80%
Hodnotenie
80%
Hodnotenie
Španielsko Španielsko
 Španielsko, Ibiza, San Antonio de Portmany  Španielsko, Ibiza, San Antonio de Portmany

Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel recenzie 

Amare Beach Hotel Ibiza - Erwachsenenhotel recenzie 

2:20 h
22 °C
22 °C
17 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
660 €
660 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 81 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 65 %
Izby 80 %
Strava 88 %
Personál 85 %
80%
Celkové hodnotenie
128 recenzií
Evička
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.07.2015 Prečítané 618-krát
88 %
Hotel je perfektny, strava tak isto, personal mily. Jedine, co mozem odporucit, je zaplatit si trezor na recepcii, pretoze v stredisku bolo vela vykradnutych hotelov. To vsak ale neovplyvnite. Ibiza je raj na zemi. Ci uz pre mladsich alebo pre starsich, je to jedno. čítať celú recenziu
Dušana Čajová
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 06.08.2013 Prečítané 1281-krát
93 %
Izby boli priestranné , na úrovni. Široký výber jedál a nápojov. Hotelový personál bol ochotný, priateľský, našli sme si medzi nimi aj kamarátov:D. Na recepcii nás informovali o všetkom, čo sme potrebovali (dali nám mapu ostrova, cestovné poriadky autobusov , vysvetlili nám, kde sa požičiavajú autá , aké sú najlepšie diskotéky). Jedlo bolo fantastické, fakt veľký výber. čítať celú recenziu
Martin, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 26.07.2013 Prečítané 469-krát
87 %
Dovolenka super, nemusite sa bat ist na IBIZU s malymi detmi budu tam mat co robit:) Vecerny zivot je tam na kazdom kroku, nastastie hotel je situovany tak, ze ho nepocitujete. Staci ale prejts do mesta a tam to vrie. Pripadne sa odviest lodkou do San Antonia. Celkovy dojem, vyborny. čítať celú recenziu
Beruška
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 18.07.2013 Prečítané 1254-krát
63 %
Hotel bol prijemny a cisty, strava bola uzasna a pestra, kazdy den sa dalo vybrat nieco nove, personal bol v pohode az kym nam nevykradli hotel, potom sa kazdy tvaril, ze ho nic netyka... nemali sme zaplateny trezor za 4 eura na den, a tak sa o to vobec nezaujimali... svoje prve svadobne vyrocie sme teda stravili na policii :) čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 17.06.2013 Prečítané 576-krát
82 %
Hotel vo vseobecnosti je super co sa týka sluzieb, animácii a personálu. Kto miluje nákupy, odporucam!! :) Vrátila by som sa tam až na tu plaz :-/ čítať celú recenziu
Katka, Žilina
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 19.09.2011 Prečítané 4210-krát
87 %
Po prečítaní recenzií na tento hotel sme sa veľmi báli, no opak bol pre nás pravdou. Hľadali sme dovolenku pre rodinu s deťmi a tento hotel nám splnil naše očakávanie. Delegát CK bol zároveň aj animátorom tohto hotela, takže bol k dispozícii stále, čo bolo určite výhodou. Týmto chcem aj Martinovi vyjadriť veľkú vďaku za jeho ochotu a snahu. Klientelu hotela tvorili prevažne Angličania a Nemci a tí boli navidomoči veľmi spokojní... takže kto chce hľadať chybu, nájde ju všade. My sme si však dovolenku nedali ničím a nikým pokaziť a strávili sme úžasné dni na ostrove tanca a radosti – „našej milovanej Ibizy“. čítať celú recenziu
micike, BB
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 15.05.2011 Prečítané 322-krát
67 %
isto by som sa tam este raz vratila ... čítať celú recenziu
Vladimír H., Piešťany
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 30.08.2010 Prečítané 3873-krát
53 %
Po minuloročnom a predminuloročnom pobyte v Turecku, kde bolo všetko výrazne na vyššej úrovni, považujem tohtoročnú dovolenku na Ibize v hoteli Fiesta Milord vo všetkých smeroch za veľmi zlú investíciu. Účastníci zájazdu, s ktorým som sa o tom rozprával už nikdy viac na takúto dovolenku nepôjdu a nebudú ju nikomu ani odporúčať. Na takúto dovlenku som išiel kvôli moru. Žiaľ, na mieste pobytu sa more využivať nedalo. Na prechádzky po promenáde okolo mora sa dalo chodť len v pevnej obuvi. Inak kvôli veľkým balvanom hrozilo poranenie nôh. čítať celú recenziu
Lubica, Topolcany
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 17.08.2010 Prečítané 3419-krát
93 %
Tento hotel si ozaj zasluzi prekvalifikovanie na 4 hviezdicky. Kto chce centrum zabavy a hluk cele noci, nech ide do hotelov v centrach miest. Kto chce celu dovolenku prelehnit na jednom mieste, kvôli plazi by som volila Turecko. Ale kto chce spoznat krasny ostrov s jeho nadhernymi plazami na vsetkych svetovych stranach, a este ovela viac, hotel Fiesta Milord je idealny. čítať celú recenziu
Oľga K., Šaľa
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 12.08.2010 Prečítané 3856-krát
58 %
Hotel neodporúčam za tú cenu ani kategória hotela nezodpovedá čítať celú recenziu
Ľudmila, Žilina
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 09.08.2010 Prečítané 4374-krát
80 %
celkovo sme s dovolenkou spokojný,plaze na ktore na ktore chodi autobus aj lod su nadherne ,treba vidiet, strava a ubytovanie v hoteli nam plne vyhovovali čítať celú recenziu
Lenka, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 05.08.2010 Prečítané 4179-krát
78 %
Tento hotel úplne odporúčam! Animačný program, ktorý je 6x do týždňa bol výborný ! Úplne ideálny pre malé deti. čítať celú recenziu
štefan v., žakovce
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 12.07.2010 Prečítané 6114-krát
51 %
ak chcete ostať len pri bazénoch tak je to ako tak, ale ak ste prišli za morom tak jedná jediná pomoc je autobus, alebo požičať si auto. Katastrofálny prístup k Slovákom pri rôznych programoch. Slovenský animátor na veľmi slabej úrovni - začiatočník. Rozmyslite si objednanie dovolenky v tomto zariadení. Jedným slovom - katastrofa. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia