Recenzie hotelov - Calafell (8)

Najnovšie recenzie hotelov

4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Nika

23.09.2019

Dovolenka prekonala očakávania. Transfer z letiska bol pomerne rýchly, niečo okolo trištvrte hodiny. Následne ste hneď ubytovaní a dostanete all inclusive náramok (posledný deň si ho nechajte na ruke, nemusíte ho strihať, aby ste ešte dostali nápoje a jedlo). Hotel - oficiálne trojhviezdičkový - bol príjemný a čistý. Nebol to síce žiadny luxus, ale človek sa tam cítil príjemne v zrekonštruovaných izbách. Súčasťou hotela je all inclusive reštaurácia, kde máte raňajky, obedy a večere a potom bar otvorený do večera, kde si môžete vypýtať nápoje a občerstvenie. K hotelu patrí aj bazén, je však veľmi maličký, skôr pre deti, takže odporúčam užiť si radšej veľmi teplé a rozbúrené more, kde sa zaručene vo vlnách vybláznite. Pláž je veľmi dlhá a čistá. Lemuje ju dlhočizná promenáda, na ktorej nájdete reštaurácie a obchodíky všelijakého druhu - väčšinou oblečenie, suveníry. Je vhodná na večernú prechádzku, počas ktorej to tam žije, môžete zazrieť aj nejaké umelecké vystúpenia. Nie je teda pravda, že sa tam človek nudí, lebo naozaj je vždy možnosť kam ísť. :) Určite odporúčame navštíviť Barcelonu a Montserrat. My sme boli so sprievodcom a boli sme spokojní. Bola to veľmi pekná a príjemná dovolenka a určite by sme sa tam opäť radi vrátili.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Ivan + Maťa

27.08.2019

Hotel priamo na pláži. Super poloha, na pláž stačilo prejsť asi 50 m. Škodou je, že aj keď má hotel priamo na pláži svoj bar, tak ho nevyužíva na All inclusive, pre nápoje treba ísť do hotela, ale zas až tak veľký problém to nie je. Na môj vkus predražený nájom ležadiel a slnečníka (ak si dobre pamätám, tak 18 € za dve ležadlá a slnečník). Za 12 € sme si tak slnečník kúpili v miestnom obchode. Hotel má veľmi malý bazén tak pre 5 detí alebo 2,5 dospelého :-), ale nechýbal, väčšinou tam boli rodičia s malými deťmi.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Evqa

25.08.2018

Stredisko ponúkalo všetko, čo sme hľadali. Ak zájdete ďalej do centra, nájdete zaujímavé obchodíky. Ak prejdete do mestečka Calafell, nájdete citadelu aj hrad s úžasnými výhľadmi a uličkami. Stredisko má výbornú polohu. Ak chcete viac, kúpte si lístok za 5 eur a odvezte sa vlakom za hodinku do Taragony s úchvatnými rímskymi pamiatkami, alebo do neopakovateľnej Barcelony. Pláže sú dlhé a nekonečné, občas nájdete kamienky a mušle. Vstup je pozvoľný, vlny občas väčšie, no vyšantili sa tam deti. Hotel je priamo na pláži, čo viac si priať. Bazén menší, úroveň 3 hviezd.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

83% Evita

28.07.2018

Transfer z letiska asi 1 hodina. Pekný hotel, izba čistá, upratovanie a výmena uterákov každý deň. Blízko pláže a mora. Hotelový bazén malý, nestačí pre kapacitu hotela. Každý večer hudobný program. Milá delegátka Alma, riešila, ak bolo treba. Nejaké chybičky tam boli, ale v podstate sme boli spokojní a vrátili by sme sa tam.

prečítať si celú recenziu
4R Hotel Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

70% anetik

25.09.2017

Celkový dojem z dovolenky bol veľmi zlý, keďže cestovka hotel uvádza ako 4* a oficiálne je len 3*. Vybavenie hotela je priemerné, staršieho typu, klimatizácia riadené centrálne, chýba v kúpeľni vetrák. Na prikrytie stará deka, ktorú neperú vôbec. Izby sa upratujú každý deň, aj keď piesok z pláže sme mali na podlahe celý pobyt, uteráky menené každý deň. Strava vôbec nezahŕňa bohaté bufetové stoly, viac menej každý deň to isté, na výber vždy dva druhy rýb a max dva druhy mäsa, a jediný príloha hranolky každý deň a nejaké zemiaky, veľmi málo zeleniny a ovocie len melón a ananás. Ku koncu pobytu už si nebolo z čoho vyberať, keďže bolo stále to isté. Plážový bar a reštauračná terasa pri forme all inclusive za poplatok. Personál veľmi milý, ochotný, ale anglicky moc nevedel. Pri odubytovaní vám prestrihnú náramok a ke´d čakáte na autobus už nemáte právo na nič, len nasucho sedieť na recepcí. Pláž perfektná, čistá, more priezračné. Lehátka 5€ a slnečníky 6€/deň.

prečítať si celú recenziu
4R Hotel Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

50% Daniela

31.08.2017

Dovolenka - nepomer kvality a ceny. Začnem dobrým a to je poloha hotela priamo na pláži, pláž čistená každý deň, more príjemné, dobrý vstup. Z hotela sme boli sklamaní, izba priemerná, kúpelňa strašná, stará, nehodiaca sa pre trojhviezdičkový hotel. Ako bonus sme mali v izbe a hlavne v kúpeľni silný cigaretový zápach, ako nefajčiarom nám to veľmi vadilo. Izbu nám vymeniť nechceli, žiadna ochota. Najlepšia bola naša delegátka, ktorá to ospravedlnila, že to nie je chyba hotela (možno naša, že nefajčíme/, ale nakoniec sa vinník našiel a to klient, ktorý porušil pravidlá. Kde ho ja mám hľadať? Taniere v reštaurácii boli špinavé, dva taniere bolo treba preložiť, aby bol tretí čistý. Známym nepripravili obedové balíčky na fakultatívny výlet. Zase sa mi páčil výrok delegátky: "ONI TO NERADI ROBIA". V Španielsku sme boli tretíkrát a toto bola najslabšia dovolenka.

prečítať si celú recenziu
4R Hotel Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

80% Rastislav

18.08.2017

Poloha hotela vynikajúca - veľmi blízko pláže, možnosť zobrať si so sebou aj domáceho mazlíčka. Hotel je určený hlavne pre klientelu, ktorá vyhľadáva pokoj, diskotéky tu nenájdete. Pozitívom taktiež blízkosť žel. stanice, odkiaľ môžete podnikať výlety. Spoje chodia často.

prečítať si celú recenziu
4R Hotel Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

70% Dana

31.07.2017

Hotel veľmi dobrý, hneď pri pláži, pritom blízko vlakovej stanice. Tichý, v noci nás nič nerušilo. Bazén malý, naozaj len pre deti. Hotel bol priamo na dlhej plážovej promenáde, kde sa dalo prechádzať. Pláž čistá, veľká, ani v "špičke" nebola preplnená. Strava výborná, pestrá, bolo z čoho vyberať. Na raňajky pomarančová a ananásová šťava (nie džús) boli príjemným prekvapením.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Calafell

4R Miramar Calafell recenzie 67%

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

Kvalita izieb77%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál87%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie