Recenzie hotelov - Aguadulce (18)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel ATH Portomagno recenzie

ALEGRIA Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

56% Janka

21.08.2017

Hotel potrebuje rekonštrukciu. Na ubytovanie sme museli čakať skoro pol dňa. Bazény sú čisté, ale málo ležadiel. Animácia až vo večerných hodinách a aj to v španielskom jazyku. Jedlo dobré, bohaté. Pláž čistá, pekná, ale obrovské vlny. Fúka tam stále vietor.

prečítať si celú recenziu
Hotel ATH Portomagno recenzie

ALEGRIA Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

80% Marti a Peťo

09.06.2015

Celkovo hodnotím hotel veľmi dobre. Boli sme tam na 12 dní a boli sme so všetkým spokojní. Personál milý, vždy úslužný, izby čisté, každý deň upratané aj uteráky menili pravidelne. Strava bola chutná, vždy bolo z čoho vyberať. Poloha hotela je tiež výborná, priamo pri krásnej piesočnatej pláži (s prímesou drobných kamienkov), ktorú od hotela oddeľuje len jednosmerná cesta. Vedľa cesty je dlhá promenáda, kde predávajú šperky, oblečenie, rôzne suveníry. proste všeličo možné. Bazény boli vždy čisté, len ležadlo si bolo treba obsadiť už ráno. Jedine nám chýbalo, že ležadlá na pláži boli iba za poplatok. Mestečko Aquadulce je fakt veľmi príjemné, boli tu nákupné možnosti aj miesta na posedenie, ale nie je až také rušné ako väčšie mestá. Samozrejme, nemôže sa porovnávať s Dubajom ale všetko bolo super, nikdy sme sa nenudili aj sme si príjemne oddýchli.

prečítať si celú recenziu
Hotel ATH Portomagno recenzie

ALEGRIA Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

86% Jozef

16.09.2014

Takže na úvod by som uviedol, že za cenu Last minute všetko odpovedalo. Čo sa týka lokality, tak netreba sa báť toho, že hotel je vzdialený 15 km od letiska, vzdušný priestor vôbec neruší, tých 7 letov denne. K samotnému hotelu: Táto 12-poschodová "rároha" na prvý pohľad vzbudzuje dojem, že tam bude 1000 ľudí, ale zdanie klame. Nejako sa to tam postrácalo. Samotná stavba hotela je možno staršia, ale nám to vôbec neprekážalo. Hotel dobrý! Takže rozmaznaní Slováci: V recenziách som sa dočítal o tomto hoteli ako bolo všetko zlé, aká zlá strava, nuda, bez života a zábavy, nebola diskotéka, negatíva ohľadom lokality, slabý signál WI-FI, teplé pivo, a podobné bláboly od nejakých rozmaznancov, ktorý prišli zrejme na dovolenku hodnotiť hotel a nie užívať si krásne slnečné a teplé počasie, more, opaľovanie, inú mentalitu a proste zabudnúť na každodenné povinnosti, starosti a stresy, čo by malo byť na dovolenke samozrejmosťou, ale nie... kritika, kritika. Vyhľadávanie negatív. Prečo oddych. ,, poďme hľadať chyby". Toto slovač vždy vedela dokonale. Ak hľadáte miesto, kde to žije a toto miesto je ozaj skôr smerované na oddych a relax, tak choďte doma na diskotéku, kvôli nej nie je potrebné chodiť k moru. Nevravím, že nemám aj ja svoje výhrady na určité veci alebo žeby mi naozaj nič nevadilo, to nie, ale snažím sa byť objektívny! Ľudkovia, netreba sa báť a navštívte toto miesto, budete spokojní a oddýchnutí ako my. Bolo fantasticky! Ozaj.

prečítať si celú recenziu
Hotel ATH Portomagno recenzie

ALEGRIA Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

50% Skoro cyklista

03.08.2014

hotel mohol vyzerať dobre keď bol nový (za komunistov), čiastočne zrekonštruovaný. podľa mňa neodpovedá 4 hviezdam. Výmena uterákov až na vydupanie u recepcie. WIFI - otrasná -slabý signál-kapacitne nezvláda toľko ľudí. Panoramatický výťah je len na fotke! nefunguje(odpojený-uzavretý ). Na recepcii problém dorozumieť sa anglicky, asi dvaja z ôsmich (v noci bez šance). bazény OK(stále plno ale za to nemôže hotel). Fitnes dobre vybavené. Jedáleň v suteréne, žiadne okná na otváranie. Animácie(španielske pesničky, animátorky boli skôr pre Španielov .

prečítať si celú recenziu
Hotel ATH Portomagno recenzie

ALEGRIA Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

80% Evicka

11.07.2014

Boli sme s priatelom na 12 dni - termin od 28. 6. -09. 07. 2014... a na rovinu, vybrali sme si asi najlepsi mozny termin, aky sa dal, pretoze asi cca prvych 8 dni bol hotel poloprazdny a vsetko bolo perfektne, posledne 4 dni bol hotel natrieskany a vsetko trvalo o dost dlhsie, ale ak ste trpezlivy, tak ziadne negativa nema, hotel ma 14 poschodi, je to ta najvysia budova asi pri pobrezi a je krasny vyhlad na more, myslim, ze kazda izba ma vyhlad, aj ked niektore len z boku, ale maju. :)

prečítať si celú recenziu
Hotel ATH Portomagno recenzie

ALEGRIA Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

50% Supka

29.06.2014

Hotel sa nachádza kúsok od pláže, 15 minút od letiska v Almerií. Samotné Aguadulce je malinke stredisko s nepeknými novostavbami, poloprázdnymi barmi a reštauráciami. Krajina v okolí je suchá a kamenistá, dojem ešte dotvárajú príšerne vyzerajúce fóliovníky. V okolí teda nie je naozaj čo robiť. Pláž aj more sú čisté, ale v júni dosť studené a sú tam veľké vlny. Žiadne možnosti športu alebo zábavy. 10 minút od Aguadulce je Roquetas de Mar, kde je to o niečo lepšie. Samotný hotel bol plný ukričaných Španielov a nižšej strednej triedy zo západnej Európy. Wifi na prízemí. Bazény nevábne. Kuchyňa bola príšerná - jedla bolo veľa, ale bez chuti, mdlé a dosť nezdravé - hranolky, vyprážané jedlá. Ovocia a zeleniny bolo dosť, ale často bolo v zelenine zbytočne pridané údeniny. Personál nepríjemný, žiaden úsmev alebo ochota ako spred 20tich rokov. Andalúzia samotná naozaj krásna, ale Aguadulce a Porto magno len na prespanie.

prečítať si celú recenziu
Hotel ATH Portomagno recenzie

ALEGRIA Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

56% Iv-

11.09.2013

Hotel už ma svoju slávu za sebou, možno pred 20 rokmi bol na vysokej úrovni, ale teraz len prežíva. Niektoré poschodia sú zrekonštruované. Pri bazénoch sa vždy nájde aké to miesto. Hotel má wifi, disponuje 2 barmi, kde podávajú drinky určené pre AI hostí - t.z. nealko nápoje z lidlu ako freewaycola :P, víno ktoré nalievajú z plastových fliaš a podľa mňa riedia vodou /nemožné sa ani pripiť z neho :D/.

prečítať si celú recenziu
Hotel ATH Portomagno recenzie

ALEGRIA Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

46% Katarínas

02.09.2013

Priemerná dovolenka. Hotel, ktorý nevie robiť biznis, služby na veľmi nízkej úrovni. Žiadna ochota z radov personálu. Hotel má len časť platiacich klientov ALL INCLUSIVE. Odporúčam pre dôchodcov, celkom tichá lokalita, ale spĺňa účel oddychu. Žiadna zábava pre mladých.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Aguadulce

ALEGRIA Hotel Portomagno recenzie 80%

ALEGRIA Hotel Portomagno

Španielsko - Costa de Almeria - Andalúzia - Aguadulce

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe10%

Čistota izieb10%

Personál68%

Pomer ceny a služieb7%

zobraziť recenzie