Najnovšie recenzie hotelov

Jorge I recenzie

Jorge I

Španielsko - Costa Blanca -

76% erika nemecko

19.09.2017

Hotel starsi, pre deti nevhodny... plno Anglicanov a domacich. Izby male, kupelnu sme mali s oknom, tiez starsie vybavenie. Susic na vlasy, uteraky a slabe vybavenie kozmetikou. Telka malilinka a len spanielske programy, ziaden telefon na izbe, na poziadanie chladnicka, my sme nemali. Velka velmi makka postel, deky teple k dispozicii. Ziaden trezor, slabe wifi. Na streche bazen nevyzeral lakavo, neodskusali sme, okolie neupravene. Žiadne balkony. Hotel na rusnej ulici, vsetko pocut. Blizko su obchody, ani nie 100 m more, plaz a promenada.

prečítať si celú recenziu
Hotel Playas de Guardamar recenzie

Hotel Playas de Guardamar

Španielsko - Costa Blanca - Guardamar del Segura

95% Vladimír Jasenovsky

18.08.2017

Super ubytovanie služby personál a strava nad ocakavanie

prečítať si celú recenziu
Hotel Playas de Guardamar recenzie

Hotel Playas de Guardamar

Španielsko - Costa Blanca - Guardamar del Segura

76% Momo

16.08.2017

Dovolenka v tejto destinácii a konkrétne v tomto hoteli bola veľmi dobrá. Čo sa týka stravy, tak je na výber z veľkého množstva a naozaj chutného, čistota izby bola zabezpečená každý deň, umývali a vymieňali čisté uteráky, program od animátorov môžeme hodnotiť tiež pozitívne (veľa programov pre malé deti i pre mladých ľudí formou športových hier a stavanie z piesku), pláž bola hneď pri hoteli, čo bolo veľké plus. My sme vychytali týždeň, kedy boli celý týždeň vlny, čiže sa moc dobre zaplávať v mori nedalo. Nevýhodu sme videli iba v tom, že program na večer pre mladých ľudí nebol moc dobre vymyslený. Viac večer robili ešte pre malé deti, čo je fajn, ale viac by sme prijali živej hudby, ktorá ak bola, tak končila okolo 23:00 - taktiež v najbližšie mesto Guardamar cca 30 min pešou chôdzou neponúkal možnosť si nakúpiť napr. nejaké suveníry. Celkovo ale hotel odporúčame, hoci je viac zameraný na rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Playas de Guardamar recenzie

Hotel Playas de Guardamar

Španielsko - Costa Blanca - Guardamar del Segura

73% peter

15.08.2017

Ak ste rodina s deťmi.... nech sa páči, je tam pokoj, klídek... Ak ste mladí, nie ste na právnom mieste... Alkohol sa piť nedá, nemajú totiž chladničku. Ste odkázaní na sladké nápojíky, mixi, drinky atď... Bar je otvorený len do 24:00, nie je potom čo robiť. Najbližšie je diskotéka taxíkom za 20 €... vstup 10 € a drink 8 €, takže raz ísť a asi dosť. Potom môžete ísť na ďalšie výlety organizované ck ako napr Valencia. Už ste na 100 € a to máte len dva výlety... takže moja rada, pre mladých tento hotel nie je vhodný. Pre rodiny je podľa mňa úžasný... Bavte sa. :) Máme radi letooo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Playas de Guardamar recenzie

Hotel Playas de Guardamar

Španielsko - Costa Blanca - Guardamar del Segura

93% Timea

03.08.2017

Hotel celkovo neposobi najmodernejsie a ani nie je, ale poskytuje kvalitne sluzby a pohodlie urcite na vyssej urovni ako ma oficialne ***. Hotel je vhodny pre vsetky vekove kategorie. Jeho poloha na plazi je velke +. Letisko je blizko - transfer trval cca. 30 minut. Od hotela kazdu hodinu premava autobus do mesta Guardamar a spat.

prečítať si celú recenziu
Hotel Playas de Guardamar recenzie

Hotel Playas de Guardamar

Španielsko - Costa Blanca - Guardamar del Segura

100% Karmen

01.08.2017

JA musim vyjadrit moju maximalnu spokojnost...

prečítať si celú recenziu
Playas de Torrevieja Hotel recenzie

Playas de Torrevieja Hotel

Španielsko - Costa Blanca - Torrevieja

40% mamča

25.07.2017

Najhoršia dovolenka v mojom živote. Za tie peniaze nikdy viac...

prečítať si celú recenziu
Hotel Playas de Guardamar recenzie

Hotel Playas de Guardamar

Španielsko - Costa Blanca - Guardamar del Segura

96% Natalia

08.07.2017

Super hotel pre rodiny s deťmi, ideálna pláž v blízkosti hotela, pozvoľný vstup do mora vhodný aj pre menších. Animácie a detské ihrisko v areáli hotela. Tiché prostredie. Detský bazén so šmykľavkou. Veľký výber jedál, čokoládová fontána sa nám veľmi páčila.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Costa Blanca

Hotel Playas de Guardamar recenzie 89%

Hotel Playas de Guardamar

Španielsko - Costa Blanca - Guardamar del Segura

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Jorge I recenzie 76%

Jorge I

Španielsko - Costa Blanca -

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Cabana recenzie 65%

Cabana

Španielsko - Costa Blanca - Benidorm

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Port Alicante  recenzie 56%

Port Alicante

Španielsko - Costa Blanca - Alicante

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Playas de Torrevieja Hotel recenzie 40%

Playas de Torrevieja Hotel

Španielsko - Costa Blanca - Torrevieja

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu