83%
Hodnotenie

Champion Holiday Village recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Kemer
  • Beldibi
17 °C
teplota vzduchu
18 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 84 %
Poloha 80 %
Izby 80 %
Strava 85 %
Personál 83 %
83%
Celkové hodnotenie
212 recenzií
Marta K., Horné Janíky
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 1170-krát
95 %
Hotel je vhodný ako pre mladých, tak aj pre rodiny s deťmi. Personál, či už sú to animátori, upratovačky, kuchári, čašníci, sú veľmi príjemní, dokonca aj manažér si našiel čas porozprávať sa s každým hosťom, naučil ma triky s kartami. :D Športových možností je podla mna dosť, každý si niečo vyberie. Veľmi veľké plus dávam za gala večer, ktorý sa tam organizuje velmi profesionálne. Odporúčam naozaj každému :) čítať celú recenziu
Barbora, Bánovce nad Bebravou
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 19.09.2012 Prečítané 1945-krát
100 %
Celkový dojem je výborný mnoho aktivít so super animátormi,človek sa vôbec nenudí. Odporúčala by som tento hotel aj rodine s deťmi. Určite by som sa do neho ešte vrátila. Zažili sme krásnu dovolenku :) čítať celú recenziu
Klaudia , hlohovec
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 30.07.2012 Prečítané 1668-krát
89 %
celkovy dojem super, ziadne problemy, sluzby recepcie dobre, animatori najlepsi čítať celú recenziu
Nikoleta M., Nitra
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 23.07.2012 Prečítané 1715-krát
91 %
Do hotela som išla s veľkou nechuťou,nakoniec to bola jedna úžasná dovolenka na ktorú nikdy nezabudnem.Do hotela by som sa vrátila hneť dneska.Hotel má určite nedostatky a dalo by sa zopár vecí povytíkať ale zodpovedá 5 hviezdičkám.Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi,pre mladých ale aj starších ľudí.Hotel by som neodporúčam náročným klientom.Až sa neviete rozhodnúť a zaujímali by vám podrobnosti o hoteli či fotky môžete mi napísať email :) čítať celú recenziu
Dadka
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 10.09.2011 Prečítané 4471-krát
87 %
Celkový dojem bol skvelý. Určite odporúčam. Zažila som jednu z najlepších dovoleniek a jedinou nevýhodou bolo, že bola moc krátka :( a kvôli horám, ktoré v Kemeri sú bolo počasie nestále takže nám aj pršalo a každé poobedie boli mraky. Teplota však nikdy neklesla pod 35 stupňov, takže teplo bolo stále. Určite by som sa vrátila. čítať celú recenziu
Norbert P., Zohor
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 14.08.2011 Prečítané 4756-krát
36 %
predražené Chorvátsko,ak nie si Rus a nemáš dolare tak tam nechoď kto bol prvy-krát v Tr a v tomto rezorte je z toho možno unesený.......ja porovnávam turecké letoviská už niekoľko sezón za sebou a tento nedoporučujem,kto neverí nech vyskúša hodnotenie hotela 5 1/2 * v žiadnom prípade nezodpovedá je to 3* zahraničné Ck deklarujú 4* čítať celú recenziu