Najnovšie recenzie hotelov

MLL Palma Bay Club Resort recenzie

MLL Palma Bay Club Resort

Španielsko - Malorka - S´Arenal

85% Barbora L.

10.10.2019

Izba dobra, akurat. Ziadny prepychovy luxus, na prespanie, poobednu siestu, hygienu postacila velmi dobre. Sice nam na zaciatku dali izbu z rusnej strany a mali sme male dieta, na druhy den ju vymenili bez problemov. Strava taktiez dobra, boli niektore rovnake kusky, ale snazili sa obmienat. Bolo toho vsak hojne (co potvrdzovali niektori jedinci plnymi stolmi a taniermi = zbytocne plytvanie, ludia!), a tak sa dalo kazdy den vybrat nieco ine. Chybali vsak morske plody, ale to je malokde... Personal ustretovy, usmievavy, velmi mily, hlavnej k malej boli strasne priatelski. Rezort mal viacero budov, ktore su v tesnej blizkosti, ale dobre zariadene, celkovo to bolo pekne. Co sa mi velmi pacilo, bola kazdodenna udrzba okolia, cistenie bazenov a plochy okolo - samozrejmost. Blizkost plaze 5 - 7 min peso, tiez v pohode. Vacsinou je pekna piescita, ale sem tam boli aj kamene. Treba sa poprechadzat a hladat, nie hned z kraja, bola v ramci moznosti cista. No blizkost hlavneho mesta uz bolo citit viac nez na inych plazach Mallorci, co sme navstivili, takze ako vynikajucu by som ju urcite neradila. Nabuduce asi skor Alcudia, co sa plaze tyka. Hotel a aj pobyt by som odporucila, nemam toho moc, co vytknut, jedine nejake mensie veci, ale to uz je otazkou vkusu kazdeho z nas. Plus ak dostane niekto zafajcenu izbu, pretoze tam predosly navstevnik fajcil, hotel to riesi, ale to su veci, ktore cestovka a v podstate ani hotel neovplyvni. Taki sme ludia, bohuzial. Jedna rada - kedze ma hotel viac budov, sice jednu spolocnu "hlavnu" s recepciou, pri odchode si davajte pozor, kde mate cakat na transfer. Toto cestovka nema dobre podchytene. Cakali sme na transfer pred hlavnou recepciou, tam kde nas vysadil transfer pri prichode, 20 min vopred, no transfer neprisiel. Cestovka tvrdi, ze cakal on nas, my sme vsak nic nevideli. Na recepcii Vam v tomto moc neporadia, co chapem. Jedine asi co Vam ostava, je chodit sa pozerat okolo vsetkych budov do kazdej ulicky a pytat sa ostatnych minibusov, ci Vas nemaju na zozname. Co by som ale skor povedala, ze by malo byt naopak - vy cakat pred hotelom hlavnym vstupom a ked sa tam neda dostat alebo co, nech sa sofer pride pozriet, ci tam niekto z jeho zoznamu nie je. Nastastie toto bolo az na konci. Aj prsat nam zacalo az posledny den, myslim, ze koniec septembra (dva - tri dni z oktobra je ideal, co sa pocasia tyka, potom to uz vyzeralo na chladnejsie vecery, sudiac aj podla inych recenzii). Inak dostupnost do Palmy - 25 minut busom, co je v pohode.

prečítať si celú recenziu
MLL Palma Bay Club Resort recenzie

MLL Palma Bay Club Resort

Španielsko - Malorka - S´Arenal

80% Jaroslav N.

19.09.2019

V rezorte Palma Bay sa nám veľmi páčilo, izby boli čisté a útulné, strava bola výborná, určite si mohol prísť každý na svoju chuť, personál vždy milý a usmiaty, v rezorte v exteriéri bolo čisto, všetko bolo upravené, radosť pozerať z terasy, more je neďaleko a prídu si na svoje aj tí, ktorí majú radi promenády, bary, kaviarne, všetko je v dosahu, za pár euro sa dostanete do Palmy, kde sú historické pamiatky alebo do morského akvária, je naozaj z čoho vyberať, ďakujeme.

prečítať si celú recenziu
Bellevue Club recenzie

Bellevue Club

Španielsko - Malorka - Port d´Alcudia

95% Martina K.

14.08.2019

Boli sme ubytovani v apartmane zvany Diana II. Ubytovanie starsie, ale ciste. Hned pri hoteli boli dva male obchody a do reštauracie par minut peso. V tom case, ked sme sa tam nachadzali my, tam bolo prilis vela ludi, obcas sme si vystali fronty, ale vzdy sme si nasli miesto. Jedlo bolo vynikajuce, naozaj chutne a variabilne. Od hotela je to kus cesty na plaz, ale obchodiky to kazdym krokom zachranovali. Plaz ukazkova.

prečítať si celú recenziu
BQ Belvedere recenzie

BQ Belvedere

Španielsko - Malorka - Cala Mayor

80% Artur D.

06.08.2019

Izba menšia, ale dostačujúca, strava výborná, služby all výborné, na pláž sme chodili autobusom, asi 10 min trvá cesta, autobus jazdí každú hodinu.

prečítať si celú recenziu
Globales Simar recenzie

Globales Simar

Španielsko - Malorka - Cala San Vicente

86% Matula

15.07.2019

Prijemna dovolenka v pokojnom prostredi. Hotel zodpovedal kategorii troch hviezdiciek. Strava bola vynikajuca a najedol sa aj nas 2-rocny syn. Mali sme apartman s oddelenymi izbami, bol velky a denne upratovany, mali sme nadherny vyhlad na more. Bazeny boli ciste a dalo sa aj zaplavat. Vecer bol program a deti si ho uzili. Nevyhodou bolo vela schodov bez vytahu, cize pobyt by mali zvazit ludia so znizenou pohyblivostou. Nas syn - 2 roky, ale schody v pohode zvladal. Plaze su v okoli 3. My sme chodili na Cala Molins, kde bol priesok a bola vhodna pre deti. Dalsie plaze boli kameniste a boli v nich meduzy. More bolo pekne, jeden den boli vlny a dva dni bolo potom more spinavsie, ale ziadna katastrofa. Velkou nevyhodu boli plazove osusky, ktore ste si mohli iba kupit, nefungovali za depozit. Lezadla na plazach boli, ale strasne predrazene (na pieskovej plazi za 25€ a na kamienkovej za 15€ na den), my sme mali osusky vlastne a kupili sme si v obchode slnecnik. Celkovo sme s dovolenkou boli spokojni a dedinka Cala San Vicent sa nam pacila. Personal hotela bol ochotny a prijemny. Animator Jakub bol super. Na izbe je k dispozicii balicek hygienickych potrieb (este aj kefka, hreben a sitie), tiez sme dostali od hotela plazovu tasku. Dakujeme za prijemny pobyt.

prečítať si celú recenziu
Globales America recenzie

Globales America

Španielsko - Malorka - Calas de Mallorca

100% Zuzana M.

13.07.2019

Izba s krasnym vyhladom, vyborne jedlo, perfektny servis. Boli sme maximalne spokojni.

prečítať si celú recenziu
Aparthotel Eix Platja Daurada - Appartements recenzie

Aparthotel Eix Platja Daurada - Appartements

Španielsko - Malorka - Can Picafort

90% jarka

15.06.2019

Hotel na okraji Can Picaford, je tam klud - preto sme si ho vybrali, hned vedla prirodna rezervacia De Muro. Boli sme v apartmane, su novozrekonstruovane, fain vybavene, s vyhladom na more, jedine matrace trosku prelezane. Personal ochotny, ustretovy. Vyuzili sme ponuku hotela a na mieste dokupili polpenziu. Jedlo bolo dobre, obmienalo sa, trosku tazsie masove jedla na nas vkus, ale dostatok ovocia, zeleniny. Radi tam pojdeme aj o rok.

prečítať si celú recenziu
Playa Dorada Aparthotel recenzie

Playa Dorada Aparthotel

Španielsko - Malorka - Sa Coma

90% Miro

13.06.2019

Nemam co vytknut. Izba vzdy upratana a vonava, personal mily a ochotny, strava v pohode, plaz s jemnym pieskom a idealna pre deti. V plnej sezone zrejme hlava na hlave a nezaregistroval som jej cistenie. Nikdy sme neboli na dovolenke na tom istom mieste, ale tu sa asi vratime. ;)

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Malorka

JS Alcudi Mar recenzie 100%

JS Alcudi Mar

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Deya Hotel Apartments recenzie 100%

Deya Hotel Apartments

Španielsko - Malorka - Santa Ponsa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Club Mac Hotel Jupiter & Saturno & Marte recenzie 100%

Club Mac Hotel Jupiter & Saturno & Marte

Španielsko - Malorka - Port d´Alcudia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Globales Simar recenzie 100%

Globales Simar

Španielsko - Malorka - Cala San Vicente

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Universal Hotel Perla recenzie 100%

Universal Hotel Perla

Španielsko - Malorka - S´illot

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
BG Rei del Mediterrani Palace - Erwachsenenhotel ab 16 Jahren recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Globales Playa Santa Ponsa recenzie 100%

Globales Playa Santa Ponsa

Španielsko - Malorka - Santa Ponsa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Apartmany Mandisur recenzie 98%

Apartmany Mandisur

Španielsko - Malorka - Cala Mandia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
allsun Hotel Borneo recenzie 97%

allsun Hotel Borneo

Španielsko - Malorka - Cala Millor

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu