Najnovšie recenzie hotelov

Playa Bonita recenzie

Playa Bonita

Španielsko - Andalúzia - Benalmádena

75% Angie

20.08.2018

Urcite v tomto hoteli a aj na plazi treba vyzdvihnut CISTOTU - nato, ze na plaz chodia miestni, kedze hotely nemaju svoje vyhradene plaze, je to tam bez odpadkov, bez spiny, cely den sa o plaz aj hotelovy bazen staraju upratovacky. More je STUDENE resp. nie je to ziadna polievka. Trochu ma sklamalo, ze plaz je uzka a nie je to cisty piesok, skor strkova, vstup do mora pozvolny, ale po 5 m hlboke, slnecniky sklamanim, pri bazene je ich na pocet izieb v hoteli malo a na plazi sa platia, takze statie v rade na slnecnik trochu diskomfort... chybaju vanicky na umyvanie piesku medzi morom a bazenom. STRAVA uzasna, nechybalo nic, neskutocne vyborne sme sa najedli kazdy den. Klima v izbach funkcna, cistota vyborna, bary s perfektnou obsluhou. Chybaju animatori, ti medzinarodni fajn, ale program slabota, udajne vecerne programy pre dospelych boli detske party bez hlavy a paty.

prečítať si celú recenziu
IBEROSTAR Malaga Playa recenzie

Iberostar Malaga Playa

Španielsko - Andalúzia - Torrox Costa

83% Anita

16.07.2016

Super hotel! Blizko letiska. Krasny, udrziavany, cisty. Interier hotela zaujimavy. Hotel je situovany v dedinke. Vela tam neuvidite, ale mate aspon kam ist. Areal zozadu uzamknuty. Velmi sa mi to pacilo. Vstup a vystup na karty /kluc od izby/. V jedalni vzdy ciste obrusy, strava pestra.

prečítať si celú recenziu
Hotel Iberostar Malaga Playa recenzie

Iberostar Malaga Playa

Španielsko - Andalúzia - Torrox Costa

60% Adriana

08.09.2014

Celkovo hodnotím ako priemer. Dovolenka v tomto komplexe ma ničím zvláštnym neoslovila. Je to obrovský hotel pre 1200 osôb. V našom termíne koncom augusta, začiatkom septembra tam bola polovica ubytovaných a aj tak sme mali problémy napr. s ležadlami pri bazéne. Na večeru sa čakalo pred dverami do jedálne aj v trojstupoch. Rad dlhý aj 20 metrov. Nie je povinnosť u mužov dlhých nohavíc. Animácie tam vcelku nefungujú. To čo oni nazývajú akože animácie, je na smiech. Personál chladný, neosobný. Slovákov tam chodí pomerne veľa, ale oni sa nesnažia akože ani zo srandy napr. pozdraviť po slovensky. Dokonca sa tvária, že nerozumejú. Pozor - lekárska starostlivosť v prípade potreby žiadna. Skolabovala tam pani - Nemka /cca 45 - 50 ročná na srdce/ v jedálni pri večeri a trvalo cez hodinu, kým prišla záchranka. Či jej ešte bolo pomoci sme sa nedozvedeli, lebo sme hneď ráno odchádzali domov. Personál, kým sa ju ostatní dovolenkári snažili oživiť, si kľudne pol metra od nej krájal pečené prasa. Manažér chodil okolo a nasprostasto sa usmieval. Väčšiu aroganciu som ešte nezažila. Žiadna prvá pomoc - nič. Najhorší zážitok. Pomer cena dovolenky /2 osoby - 2050 euro - po zľave na týždeň/ absolútne nezodpovedá. Hotel by som asi skôr nedoporučila. Na druhej strane ma celkom milo prekvapila pláž a more. Bála som sa chladného mora, ale bolo na počudovanie teplé a to som "fajnová". No keď prídu vlny, tak sú obrovské a trvajú aj 3 - 4 dni. Čiže my sme sa kúpali z týždňovej dovolenky asi len polovicu. Poloha hotela je naozaj pri pláži. Pláž je piesková, piesok tmavý, ale nevadí. More čisté. Hodnotím ako najväčšie plus polohu hotela. Pred hotelom krátka promenáda. Samé čínske haraburdy. A drahé. Domáci suvenír si tu nekúpite. Mestečko Torrox, kde sa hotel nachádza je malé, špinavé, bez zelene - o ničom. V okolí sú len samé apartmánové domy - skoro činžiaky. Štýlové kaviarničky tam nemáte. V hoteli sú zväčša Nemci, Angličania, málo Čechov, žiadni Rusi. Slovákov nás bolo asi cca 35, inak dobrá partia. Hodnotím ako veľké pozitívum dovolenky. Druhý raz by som sa už ale nevrátila, no nebola to žiadna hrôza. Skôr priemer. Delegátka Zuzana - milá, ústretová. Veľká možnosť výletov je ozaj výhoda - vyberie si naozaj každý. Uteráky na pláž za 10 euro/uterák. Pri odchode eurá vrátia. Ubytovanie hneď po príchode, žiadne čakanie. Služby recepcie bez problémov. Let trval 2 hod. 50 min. a od letiska je to do hotela cca 50 min. cesty aj transfer na hotel dobrý.

prečítať si celú recenziu
Hotel Iberostar Malaga Playa recenzie

Iberostar Malaga Playa

Španielsko - Andalúzia - Torrox Costa

100% Rado

07.09.2014

Hotel môžeme vrelo odporúčiť. Po všetkých stránkach splnil naše očakávania nad mieru.

prečítať si celú recenziu
IBEROSTAR Malaga Playa recenzie

Iberostar Malaga Playa

Španielsko - Andalúzia - Torrox Costa

83% Katarina

24.07.2014

Hotelu naozaj nemožno absolútne nič vytknúť. Izby, reštaurácia, bazény, služby, všetko bolo na veľmi vysokej úrovni. Myslím, že je vhodný pre všetky vekové kategórie. Bola to veľmi pekná dovolenka a kedykoľvek by som si to zopakovala. Leteli sme z KE a trvalo to asi 3 a pol hodiny.

prečítať si celú recenziu
IBEROSTAR Malaga Playa recenzie

Iberostar Malaga Playa

Španielsko - Andalúzia - Torrox Costa

86% Denisa

09.07.2014

Hotel je vhodny pre rodiny s detmi, hned po prilete nas poslali najest sa a az potom sme sa ubytovali. Recepcne boli velmi prijemne, vlastne sluzby boli uplne perfektne, super animatorky a animatory, vecerny program aj pre deti aj pre dospelych. Ziadne kysle tvare. Švedske stoly stale plne, kuchyna fakt dobra, pestry vyber zeleniny, masa, sladkosti, peciva. Izby by mohli byt modernejsie, ale su fajn, stale čiste. Jedina nevyhoda je pocasie, aj ked pisu 32'C, skoro stale fuka, takze fajn, ale nie na to, aby ste vkročili do mora, vlny a studene more. Ale pocasie si clovek nevyberá!

prečítať si celú recenziu
IBEROSTAR Malaga Playa recenzie

Iberostar Malaga Playa

Španielsko - Andalúzia - Torrox Costa

76% Jana Hengericsová

12.09.2013

Nádherné prostredie vo vnútri hotela, milý personál, perfektná strava, najmä výber z viacerých druhov jedál, dobré animačné programy, najmä športové. Hotel je vzdialený od letiska v Malage 60 km. Nachádza sa v meste Torrox, ktoré sa radí k menším mestám tejto časti.

prečítať si celú recenziu
Hotel Fuengirola Park recenzie

Monarque Fuengirola Park Hotel

Španielsko - Andalúzia - Fuengirola

36% Jaroslava G.

08.10.2012

Bola som sklamaná hotelom, ktorý má štyri hviezdičky. Podľa mňa má dve hviezdičky. Boli sme sa pozrieť vo štvor hviezdičkovom hoteli a to teda bol krásny hotel.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Andalúzia

Iberostar Malaga Playa recenzie 93%

Iberostar Malaga Playa

Španielsko - Andalúzia - Torrox Costa

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe46%

Čistota izieb46%

Personál94%

Pomer ceny a služieb46%

zobraziť recenzie
Playa Bonita recenzie 75%

Playa Bonita

Španielsko - Andalúzia - Benalmádena

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Monarque Fuengirola Park Hotel recenzie 36%

Monarque Fuengirola Park Hotel

Španielsko - Andalúzia - Fuengirola

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb40%

Personál40%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu