Najnovšie recenzie hotelov

Zimbali Playa & Spa recenzie

Zimbali Playa & Spa

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Vera

100% Michaela

28.07.2019

Hotel aj areal je velmi krasny, personal mily, strava super, uplne vsetko na vyber, izby vzdy pekne upratane, ciste. Akurat, co mi vadilo, boli velmi velke vlny v mori, co sa, zial, ovplyvnit neda, ale inak velmi krasna dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Best Roquetas recenzie

Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

83% Dominika

01.07.2019

Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie splnil naše očakávania. Jediné mínus bola studená voda v bazénoch, tá mala len 21 stupňov, avšak boli sme tu v polke júna. Kupovali sme dovolenku na týždeň len za 350eur/osoba, za túto cenu to bolo výborné! Určite odporúčam!

prečítať si celú recenziu
Diverhotel Nautilus Roquetas recenzie

Diverhotel Nautilus Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

63% Richard

09.10.2018

Hotel má to najlepšie za sebou. Myslím ubytovacie služby. Strava na 1ku, ale neporovnávať s Tureckom. All in v pohode, ale všade treba kartu od izby. Bazén vonku 1 a malý. More studené a niekedy bolo dosť medúz aj v auguste. Animátori na 1! Hotel hlavne pre domácich klientov.

prečítať si celú recenziu
Playacapricho recenzie

Playacapricho

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

80% Naďka

07.09.2018

Hotel je starší, zišla by sa mu rekonštrukcia, izbu, ktorú sme dostali, bola pre 3 osoby malá, rovnako aj balkón. Čo sa týka čistoty, tak tu nie je čo vytýkať, upratovali každý deň. Transfer z Letiska v Almerii bol pomerne krátky, avšak po rannom príchode do hotela sme museli čakať do poobedia na pridelenie izby. Areál hotela bol nádherný.

prečítať si celú recenziu
Hotel Best Roquetas recenzie

Hotel Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Almeria

100% Tatiana

12.08.2018

Výhľad na more nám nebol najprv poskytnutý, aj keď sme si ho zaplatili, na recepcii sme požiadali o inú izbu a bez problémov nám dali izbu celkom vpredu s výhľadom na more, ale to bolo asi jediné negatívum, všetko ostatné sa mi páčilo, bohatý výber stravy, denne upratané izba, veľa ležadiel pri bazéne, nevidela som žiadny boj o miesto pri bazéne ani na pláži, na pláž sa prechádza cez bránu, ktorá sa otvára kartou od izby, rovno pred hotelom vedie promenáda a cyklistický chodník, na pláži možnosť prenajať slnečník a dve ležadlá spolu za 10 € na deň, keď sme išli na pláž podvečer, zjednali sme cenu na 5 €, hotel výborný aj pre deti, je tam bohatý animačný program pre deti, večerný program pre deti a neskôr aj pre dospelých, tiež cvičenia v bazéne... priamo v hoteli je obchodík s množstvom suvenírov, tie sa dajú kúpiť všade na okolí za super ceny, strava v reštauráciach je drahšia ako u nás, napr. len polievka v obchodnom centre 5,5 €, komplet obed (štartér, main menu a dezert) v Granade 10 €... počasie v našom termíne prvá polovica augusta, každý deň 36 st. cez deň... žiadny mráčik.. mne sa dovolenka veľmi páčila, určite sa do Andalúzie vrátim.

prečítať si celú recenziu
Protur Roquetas Hotel & Spa recenzie

Protur Roquetas Hotel & Spa

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

80% Jozef

28.07.2018

Hotel pekný, čistý, služby výborné. Najlepšie all inclusive. Bazény pre deti, dospelý sa tam veru nevyblázni. Strašne veľa detí, aj po 24 hod - nie je problém vidieť pobehovať malinké deti, ktorých rodičia zostávajú na vystúpeniach hudobných skupín a tanečníkov.

prečítať si celú recenziu
Playasol Aquapark & Spa Hotel recenzie

Playasol Aquapark & Spa Hotel

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

43% Sklamaní

20.07.2018

Hotel ma 4*... no realne 3*. Izby stare male... plaz mimo hotela... ziadne WC... more spinave... studene... velke vlny... meduzy... CK zavadza klientov!!! Pri bazenoch tlacenica... span. klienti sa tam roztahuju... vela otravnych much. 20 rokov tam zastal cas. Nestoji to za tie peniaze!

prečítať si celú recenziu
Playaluna demnächst Best Hotel Playaluna recenzie

Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

90% Veronika

07.09.2017

Hotel PlayaLuna je situovaný na okraji mesta Roquetas. Hotel má jeden bazén so "šmýkačkami" a dostatočným počtom ležadiel, ktoré sú umiestené pod palmami. Prostredie hotela je menšie, ale veľmi pekné. Tvorí ho jeden bar, v ktorom je príjemná obsluha a bohatý výber nápojov a európskeho alkoholu. Celý allin funguje na kartičkách (niečo ako kreditka), ktorú musíte mať po celý čas pri sebe (preukazujete tým allin), taktiež si ňou otvárate bránu na chodník k pláži (stále to blblo a nešlo otvoriť, ale zvyknete si, vždy niekto pomôže). Klientela bola prevažne španielska (90%), tu si musíte zvyknúť na to, že sú dosť temperamentní a kričia. :) Počas dňa robia program animátori, ktorí boli španielski. Slovenské animátorky z ck boli veľmi milé, venovali sa slovenským deťom, ktorých nebolo priveľa, takže myslím, že to bola len výhoda. Pomohli aj s ubytovaním alebo s čímkoľvek, o čo ste ich poprosili. Izby boli taký štandard, nemali sme sa na čo sťažovať. Okolie hotela je veľmi pekné, z jednej strany vyjdete k obchodníkom a reštauráciám a z druhej k pláži, ktorá je rozsiahla a k promenáde. Tu odporúčam si požičať bicykle, pretože tu majú parádny cyklistický chodník siahajúci desiatky kilometrov popri pláži, to bol pre nás top zážitok.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Costa de Almeria - Andalúzia

Playacapricho recenzie 100%

Playacapricho

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb91%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Zimbali Playa & Spa recenzie 100%

Zimbali Playa & Spa

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Vera

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Best Roquetas recenzie 100%

Hotel Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Almeria

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Zoraida Park & Garden Resort recenzie 90%

Hotel Zoraida Park & Garden Resort

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe17%

Čistota izieb17%

Personál81%

Pomer ceny a služieb18%

zobraziť recenzie
SunConnect Cabogata Garden recenzie 90%

SunConnect Cabogata Garden

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - El Toyo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Best Roquetas recenzie 86%

Best Roquetas

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál97%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
ALEGRIA Hotel Portomagno recenzie 80%

ALEGRIA Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe10%

Čistota izieb10%

Personál68%

Pomer ceny a služieb7%

zobraziť recenzie
Fkk Club Vera Playa recenzie 80%

Fkk Club Vera Playa

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Vera

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Playasol Aquapark & Spa Hotel recenzie 78%

Playasol Aquapark & Spa Hotel

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu