Recenzie hotelov - Can Pastilla (15)

Najnovšie recenzie hotelov

Java recenzie

Java

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

100% Dancul

14.10.2016

Velmi dobry, kvalitny hotel, kusok od verejnej plaze, v okoli velmi vela obchodikov, restauracii...su tam pozicovne aut, bicyklov, treba vyuzit...Malorka nie je na jednu dovolenku...treba ju vidiet celu na viackrat...urcite by sme sa tam este vratili.

prečítať si celú recenziu
Hotel Gala recenzie

Hotel Amic Gala

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

86% Zuzana

19.09.2016

Hotel pre nenáročných, izba malá, ale čistá, na prespatie stačila, nebola tam chladnička, hotel je blízko letiska, blízko pláže a promenády, je tam kopu obchodíkov a reštaurácií. Ceny podobné ako u nás, oplatí sa koža, pekné suveníry, ale dávať pozor, v akom ste obchode, lebo je tam kopu Číňanov, my sme kupovali od Španielov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Helios recenzie

Helios

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

+
73% Pumar

06.10.2015

Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Ideálne však pre páry. My sme boli koncom septembra a bolo tam už veľa dôchodcov z Nemecka, takže všetko bolo prispôsobené im, teda najmä večerné geriatrické programy. Výhodou hotela je minigolf, streľba so zbraňou, pekný areál, vonkajší bazén a vonkajšia terasa. Nevýhodou je drahý bar, za dve vodky s džúsom 10 eur. Hotel je blízko od mora (cca 50 m) a tiež blízko od letiska (cca 5 km), v blízkosti boli slušné reštaurácie, kam sme chodili na obedy, lebo sme mali iba pol penziu. V hoteli sú 3 výťahy a má 5 poschodí.

prečítať si celú recenziu
whala! balmes recenzie

HM Alma Beach

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

+
92% Timea Botosova

12.12.2014

Hotel, strava, personál super! Odporučujem celkovo Malorku/oblasť Can Pastilla/ pre ľudi, ktorí chcú oddychovať. Pre cyklistov je spravené cesta, ktorá vedie do Palmy užili sme si to! Pre mladších, ktorí sa chcú zabávať by som neodporučila!

prečítať si celú recenziu
Hotel Orleans recenzie

JS Palma Stay - Erwachsenenhotel ab 16 Jahren

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

66% Matej

13.01.2014

Po príchode na Malorku nás bez problémov transfer doviezol do hotela. Netrvalo to dlho, letisko nie je ďaleko od hotela, ale nespôsobovalo hluk, ktorý by nám kazil dovolenku. Ako výlet odporúčame mesto Palma. Hotel sa nám páčil, komplex tvoria dva hotely. Je tu pekná bazénová plocha, je tu aj bazén určený pre deti. Ležadlá a slnečníky tu boli bez poplatku. Ležadiel bolo vždy dosť, nemuseli sme si nič rezervovať. Slnečníkov bolo málo. Izba bola fajn, no dosť malá, účelne zariadená, maximálne využili priestor, takže na nedostatok úložného priestoru sa nemôžeme sťažovať. Pri recepcii je spoločenská miestnosť, v ktorej je tv. Na izbe televízor chýbal, do spoločenskej miestnosti sa nám chodiť kvôli televízoru nechcelo. Izbu pravidelne upratali. Mali sme aj malý balkónik. Problém bol len v klimatizácii, nefungovala na 100%. Aj napriek pár chybám si myslíme, že je to super dovolenka, treba privrieť očko a užiť si dovolenku, lebo toto miesto určite stojí za to. Personál bol milý a usilovný (až na pár výnimiek – recepčný). So stravou sme boli spokojní. Každý deň bolo takmer to isté na raňajky, ale nie je dôvod šomrať, pretože výber je skutočne bohatý, stále sme si pochutnali na niečom inom. Pláže sú tu rôzne – pieskové aj zmesové. Blízko je pláž obkolesená skalami, kde je krásna atmosféra, no nie je to ideálne kúpacie miesto, neďaleko je aj maličká pláž v zátoke. Tá je obľúbeným miestom najmä pre rodiny s deťmi. My sme si zašli na vzdialenejšiu pláž, ktorá je obrovská. Popri nej viedla promenáda. Plážový servis bol platený.

prečítať si celú recenziu
Hotel Java recenzie

Java

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

90% Ingrid

13.01.2014

Hotel som zabukovala cez internet. Pri prichode sme boli trosku v soku, lebo zo vstupnej strany je vidiet letisko a velka oplotena cast plna buriny. Ale vsetko je sustredene z druhej casti hotela-super plaz, mnozstvo obchodov a restauracii, krasna a dlha promenada. Hotel splnil nase ocakavania, jedlo velmi dobre, izba prijemna, mali sme uzasny vyhlad na more z 5. poshodia. More dopoludnia uplne tiche, popoludni zacinali vlny. Teplota vody ok. personal prijemny. dovolenka vyslovene na oddych. Vacsina dovolenkarov boli starsie pary z Nemecka a Francuzska, takze sme sa kazdu noc vyspali do ruzova :-). Kto nema extra naroky, bude spokojny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Helios recenzie

Helios

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

+
87% Miro, BA

28.09.2013

Dovolenka na Mallorce je veľmi príjemná, no treba povedať, že aj dosť nákladná. No určite stojí za to. Hoci je uvádzané, že zastávka autobusu z letiska je pred hotelom, je to aj nie je to pravda. Je dôležité vedieť, že do Heliosu je potrebné vystúpiť na zastávke hotel Java, ktorý je vedľa Heliosu. No označenie hotela z autobusu nevidno a tak sa určite stane to čo nám, že sme sa previezli, a vodič, ktorého sme sa pýtali, kde máme vystúpiť nemal poňatia, a hovoril jedine španielsky, tak sme si vzali taxík, ktorý nás doviezol pred vchod hotela. Ten bol z druhej strany, ako bola zastávka busu s názvom hotel Java, z ktorej sme sa zaviezli na výlet do hlavného mesta Palma, ktoré je tiež veľmi zaujímavé. Dovolenka na Mallorce je caras pero gran...:-)))))

prečítať si celú recenziu
Hotel Gala recenzie

Hotel Amic Gala

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

70% Soniela

30.07.2013

Hotel sa skladá z dvoch samostatných hotelov (Gala a Miraflores). Nachádzajú sa oproti sebe cez hlavnú cestu. Miraflores má hotelový bazén (Gala nemá, využívať ho môžete). Určite by som sa rada vrátila na tento krásny a rozmanitý malý ostrovček. Najlepšia dovolenka :)

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Can Pastilla

Roc Linda recenzie 92%

Roc Linda

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
HM Alma Beach recenzie 92%

HM Alma Beach

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Helios recenzie 87%

Helios

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
JS Palma Stay - Erwachsenenhotel ab 16 Jahren recenzie 82%

JS Palma Stay - Erwachsenenhotel ab 16 Jahren

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

Kvalita izieb72%

Intenzita hluku v izbe48%

Čistota izieb76%

Personál88%

Pomer ceny a služieb68%

zobraziť recenzie
Hotel Amic Gala recenzie 76%

Hotel Amic Gala

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Java recenzie 52%

Java

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe13%

Čistota izieb20%

Personál86%

Pomer ceny a služieb13%

zobraziť recenzie