Najnovšie recenzie hotelov

Marbella Playa recenzie

Marbella Playa

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia - Marbella

85% Jozef S.

23.10.2018

Bungalov priestranný s balkónom. Prostredie excelentné, záhrada alebo skôr arborétum s trop. rastlinami. Personál ochotný, až príliš častá výmena uterákov. Strava veľmi dobrá, pri polpenzii možnosť rozhodnúť sa obed či večera. Plážové ležadlá nie sú v cene.

prečítať si celú recenziu
Hipotels Mediterraneo Club recenzie

Hipotels Mediterraneo Club

Španielsko - Malorka - Sa Coma

90% Helena

05.10.2018

Hipotel Mediterraneo Club je vyslovene pre rodiny s deťmi (bez detí voľte Hipotel Mediterraneo len pre dospelých - vedľa, výborný hotel v lokalite Sa Coma). Voliť izby v 1. a 2. línii od mora, s výhľadom na more (inak hlučnejšie a menej súkromia). Bývali sme v apartmáne č. 9 (foto mapka + výhľad). Strava veľmi dobrá, pestrá, bez výhrad. Hotel s veľmi kvalitným animačným programom pre deti, po 21:30 aj pre dospelých. Apartmány sú priestranné (cca 50 m2), samostatná spálňa - 2 postele + detské postieľky a obývačka s kuchynským kútom, 2 gauče, môžu byť ako plnohodnotné postele a balkón.

prečítať si celú recenziu
Playa Bonita recenzie

Playa Bonita

Španielsko - Andalúzia - Benalmádena

75% Angie

20.08.2018

Urcite v tomto hoteli a aj na plazi treba vyzdvihnut CISTOTU - nato, ze na plaz chodia miestni, kedze hotely nemaju svoje vyhradene plaze, je to tam bez odpadkov, bez spiny, cely den sa o plaz aj hotelovy bazen staraju upratovacky. More je STUDENE resp. nie je to ziadna polievka. Trochu ma sklamalo, ze plaz je uzka a nie je to cisty piesok, skor strkova, vstup do mora pozvolny, ale po 5 m hlboke, slnecniky sklamanim, pri bazene je ich na pocet izieb v hoteli malo a na plazi sa platia, takze statie v rade na slnecnik trochu diskomfort... chybaju vanicky na umyvanie piesku medzi morom a bazenom. STRAVA uzasna, nechybalo nic, neskutocne vyborne sme sa najedli kazdy den. Klima v izbach funkcna, cistota vyborna, bary s perfektnou obsluhou. Chybaju animatori, ti medzinarodni fajn, ale program slabota, udajne vecerne programy pre dospelych boli detske party bez hlavy a paty.

prečítať si celú recenziu
Hotel Best Roquetas recenzie

Hotel Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Almeria

100% Tatiana

12.08.2018

Výhľad na more nám nebol najprv poskytnutý, aj keď sme si ho zaplatili, na recepcii sme požiadali o inú izbu a bez problémov nám dali izbu celkom vpredu s výhľadom na more, ale to bolo asi jediné negatívum, všetko ostatné sa mi páčilo, bohatý výber stravy, denne upratané izba, veľa ležadiel pri bazéne, nevidela som žiadny boj o miesto pri bazéne ani na pláži, na pláž sa prechádza cez bránu, ktorá sa otvára kartou od izby, rovno pred hotelom vedie promenáda a cyklistický chodník, na pláži možnosť prenajať slnečník a dve ležadlá spolu za 10 € na deň, keď sme išli na pláž podvečer, zjednali sme cenu na 5 €, hotel výborný aj pre deti, je tam bohatý animačný program pre deti, večerný program pre deti a neskôr aj pre dospelých, tiež cvičenia v bazéne... priamo v hoteli je obchodík s množstvom suvenírov, tie sa dajú kúpiť všade na okolí za super ceny, strava v reštauráciach je drahšia ako u nás, napr. len polievka v obchodnom centre 5,5 €, komplet obed (štartér, main menu a dezert) v Granade 10 €... počasie v našom termíne prvá polovica augusta, každý deň 36 st. cez deň... žiadny mráčik.. mne sa dovolenka veľmi páčila, určite sa do Andalúzie vrátim.

prečítať si celú recenziu
Checkin Pineda recenzie

Checkin Pineda

Španielsko - Costa Barcelona - Pineda de Mar

30% slovakia

15.07.2018

Hotel je už starý. Potrebuje rekonštrukciu, najmä izby. Strava je priemerná. Uvádzané izby superior neexistujú, ani vonkajší detský bazén s toboganmi.

prečítať si celú recenziu
Globales Simar recenzie

Globales Simar

Španielsko - Malorka - Cala San Vicente

100% Anitram

13.07.2018

Izba bola vždy čisto uprataná. Strava bola bohatá a každý si prišiel na chuť. Prostredie krásne a tiché.

prečítať si celú recenziu
Acqua recenzie

Acqua

Španielsko - Costa Dorada - Salou

95% Zuzana

11.07.2018

Príjemný hotel, skvelé služby, výborná, kľudná lokalita v inak rušnom centre. Pekné a čisté izby, dobrá strava, potešila nás neprítomnosť animačných programov a s tým súvisiaca komorná atmosféra (zábavy bolo všade v okolí dosť). Vrelo odporúčame.

prečítať si celú recenziu
Maria Del Mar recenzie

Maria Del Mar

Španielsko - Costa Brava - Lloret de Mar

95% Mia

04.07.2018

Izby ciste, kazdy den upratane, personal mily, strava uzasna.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Španielsko

Checkin Sirius  recenzie 100%

Checkin Sirius

Španielsko - Costa Brava - Santa Susanna

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Deya Apartments recenzie 100%

Deya Apartments

Španielsko - Malorka - Santa Ponsa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Globales Simar recenzie 100%

Globales Simar

Španielsko - Malorka - Cala San Vicente

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Best Roquetas recenzie 100%

Hotel Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Almeria

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Globales Playa Santa Ponsa recenzie 100%

Globales Playa Santa Ponsa

Španielsko - Malorka - Santa Ponsa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Universal Hotel Perla recenzie 100%

Universal Hotel Perla

Španielsko - Malorka - S´illot

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
BG Rei del Mediterrani Palace - Erwachsenenhotel ab 16 Jahren recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Club Mac Hotel Jupiter & Saturno & Marte recenzie 100%

Club Mac Hotel Jupiter & Saturno & Marte

Španielsko - Malorka - Port d´Alcudia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Playacapricho recenzie 100%

Playacapricho

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe16%

Čistota izieb16%

Personál100%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu