83%
Hodnotenie

Champion Holiday Village recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Kemer
  • Beldibi
22 °C
teplota vzduchu
20 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 84 %
Poloha 80 %
Izby 80 %
Strava 85 %
Personál 83 %
83%
Celkové hodnotenie
212 recenzií
Vlasta
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 07.09.2018 Prečítané 800-krát
85 %
Krásne prostredie, plné zelene, pekne udržiavaný areál, moja poklona, ako si ctia staré stromy, ktoré kľudne prechádzajú cez otvory balkónov. Izby pekné, trochu viazla výmena uterákov na izbe a aj upratovanie slabšie. Vzhľadom na denné zavlažovanie sme boli prekvapení prítomnosťou komárov. Strava bohatá, pestrá, neviem, čo by sa ešte dalo vymyslieť. V ponuke sa striedalo veľa rôzneho ovocia, melóny a dyne boli denne ako aj zmrzlina. Vzhľadom k tomu, že animácie nevyhľadávame, tie neviem posúdiť. Večerný program však bol zaujímavý a pestrý, dvakrát bola živá hudba a latinskoamerické tance, takže sme si dobre zatancovali. Bar pri mori fungoval vynikajúco, čašníci okamžite čistili, zbierali, donášali, boli milí, ochotní, odviedli poctivú prácu. Preto sme na obed zostávali v tomto bare. Počiatočné sklamanie z pláže a mora plného veľkých kameňov veľmi rýchlo vystriedala radosť z vedľajšej pláže, vchod z druhého móla, ktorý nám poradila delegátka, lebo sme si mohli vychutnať more na boso po jemnom piesku. A more nesklamalo, čisté a teplé, s pohľadom na pohorie Taurusu. Úžasné. Perfektný oddych, kto hľadá tichšiu oblasť. Medzi návštevníkmi bolo veľa Slovákov, Čechov, Poliakov, Rusov. Delegátka milá, ochotná. Transfer na hotel bezchybný, všetko zabezpečené. Treba sa však pripraviť na skutočnosť, že od piatej ráno sa čaká na ubytovanie do 14:00. výnimočne skôr, preto plavky treba pribaliť do príručnej batožiny. Dosť to ruší prvý dojem, keďže nevyspatý človek je dosť kritický. Raz do týždňa je bazár v Kemeri a raz v Goynuku, autobusy sú bezproblémové. Ale dovolenka výborná na oddych. čítať celú recenziu
jozef
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 15.09.2017 Prečítané 803-krát
77 %
Velmi pekne prostredie, vhodne aj pre deti, transfer cca 45 minut, ubytovani okamzite, bazeny velmi ciste a pekne... hlavne nepreplnene, da sa poplavat, zabavaci nic moc, ale pre deti velmi super. Strava dost jednotvarna, ale hojnost ovocia, zeleniny, zmrzlina. Cistota velmi pekna. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 28.08.2017 Prečítané 566-krát
67 %
Ubytovanie výborné, upratovanie výborné, žiadny problém, každý deň čisté uteráky. Pláž nevhodná pre malé deti. Sú tu veľké kamene. Ak uprednostňujete bazény pred kúpením v mori, tak potom pre deti vhodné. Na naše prekvapenie tu chodí veľa rodín s deťmi, ale potom sme videli aj veľa odrenín. Niektoré hotely mali vstup do mora upravený, kamene cca na 20 m boli vyzbierané a bol tu navezený piesok. čítať celú recenziu
Miroslav
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 1034-krát
83 %
Transfer z letiska 40 min. boli sme ubytovaní hneď, bazény čisté, skvelí animátori, pri každom bazéne bar, aj relaxačný - tichý bazén, výborná obsluha pri Pool bar - veľmi milý, príjemný, priateľský personál aj jeho šéf Jasar, udržiavané záhrady v areále hotela, veľmi vhodné aj pre rodiny s malými deťmi - odporúčam. čítať celú recenziu
juraj
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 670-krát
90 %
Hotelovy komplex rozsiahly, v krasnom zatravnenom prostredi, plny kvetov paliem, velky areal, 6 ubytovacich apartmanovych domov, spa wellnes fitko masaze, 4 bazeny, pri kazdom bar, vhodny pre deti, super animatori, co sa tyka prostredia, tak uzasne, more hotel a v pozadi hory, nadherne, 30km od Antalye, ale cedule Antalya, takze z letiska zhruba necela hodinka do hotela. Co sa tyka vyzitia, asi 10min od hotela Green park, kde sa sa nakupit, avsak viac obchodov ako aj bazar je v Kemeri, ktory je asi 40 min miestnym busom do Kemeru. Kemer je kusok, ale pokym obide vsetky hotely, tak to trosku trva. Absolutne sa netreba bat, autobusari su ustretovi. Co sa tyka nakupov, treba zjednavat, az im poleziete na nervy. :D čítať celú recenziu
Dalia
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 05.09.2015 Prečítané 472-krát
83 %
Úžasný komplex plný stromov, zelene, zvierat. Celý areál zameraný EKO-BIO... /stromy rastúce cez bar i reštauráciu, cez balkóny, šetrenie vodou, triedený odpad... /. Čisté a príjemné ubytovanie v jedno-a dvojpodlažných vilkách. Dostatok ležadiel na pláži i na trávičke, pri bazénoch, /jeden relaxačný - len pre dospelých/, dobrá strava/výber aj dostatok/, 5 barov, animátori a akcie pre deti aj dospelých, zaujímavé večerné programy /aj zahraničné/, udržiavaná súkromná pláž s dvomi mólami - bola však dosť kamenistá /vo vode aj veľké kamene/, ale more krásne čisté s pohľadom na vysoké hory. Nákupné možnosti pri hoteli - aj v blízkom Kemeri. Dostatočne veľká ponuka výletov. /vybrali sme si Aquárium v Antalii - a neľutovali sme/. A transfer do hotela /necelá hodinka/ - viezli sme sa /vo VWminivane/ len my štyria=naša rodinka. Takže super dovolenka! čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 25.08.2015 Prečítané 767-krát
63 %
Hotel má 5, 5*, ale určite tomu nezodpovedá, areál a prostredie, v ktorom sa hotel nachádza je naozaj krásne, more nádherne čisté, pláž kamenistá, ale pekná. Hotel je vyložene pre rodiny! V hoteli je 90% Rusov! Strava - stále to isté dokola, výber nebol moc dobrý. Služby - veľmi zlé! Animačný program bol celkom v pohode, ale čo sa týka večerného programu - amfik 0 bodov, v hoteli sú ponúkané masáže, ktoré ale neodporúčam, bola som na Bali masáži, stála 40 eur a spokojnosť žiadna, v miestnosti bola klíma, ale bola vypnutá, lebo bolo otvorené okno a masér sa potil tak, že na mňa kvapkal jeho pot... ako totálny vrchol. Pri stravovaní bol všade bordel, nestíhali prestierať, nikdy sme nemali príbor! Čo sa týka nápojov - veľmi slabé! Všetko je za poplatok, v cene je len hnusné víno, vodka, gin a pivo, mojito - 10 eur, fresh - 2 eurá. Izby celkom pekné, upratovačka to ale úplne flákala, jediné čo spravila, bolo, že vymenila plachty uteráky a doložila papier, podlahu sme nemali vytretú ani raz! čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 09.07.2015 Prečítané 1021-krát
100 %
Nádherný hotel v nádhernom prostredí, na nádhernej pláži, veľmi čisté a každý deň upratané izby. Strava bola veľmi pestrá každý deň niečo nové. Raz za pobyt môžete isť do a'la carte reštaurácie. Široké možnosti športových aktivít. Keď vyjdete z hotela, je tam množstvo obchodíkov. čítať celú recenziu
janula
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.06.2015 Prečítané 1317-krát
53 %
Jedina pekna vec na hoteli bol jeho areal, ktory bol plny zelene, zahrada celym areálom, vsade stromy, dokonca aj cez hotel niektore prechadzali a strava ako vsade bola vyborna, velky vyber jedla. Tam by som asi s pozitivnymi vecami skoncila. Nasa 5 dovolenka v Turecku... a preto sme vedeli, co mozeme cakat od 5hviezd. hotela, plaz katastrofalna, vstup do mora len cez molo, velke skaly, jedine topánky do vody, urcite nie dovolenka s detmi, my sme sli s dvomi a nie je to bohvieco. Personal bol otrasny! Taky neochotny, odmerany som este nezazila. Bar mali otvorit o 10, prisla som 10:05 a kuka na vas, co chcete, on si este musi urobit poriadok, uteraky nic moc, stare otrhane, z obedu alebo vecere sa nemohlo vyniest ani len ovocie alebo kolac, tak treba, ked tak ist s velkou kabelkou a nabalit si do nej. čítať celú recenziu
dada
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.10.2014 Prečítané 1605-krát
87 %
Hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Výborný animačný program pre deti i dospelých. Animátori počas celého dňa k dispozícii. Slovenský delegát ochotný a k dispozícii. Pestrá strava, ubytovanie na úrovni, ale skôr úroveň 4 hviezdičiek. Pláž i okolie bazénov udržiavané počas celého dňa. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 15.09.2014 Prečítané 1884-krát
97 %
V prvom rade musím uviesť, že to bola moja prvá dovolenka v Turecku, preto neviem kvalitu hotela porovnať s inými v tejto krajine, no porovnával som ju s predchádzajúcimi dovolenkami v Grécku, Chorvátsku. Hotel sa nachádza vo veľmi peknom prostredí. Na jednej strane pohorie, na druhej more. Vzdialenosť od letiska je asi 45 km, cca 1 hodina cesty v príjemnom klimatizovanom autobuse. Po našom príchode nás ubytovali do 2 minút a batožinu nám personál odniesol na izbu. Pre tých, ktorí nevedia anglicky, tak delegátka CK nám ešte na letisku odovzdala pomocný slovník na vypísanie ubytovacieho formulára spolu s ďalšími inštrukciami a číslami. Delegátka nepomáhala s ubytovaním, ale nebol s tým ani žiadny problém. Ubytovacie priestory tvorí komplex menších budov (Han-po turecky). Recepcia má samostatnú budovu spolu s lobby barom a informáciami o CK. Samozrejme, všetky reštaurácie, bary majú takisto vlastné budovy a teda nebudete rušení nočným životom. Vysoko pozitívne hodnotím animačné programy počas dňa či už na pláži, alebo pri bazénoch. Príjemní animátori s úsmevom lákali ľudí na rôzne športové podujatia (zumba, volejbal, aerobik, water gymnastic). Musím však povedať, že slovenská animátorka bola nevýrazná oproti ostatným (predovšetkým ruským) a moc si nevšímala slovenských hostí. Ale žiadny z animátorov nerobil rozdiely medzi národnosťami a každý animátor mal pridelenú určitú oblasť zábavy, takže bez obáv si môžte vychutnať zábavu. Každý večer veľmi príjemný program v hotelovom amfiteátri, ktorý začínal mini disco pre deti a nasledoval nejakým vystúpením kvalitných umelcov (predovšetkým tanečníci). Záver večera patril disco alebo karaoke. V službách mi chýbal bezplatný internet, čo som u tohto typu hotela očakával. Internet je možný za úhradu (4 eurá na deň na týždeň je to výhodnejšie) a dostupný je v celom komplexe. Oproti hotela je bazár, kde okrem kúpi tureckého tovaru je možné posedieť aj na káve a zároveň využiť wifi pripojenie (1 hodina 1 euro). V prípade ak nechcete vychádzať z hotela, tak vo svojich priestoroch ponúka aj obchody s oblečením, hodinkami, zlatom a foto služby. Super dovolenka s výbornými službami. Myslím, že oproti Grécku, v Turecku dostanete za tie isté peniaze oveľa viac. čítať celú recenziu
Adrika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 04.09.2014 Prečítané 1324-krát
90 %
Celkovo hodnotím hotel ako fantastický s výbornými službami, čistý hotel s úžasnou záhradou a prírodou v okolí. Boli sme s 3 ročnou dcérou a v Turecku sme boli už 4. krát. Navštívili sme Side, Alanyu, teraz sme si vybrali Kemer. Bola to najúžasnejšia dovolenka. :-) Musím veeeľmi pochváliť aj animačný program pre dospelých aj deti. V amfiteátri bol fantastický program každý deň, často bola aj živá hudba (asi každý 2. deň), 1x za pobyt sme mali galavečer. Večera vonku v záhrade pri pláži s komplet službami! čítať celú recenziu
Mariana a Tobias
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.08.2014 Prečítané 1411-krát
97 %
Hotel leží v krásnom prostredí zelene, paliem pod pohorím Taurus. Izby sú pekné, každý deň upratané a vymieňané uteráky. Pláž je krásna. Strava výborná, každý si vyberie, čo chce. Pre deti perfektné prostredie, zaujímavý animátori, každý deň zábava, každý druhý štvrtok sa organizuje gala večer, je to nádherná večera pri pláži so živou hudbou. Rôzna zábava počas celého dňa šipky, volejbal, bocca, lukostreľba, paintball, gymnastika, aerobik, vodné pólo. Pre Slovákov úžasná detská animátorka Mirka - Izabela, ktorá precvičuje zumbu, je veľmi milá, je to najkrajšia animátorka v celom hoteli. čítať celú recenziu
Bibiána a Juraj
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 22.07.2014 Prečítané 1852-krát
100 %
Prekrásna dovolenka! Nádherné prostredie, krásne ubytovanie, skvelý personál, stopercentný animačný tím, výborný relax a oddych. Strava pestrá, na výber jedál od výmyslu sveta-dezerty, ovocie, nápoje, detská strava, vegetariánska strava - naozaj fantastický výber! Športové vyžitie-tenis, volejbal, šípky, lukostreľba, plávanie, gymnastika, aerobik, brušné tance, detské programy na vynikajúcej úrovni-večerný program nádherný, zábavný-animátori boli fantastickí! Tak dobre zohraný tím sme už dávno nevideli. Tento hotel odporúčam najmä rodinám s deťmi, ak hľadáte kľud a ticho alebo naopak diskotékový raj, zvoľte iný rezort. Nám nevadil ani detský krik, či džavot-boli sme so 4 ročnou dcérkou a boli sme maximálne spokojní. Izby čisté, každý deň upratané, upratovačky zlaté a milé. Určite sa v septembri vrátime opäť a tento hotel odporúčame všetkým priateľom a známym. čítať celú recenziu
Lea
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 18.07.2014 Prečítané 1786-krát
100 %
Bola to velmi pekna, vydarena dovolenka, velmi vela animacii, strava bola velmi pestra, sportov bolo vela, tento hotel je vhodny pre rodiny s detmi. Urcite sa tam este vratime, pisali, ze do centra je 15km, ale hned ako sme vysli z hotela cez cestu, boli tam obrovske bazary, pre nas bolo 8 dni malo, nestihli sme ani ochutnat vsetku stravu. čítať celú recenziu
Paťo
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 17.07.2014 Prečítané 2481-krát
63 %
Hotel umiestnený v peknom prostredí s píniami a udržiavaným parkom, priamo pri súkromnej piesočnatej pláži, s pozvoľným vstupom do mora, klienti sú takmer všetko Rusi, veľmi málo Slovákov a Poliakov, je to typicky rodinný "baby" hotel s neustále do neskorej noci až rána kričiacimi malými deťmi s ich hlučnými rodičmi, nevhodný pre ľudí, ktorí hľadajú na dovolenke pokoj a oddych, nočný kľud nepoznajú, prideľovanie izieb absolútne neprehľadné /nás ubytovali na 3x, na pamiatku som si odložil aj opakovane poškrtanú a poprepisovanú hotelovú kartu / a čisto v réžii recepcie, podľa výšky "všimného" a vašich jazykových schopností /ruština má prednosť/ sa odvíja aj kvalita, zariadenie a umiestnenie izieb v areáli hotela /delegát cestovky sa od prideľovania izieb dištancuje a nepomôže riešiť problém/, jednotvárna strava, pomerne skromné animácie pre deti aj večerný program, wi-fi iba za poplatok, aj to slabší signál, oproti hotelu v bazáre oveľa lacnejšia internetová kaviareň s lepšou kvalitou signálu, úroveň a kvalita služieb hotela nezodpovedá 5˙tureckým rezortom /boli sme už vo viacerých, vieme posúdiť/. čítať celú recenziu
andrea
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.07.2014 Prečítané 1366-krát
83 %
Veľmi vydarená dovolenka. Boli sme veľmi spokojní. Síce sme v Turecku boli prvýkrát, takže porovnávať neviem, ale boli sme nadmieru spokojní. Čo sa týka ubytovania, boli sme ďalej od pláže, ale dalo sa. Prechádzka nikomu neuškodila. Čisté prostredie, krásne záhrady, upravované, hotel v aleji stromov, za hotelom pohorie Taurus. čítať celú recenziu
Gréta
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 17.06.2014 Prečítané 1665-krát
100 %
Výborné personál veľmi milý a ochotný, animácie pre deti, celodenný program aj pre dospelých, športové aktivity, pláž bola krásna aj okolitá príroda, hneď oproti hotela boli obchody, jeden večer bol dokonca Gala večer, úžasné a najlepšia strava, veľa barov pitný režim, strava, čo ste len chceli, proste, to čo má ultra all incllusive zahŕňať. Nemusí vám byť ľúto peňazí, aj delegáti boli milí jedným slovom SUPER. :D čítať celú recenziu
Robert
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 14.08.2013 Prečítané 1014-krát
96 %
Veľmi pekna dovolenka, odporúčali by sme ju aj známym. čítať celú recenziu
Anna, Martin
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 28.06.2013 Prečítané 1310-krát
96 %
Rezort splnil všetky naše očakávania a niekedy v budúcnosti by sme sa tam ešte raz radi vrátili. čítať celú recenziu