Najnovšie recenzie hotelov

Abrat recenzie

Abrat

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

80% Vladi

17.07.2017

prečítať si celú recenziu
Sirenis Hotel Goleta & Sirenis Tres Carabelas - Goleta recenzie

Sirenis Hotel Goleta & Spa

Španielsko - Ibiza - Playa d´en Bossa

73% denisa n

31.08.2015

Hotel pekny a cisty, v celku dobre zariadeny, zial, nam z vane vytekala voda niekde zo spodu a denno denne nam vytapala izbu. Vo velkom. Zial, mali sme povinny priplatok za vyhlad na more, ten aj bol 10cm, zial, sme boli na 1. poschodi a vyhlad bol na strechu jedalne :(, je dobre ziadat cestovku o vyssie poschodie. Personal velmi mily, lokalita velmi dobra, kuchyna priemerna, spinava plaz pred hotelom, nikdy upravovana ani upratovana.

prečítať si celú recenziu
Hotel Fiesta Milord recenzie

Fiesta Milord demnächst Amare Beach Hotel Ibiza

Španielsko - Ibiza - Punta Xinxo

87% Evička

23.07.2015

Hotel je perfektny, strava tak isto, personal mily. Jedine, co mozem odporucit, je zaplatit si trezor na recepcii, pretoze v stredisku bolo vela vykradnutych hotelov. To vsak ale neovplyvnite. Ibiza je raj na zemi. Ci uz pre mladsich alebo pre starsich, je to jedno.

prečítať si celú recenziu
Hotel Els Pins recenzie

Els Pins Resort & Spa

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

74% Michaela Budzová

08.12.2014

Dovolenka dopadla skvele, hotel bol starší, ale dôležitejšia je vždy ochota a prívetivosť personálu, ktorá bola super. Aj keď niektorí nevedeli super po anglicky, no vždy sa snažili a vysvetlili, čo bolo treba. More sme mali veľmi blízko, avšak najbližšia pláž bola škaredá. Ku krajšej sme chodili asi 5min pešo a k tým najúžasnejším plážam loďou za prijateľné ceny. Centrum bolo dosť ďaleko, ale k dispozícii je vodný taxi za smiešne sumy.

prečítať si celú recenziu
Presidente recenzie

Presidente

Španielsko - Ibiza - Portinatx

66% dada

28.08.2014

Je to baby friendly hotel s prevažne anglickou klientelou, rozhodne nieje vhodný pre mladých ľudí, ktorí chcú žiť nočným životom - najbližšia diskotéka v centre diania je 1,5 h miestnym autobusom - v hoteli je večer iba disco pre deti tak do 8 rokov!

prečítať si celú recenziu
Fiesta Tanit recenzie

Fiesta Hotel Tanit

Španielsko - Ibiza - Cala Grassio Panaiso

80% Zoltán Balla

16.07.2014

Väčší, pekný hotel, ponúka všetko z hľadiska komfortu, stravovania, oddychu, bez akýchkoľvek výhrad (snáď iba chýbajúce fitness). Hotel je OK. Podla mňa úroveň 4*. Na kvalite hotela poznať, že patrí do skupiny Palladium hotels group, ktorá zaručuje kvalitu v každom svojom zariadení.

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Cala Blanca recenzie

Invisa Figueral Resort Cala Blanca & Cala Verde

Španielsko - Ibiza - Es Figueral

80% Renáta

16.12.2013

Je to veľmi príjemný rezort vo veľmi peknom prostredí. Troška sme sa báli, lebo rezort je oficiálne 3 hviezdičkový, ale predčilo to naše očakávania. Strávili sme tu veľmi príjemný pobyt, ktorému takmer nič nechýbalo. Veľmi pekné je okolie hotela - najmä záhrady. Boli sme uchvátení čistotou a tým, ako "makali" všetci zamestnanci. Hotel nie je extra moderný. Izby sú priestranné, trošku staromódne zariadené, ale dôležité je, že boli čisté a vždy upratané. Zistili sme, že je tam aj časť, kde sú izby zrekonštruované. My sme v takej neboli. Mali sme dobre umiestnenú izbu, nie ďaleko od reštaurácie a blízko detského ihriska. Žiaľ, nemali sme balkón, iba francúzske okno, ale zato krásny výhľad. Výhodou bolo, že hotel ponúkal zdarma bus do centra Santa Eulalie, kde sú obchodíky, reštaurácie, bary a pod. Keďže sme boli s malým, tak sme tam boli pozrieť raz cez deň. Keďže je to 3* hotel, all inclusive nie je až taký skvelý, akoby ste možno zažili napr. v Turecku. Dosť veľa vecí sa platilo extra - ovocné šťavy, zmrzlina

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Grand Palladium White Island Resort & Spa

Španielsko - Ibiza - Sant Jordi de ses Salines

87% Ľudmila, Žilina

16.09.2013

My sme boli s dovolenkou maximalne spokojny az na to, ze nebolo uplne idelane pocasie a s tym suvisela aj cistota mora. Na ibize sme neboli prvy krat takze sme vedeli do coho ideme. Kto chce kludnu dovolenku tak sa da ist aj na ine miesta na ostove napr. na cala Taridu, kde je krasna plaz a pokoj.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Ibiza

Hotel Sirenis Seaview Country Club recenzie 96%

Hotel Sirenis Seaview Country Club

Španielsko - Ibiza - Port des Torrent

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
TUI SENSATORI Resort Ibiza  recenzie 87%

TUI SENSATORI Resort Ibiza

Španielsko - Ibiza - Sant Josep de sa Talaia

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb60%

Personál86%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Sirenis Hotel Goleta & Spa recenzie 83%

Sirenis Hotel Goleta & Spa

Španielsko - Ibiza - Playa d´en Bossa

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Fiesta Cala Nova recenzie 81%

Fiesta Cala Nova

Španielsko - Ibiza - Es Cana

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Invisa Figueral Resort Cala Blanca & Cala Verde recenzie 80%

Invisa Figueral Resort Cala Blanca & Cala Verde

Španielsko - Ibiza - Es Figueral

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Sirenis Club Aura recenzie 80%

Hotel Sirenis Club Aura

Španielsko - Ibiza - Port des Torrent

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Fiesta Hotel Tanit recenzie 80%

Fiesta Hotel Tanit

Španielsko - Ibiza - Cala Grassio Panaiso

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Abrat recenzie 80%

Abrat

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Els Pins Resort & Spa recenzie 74%

Els Pins Resort & Spa

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu