Najnovšie recenzie hotelov

Checkin Pineda recenzie

Checkin Pineda

Španielsko - Costa Barcelona - Pineda de Mar

30% slovakia

15.07.2018

Hotel je už starý. Potrebuje rekonštrukciu, najmä izby. Strava je priemerná. Uvádzané izby superior neexistujú, ani vonkajší detský bazén s toboganmi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Rosa Nautica recenzie

Rosa Nautica

Španielsko - Costa Barcelona - Malgrat de Mar

100% Dominika

07.01.2014

Hotel bol stale cisty, velmi pekny, personal velmi ochotny, jedlo super. a hotel sa nachadza v super polohe a hlavne blizko plaze, kt bola cista a more superne :), my sme mali akurat nestastie, ze v tom case bolo dost meduz, ale i tak vse superne.

prečítať si celú recenziu
Hotel Rosa Nautica recenzie

Rosa Nautica

Španielsko - Costa Barcelona - Malgrat de Mar

76% M. Adamkovič

28.05.2013

Rosa Nautica je solidne vybaveny hotel, ktory poskytuje standardne sluzby a musi uplne postacovat kazdemu, kto chce travit dovolenku aktivne. Malgrat de Mar je uzasne mestecko, ktore turistovi ponuka vela moznosti. V blizkosti je tiez delfinarium s aquaparkom a lunapark a asi 60km odtial lezi Barcelona, ktora je definitivne jednym z najkrajsich miest na svete. Miestni obyvatelia (katalanci)su velmi vludni a pohostinni. Cele to tam zije futbalom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Rosa Nautica recenzie

Rosa Nautica

Španielsko - Costa Barcelona - Malgrat de Mar

76% Andrea Paločková

27.05.2013

hotel predcil ocakavania 3* hotela. miestni obyvatelia dokonca tvrdili, ze je jeden z naj v okoli. lezi v bezprostrednej blizkosti plaze, staci prejst podchodom. par metrov od hotela su kolajnice, po ktorych premava vlak priamo do barcelony. nemusite sa vsak obavat nadmerneho hluku, takmer to nezaregistrujete. sucastou hotela je aj bazen. my osobne sme ho vsak pocas pobytu nevyuzili ani raz. kazdy vecer sa tam konali rozne vystupenia, sutaze. hotel ma vybornu vychodiskovu polohu, ci uz sa rozhodnete navstivit centrum mestecka, alebo sa naopak vydat promenadou do toho susedneho. vrelo odporucame, sami by sme sa tam radi vratili. urcite si nenechajte ujst barcelonu (cca 60km), je to nadherne mesto.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Sumus Hotel Monteplaya - Erwachsenenhotel

Španielsko - Costa Barcelona - Malgrat de Mar

87% Dana, Žilina

08.03.2013

Rozhodne odporúčam. Hotel, pláž aj stredisko boli fajn.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Sumus Hotel Monteplaya - Erwachsenenhotel

Španielsko - Costa Barcelona - Malgrat de Mar

92% Beata, Zlaté Moravce

15.07.2011

Doporučila by som tento hotel každému, aj ja by som sa tam ešte raz vrátila.

prečítať si celú recenziu
Hotel Stella recenzie

Sumus Hotel Stella & Spa

Španielsko - Costa Barcelona - Pineda de Mar

+
72% michaela

08.08.2010

Do tohto hotela sme vôbec nemali v pláne ísť, bolo to totálne zlyhanie cestovky, ktorá zmenu hotela oznámila až na letisku, dokonca sme mali vybranú aj inú oblasť a to Santu Suzanu a hodili nás sem. A neboli sme jediný každý kto mal objednaný hotel Riviera, tak mu to zmenili. Chcú ludí len nalákať, ospravedlnenia sa nedočkáte, ale výčitiek typu: čo by ste chceli, ved to je last minute, na našom zájazde to takto spravili min. dalším 10 ľudom.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Sumus Hotel Monteplaya - Erwachsenenhotel

Španielsko - Costa Barcelona - Malgrat de Mar

81% Mirka

18.06.2009

Som dosť náročný dovolenkár, hlavne čo sa týka izby a hotela a môžem povedať, že som bola veľmi spokojná, splnilo to všetky moje očakávania. Naozaj krásna dovolenka .

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Costa Barcelona

Rosa Nautica recenzie 84%

Rosa Nautica

Španielsko - Costa Barcelona - Malgrat de Mar

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sumus Hotel Monteplaya - Erwachsenenhotel recenzie 77%

Sumus Hotel Monteplaya - Erwachsenenhotel

Španielsko - Costa Barcelona - Malgrat de Mar

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe65%

Čistota izieb90%

Personál75%

Pomer ceny a služieb75%

zobraziť recenzie
Sumus Hotel Stella & Spa recenzie 72%

Sumus Hotel Stella & Spa

Španielsko - Costa Barcelona - Pineda de Mar

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Checkin Pineda recenzie 30%

Checkin Pineda

Španielsko - Costa Barcelona - Pineda de Mar

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál20%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu