65%
Hodnotenie
65%
Hodnotenie
 Španielsko, Costa Dorada, Calafell  Španielsko, Costa Dorada, Calafell

4R Miramar Calafell recenzie 

4R Miramar Calafell recenzie 

2:00 h
28 °C
28 °C
24 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
312 €
312 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 50 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 42 %
Izby 67 %
Strava 70 %
Personál 63 %
65%
Celkové hodnotenie
6 recenzií
Nika
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 23.09.2019 Prečítané 37-krát
83 %
Dovolenka prekonala očakávania. Transfer z letiska bol pomerne rýchly, niečo okolo trištvrte hodiny. Následne ste hneď ubytovaní a dostanete all inclusive náramok (posledný deň si ho nechajte na ruke, nemusíte ho strihať, aby ste ešte dostali nápoje a jedlo). Hotel - oficiálne trojhviezdičkový - bol príjemný a čistý. Nebol to síce žiadny luxus, ale človek sa tam cítil príjemne v zrekonštruovaných izbách. Súčasťou hotela je all inclusive reštaurácia, kde máte raňajky, obedy a večere a potom bar otvorený do večera, kde si môžete vypýtať nápoje a občerstvenie. K hotelu patrí aj bazén, je však veľmi maličký, skôr pre deti, takže odporúčam užiť si radšej veľmi teplé a rozbúrené more, kde sa zaručene vo vlnách vybláznite. Pláž je veľmi dlhá a čistá. Lemuje ju dlhočizná promenáda, na ktorej nájdete reštaurácie a obchodíky všelijakého druhu - väčšinou oblečenie, suveníry. Je vhodná na večernú prechádzku, počas ktorej to tam žije, môžete zazrieť aj nejaké umelecké vystúpenia. Nie je teda pravda, že sa tam človek nudí, lebo naozaj je vždy možnosť kam ísť. :) Určite odporúčame navštíviť Barcelonu a Montserrat. My sme boli so sprievodcom a boli sme spokojní. Bola to veľmi pekná a príjemná dovolenka a určite by sme sa tam opäť radi vrátili. čítať celú recenziu
Ivan + Maťa
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 27.08.2019 Prečítané 76-krát
83 %
Hotel priamo na pláži. Super poloha, na pláž stačilo prejsť asi 50 m. Škodou je, že aj keď má hotel priamo na pláži svoj bar, tak ho nevyužíva na All inclusive, pre nápoje treba ísť do hotela, ale zas až tak veľký problém to nie je. Na môj vkus predražený nájom ležadiel a slnečníka (ak si dobre pamätám, tak 18 € za dve ležadlá a slnečník). Za 12 € sme si tak slnečník kúpili v miestnom obchode. Hotel má veľmi malý bazén tak pre 5 detí alebo 2,5 dospelého :-), ale nechýbal, väčšinou tam boli rodičia s malými deťmi. čítať celú recenziu
Evqa
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 25.08.2018 Prečítané 1378-krát
83 %
Stredisko ponúkalo všetko, čo sme hľadali. Ak zájdete ďalej do centra, nájdete zaujímavé obchodíky. Ak prejdete do mestečka Calafell, nájdete citadelu aj hrad s úžasnými výhľadmi a uličkami. Stredisko má výbornú polohu. Ak chcete viac, kúpte si lístok za 5 eur a odvezte sa vlakom za hodinku do Taragony s úchvatnými rímskymi pamiatkami, alebo do neopakovateľnej Barcelony. Pláže sú dlhé a nekonečné, občas nájdete kamienky a mušle. Vstup je pozvoľný, vlny občas väčšie, no vyšantili sa tam deti. Hotel je priamo na pláži, čo viac si priať. Bazén menší, úroveň 3 hviezd. čítať celú recenziu
Evita
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 28.07.2018 Prečítané 1028-krát
83 %
Transfer z letiska asi 1 hodina. Pekný hotel, izba čistá, upratovanie a výmena uterákov každý deň. Blízko pláže a mora. Hotelový bazén malý, nestačí pre kapacitu hotela. Každý večer hudobný program. Milá delegátka Alma, riešila, ak bolo treba. Nejaké chybičky tam boli, ale v podstate sme boli spokojní a vrátili by sme sa tam. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.07.2018 Prečítané 960-krát
93 %
Hotel ako taký... niet sa na čo sťažovať, izby priestranné, kúpelka takisto, čisto, strava pestrá, rýchla obsluha v bare. Hotel má výbornú polohu, v prvej línii priamo na promenáde hneď na pláži... môžem doporučiť. Hotelový bazén malý, až tak sa tam ľudia nezdržovali, pár detí. čítať celú recenziu
Ameli a Miki
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 05.10.2017 Prečítané 2033-krát
77 %
Po skoro hodinovom transfere z letiska sme dorazili o ulicu vedľa od hotela, zvyšok cesty, asi 350 metrov sme museli ísť pešo. Ubytovaní sme boli rýchlo, areál hotela bol vcelku prehľadný, hotelový bazén ultra malý, hotel je skôr vhodný pre starších ľudí a rodiny bez detí. Izby čisté, vcelku priestranné, výhľad sme mali do areálu hotela. Animácie neboli skoro žiadne, večerné programy boli pestré a netrvali dlho. Hotel je veľmi tichý, v pohode sme sa vyspali každú noc. Strava výborná, aj keď na raňajky bolo stále to isté a pečivo tvorili iba grahamové bagety. Na tretí deň som už ich nemohla ani vidieť. Okrem toho klasický toustový chlieb. Personál bol veľmi milý a ochotný, fén na izbe nebol, požičiavali taký obrovský kadernícky na recepcii za 20 eur zálohu. Keďže sme boli pár aj so svokrou, nebol problém dohodnúť izby, aj keď nie hneď vedľa seba, ale na tej istej chodbe. Hotel je umiestnený hneď pri pláži. Pláž bola vždy čistá, more malo pozvoľný vstup a sem tam boli aj väčšie vlny. Čo nás sklamalo najviac, bola promenáda. Dlhá, nudná a po 2 dňoch už absolútne ničím nezaujímavá. Mizéria, čo sa týka obchodov, najhoršie to bolo v bočných uličkách, kde každý obchod mal svoju siestu a prakticky boli otvorené trochu doobeda a potom pár hodín večer. Ale len do 21 - 22:00 h, čiže po večeri ste už mohli tak kukať do výkladov. Všade samí číňan, ak ste chceli nejaké normálne suveníry, napríklad výrobky z olivového dreva, kožené výrobky, kvalitné oleje atď, tak smola, asi to majú inde. Týždňový trh ďalej vo vnútri mesta bol otrasný, samý second hand, akoby číňan a šmeliny od afroameričanov. No des. Jediný obchod, čo stojí za zmienku, bol klasický market Mercadona, kde ste si mohli kúpiť aj tradičné španielske potravinárske výrobky. čítať celú recenziu
anetik
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 25.09.2017 Prečítané 1361-krát
70 %
Celkový dojem z dovolenky bol veľmi zlý, keďže cestovka hotel uvádza ako 4* a oficiálne je len 3*. Vybavenie hotela je priemerné, staršieho typu, klimatizácia riadené centrálne, chýba v kúpeľni vetrák. Na prikrytie stará deka, ktorú neperú vôbec. Izby sa upratujú každý deň, aj keď piesok z pláže sme mali na podlahe celý pobyt, uteráky menené každý deň. Strava vôbec nezahŕňa bohaté bufetové stoly, viac menej každý deň to isté, na výber vždy dva druhy rýb a max dva druhy mäsa, a jediný príloha hranolky každý deň a nejaké zemiaky, veľmi málo zeleniny a ovocie len melón a ananás. Ku koncu pobytu už si nebolo z čoho vyberať, keďže bolo stále to isté. Plážový bar a reštauračná terasa pri forme all inclusive za poplatok. Personál veľmi milý, ochotný, ale anglicky moc nevedel. Pri odubytovaní vám prestrihnú náramok a ke´d čakáte na autobus už nemáte právo na nič, len nasucho sedieť na recepcí. Pláž perfektná, čistá, more priezračné. Lehátka 5€ a slnečníky 6€/deň. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 31.08.2017 Prečítané 708-krát
50 %
Dovolenka - nepomer kvality a ceny. Začnem dobrým a to je poloha hotela priamo na pláži, pláž čistená každý deň, more príjemné, dobrý vstup. Z hotela sme boli sklamaní, izba priemerná, kúpelňa strašná, stará, nehodiaca sa pre trojhviezdičkový hotel. Ako bonus sme mali v izbe a hlavne v kúpeľni silný cigaretový zápach, ako nefajčiarom nám to veľmi vadilo. Izbu nám vymeniť nechceli, žiadna ochota. Najlepšia bola naša delegátka, ktorá to ospravedlnila, že to nie je chyba hotela (možno naša, že nefajčíme/, ale nakoniec sa vinník našiel a to klient, ktorý porušil pravidlá. Kde ho ja mám hľadať? Taniere v reštaurácii boli špinavé, dva taniere bolo treba preložiť, aby bol tretí čistý. Známym nepripravili obedové balíčky na fakultatívny výlet. Zase sa mi páčil výrok delegátky: "ONI TO NERADI ROBIA". V Španielsku sme boli tretíkrát a toto bola najslabšia dovolenka. čítať celú recenziu
Rastislav
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 18.08.2017 Prečítané 550-krát
80 %
Poloha hotela vynikajúca - veľmi blízko pláže, možnosť zobrať si so sebou aj domáceho mazlíčka. Hotel je určený hlavne pre klientelu, ktorá vyhľadáva pokoj, diskotéky tu nenájdete. Pozitívom taktiež blízkosť žel. stanice, odkiaľ môžete podnikať výlety. Spoje chodia často. čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 31.07.2017 Prečítané 706-krát
70 %
Hotel veľmi dobrý, hneď pri pláži, pritom blízko vlakovej stanice. Tichý, v noci nás nič nerušilo. Bazén malý, naozaj len pre deti. Hotel bol priamo na dlhej plážovej promenáde, kde sa dalo prechádzať. Pláž čistá, veľká, ani v "špičke" nebola preplnená. Strava výborná, pestrá, bolo z čoho vyberať. Na raňajky pomarančová a ananásová šťava (nie džús) boli príjemným prekvapením. čítať celú recenziu