88%
Hodnotenie
88%
Hodnotenie
Španielsko Španielsko
 Španielsko, Ibiza, Cala Tarida  Španielsko, Ibiza, Cala Tarida

TUI SENSATORI Resort Ibiza recenzie 

TUI SENSATORI Resort Ibiza recenzie 

2:20 h
26 °C
26 °C
21 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
1209 €
1209 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 85 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 88 %
Izby 87 %
Strava 90 %
Personál 88 %
88%
Celkové hodnotenie
13 recenzií
Michal K.
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 2476-krát
90 %
Tak toto je hotel, od ktorého porovnávam všetky, v ktorých som bola (a nebolo ich málo, je to proste top!) Nechápem niektorých ľudí, ako môžu tento hotel kritizovať, a potom ako si má človek vytvoriť názor na daný hotel, keď ľudia nepíšu pravdu. Proste táto dovolenka bola top a odporúčala by som ju ako svadobnú cestu novomanželom. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 22.07.2013 Prečítané 1673-krát
83 %
Hotel Tarida Beach leží v tichej lokalite, teda je vhodný pre rodiny s deťmi. Boli sme s ročnou dcérkou a boli s spokojní až na zopár drobností. V okolí nie je okrem obchodu so suvenírmi, obchodu s potravinami, požičovne áut, lekárne a možno 2-3 barov naozaj nič. Ak chce chodiť niekto na večerné prechádzky do mesta, tak toto nie je tá pravá časť Ibizi. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 30.06.2012 Prečítané 2725-krát
98 %
Fantastická dovolenka vo výbornom hoteli, s úžasným jedlom a neskutočným morom v tichej lokalite. čítať celú recenziu
Slavka
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 10.08.2010 Prečítané 2405-krát
56 %
Nikdy viac....hlavne ked si dovolenku zakupite par mesiacov vopred a mate taku istu dovolenkovu (ne)pohodu ako niekto, kto si ju zakupi par hodin pred odletom. Pozor - v zmluve o obstarani zajazdu sa da dojednat aj priblizna poloha izby, Delegatka CK (MM) totalne nesposobila na vykon takejto prace, nevie jednat s ludmi a nic nevybavi, povie, ze ma na starosti este dalsie hotely ... absolutny nezaujem o klienta. čítať celú recenziu
Maro82
Termín pobytu: Aug 2008 Recenzia pridaná 26.09.2008 Prečítané 9069-krát
100 %
Dojem z hotela je velmi dobry a človek si ho uvedomí až po príchode domov. Ja som sa týžden spamatával :-) Jednoznačne zatial najlepšia dovolenka na akej som bol, určite sa to neda porovnavat s Egyptom a Tureckom čítať celú recenziu
Štefan S., Košice
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 24.09.2007 Prečítané 5748-krát
96 %
Celkovy dojem zodpovedal nasim predstavam, velmi vhodny pre rodiny s detmi, menej moznosti pre nakupy a posedenie v okoli. Kludne prostredie, nocny zivot takmer ziadny - moznost ist do hlavneho mesta Ibiza. V ramci All inclusiv vyborna strava a napoje na vysokej urovni, aj obsluha. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia