Najnovšie recenzie hotelov

 recenzie

Grand Palladium White Island Resort & Spa

Španielsko - Ibiza - Playa d´en Bossa

87% Ľudmila, Žilina

16.09.2013

My sme boli s dovolenkou maximalne spokojny az na to, ze nebolo uplne idelane pocasie a s tym suvisela aj cistota mora. Na ibize sme neboli prvy krat takze sme vedeli do coho ideme. Kto chce kludnu dovolenku tak sa da ist aj na ine miesta na ostove napr. na cala Taridu, kde je krasna plaz a pokoj.

prečítať si celú recenziu
Hotel Tarida Beach recenzie

TUI SENSATORI Resort Ibiza

Španielsko - Ibiza - Cala Tarida

90% Michal K.

07.08.2013

Tak toto je hotel, od ktorého porovnávam všetky, v ktorých som bola (a nebolo ich málo, je to proste top!) Nechápem niektorých ľudí, ako môžu tento hotel kritizovať, a potom ako si má človek vytvoriť názor na daný hotel, keď ľudia nepíšu pravdu. Proste táto dovolenka bola top a odporúčala by som ju ako svadobnú cestu novomanželom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Fiesta Milord recenzie

Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

93% Dušana Čajová

06.08.2013

Izby boli priestranné , na úrovni. Široký výber jedál a nápojov. Hotelový personál bol ochotný, priateľský, našli sme si medzi nimi aj kamarátov:D. Na recepcii nás informovali o všetkom, čo sme potrebovali (dali nám mapu ostrova, cestovné poriadky autobusov , vysvetlili nám, kde sa požičiavajú autá , aké sú najlepšie diskotéky). Jedlo bolo fantastické, fakt veľký výber.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

87% Martin, Bratislava

26.07.2013

Dovolenka super, nemusite sa bat ist na IBIZU s malymi detmi budu tam mat co robit:) Vecerny zivot je tam na kazdom kroku, nastastie hotel je situovany tak, ze ho nepocitujete. Staci ale prejts do mesta a tam to vrie. Pripadne sa odviest lodkou do San Antonia. Celkovy dojem, vyborny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Tarida Beach recenzie

TUI SENSATORI Resort Ibiza

Španielsko - Ibiza - Cala Tarida

83% Ivana

22.07.2013

Hotel Tarida Beach leží v tichej lokalite, teda je vhodný pre rodiny s deťmi. Boli sme s ročnou dcérkou a boli s spokojní až na zopár drobností. V okolí nie je okrem obchodu so suvenírmi, obchodu s potravinami, požičovne áut, lekárne a možno 2-3 barov naozaj nič. Ak chce chodiť niekto na večerné prechádzky do mesta, tak toto nie je tá pravá časť Ibizi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Fiesta Milord recenzie

Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

63% Beruška

18.07.2013

Hotel bol prijemny a cisty, strava bola uzasna a pestra, kazdy den sa dalo vybrat nieco nove, personal bol v pohode az kym nam nevykradli hotel, potom sa kazdy tvaril, ze ho nic netyka... nemali sme zaplateny trezor za 4 eura na den, a tak sa o to vobec nezaujimali... svoje prve svadobne vyrocie sme teda stravili na policii :)

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Grand Palladium White Island Resort & Spa

Španielsko - Ibiza - Playa d´en Bossa

60% ema, kosice

15.07.2013

Urcite z tychto dovodov by som hladala hotel mimo blizkosti diskotek.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sirenis Club Aura recenzie

Hotel Sirenis Club Aura

Španielsko - Ibiza - Port des Torrent

80% Denula

12.07.2013

Hotelový komplex pozostáva z viacerých nízko-podlažných domčekov, osadený do peknej a udržiavanej záhrady - mimochodom, plnej malých jašteríc. Pláž je trochu vzdialená. Hotelový personál milý, strava chutná. Hotel má vonkajší bazén + detský + vnútorný.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu