Najnovšie recenzie hotelov

Marbella Playa recenzie

Marbella Playa

Španielsko - Andalúzia - Costa del Sol & Costa Tropical - Marbella

46% Cestovatelia Prasice

20.08.2019

Hotel má za sebou časy slávy. Potom, ako ma kopla elektrina v andalúzskom domčeku, tak výmena izby za kvázi lepšie. Špinavé izby, obklady rozbité a zasilikónované. Sušiak na balkóne neudržal mokré veci. V spoločných priestoroch pri bazéne bolo WC raz umyté počas dňa. Neodporúčam ani hotel, ani cestovnú kanceláriu H....... .

prečítať si celú recenziu
Marbella Playa recenzie

Marbella Playa

Španielsko - Andalúzia - Costa del Sol & Costa Tropical - Marbella

50% Cestovatel

14.08.2019

Necitili sme, ze by to bol 4 hv. hotel, hlavne na al. inc. Na fakul. vyl. vela sme platili a nedostali sme ziadne obcertv. ani doklad o zaplateni. Za tolko peniaze ovela viac sme cakali. Strava bola dobra aj izba, len rusila nas hudba z baru. Nie som spokojna. Keby to stalo okolo 600 eur, tak by som nepisala tuto recenziu. Za tie peniaze sme dostali malo.

prečítať si celú recenziu
Bellevue Club recenzie

Bellevue Club

Španielsko - Malorka - Port d´Alcudia

95% Martina K.

14.08.2019

Boli sme ubytovani v apartmane zvany Diana II. Ubytovanie starsie, ale ciste. Hned pri hoteli boli dva male obchody a do reštauracie par minut peso. V tom case, ked sme sa tam nachadzali my, tam bolo prilis vela ludi, obcas sme si vystali fronty, ale vzdy sme si nasli miesto. Jedlo bolo vynikajuce, naozaj chutne a variabilne. Od hotela je to kus cesty na plaz, ale obchodiky to kazdym krokom zachranovali. Plaz ukazkova.

prečítať si celú recenziu
H TOP Royal Beach recenzie

H TOP Royal Beach

Španielsko - Costa Brava - Lloret de Mar

66% Lívia

13.08.2019

Strava je výborná, veľký výber. Milý, usmievajúci sa personál. Pláž celkom čistá. A to je tak všetko... určite to nie je 4 hviezdičkový hotel... Už na recepcii nás zarazila nutnosť platenia za wifi vo výške 5€ za deň alebo 20€ za týždeň. Upratovanie bola jedna veľká katastrofa... jeden deň zabudli vymeniť toaletný papier (neostal nám vtedy ani jeden jediný), druhý deň uteráky, tretí deň vysypať kôš... ono sa to stáva, ale deň čo deň a 4 hviezdičky... dlážka nebola pozametaná, ako bol týždeň dlhý, to isté sa týka vane a kúpelne, nič nebolo umyté ani jeden deň! Fuj... Na chodbe staré koberce, ich zatuchnutý smrad ucítite hneď pri príchode. A pre tých, čo sa radi na dovolenke vyspia v noci, to tiež nie je, hluk, hluk a hluk či už od ľudí húliacich a vreštiacich na balkónoch, alebo v podnikoch v blízkosti hotela... to mne až tak nevadilo, keďže sa vyspím aj na pláži, ale niekomu môže vadiť. Osobne som zvyknutá na 4rky s inými zásadami čistoty a pohodlnosti. Hotel hodnotím na 2 hviezdičky.

prečítať si celú recenziu
Perla Marina recenzie

Perla Marina

Španielsko - Andalúzia - Costa del Sol & Costa Tropical - Nerja

95% Peter Ž.

08.08.2019

Všetko OK.

prečítať si celú recenziu
Marbella Playa recenzie

Marbella Playa

Španielsko - Andalúzia - Costa del Sol & Costa Tropical - Marbella

95% Rudolf

07.08.2019

Hotel je komplex hlavnej budovy a domčekov v štýle Andalúzie. Izba v domčeku alebo v hlavnej budove. Domček má izby priestranné, s terasou, adekvátne úrovni hotela. Domček je výhodnejšie riešenie v prípade, že hosť chce ísť spať skôr, keďže večerné programy sú v hlavnej budove - do domčekov hluk nedolieha. Upratovanie denne, na izbe čisto, mierne občas cítiť jemne kanalizáciu - to je zrejme normálne, ubytovacích kapacít je na pobreží neskutočne veľa a kapacita kanalizácie je zrejme limitovaná. Hotel je celkovo veľmi príjemný, všetko dostupné, od recepcie, cez jedáleň, bary, malú telocvičňu, bazén a pláž. Nachádza sa mimo mesta Marbella a teda do mesta buď autom pri prenájme, alebo autobusom (zastávka na odchod cca 10 min od hotela - na druhej strane štvorprúdovej cesty, prechod cez nadjazd, pri príchode je zastávka na strane hotela). Požičanie auta i vrátenie na recepcii pohodlné, ceny primerané. Pred hotelom pri ceste je malý obchodný dom na nákup v prípade potreby, otvorený do noci. Schopnosť miestnych komunikovať v angličtine je do istej miery limitovaná, kompenzované to je však ich absolútnou ochotou a ústretovosťou. More - chladné. Celá oblasť Costa del Sol je už ovplyvňovaná prúdmi z Atlantiku cez Gibraltár. Plávať sa dá, v horúcich dňoch je to bez problémov, celkom príjemné osvieženie, ale predstava dlhodobého čľapkania sa v mori, najmä s malými deťmi, je mimo realitu. More je však čisté, za poplatok je priamo na pláži pred hotelom požičovňa vodných skútrov a atrakcií ťahaných za vodným skútrom, prípadne vstup na nafukovací hrad umiestnený neďaleko od brehu v mori. More je ale čisté, počas pobytu som nezažil ani medúzy, ani chaluhy a riasy. Pláž čistená každú noc (asi všade v Španielsku). Pláž hraničí priamo s hotelovým bazénom a je oddelená plotom, čo je pozitívne. Hotelový bazén je veľký, je možné si zaplávať i keď je pri bazéne veľa ľudí. Ležadiel okolo bazéna je tiež dostatočný počet, priamo vedľa bazéna je malý bar (na niektoré nápoje) a veľký bar, kde sa podáva i občerstvenie na "olovrant" a celý deň nápoje, zmrzlina, chipsy i nejaké jedlá na objednávku. Strava v rámci all inclusive bola podľa očakávania, veľký podiel stredomorskej kuchyne, veľa rýb a morských plodov, ale i typické španielske špeciality, jamon serrano, chorrizo a pod. Isteže sa niektoré veci opakujú, ale vždy bolo niečo nové, veľa zeleniny, cestoviny, sladkosti, mäso bravčové, hovädzie steaky, jahňacina, ryby - losos, tuna a mnohé ďalšie, strava bola jednoznačne skvelá. Raňajky, obedy aj večere v rovnakej "jedálni" s množstvom personálu, ktorý sa stará najmä o odnášanie tanierov a o nápoje - podávajú obdivuhodný výkon. Priestor obrovský s výhľadom na more. Keďže sa hotel prezentuje ako "rodinný", je tam zvyčajne v lete dosť detí. Kto chce mať absolútny kľud nerušený džavotom cudzích detí, asi nebude spokojný, ale k celkovej letnej dovolenkovej atmosfére to skôr prispelo pozitívne. Na recepcii za vratnú zálohu požičajú uteráky na ležadlá k bazénu (po skončení pobytu a uterákov sa záloha vracia). Vstup na izbu ako i jedlo a nápoje v rámci all inclusive je riešený "na kartičku", ktorou sa treba prezentovať pri každej objednávke, zrejme si vedú nejakú evidenciu nákladov. Pri objednávke nápoja, ktorý nespadá do "all inclusive", vystavia pokladničný doklad a treba zaplatiť v hotovosti, alebo mať pre ten prípad na karte "nabitý" kredit cez službu na recepcii. Ceny nie sú tragické, ale aj tak si treba dať na to pozor, pretože nie vždy barman upozorní, že nápoj nie je v rámci "all inclusive". Všade sú ale barové menu, z ktorých je zrejmé, čo spadá do all inclusive programu a čo je extra. Animátori robia svoju prácu vynikajúco a v tom množstve dovolenkárov vždy "zlákajú" väčšiu či menšiu skupinu na to "hopkanie" v bazéne do rytmu muziky a starajú sa o zábavu deťom, čo môže byť pre rodičov menších detí úžasné. Na pláži je podľa programu jóga, plus v hoteli pôsobí (na priamu platbu) celkom dobrá masérka. Fakt, že v hoteli funguje wifi "na španielsky dovolenkový spôsob" sa dá predpokladať. Wifi je len na recepcii a v priestoroch hlavnej budovy, nie v domčekoch a zvyšku komplexu. Zasahuje aj k bazénu. Výkon je mizerný, takže očakávať, že decká budú tráviť dovolenku zavesené na wifi, pozerať filmy a podobne, je číry nezmysel. Ale je to v konečnom dôsledku výborné. Pre základnú komunikáciu miestna wifi stačí a na dovolenke pri mori mobily a tablety majú ísť stranou. Počasie býva v tejto oblasti stabilné, cez deň v lete do 30 stupňov a v noci sa mierne ochladí, klimatizácia nie je potrebná, aj keď zrejme v izbách je k dispozícii (neskúšal som). Celý komplex je poňatý ako nejaká botanická záhrada, s kvetmi rastlinami a stromami z celého sveta, je to urobené citlivo, pekne a dáva to hotelovému komplexu skvelú, exotickú atmosféru. Počas cesty na raňajky od domčeka je to krátka prechádzka bohatou, nádhernou prírodou! Jeden technický detail ohľadom letu - v lete býva letiskové parkovisko v Bratislave plné. Môžu sa naplniť aj satelitné parkoviská, preto prípadné parkovanie auta treba riešiť vopred. Let cca 3 hodiny, na palube lietadla občerstvenie.

prečítať si celú recenziu
BQ Belvedere recenzie

BQ Belvedere

Španielsko - Malorka - San Agustin

80% Artur D.

06.08.2019

Izba menšia, ale dostačujúca, strava výborná, služby all výborné, na pláž sme chodili autobusom, asi 10 min trvá cesta, autobus jazdí každú hodinu.

prečítať si celú recenziu
Diverhotel Dino Marbella recenzie

Diverhotel Dino Marbella

Španielsko - Andalúzia - Costa del Sol & Costa Tropical - Marbella

50% Jarka

30.07.2019

Izby, bar na kartu, ktorá nefungovala.... musíte ísť na recepciu a prečipovať a potom znova, ale po 10 krát z izby na recepciu, čo bolo pravidlo, po dvoch hodinách odomkli nám kľúčom. To bolo každý deň a recepcia od hotela cca 10 min. Tak hore dole... to platilo aj pri reštaurácii a bare. Nikdy viac a neodporúčam. Fotky nesedia. Strašné - 50 ležadiel pre 300 ľudí a bazén tak pre 20 ľudí. Delegáta Adamčíka neotravujte, aj tak ho neuvidíte. To je delegát...

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu