Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Best Roquetas recenzie

Hotel Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Almeria

100% Tatiana

12.08.2018

Výhľad na more nám nebol najprv poskytnutý, aj keď sme si ho zaplatili, na recepcii sme požiadali o inú izbu a bez problémov nám dali izbu celkom vpredu s výhľadom na more, ale to bolo asi jediné negatívum, všetko ostatné sa mi páčilo, bohatý výber stravy, denne upratané izba, veľa ležadiel pri bazéne, nevidela som žiadny boj o miesto pri bazéne ani na pláži, na pláž sa prechádza cez bránu, ktorá sa otvára kartou od izby, rovno pred hotelom vedie promenáda a cyklistický chodník, na pláži možnosť prenajať slnečník a dve ležadlá spolu za 10 € na deň, keď sme išli na pláž podvečer, zjednali sme cenu na 5 €, hotel výborný aj pre deti, je tam bohatý animačný program pre deti, večerný program pre deti a neskôr aj pre dospelých, tiež cvičenia v bazéne... priamo v hoteli je obchodík s množstvom suvenírov, tie sa dajú kúpiť všade na okolí za super ceny, strava v reštauráciach je drahšia ako u nás, napr. len polievka v obchodnom centre 5,5 €, komplet obed (štartér, main menu a dezert) v Granade 10 €... počasie v našom termíne prvá polovica augusta, každý deň 36 st. cez deň... žiadny mráčik.. mne sa dovolenka veľmi páčila, určite sa do Andalúzie vrátim.

prečítať si celú recenziu
Playaluna demnächst Best Hotel Playaluna recenzie

Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

90% Veronika

07.09.2017

Hotel PlayaLuna je situovaný na okraji mesta Roquetas. Hotel má jeden bazén so "šmýkačkami" a dostatočným počtom ležadiel, ktoré sú umiestené pod palmami. Prostredie hotela je menšie, ale veľmi pekné. Tvorí ho jeden bar, v ktorom je príjemná obsluha a bohatý výber nápojov a európskeho alkoholu. Celý allin funguje na kartičkách (niečo ako kreditka), ktorú musíte mať po celý čas pri sebe (preukazujete tým allin), taktiež si ňou otvárate bránu na chodník k pláži (stále to blblo a nešlo otvoriť, ale zvyknete si, vždy niekto pomôže). Klientela bola prevažne španielska (90%), tu si musíte zvyknúť na to, že sú dosť temperamentní a kričia. :) Počas dňa robia program animátori, ktorí boli španielski. Slovenské animátorky z ck boli veľmi milé, venovali sa slovenským deťom, ktorých nebolo priveľa, takže myslím, že to bola len výhoda. Pomohli aj s ubytovaním alebo s čímkoľvek, o čo ste ich poprosili. Izby boli taký štandard, nemali sme sa na čo sťažovať. Okolie hotela je veľmi pekné, z jednej strany vyjdete k obchodníkom a reštauráciám a z druhej k pláži, ktorá je rozsiahla a k promenáde. Tu odporúčam si požičať bicykle, pretože tu majú parádny cyklistický chodník siahajúci desiatky kilometrov popri pláži, to bol pre nás top zážitok.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zoraida Park & Garden Resort recenzie

Hotel Zoraida Park & Garden Resort

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

83% Katarína

06.09.2017

Hotel krásny a čistý, izby pekné, upratovanie bolo trošku slabšie, strava vynikajúca menší výber, ale zato veľmi chutná a vhodná aj pre menšie deti. Pláž čistá, každé ráno uprataná. More vynikajúce, trošku väčšie vlny, vstup do mora vhodný skôr pre väčšie deti. Personál vynikajúci.

prečítať si celú recenziu
Hotel ATH Portomagno recenzie

Alegria Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

56% Janka

21.08.2017

Hotel potrebuje rekonštrukciu. Na ubytovanie sme museli čakať skoro pol dňa. Bazény sú čisté, ale málo ležadiel. Animácia až vo večerných hodinách a aj to v španielskom jazyku. Jedlo dobré, bohaté. Pláž čistá, pekná, ale obrovské vlny. Fúka tam stále vietor.

prečítať si celú recenziu
Playaluna recenzie

Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

73% Lenka

21.08.2017

Hotel je postarší, je skôr orientovaný na španielsku klientelu. S angličtinou a nemčinou bol dosť značný problém. Kapacitne hotel je absolútne poddimenzovaný, čo sa týka bazénovej časti. Veľmi zlé riešenie all inclusivu. Stále musíte nosiť so sebou kartičku, ktorou si otvárate izbu, to by nebol až taký problém, ale stále im to blbo, čiže sme v kuse nanovo načipovávali karty. Jedlo bolo fantastické. Tým nám zachránili celú dovolenku. A aj bar v rámci AI bol dobrý. Nalievali veľmi kvalitné alkoholy. Pláž verejná, krásna, priestranná, čistá. More je otvorené, takže ak prišiel vietor, 5 dní sa nedalo kvôli obrovským vlnám vojsť do vody. 2 dni sme mali medúzy, ktoré pŕhlili, tuším len Slovákov :). Izby sú priestranné, matrace na posteliach veľmi kvalitné, ale zariadenie zlé, staré, ošarpané. Čistota izieb veľmi dobrá. Mali by ale vynoviť zariadenie a vymeniť tú hnusnú linoleovú 100-ročnú podlahu za pekné kachličky. Človek by v tom prípade možno nadobudol pocit, že je v 4* hoteli. Poloha hotela výborná. Z jednej strany priamo na pláži, z druhej hneď v mestečku, ale nie na najrušnejšej časti. Mestečko ako také pekné, útulné, typicky turistické. Služby delegátky a animátoriek hodnotím na výbornú.

prečítať si celú recenziu
Playasol & Spa recenzie

Playasol & Spa

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

73% Zizi

17.08.2017

Strava super, mame bezlepkovu dietu, pripravovali nam extra obed a veceru na zelanie :), alkohol zahranicny a kolko vypijes :), ubytko sme nestandardne vychytali v zahrade, v domceku s bazenom a vyhladom na plaz, pecka. Cisto, upratovali kazde doobedie. Plaz perfektna, siroka, piesok a drobne kamienky. Ocean par dni velke vlny. Vylet do Granady urcite odporucam, boli sme cez cestovku. Daju sa pozicat bicykle, busom ist do shopping centra. Luxus to nebol, ale info z ck sme dostali presne.

prečítať si celú recenziu
Playaluna recenzie

Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

86% Renáta Trpíšková

07.08.2017

Hneď od začiatku našej dovolenky v nás vládol pokoj a kľud. Všetko prebiehalo bez komplikácií a problémov. Na letisku nás už čakali obe zástupkyne CK - delegátka Janka s animátorkou Eliškou. Transfer z letiska bol tiež rýchly. Ubytovanie prebehlo dosť rýchlo, apartmán bol priestranný. Celý areál hotela či vnútorný i vonkajší stále upravený, čistý, obkolesený veľkým množstvom paliem. Animátorky Eliška a Blanka boli neustále k dispozícii, celé dni sa pohybovali po hoteli, rozprávali sa s deťmi i dospelými, pomáhali s informáciami, ktoré sme potrebovali. Deti zabávali od rána a svoju prácu končili až neskoro večer minidiskotékou pre deti. Tancovali s hudbou i počas dňa pre dospelých. Ešte raz môžeme poďakovať celému teamu a CK za skvelú dovolenku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zoraida Park & Garden Resort recenzie

Hotel Zoraida Park & Garden Resort

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

83% Marcela

17.10.2016

Hotel veľmi pekný, čistý a udržiavaný, vhodný pre deti. Príjemný personál, chutné jedlo. Nemám nič, s čím by sme boli nespokojní. Boli sme s 3 ročným synom, možnosti pre deti naozaj v poriadku. Kto ale očakáva luxus, určite ho nenájde, no s tým hotel nejako neurážam, naozaj zodpovedá popisu CK a tiež cene, za ktorú sa predáva. Je tam pekne, odporúčam.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Costa de Almeria - Andalúzia

Playacapricho recenzie 100%

Playacapricho

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe16%

Čistota izieb16%

Personál100%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
Hotel Best Roquetas recenzie 100%

Hotel Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Almeria

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Zoraida Park & Garden Resort recenzie 90%

Hotel Zoraida Park & Garden Resort

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe17%

Čistota izieb17%

Personál81%

Pomer ceny a služieb18%

zobraziť recenzie
SunConnect Cabogata Garden recenzie 90%

SunConnect Cabogata Garden

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - El Toyo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Best Roquetas  recenzie 86%

Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Alegria Hotel Portomagno recenzie 80%

Alegria Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe10%

Čistota izieb10%

Personál68%

Pomer ceny a služieb7%

zobraziť recenzie
Fkk Club Vera Playa recenzie 80%

Fkk Club Vera Playa

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Vera

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Playasol & Spa recenzie 78%

Playasol & Spa

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Best Sabinal recenzie 76%

Best Sabinal

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb85%

Personál85%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu