Recenzie hotelov - Calafell (10)

Najnovšie recenzie hotelov

4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Nika

23.09.2019

Dovolenka prekonala očakávania. Transfer z letiska bol pomerne rýchly, niečo okolo trištvrte hodiny. Následne ste hneď ubytovaní a dostanete all inclusive náramok (posledný deň si ho nechajte na ruke, nemusíte ho strihať, aby ste ešte dostali nápoje a jedlo). Hotel - oficiálne trojhviezdičkový - bol príjemný a čistý. Nebol to síce žiadny luxus, ale človek sa tam cítil príjemne v zrekonštruovaných izbách. Súčasťou hotela je all inclusive reštaurácia, kde máte raňajky, obedy a večere a potom bar otvorený do večera, kde si môžete vypýtať nápoje a občerstvenie. K hotelu patrí aj bazén, je však veľmi maličký, skôr pre deti, takže odporúčam užiť si radšej veľmi teplé a rozbúrené more, kde sa zaručene vo vlnách vybláznite. Pláž je veľmi dlhá a čistá. Lemuje ju dlhočizná promenáda, na ktorej nájdete reštaurácie a obchodíky všelijakého druhu - väčšinou oblečenie, suveníry. Je vhodná na večernú prechádzku, počas ktorej to tam žije, môžete zazrieť aj nejaké umelecké vystúpenia. Nie je teda pravda, že sa tam človek nudí, lebo naozaj je vždy možnosť kam ísť. :) Určite odporúčame navštíviť Barcelonu a Montserrat. My sme boli so sprievodcom a boli sme spokojní. Bola to veľmi pekná a príjemná dovolenka a určite by sme sa tam opäť radi vrátili.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Ivan + Maťa

27.08.2019

Hotel priamo na pláži. Super poloha, na pláž stačilo prejsť asi 50 m. Škodou je, že aj keď má hotel priamo na pláži svoj bar, tak ho nevyužíva na All inclusive, pre nápoje treba ísť do hotela, ale zas až tak veľký problém to nie je. Na môj vkus predražený nájom ležadiel a slnečníka (ak si dobre pamätám, tak 18 € za dve ležadlá a slnečník). Za 12 € sme si tak slnečník kúpili v miestnom obchode. Hotel má veľmi malý bazén tak pre 5 detí alebo 2,5 dospelého :-), ale nechýbal, väčšinou tam boli rodičia s malými deťmi.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Evqa

25.08.2018

Stredisko ponúkalo všetko, čo sme hľadali. Ak zájdete ďalej do centra, nájdete zaujímavé obchodíky. Ak prejdete do mestečka Calafell, nájdete citadelu aj hrad s úžasnými výhľadmi a uličkami. Stredisko má výbornú polohu. Ak chcete viac, kúpte si lístok za 5 eur a odvezte sa vlakom za hodinku do Taragony s úchvatnými rímskymi pamiatkami, alebo do neopakovateľnej Barcelony. Pláže sú dlhé a nekonečné, občas nájdete kamienky a mušle. Vstup je pozvoľný, vlny občas väčšie, no vyšantili sa tam deti. Hotel je priamo na pláži, čo viac si priať. Bazén menší, úroveň 3 hviezd.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Evita

28.07.2018

Transfer z letiska asi 1 hodina. Pekný hotel, izba čistá, upratovanie a výmena uterákov každý deň. Blízko pláže a mora. Hotelový bazén malý, nestačí pre kapacitu hotela. Každý večer hudobný program. Milá delegátka Alma, riešila, ak bolo treba. Nejaké chybičky tam boli, ale v podstate sme boli spokojní a vrátili by sme sa tam.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

93% Silvia

21.07.2018

Hotel ako taký... niet sa na čo sťažovať, izby priestranné, kúpelka takisto, čisto, strava pestrá, rýchla obsluha v bare. Hotel má výbornú polohu, v prvej línii priamo na promenáde hneď na pláži... môžem doporučiť. Hotelový bazén malý, až tak sa tam ľudia nezdržovali, pár detí.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

76% Ameli a Miki

05.10.2017

Po skoro hodinovom transfere z letiska sme dorazili o ulicu vedľa od hotela, zvyšok cesty, asi 350 metrov sme museli ísť pešo. Ubytovaní sme boli rýchlo, areál hotela bol vcelku prehľadný, hotelový bazén ultra malý, hotel je skôr vhodný pre starších ľudí a rodiny bez detí. Izby čisté, vcelku priestranné, výhľad sme mali do areálu hotela. Animácie neboli skoro žiadne, večerné programy boli pestré a netrvali dlho. Hotel je veľmi tichý, v pohode sme sa vyspali každú noc. Strava výborná, aj keď na raňajky bolo stále to isté a pečivo tvorili iba grahamové bagety. Na tretí deň som už ich nemohla ani vidieť. Okrem toho klasický toustový chlieb. Personál bol veľmi milý a ochotný, fén na izbe nebol, požičiavali taký obrovský kadernícky na recepcii za 20 eur zálohu. Keďže sme boli pár aj so svokrou, nebol problém dohodnúť izby, aj keď nie hneď vedľa seba, ale na tej istej chodbe. Hotel je umiestnený hneď pri pláži. Pláž bola vždy čistá, more malo pozvoľný vstup a sem tam boli aj väčšie vlny. Čo nás sklamalo najviac, bola promenáda. Dlhá, nudná a po 2 dňoch už absolútne ničím nezaujímavá. Mizéria, čo sa týka obchodov, najhoršie to bolo v bočných uličkách, kde každý obchod mal svoju siestu a prakticky boli otvorené trochu doobeda a potom pár hodín večer. Ale len do 21 - 22:00 h, čiže po večeri ste už mohli tak kukať do výkladov. Všade samí číňan, ak ste chceli nejaké normálne suveníry, napríklad výrobky z olivového dreva, kožené výrobky, kvalitné oleje atď, tak smola, asi to majú inde. Týždňový trh ďalej vo vnútri mesta bol otrasný, samý second hand, akoby číňan a šmeliny od afroameričanov. No des. Jediný obchod, čo stojí za zmienku, bol klasický market Mercadona, kde ste si mohli kúpiť aj tradičné španielske potravinárske výrobky.

prečítať si celú recenziu
4R Hotel Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

70% anetik

25.09.2017

Celkový dojem z dovolenky bol veľmi zlý, keďže cestovka hotel uvádza ako 4* a oficiálne je len 3*. Vybavenie hotela je priemerné, staršieho typu, klimatizácia riadené centrálne, chýba v kúpeľni vetrák. Na prikrytie stará deka, ktorú neperú vôbec. Izby sa upratujú každý deň, aj keď piesok z pláže sme mali na podlahe celý pobyt, uteráky menené každý deň. Strava vôbec nezahŕňa bohaté bufetové stoly, viac menej každý deň to isté, na výber vždy dva druhy rýb a max dva druhy mäsa, a jediný príloha hranolky každý deň a nejaké zemiaky, veľmi málo zeleniny a ovocie len melón a ananás. Ku koncu pobytu už si nebolo z čoho vyberať, keďže bolo stále to isté. Plážový bar a reštauračná terasa pri forme all inclusive za poplatok. Personál veľmi milý, ochotný, ale anglicky moc nevedel. Pri odubytovaní vám prestrihnú náramok a ke´d čakáte na autobus už nemáte právo na nič, len nasucho sedieť na recepcí. Pláž perfektná, čistá, more priezračné. Lehátka 5€ a slnečníky 6€/deň.

prečítať si celú recenziu
4R Hotel Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

50% Daniela

31.08.2017

Dovolenka - nepomer kvality a ceny. Začnem dobrým a to je poloha hotela priamo na pláži, pláž čistená každý deň, more príjemné, dobrý vstup. Z hotela sme boli sklamaní, izba priemerná, kúpelňa strašná, stará, nehodiaca sa pre trojhviezdičkový hotel. Ako bonus sme mali v izbe a hlavne v kúpeľni silný cigaretový zápach, ako nefajčiarom nám to veľmi vadilo. Izbu nám vymeniť nechceli, žiadna ochota. Najlepšia bola naša delegátka, ktorá to ospravedlnila, že to nie je chyba hotela (možno naša, že nefajčíme/, ale nakoniec sa vinník našiel a to klient, ktorý porušil pravidlá. Kde ho ja mám hľadať? Taniere v reštaurácii boli špinavé, dva taniere bolo treba preložiť, aby bol tretí čistý. Známym nepripravili obedové balíčky na fakultatívny výlet. Zase sa mi páčil výrok delegátky: "ONI TO NERADI ROBIA". V Španielsku sme boli tretíkrát a toto bola najslabšia dovolenka.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Calafell

4R Miramar Calafell recenzie 67%

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie