Najnovšie recenzie hotelov

MLL Palma Bay Club Resort recenzie

MLL Palma Bay Club Resort

Španielsko - Malorka - S´Arenal

85% Barbora L.

10.10.2019

Izba dobra, akurat. Ziadny prepychovy luxus, na prespanie, poobednu siestu, hygienu postacila velmi dobre. Sice nam na zaciatku dali izbu z rusnej strany a mali sme male dieta, na druhy den ju vymenili bez problemov. Strava taktiez dobra, boli niektore rovnake kusky, ale snazili sa obmienat. Bolo toho vsak hojne (co potvrdzovali niektori jedinci plnymi stolmi a taniermi = zbytocne plytvanie, ludia!), a tak sa dalo kazdy den vybrat nieco ine. Chybali vsak morske plody, ale to je malokde... Personal ustretovy, usmievavy, velmi mily, hlavnej k malej boli strasne priatelski. Rezort mal viacero budov, ktore su v tesnej blizkosti, ale dobre zariadene, celkovo to bolo pekne. Co sa mi velmi pacilo, bola kazdodenna udrzba okolia, cistenie bazenov a plochy okolo - samozrejmost. Blizkost plaze 5 - 7 min peso, tiez v pohode. Vacsinou je pekna piescita, ale sem tam boli aj kamene. Treba sa poprechadzat a hladat, nie hned z kraja, bola v ramci moznosti cista. No blizkost hlavneho mesta uz bolo citit viac nez na inych plazach Mallorci, co sme navstivili, takze ako vynikajucu by som ju urcite neradila. Nabuduce asi skor Alcudia, co sa plaze tyka. Hotel a aj pobyt by som odporucila, nemam toho moc, co vytknut, jedine nejake mensie veci, ale to uz je otazkou vkusu kazdeho z nas. Plus ak dostane niekto zafajcenu izbu, pretoze tam predosly navstevnik fajcil, hotel to riesi, ale to su veci, ktore cestovka a v podstate ani hotel neovplyvni. Taki sme ludia, bohuzial. Jedna rada - kedze ma hotel viac budov, sice jednu spolocnu "hlavnu" s recepciou, pri odchode si davajte pozor, kde mate cakat na transfer. Toto cestovka nema dobre podchytene. Cakali sme na transfer pred hlavnou recepciou, tam kde nas vysadil transfer pri prichode, 20 min vopred, no transfer neprisiel. Cestovka tvrdi, ze cakal on nas, my sme vsak nic nevideli. Na recepcii Vam v tomto moc neporadia, co chapem. Jedine asi co Vam ostava, je chodit sa pozerat okolo vsetkych budov do kazdej ulicky a pytat sa ostatnych minibusov, ci Vas nemaju na zozname. Co by som ale skor povedala, ze by malo byt naopak - vy cakat pred hotelom hlavnym vstupom a ked sa tam neda dostat alebo co, nech sa sofer pride pozriet, ci tam niekto z jeho zoznamu nie je. Nastastie toto bolo az na konci. Aj prsat nam zacalo az posledny den, myslim, ze koniec septembra (dva - tri dni z oktobra je ideal, co sa pocasia tyka, potom to uz vyzeralo na chladnejsie vecery, sudiac aj podla inych recenzii). Inak dostupnost do Palmy - 25 minut busom, co je v pohode.

prečítať si celú recenziu
Riomar recenzie

Riomar

Španielsko - Ibiza -

90% Ľubica J.

27.09.2019

Hotel má vynikajúcu polohu priamo pri pláži. Hoci je to už starší hotel a má iba 2 hviezdičky, oceňujem vynikajúci pomer ceny a kvality hotela. Boli sme veľmi spokojní s vybavením hotela, bezchybnou čistotou a ochotou personálu. Izby sú zariadené jednoducho a účelne, každý deň upratovanie, výmena ručníkov a častá výmena posteľného prádla. Večer boli animačné programy, väčšinou spevácke a hudobné vystúpenia, šou papagájov... Klientela v hoteli bola zväčša anglická, no boli tam aj Nemci, Francúzi a iné národnosti. Strava bola veľmi rozmanitá a chutná. Mali sme polpenziu a skutočne bol bohatý výber všetkého možného ako na raňajky, tak aj na večeru, vrátane rôznych druhov rýb, mias, zeleninových šalátov, rôznych druhov ovocia, zákuskov, rozmanitých dezertov, zmrzliny... Pláž je piesková, udržiavaná, ležadlá za pomerne vysoký poplatok, ale veľa ľudí ležalo iba na piesku. Vstup do mora pozvoľný. Celkovo hodnotím hotel a jeho služby veľmi pozitívne.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Nika

23.09.2019

Dovolenka prekonala očakávania. Transfer z letiska bol pomerne rýchly, niečo okolo trištvrte hodiny. Následne ste hneď ubytovaní a dostanete all inclusive náramok (posledný deň si ho nechajte na ruke, nemusíte ho strihať, aby ste ešte dostali nápoje a jedlo). Hotel - oficiálne trojhviezdičkový - bol príjemný a čistý. Nebol to síce žiadny luxus, ale človek sa tam cítil príjemne v zrekonštruovaných izbách. Súčasťou hotela je all inclusive reštaurácia, kde máte raňajky, obedy a večere a potom bar otvorený do večera, kde si môžete vypýtať nápoje a občerstvenie. K hotelu patrí aj bazén, je však veľmi maličký, skôr pre deti, takže odporúčam užiť si radšej veľmi teplé a rozbúrené more, kde sa zaručene vo vlnách vybláznite. Pláž je veľmi dlhá a čistá. Lemuje ju dlhočizná promenáda, na ktorej nájdete reštaurácie a obchodíky všelijakého druhu - väčšinou oblečenie, suveníry. Je vhodná na večernú prechádzku, počas ktorej to tam žije, môžete zazrieť aj nejaké umelecké vystúpenia. Nie je teda pravda, že sa tam človek nudí, lebo naozaj je vždy možnosť kam ísť. :) Určite odporúčame navštíviť Barcelonu a Montserrat. My sme boli so sprievodcom a boli sme spokojní. Bola to veľmi pekná a príjemná dovolenka a určite by sme sa tam opäť radi vrátili.

prečítať si celú recenziu
MLL Palma Bay Club Resort recenzie

MLL Palma Bay Club Resort

Španielsko - Malorka - S´Arenal

80% Jaroslav N.

19.09.2019

V rezorte Palma Bay sa nám veľmi páčilo, izby boli čisté a útulné, strava bola výborná, určite si mohol prísť každý na svoju chuť, personál vždy milý a usmiaty, v rezorte v exteriéri bolo čisto, všetko bolo upravené, radosť pozerať z terasy, more je neďaleko a prídu si na svoje aj tí, ktorí majú radi promenády, bary, kaviarne, všetko je v dosahu, za pár euro sa dostanete do Palmy, kde sú historické pamiatky alebo do morského akvária, je naozaj z čoho vyberať, ďakujeme.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Ivan + Maťa

27.08.2019

Hotel priamo na pláži. Super poloha, na pláž stačilo prejsť asi 50 m. Škodou je, že aj keď má hotel priamo na pláži svoj bar, tak ho nevyužíva na All inclusive, pre nápoje treba ísť do hotela, ale zas až tak veľký problém to nie je. Na môj vkus predražený nájom ležadiel a slnečníka (ak si dobre pamätám, tak 18 € za dve ležadlá a slnečník). Za 12 € sme si tak slnečník kúpili v miestnom obchode. Hotel má veľmi malý bazén tak pre 5 detí alebo 2,5 dospelého :-), ale nechýbal, väčšinou tam boli rodičia s malými deťmi.

prečítať si celú recenziu
Marbella Playa recenzie

Marbella Playa

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

46% Cestovatelia Prasice

20.08.2019

Hotel má za sebou časy slávy. Potom, ako ma kopla elektrina v andalúzskom domčeku, tak výmena izby za kvázi lepšie. Špinavé izby, obklady rozbité a zasilikónované. Sušiak na balkóne neudržal mokré veci. V spoločných priestoroch pri bazéne bolo WC raz umyté počas dňa. Neodporúčam ani hotel, ani cestovnú kanceláriu H....... .

prečítať si celú recenziu
Marbella Playa recenzie

Marbella Playa

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

50% Cestovatel

14.08.2019

Necitili sme, ze by to bol 4 hv. hotel, hlavne na al. inc. Na fakul. vyl. vela sme platili a nedostali sme ziadne obcertv. ani doklad o zaplateni. Za tolko peniaze ovela viac sme cakali. Strava bola dobra aj izba, len rusila nas hudba z baru. Nie som spokojna. Keby to stalo okolo 600 eur, tak by som nepisala tuto recenziu. Za tie peniaze sme dostali malo.

prečítať si celú recenziu
Bellevue Club recenzie

Bellevue Club

Španielsko - Malorka - Port d´Alcudia

95% Martina K.

14.08.2019

Boli sme ubytovani v apartmane zvany Diana II. Ubytovanie starsie, ale ciste. Hned pri hoteli boli dva male obchody a do reštauracie par minut peso. V tom case, ked sme sa tam nachadzali my, tam bolo prilis vela ludi, obcas sme si vystali fronty, ale vzdy sme si nasli miesto. Jedlo bolo vynikajuce, naozaj chutne a variabilne. Od hotela je to kus cesty na plaz, ale obchodiky to kazdym krokom zachranovali. Plaz ukazkova.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Španielsko

Universal Hotel Perla recenzie 100%

Universal Hotel Perla

Španielsko - Malorka - S´illot

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Globales Playa Santa Ponsa recenzie 100%

Globales Playa Santa Ponsa

Španielsko - Malorka - Santa Ponsa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Roc Lago Rojo - Erwachsenenhotel recenzie 100%

Roc Lago Rojo - Erwachsenenhotel

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Torremolinos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
BG Rei del Mediterrani Palace - Erwachsenenhotel ab 16 Jahren recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Club Mac Hotel Jupiter & Saturno & Marte recenzie 100%

Club Mac Hotel Jupiter & Saturno & Marte

Španielsko - Malorka - Port d´Alcudia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Playacapricho recenzie 100%

Playacapricho

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb91%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Hotel Best Roquetas recenzie 100%

Hotel Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Almeria

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Zimbali Playa & Spa recenzie 100%

Zimbali Playa & Spa

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Vera

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
JS Alcudi Mar recenzie 100%

JS Alcudi Mar

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu