Najnovšie recenzie hotelov

4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Nika

23.09.2019

Dovolenka prekonala očakávania. Transfer z letiska bol pomerne rýchly, niečo okolo trištvrte hodiny. Následne ste hneď ubytovaní a dostanete all inclusive náramok (posledný deň si ho nechajte na ruke, nemusíte ho strihať, aby ste ešte dostali nápoje a jedlo). Hotel - oficiálne trojhviezdičkový - bol príjemný a čistý. Nebol to síce žiadny luxus, ale človek sa tam cítil príjemne v zrekonštruovaných izbách. Súčasťou hotela je all inclusive reštaurácia, kde máte raňajky, obedy a večere a potom bar otvorený do večera, kde si môžete vypýtať nápoje a občerstvenie. K hotelu patrí aj bazén, je však veľmi maličký, skôr pre deti, takže odporúčam užiť si radšej veľmi teplé a rozbúrené more, kde sa zaručene vo vlnách vybláznite. Pláž je veľmi dlhá a čistá. Lemuje ju dlhočizná promenáda, na ktorej nájdete reštaurácie a obchodíky všelijakého druhu - väčšinou oblečenie, suveníry. Je vhodná na večernú prechádzku, počas ktorej to tam žije, môžete zazrieť aj nejaké umelecké vystúpenia. Nie je teda pravda, že sa tam človek nudí, lebo naozaj je vždy možnosť kam ísť. :) Určite odporúčame navštíviť Barcelonu a Montserrat. My sme boli so sprievodcom a boli sme spokojní. Bola to veľmi pekná a príjemná dovolenka a určite by sme sa tam opäť radi vrátili.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Ivan + Maťa

27.08.2019

Hotel priamo na pláži. Super poloha, na pláž stačilo prejsť asi 50 m. Škodou je, že aj keď má hotel priamo na pláži svoj bar, tak ho nevyužíva na All inclusive, pre nápoje treba ísť do hotela, ale zas až tak veľký problém to nie je. Na môj vkus predražený nájom ležadiel a slnečníka (ak si dobre pamätám, tak 18 € za dve ležadlá a slnečník). Za 12 € sme si tak slnečník kúpili v miestnom obchode. Hotel má veľmi malý bazén tak pre 5 detí alebo 2,5 dospelého :-), ale nechýbal, väčšinou tam boli rodičia s malými deťmi.

prečítať si celú recenziu
Best Negresco I & II recenzie

Best Negresco I & II

Španielsko - Costa Dorada - Salou

55% PETRA

29.03.2019

Všetci Slováci sme mali žalúdočné problémy, aj keď sme sa ich vode vyhýbali. Nebola to klasická viróza, ale od 2. dňa minimálne jeden z páriku bol odkázaný na zavolanie doktora, nakoľko neustále vracanie neustávalo, a rovnako tak hnačky. Lieky naše klasické nezaberali, zvracanie sa stupňovalo až ku dehydratácii. Po návšteve lekára a podaní injekcie (neboli sme jediní), ťažkosti mierne prešli, ale celú dovolenku nám bublalo v žalúdkoch a dávali sme si extra pozor na to, čo jeme. Ostali sme radšej na pečive, chudom mäse a čistej vody. Aj tak nám celú dovolenku ešte bublalo v žalúdkoch. Určite neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
Calypso recenzie

Calypso

Španielsko - Costa Dorada - Salou

76% Iveta

09.10.2018

Spočiatku sme boli ubytovaní v malej izbe, čo sme reklamovali hneď u delegáta. Na druhý deň sme dostali už peknú izbu, ale museli sme doplatiť 20€. Asi treba ostať spať na recepcii, aby ste sa vyhli takémuto poplatku. Hotel má pekné izby (tie štandardné), každý deň upratané, strava je vynikajúca, kto má záujem, každý deň prebieha animácia.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Evqa

25.08.2018

Stredisko ponúkalo všetko, čo sme hľadali. Ak zájdete ďalej do centra, nájdete zaujímavé obchodíky. Ak prejdete do mestečka Calafell, nájdete citadelu aj hrad s úžasnými výhľadmi a uličkami. Stredisko má výbornú polohu. Ak chcete viac, kúpte si lístok za 5 eur a odvezte sa vlakom za hodinku do Taragony s úchvatnými rímskymi pamiatkami, alebo do neopakovateľnej Barcelony. Pláže sú dlhé a nekonečné, občas nájdete kamienky a mušle. Vstup je pozvoľný, vlny občas väčšie, no vyšantili sa tam deti. Hotel je priamo na pláži, čo viac si priať. Bazén menší, úroveň 3 hviezd.

prečítať si celú recenziu
4R Meridia Mar recenzie

4R Meridia Mar

Španielsko - Costa Dorada - L´Hospitalet de l´Infant

100% Ali

21.08.2018

Hotel má výbornú polohu, hneď pri pláži, oproti prístavu. Izby veľmi vkusne, dávam viac ako 3*, upratané každý deň, menené uteráky. Reštaurácia na vysokej úrovni, strava pestrá, veľký výber rýb, mäsa, zeleniny, šalátov, ovocia, dezertov. Personál veľmi ochotný, v bare veľký výber nápojov a drinkov. Hotelový bazén čistučký, voda teplá, nikdy nie preplnený. Odporúčam. Jedna z najlepších dovoleniek.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Evita

28.07.2018

Transfer z letiska asi 1 hodina. Pekný hotel, izba čistá, upratovanie a výmena uterákov každý deň. Blízko pláže a mora. Hotelový bazén malý, nestačí pre kapacitu hotela. Každý večer hudobný program. Milá delegátka Alma, riešila, ak bolo treba. Nejaké chybičky tam boli, ale v podstate sme boli spokojní a vrátili by sme sa tam.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

93% Silvia

21.07.2018

Hotel ako taký... niet sa na čo sťažovať, izby priestranné, kúpelka takisto, čisto, strava pestrá, rýchla obsluha v bare. Hotel má výbornú polohu, v prvej línii priamo na promenáde hneď na pláži... môžem doporučiť. Hotelový bazén malý, až tak sa tam ľudia nezdržovali, pár detí.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Costa Dorada

4R Meridia Mar recenzie 100%

4R Meridia Mar

Španielsko - Costa Dorada - L´Hospitalet de l´Infant

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Acqua recenzie 95%

Acqua

Španielsko - Costa Dorada - Salou

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Calypso recenzie 76%

Calypso

Španielsko - Costa Dorada - Salou

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
4R Miramar Calafell recenzie 67%

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Palas Pineda recenzie 65%

Palas Pineda

Španielsko - Costa Dorada - La Pineda de Salou

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Best Negresco I & II recenzie 55%

Best Negresco I & II

Španielsko - Costa Dorada - Salou

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
4R Salou Park Resort I recenzie 35%

4R Salou Park Resort I

Španielsko - Costa Dorada - Salou

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál20%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu