Najnovšie recenzie hotelov

4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Nika

23.09.2019

Dovolenka prekonala očakávania. Transfer z letiska bol pomerne rýchly, niečo okolo trištvrte hodiny. Následne ste hneď ubytovaní a dostanete all inclusive náramok (posledný deň si ho nechajte na ruke, nemusíte ho strihať, aby ste ešte dostali nápoje a jedlo). Hotel - oficiálne trojhviezdičkový - bol príjemný a čistý. Nebol to síce žiadny luxus, ale človek sa tam cítil príjemne v zrekonštruovaných izbách. Súčasťou hotela je all inclusive reštaurácia, kde máte raňajky, obedy a večere a potom bar otvorený do večera, kde si môžete vypýtať nápoje a občerstvenie. K hotelu patrí aj bazén, je však veľmi maličký, skôr pre deti, takže odporúčam užiť si radšej veľmi teplé a rozbúrené more, kde sa zaručene vo vlnách vybláznite. Pláž je veľmi dlhá a čistá. Lemuje ju dlhočizná promenáda, na ktorej nájdete reštaurácie a obchodíky všelijakého druhu - väčšinou oblečenie, suveníry. Je vhodná na večernú prechádzku, počas ktorej to tam žije, môžete zazrieť aj nejaké umelecké vystúpenia. Nie je teda pravda, že sa tam človek nudí, lebo naozaj je vždy možnosť kam ísť. :) Určite odporúčame navštíviť Barcelonu a Montserrat. My sme boli so sprievodcom a boli sme spokojní. Bola to veľmi pekná a príjemná dovolenka a určite by sme sa tam opäť radi vrátili.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Ivan + Maťa

27.08.2019

Hotel priamo na pláži. Super poloha, na pláž stačilo prejsť asi 50 m. Škodou je, že aj keď má hotel priamo na pláži svoj bar, tak ho nevyužíva na All inclusive, pre nápoje treba ísť do hotela, ale zas až tak veľký problém to nie je. Na môj vkus predražený nájom ležadiel a slnečníka (ak si dobre pamätám, tak 18 € za dve ležadlá a slnečník). Za 12 € sme si tak slnečník kúpili v miestnom obchode. Hotel má veľmi malý bazén tak pre 5 detí alebo 2,5 dospelého :-), ale nechýbal, väčšinou tam boli rodičia s malými deťmi.

prečítať si celú recenziu
Best Negresco I & II recenzie

Best Negresco I & II

Španielsko - Costa Dorada - Salou

55% PETRA

29.03.2019

Všetci Slováci sme mali žalúdočné problémy, aj keď sme sa ich vode vyhýbali. Nebola to klasická viróza, ale od 2. dňa minimálne jeden z páriku bol odkázaný na zavolanie doktora, nakoľko neustále vracanie neustávalo, a rovnako tak hnačky. Lieky naše klasické nezaberali, zvracanie sa stupňovalo až ku dehydratácii. Po návšteve lekára a podaní injekcie (neboli sme jediní), ťažkosti mierne prešli, ale celú dovolenku nám bublalo v žalúdkoch a dávali sme si extra pozor na to, čo jeme. Ostali sme radšej na pečive, chudom mäse a čistej vody. Aj tak nám celú dovolenku ešte bublalo v žalúdkoch. Určite neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
Calypso recenzie

Calypso

Španielsko - Costa Dorada - Salou

76% Iveta

09.10.2018

Spočiatku sme boli ubytovaní v malej izbe, čo sme reklamovali hneď u delegáta. Na druhý deň sme dostali už peknú izbu, ale museli sme doplatiť 20€. Asi treba ostať spať na recepcii, aby ste sa vyhli takémuto poplatku. Hotel má pekné izby (tie štandardné), každý deň upratané, strava je vynikajúca, kto má záujem, každý deň prebieha animácia.

prečítať si celú recenziu
Acqua recenzie

Acqua

Španielsko - Costa Dorada - Salou

95% Zuzana

11.07.2018

Príjemný hotel, skvelé služby, výborná, kľudná lokalita v inak rušnom centre. Pekné a čisté izby, dobrá strava, potešila nás neprítomnosť animačných programov a s tým súvisiaca komorná atmosféra (zábavy bolo všade v okolí dosť). Vrelo odporúčame.

prečítať si celú recenziu
4R Salou Park recenzie

4R Salou Park Resort I

Španielsko - Costa Dorada - Salou

35% Deana

17.03.2018

V hoteli sme boli v 2017 Izba po rekonstrukcii, takze to bolo jedine plus na tejto dovolenke,otrasne strava ,jednotvarna .Ked sme sa chceli dobre najest tak jedine vecer v meste tam boli pekne restavracie aj chutne jedlo a mily personal.Striedali sa tam kazdy tyzden vyrastkovia na sustredeni ,roboli neskutocny bordel v celom hoteli ,ziaden oddych .Neodporucam tento Hotel nikomu .Najvasci sok uprostred plaze BARER,plaze preplnene a dost zly pristup ,milon schodov absolutne nehodne pre starsie pary.Personal nevsimavy ,neochtny ,mily len vtedy ked ste mu kazdy den vtlacili neake vsimne .Delegatku sme nevideli cely pobyt .Vecerny program nudny a opakoval sa.

prečítať si celú recenziu
4R Hotel Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

70% anetik

25.09.2017

Celkový dojem z dovolenky bol veľmi zlý, keďže cestovka hotel uvádza ako 4* a oficiálne je len 3*. Vybavenie hotela je priemerné, staršieho typu, klimatizácia riadené centrálne, chýba v kúpeľni vetrák. Na prikrytie stará deka, ktorú neperú vôbec. Izby sa upratujú každý deň, aj keď piesok z pláže sme mali na podlahe celý pobyt, uteráky menené každý deň. Strava vôbec nezahŕňa bohaté bufetové stoly, viac menej každý deň to isté, na výber vždy dva druhy rýb a max dva druhy mäsa, a jediný príloha hranolky každý deň a nejaké zemiaky, veľmi málo zeleniny a ovocie len melón a ananás. Ku koncu pobytu už si nebolo z čoho vyberať, keďže bolo stále to isté. Plážový bar a reštauračná terasa pri forme all inclusive za poplatok. Personál veľmi milý, ochotný, ale anglicky moc nevedel. Pri odubytovaní vám prestrihnú náramok a ke´d čakáte na autobus už nemáte právo na nič, len nasucho sedieť na recepcí. Pláž perfektná, čistá, more priezračné. Lehátka 5€ a slnečníky 6€/deň.

prečítať si celú recenziu
4R Hotel Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

50% Daniela

31.08.2017

Dovolenka - nepomer kvality a ceny. Začnem dobrým a to je poloha hotela priamo na pláži, pláž čistená každý deň, more príjemné, dobrý vstup. Z hotela sme boli sklamaní, izba priemerná, kúpelňa strašná, stará, nehodiaca sa pre trojhviezdičkový hotel. Ako bonus sme mali v izbe a hlavne v kúpeľni silný cigaretový zápach, ako nefajčiarom nám to veľmi vadilo. Izbu nám vymeniť nechceli, žiadna ochota. Najlepšia bola naša delegátka, ktorá to ospravedlnila, že to nie je chyba hotela (možno naša, že nefajčíme/, ale nakoniec sa vinník našiel a to klient, ktorý porušil pravidlá. Kde ho ja mám hľadať? Taniere v reštaurácii boli špinavé, dva taniere bolo treba preložiť, aby bol tretí čistý. Známym nepripravili obedové balíčky na fakultatívny výlet. Zase sa mi páčil výrok delegátky: "ONI TO NERADI ROBIA". V Španielsku sme boli tretíkrát a toto bola najslabšia dovolenka.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Costa Dorada

Acqua recenzie 95%

Acqua

Španielsko - Costa Dorada - Salou

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Calypso recenzie 76%

Calypso

Španielsko - Costa Dorada - Salou

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
4R Miramar Calafell recenzie 67%

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

Kvalita izieb73%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál83%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Palas Pineda recenzie 65%

Palas Pineda

Španielsko - Costa Dorada - La Pineda de Salou

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Best Negresco I & II recenzie 55%

Best Negresco I & II

Španielsko - Costa Dorada - Salou

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
4R Salou Park Resort I recenzie 35%

4R Salou Park Resort I

Španielsko - Costa Dorada - Salou

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál20%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu