Najnovšie recenzie hotelov

Acqua recenzie

Acqua

Španielsko - Costa Dorada - Salou

+
95% Zuzana

11.07.2018

Príjemný hotel, skvelé služby, výborná, kľudná lokalita v inak rušnom centre. Pekné a čisté izby, dobrá strava, potešila nás neprítomnosť animačných programov a s tým súvisiaca komorná atmosféra (zábavy bolo všade v okolí dosť). Vrelo odporúčame.

prečítať si celú recenziu
4R Salou Park recenzie

4R Salou Park Resort I

Španielsko - Costa Dorada - Salou

35% Deana

17.03.2018

V hoteli sme boli v 2017 Izba po rekonstrukcii, takze to bolo jedine plus na tejto dovolenke,otrasne strava ,jednotvarna .Ked sme sa chceli dobre najest tak jedine vecer v meste tam boli pekne restavracie aj chutne jedlo a mily personal.Striedali sa tam kazdy tyzden vyrastkovia na sustredeni ,roboli neskutocny bordel v celom hoteli ,ziaden oddych .Neodporucam tento Hotel nikomu .Najvasci sok uprostred plaze BARER,plaze preplnene a dost zly pristup ,milon schodov absolutne nehodne pre starsie pary.Personal nevsimavy ,neochtny ,mily len vtedy ked ste mu kazdy den vtlacili neake vsimne .Delegatku sme nevideli cely pobyt .Vecerny program nudny a opakoval sa.

prečítať si celú recenziu
Palas Pineda recenzie

Palas Pineda

Španielsko - Costa Dorada - La Pineda de Salou

83% Miro s manželkou

08.01.2018

Hotel dobre situovaný, výhľad z väčšiny izieb na more. Izby menšie, čisté, s loggiou na relax, vybavenie dostatočné. Na počet hviezdičiek by mohla byť chladnička zdarma denne dopĺňaná + kanvica na kávu. Recepcia ochotná, požiadavky vybavovali rýchlo, dokonca vymenili izbu bez zvláštnej argumentácie. Slabšia jedáleň, personál viditeľne nestíhal spratať zo stolov použitý riad, často sme čakali na čistý stôl. Absolútne nestíhali, keď otvorili druhú hotelovú časť, kapacitne predimenzované na dva bloky. Pri prevádzke dvoch blokov nestačil ani hotelový dvor a okolie bazénov. Natlačení na malom priestore, nebolo kde položiť ležadlo. Pri večernom programe problém s miestom, k dispozícii len jeden bar. Viditeľne sa šetrilo na obsluhe, keď priestorové kapacity boli, len zatvorené. Chýbal tiež samostatný východ na pláž, bolo treba chodiť v plavkách cez recepciu a ulicu, čo bolo dosť nepríjemné. Aj keď bol hotel blízko mora, absencia plážového vchodu dávala pocit veľkej vzdialenosti od mora. Pláž verejná, čistá, priestranná, pozvoľný vstup do mora. Voda čistá, napriek jemnému zlatému piesku. Vzhľadom na mesiac jún bola prekvapivo teplá. Romantiku nekonečnej morskej diaľavy kazili veľké kontajnerové lode prevážajúce tovar do neďalekej chemickej továrne. V ovzduší ju nebolo cítiť, romantike však nepridala. Z výletov sa oplatí Barcelona, dá sa aj individuálne autobusom. Celkovo hodnotím ako dobrú dovolenku, stačí však úplne týždeň.

prečítať si celú recenziu
4R Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

76% Ameli a Miki

05.10.2017

Po skoro hodinovom transfere z letiska sme dorazili o ulicu vedľa od hotela, zvyšok cesty, asi 350 metrov sme museli ísť pešo. Ubytovaní sme boli rýchlo, areál hotela bol vcelku prehľadný, hotelový bazén ultra malý, hotel je skôr vhodný pre starších ľudí a rodiny bez detí. Izby čisté, vcelku priestranné, výhľad sme mali do areálu hotela. Animácie neboli skoro žiadne, večerné programy boli pestré a netrvali dlho. Hotel je veľmi tichý, v pohode sme sa vyspali každú noc. Strava výborná, aj keď na raňajky bolo stále to isté a pečivo tvorili iba grahamové bagety. Na tretí deň som už ich nemohla ani vidieť. Okrem toho klasický toustový chlieb. Personál bol veľmi milý a ochotný, fén na izbe nebol, požičiavali taký obrovský kadernícky na recepcii za 20 eur zálohu. Keďže sme boli pár aj so svokrou, nebol problém dohodnúť izby, aj keď nie hneď vedľa seba, ale na tej istej chodbe. Hotel je umiestnený hneď pri pláži. Pláž bola vždy čistá, more malo pozvoľný vstup a sem tam boli aj väčšie vlny. Čo nás sklamalo najviac, bola promenáda. Dlhá, nudná a po 2 dňoch už absolútne ničím nezaujímavá. Mizéria, čo sa týka obchodov, najhoršie to bolo v bočných uličkách, kde každý obchod mal svoju siestu a prakticky boli otvorené trochu doobeda a potom pár hodín večer. Ale len do 21 - 22:00 h, čiže po večeri ste už mohli tak kukať do výkladov. Všade samí číňan, ak ste chceli nejaké normálne suveníry, napríklad výrobky z olivového dreva, kožené výrobky, kvalitné oleje atď, tak smola, asi to majú inde. Týždňový trh ďalej vo vnútri mesta bol otrasný, samý second hand, akoby číňan a šmeliny od afroameričanov. No des. Jediný obchod, čo stojí za zmienku, bol klasický market Mercadona, kde ste si mohli kúpiť aj tradičné španielske potravinárske výrobky.

prečítať si celú recenziu
Palas Pineda recenzie

Palas Pineda

Španielsko - Costa Dorada - La Pineda de Salou

83% pista

04.10.2017

Je to dobrý, príjemný, aj keď živý hotel pre množstvo rekreantov a najmä detí. Zanechal v nás dobrý dojem. Aj keď k delegátovi sa nemám vyjadrovať, pre nás rekreantov má veľký význam, a preto tvrdím, že ten náš bol len ubreptaný kokta, ktorý všetko vybavil len na 50% /príjazd, odjazd, výlet do Barcelony, informácie/. Celkovo doporučujem navštíviť tento hotel. Ubytovanie. Izby sú jednoduché, ale čisto udržiavané. Strava je španielska, ale vždy si aj našinec, v tom veľkom výbere, našiel chutný pokrm. Služby hotela. Klady: 2 bazény /120 cm hĺbky/ a jeden super detský, primeranej teploty. Personál slušný, Wifi pri recepcii fungovalo slušne, 50% nočnej zábavy sa nám páčilo. Cez deň sa snažili zabávať športovaním vo vode i na suchu, večer to do 22:00 patrilo viac deťom. Fitnescentrum je na rekreačné účely absolútne postačujúce. Drobné zápory: Vzhľadom na veľké obsadenie hotela trochu malý vonkajší priestor, najmä večer pri programe, na veľa detí, včetne kojencov, je sa tiež treba pripraviť. Fronta pred bufetom, najmä večer, je až 20 členná, ale obsluhujú relatívne rýchlo, horšie je, že dávajú zásadne len 2 nápoje každému jednotlivcovi bez ohľadu na obsah, potom musíš ísť znova do fronty, ale nalievajú poctivo. Ak bola otvorená pivná "pípa" /sám si čapuješ pivo/, fronta bola cez deň zanedbateľná. Pri obedoch a večeri sme sa na odber museli cez taký smiešny papierik evidovať /neviem, ako ich tam niekto mohol okrádať/. Stoly vonku by mali častejšie upratovať a drobná rarita - na záchodoch zásadne nebola čistiaca kefa - iný kraj iný mrav. Pláž je široká s jemným pieskom, miestami kamenistá, čistená. More, slušne teplé, má obvykle tak polmetrové vlnky, pri vetre tak metrové. 100 m od brehu je ešte stále voda po pás, okrem drobných rybiek žiadne ohrozujúce živočíchy.

prečítať si celú recenziu
4R Hotel Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

70% anetik

25.09.2017

Celkový dojem z dovolenky bol veľmi zlý, keďže cestovka hotel uvádza ako 4* a oficiálne je len 3*. Vybavenie hotela je priemerné, staršieho typu, klimatizácia riadené centrálne, chýba v kúpeľni vetrák. Na prikrytie stará deka, ktorú neperú vôbec. Izby sa upratujú každý deň, aj keď piesok z pláže sme mali na podlahe celý pobyt, uteráky menené každý deň. Strava vôbec nezahŕňa bohaté bufetové stoly, viac menej každý deň to isté, na výber vždy dva druhy rýb a max dva druhy mäsa, a jediný príloha hranolky každý deň a nejaké zemiaky, veľmi málo zeleniny a ovocie len melón a ananás. Ku koncu pobytu už si nebolo z čoho vyberať, keďže bolo stále to isté. Plážový bar a reštauračná terasa pri forme all inclusive za poplatok. Personál veľmi milý, ochotný, ale anglicky moc nevedel. Pri odubytovaní vám prestrihnú náramok a ke´d čakáte na autobus už nemáte právo na nič, len nasucho sedieť na recepcí. Pláž perfektná, čistá, more priezračné. Lehátka 5€ a slnečníky 6€/deň.

prečítať si celú recenziu
4R Hotel Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

50% Daniela

31.08.2017

Dovolenka - nepomer kvality a ceny. Začnem dobrým a to je poloha hotela priamo na pláži, pláž čistená každý deň, more príjemné, dobrý vstup. Z hotela sme boli sklamaní, izba priemerná, kúpelňa strašná, stará, nehodiaca sa pre trojhviezdičkový hotel. Ako bonus sme mali v izbe a hlavne v kúpeľni silný cigaretový zápach, ako nefajčiarom nám to veľmi vadilo. Izbu nám vymeniť nechceli, žiadna ochota. Najlepšia bola naša delegátka, ktorá to ospravedlnila, že to nie je chyba hotela (možno naša, že nefajčíme/, ale nakoniec sa vinník našiel a to klient, ktorý porušil pravidlá. Kde ho ja mám hľadať? Taniere v reštaurácii boli špinavé, dva taniere bolo treba preložiť, aby bol tretí čistý. Známym nepripravili obedové balíčky na fakultatívny výlet. Zase sa mi páčil výrok delegátky: "ONI TO NERADI ROBIA". V Španielsku sme boli tretíkrát a toto bola najslabšia dovolenka.

prečítať si celú recenziu
4R Hotel Miramar Calafell recenzie

4R Miramar Calafell

Španielsko - Costa Dorada - Calafell

80% Rastislav

18.08.2017

Poloha hotela vynikajúca - veľmi blízko pláže, možnosť zobrať si so sebou aj domáceho mazlíčka. Hotel je určený hlavne pre klientelu, ktorá vyhľadáva pokoj, diskotéky tu nenájdete. Pozitívom taktiež blízkosť žel. stanice, odkiaľ môžete podnikať výlety. Spoje chodia často.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu