľa seba. Na tie veľké tobogany je vstup až od 8 rokov, nie výšky, plavčíci rozoznajú vek detí podľa farby náramku, toalety blízko, stále upratané. Zábava - detský miniklub sme nevyužili, večerný program v amfiteátri je profesionálny, tanečníci, artisti, na úrovni. Výlety - cez delegáta nám boli ponúkané zaujímavé výlety, ceny cca 30 - 40 eur, my sme s dieťaťom nešli v tom teple, ale dá sa odtiaľ ísť všelikam. Recepcia - milí, usmiati a ústretoví ľudia, hneď riešili, čo sme potrebovali.

prečítať si celú recenziu
Golden Sun recenzie

Golden Sun

Turecko - Kemer - Beldibi

85% Oľga B.

10.07.2019

Izba čistá, prádlo čisté, klimatizácia funguje. Strava dobrá, pestrá, chutná. Personál veľmi príjemný. Areál hotela čistý. Na pláži bola aj pitná voda.

prečítať si celú recenziu
Champion Holiday Village recenzie

Champion Holiday Village

Turecko - Kemer - Beldibi

+
85% Vlasta

07.09.2018

Krásne prostredie, plné zelene, pekne udržiavaný areál, moja poklona, ako si ctia staré stromy, ktoré kľudne prechádzajú cez otvory balkónov. Izby pekné, trochu viazla výmena uterákov na izbe a aj upratovanie slabšie. Vzhľadom na denné zavlažovanie sme boli prekvapení prítomnosťou komárov. Strava bohatá, pestrá, neviem, čo by sa ešte dalo vymyslieť. V ponuke sa striedalo veľa rôzneho ovocia, melóny a dyne boli denne ako aj zmrzlina. Vzhľadom k tomu, že animácie nevyhľadávame, tie neviem posúdiť. Večerný program však bol zaujímavý a pestrý, dvakrát bola živá hudba a latinskoamerické tance, takže sme si dobre zatancovali. Bar pri mori fungoval vynikajúco, čašníci okamžite čistili, zbierali, donášali, boli milí, ochotní, odviedli poctivú prácu. Preto sme na obed zostávali v tomto bare. Počiatočné sklamanie z pláže a mora plného veľkých kameňov veľmi rýchlo vystriedala radosť z vedľajšej pláže, vchod z druhého móla, ktorý nám poradila delegátka, lebo sme si mohli vychutnať more na boso po jemnom piesku. A more nesklamalo, čisté a teplé, s pohľadom na pohorie Taurusu. Úžasné. Perfektný oddych, kto hľadá tichšiu oblasť. Medzi návštevníkmi bolo veľa Slovákov, Čechov, Poliakov, Rusov. Delegátka milá, ochotná. Transfer na hotel bezchybný, všetko zabezpečené. Treba sa však pripraviť na skutočnosť, že od piatej ráno sa čaká na ubytovanie do 14:00. výnimočne skôr, preto plavky treba pribaliť do príručnej batožiny. Dosť to ruší prvý dojem, keďže nevyspatý človek je dosť kritický. Raz do týždňa je bazár v Kemeri a raz v Goynuku, autobusy sú bezproblémové. Ale dovolenka výborná na oddych.

prečítať si celú recenziu
Rixos Beldibi recenzie

Rixos Beldibi

Turecko - Kemer - Beldibi

95% Eva

15.07.2018

Hotel je v krásnom prostredí vrchov a zelene, nie je veľmi rozľahlý, ale má všetko to, čo je potrebné k príjemnej dovolenke. Trávnaté plochy sú vkusne vysadené rôznymi kríkmi, kvetmi a pôsobia veľmi pozitívne. Záhrady sú odborne udržiavané a pod stromami sa dá veľmi dobre relaxovať na dostupných plážových ležadlách. Pri bazénoch je dostatočné množstvo ležadiel a servis osušiek neobmedzený. Izby v hoteli sú vybavené dostatočne, spĺňajú kategorizáciu hotela. Iba malá pripomienka ohľadne prístelky. Na taký kvalitný hotel by mohli mať prístelky vo vyššej kvalite ako len rozkladaciu postel s nie moc kvalitným matracom. Izby na nižších poschodiach priamo pri recepcii s výhľadom na mesto majú obmedzený výhľad, čo uberá z kvality pobytu. Odporúčam ubytovanie až od poschodia 3 vyššie, aby nebolo obmedzenie výhľadu cez čudnú stavbu nad recepciou. Strava v hoteli na veľmi dobrej úrovni, široký sortiment, vždy je možnosť výberu, kvalitné stolovanie. Pitie rôzneho druhu podávané v skle, roznáška priamo pri plážových ležadlách, ponuka kávy a čaju tiež počas dňa neobmedzená. Personál ústretový, dá sa dohovoriť rusky, anglicky, samozrejme turecky. Pláž je dostatočná, kamienkový vstup do mora, vždy sa dá nájsť počas dňa voľné ležadlo. Hostia hotela sú na 99 percent ruskej národnosti. Možnosť nákupov priamo pred hotelom.....

prečítať si celú recenziu
Dosinia Luxury Resort recenzie

Dosinia Luxury Resort

Turecko - Kemer - Beldibi

50% Petra

24.06.2018

Určite by som tomuto hotelu nedala 5 hviezd, možno tak 3+ alebo slabá 4.

prečítať si celú recenziu
Golden Sun recenzie

Golden Sun

Turecko - Kemer - Beldibi

65% Ivan L.

06.10.2017

Na konci sezóny, pol. septembra v pohode, trochu malá pláž.

prečítať si celú recenziu
Rixos Beldibi recenzie

Rixos Beldibi

Turecko - Kemer - Beldibi

80% Daniela

02.10.2017

Hotel je umiestnený v krásnej scenérie hôr, skutočne čisté more - pre mňa najčistejšie v Turecku, vynikajúce služby hotelovej siete Rixos. Možnosť využívať služby aj hotela Rixos Sungate a taktiež zdarma navštíviť aj Rixos Legens v Beleku, vrelo doporučujeme.

prečítať si celú recenziu
Golden Sun recenzie

Golden Sun

Turecko - Kemer - Beldibi

90% Monika

29.09.2017

Transfer z letiska trval 30 minút, 2 bazény pre dospelých a dva bazény pre deti. Pri bazénoch bol dostatočný počet ležadiel, podušiek a slnečníkov. Na pláži boli slnečníky, podušky a slnečníky bez poplatku a správca hotela na pláži udržiaval ležadlá čisté.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Beldibi

Amara Club Marine recenzie 95%

Amara Club Marine

Turecko - Kemer - Beldibi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Grand Ring Hotel recenzie 90%

Grand Ring Hotel

Turecko - Kemer - Beldibi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Golden Sun recenzie 85%

Golden Sun

Turecko - Kemer - Beldibi

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Champion Holiday Village recenzie 84%

Champion Holiday Village

Turecko - Kemer - Beldibi

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb26%

Personál89%

Pomer ceny a služieb26%

zobraziť recenzie
Crystal Flora Beach Resort recenzie 83%

Crystal Flora Beach Resort

Turecko - Kemer - Beldibi

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Akka Antedon recenzie 83%

Akka Antedon

Turecko - Kemer - Beldibi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Rixos Beldibi recenzie 71%

Rixos Beldibi

Turecko - Kemer - Beldibi

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe30%

Čistota izieb22%

Personál76%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Grand Park Kemer recenzie 66%

Grand Park Kemer

Turecko - Kemer - Beldibi

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Anita Matiate Hotel recenzie 63%

Anita Matiate Hotel

Turecko - Kemer - Beldibi

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie