Recenzie hotelov - San Antonio de Portmany (17)

Najnovšie recenzie hotelov

Abrat recenzie

Abrat

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

80% Vladi

17.07.2017

prečítať si celú recenziu
Hotel Fiesta Milord recenzie

Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

87% Evička

23.07.2015

Hotel je perfektny, strava tak isto, personal mily. Jedine, co mozem odporucit, je zaplatit si trezor na recepcii, pretoze v stredisku bolo vela vykradnutych hotelov. To vsak ale neovplyvnite. Ibiza je raj na zemi. Ci uz pre mladsich alebo pre starsich, je to jedno.

prečítať si celú recenziu
Hotel Els Pins recenzie

Els Pins Resort & Spa

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

74% Michaela Budzová

08.12.2014

Dovolenka dopadla skvele, hotel bol starší, ale dôležitejšia je vždy ochota a prívetivosť personálu, ktorá bola super. Aj keď niektorí nevedeli super po anglicky, no vždy sa snažili a vysvetlili, čo bolo treba. More sme mali veľmi blízko, avšak najbližšia pláž bola škaredá. Ku krajšej sme chodili asi 5min pešo a k tým najúžasnejším plážam loďou za prijateľné ceny. Centrum bolo dosť ďaleko, ale k dispozícii je vodný taxi za smiešne sumy.

prečítať si celú recenziu
Hotel Fiesta Milord recenzie

Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

93% Dušana Čajová

06.08.2013

Izby boli priestranné , na úrovni. Široký výber jedál a nápojov. Hotelový personál bol ochotný, priateľský, našli sme si medzi nimi aj kamarátov:D. Na recepcii nás informovali o všetkom, čo sme potrebovali (dali nám mapu ostrova, cestovné poriadky autobusov , vysvetlili nám, kde sa požičiavajú autá , aké sú najlepšie diskotéky). Jedlo bolo fantastické, fakt veľký výber.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

87% Martin, Bratislava

26.07.2013

Dovolenka super, nemusite sa bat ist na IBIZU s malymi detmi budu tam mat co robit:) Vecerny zivot je tam na kazdom kroku, nastastie hotel je situovany tak, ze ho nepocitujete. Staci ale prejts do mesta a tam to vrie. Pripadne sa odviest lodkou do San Antonia. Celkovy dojem, vyborny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Fiesta Milord recenzie

Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

63% Beruška

18.07.2013

Hotel bol prijemny a cisty, strava bola uzasna a pestra, kazdy den sa dalo vybrat nieco nove, personal bol v pohode az kym nam nevykradli hotel, potom sa kazdy tvaril, ze ho nic netyka... nemali sme zaplateny trezor za 4 eura na den, a tak sa o to vobec nezaujimali... svoje prve svadobne vyrocie sme teda stravili na policii :)

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

81% Dominika

17.06.2013

Hotel vo vseobecnosti je super co sa týka sluzieb, animácii a personálu. Kto miluje nákupy, odporucam!! :) Vrátila by som sa tam až na tu plaz :-/

prečítať si celú recenziu
Don Pepe recenzie

Aparthotel Don Pepe

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

58% Marek, NZ

05.07.2012

Vraciam sa tam zatiaľ každý rok, lebo mi štýl dovolenky v Arenale vyhovuje. Preto odporúčam každému zvážiť pred výberom tejto destinácie a hotela, čo očakáva od strediska, hotela resp. aktivít. El Arenal nieje pre ľudí, ktorí si zaplatia all inclusive a celý deň ležía v hotelovom komplexe. Je pre ľudí, ktorí sa chcú baviť, užívať si aktívny oddych a nemajú prehnané kritériá. Preto stredisko odporúčam hlavne mladým ľuďom, ktorí sa chcú zabávať a zažiť pocit voľnosti. Neodporúčam: Aqualand - pre mňa najhoršia skúsenosť z dovolenky, tento rok som ho chcel navštíviť, chcel som sa zabaviť a pritom som zistil, že nieje na takej úrovni ako je predstavovaný. Tie peniaze, ktoré som tam nechal, treba využiť inak :)

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely San Antonio de Portmany

Abrat recenzie 80%

Abrat

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Els Pins Resort & Spa recenzie 74%

Els Pins Resort & Spa

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel recenzie 73%

Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

Kvalita izieb87%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb67%

Personál78%

Pomer ceny a služieb56%

zobraziť recenzie
Aparthotel Don Pepe recenzie 65%

Aparthotel Don Pepe

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie