Najnovšie recenzie hotelov

Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige recenzie

Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige

Španielsko - Menorka - Punta Prima

90% Kristína

03.09.2014

A odporúčam aj ja. Príjemné ubytovanie, skvelá strava, malá, no postačujúca a čistá pláž, pekné okolie a areál hotela. Dva hlavné bazény. Nie je tam však žiadne rušné centrum, čo je možno fajn, no niekto to vyhľadáva. Transfer z letiska asi 20-30min. Prišli sme v noci, na ubytovanie sme nečakali. Skôr rodinný hotel, vhodný pre deti, takže nič moc pre hejterské mladé páry ako my, ktorým vadia vreštiace a pobehujúce malé deti. Možnosť výletov. Wi-Fi za poplatok, takže sme si oddýchli aj od internetov. Celkovo sme boli veľmi spokojní.

prečítať si celú recenziu
Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige recenzie

Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige

Španielsko - Menorka - Punta Prima

86% Norbert Nemeth

14.08.2014

Bol to Insotel punta prima transfer, bol velmi kratky 20 min. Je to hotel vhodny pre vsetky vekove kategorie. S ubytovanim tiez neboli problemy, raz dva nas ubytovali, strava, obsluha a to cele okolie, proste fakt bomba. Animatorka najlepsia na svete Niki z Grinavy pri Pezinku ustretova, priatelska ako rodiny prislusnik, mila, jednoducho super.

prečítať si celú recenziu
Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige recenzie

Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige

Španielsko - Menorka - Punta Prima

93% Lucia

04.08.2014

Celkovo môžem zhodnotiť ako super dovolenku. Opäť nesklamal svojimi službami, lokalitou, športovými aktivitami. Animácie boli denne, odporúčam všetkým vekovým kategóriám ako skvelú dovolenku. Okolie hotela čisté, pláž výborná. Ideálne aj pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige recenzie

Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige

Španielsko - Menorka - Punta Prima

93% jana

01.08.2014

Hotel bol čistý, izby veľmi útulné. Ideálne pre rodiny s deťmi. Bohatý animačný program, jedlo fantastické (obrovský výber jedál). No predovšetkým sme sa kúpali v bazénoch, nakoľko pláž je ďalej, malá a po celom dni znečistená. Okolie však nemá chybu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cala Galdana recenzie

Cala Galdana Hotel & Villas d´Aljandar

Španielsko - Menorka - Cala Galdana

40% vionx

10.07.2014

Hotel je klubom anglických, francúzskych a nemeckých dôchodcov. Vstup do hotela a recepcia zapácha stuchlinou. Chodby hotelov sú nevetrané. Izby hotelov sú malé, resp. sú to rozdelené rodinné izby sadrokartónovou priečkou a posuvnými dvermi na dva samostatné malé celky, ktoré hotel ponúka ako luxusné izby. Kúpelne taktiež nie sú vyvetrané.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sol Milanos Pinguinos recenzie

Sol Milanos & Pinguinos Club

Španielsko - Menorka - Son Bou

63% Braňo

01.03.2014

Dovolenka prebehla úspešne. Hotel pôsobí trochu neosobne. Služby sú priemerné, i keď ľudia, ktorí v ňom pracujú sú veľmi priateľskí a ochotní. Tí boli jednou z najsilnejších stránok hotela. Komplex bol dosť fajn. Bol tu vonkajší bazén s príjemnou vodou, čistý. Okolo neho rozložili ležadlá a slnečníky. Bolo ich dosť. Pri bazéne bol bar s celkom chutnými nápojmi a nejakými malými druhmi jedla. Je tu aj celkom pekná záhrada. Hotel patrí do kategórie priemerných španielskych hotelov. Španielsko má aj lepšie ubytovanie. Cena pobytu ale bola dosť výhodná. Izba bola v poriadku, jednoducho zariadená. Niektorý nábytok by mohli už obnoviť, ale inak v poriadku. Kúpeľňa by vyžadovala viac pozornosti. Izbu upratali pravidelne. Od Santo Tomas je hotel vzdialený cca 3 kilometre a od Alayor 7km. Výlety sú super, krajina fantastická, tak sa neoplatí len vylihovať. Pláž bola pekná a dosť fajn. Toto miesto je plné zelene. Hotel má aj svoje parkovisko. Keď sme sa chceli pripojiť na internet, museli sme si každý deň zaplatiť poplatok. Hotel zabezpečuje denný aj nočný program. Animačný program bol pomerne bohatí. Zamestnanci sa snažili. Animátori sa deťom venovali.

prečítať si celú recenziu
Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige recenzie

Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige

Španielsko - Menorka - Punta Prima

93% Alexandra

29.01.2014

Krásny hotelový areál s vynikajúcimi službami vytvoril skvelé podmienky na nezabudnuteľnú dovolenku. Hotel je vhodný predovšetkým pre rodiny s deťmi, čo mu nasvedčujú aj animačné programy. Na svoje si prídu všetky vekové kategórie. Skvelý all inclusive, služby... V tomto hoteli sa rozhodne nebudete nudiť.

prečítať si celú recenziu
Aparthotel Vacances Menorca Resort recenzie

Vacances Menorca Resort Gesamtanlage

Španielsko - Menorka - Cala Santandria

70% Marína

27.12.2013

Hotel stojí neďaleko krásnej zátoky. Odporúčame prechádzky, keď zapadá slnko. Do mesta Ciutadella je to len 3-4 kilometre. Krásna bola celá záhrada patriaca hotelu. Veľmi pekná lokalita a dobré služby. Personál nám vychádzal v ústrety. Personál na recepcii, čašníci i upratovacia služba bola ochotná. Snažili sa dorozumieť a pomôcť nám, i keď nie všetci zvládali komunikáciu v anglickom jazyku. Wi-fi je prístupné zdarma, ale pripojiť sa dá len v hale. Ak by ste sa radi vydali na výlet po okolí, nie je problém si požičať auto. Neďaleko sme videli aj zastávku miestnej autobusovej dopravy. My sme si radšej prenajali auto. Dá sa tu požičať aj bicykel a motorka. V hoteli je aj wellness. Odporúčame vyskúšať, stojí to za to. Areál je veľký. Je tu viacero barov, jeden bar bol otvorený až do noci. Je tu päť bazénov. Hotel odporúčame aj rodinám s deťmi, pretože hotel má skúsených animátorov, ktorí sa venovali deťom naplno. Program bol zabezpečený aj pre dospelých. Zábava trvala ž do večera. V tomto hoteli toho veľa nenaspíte. Nás tento rušný hotel bavil. Slnečníky a ležadlá pri bazéne boli zadarmo.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Menorka

La Quinta Menorca by Portblue Boutique recenzie 96%

La Quinta Menorca by Portblue Boutique

Španielsko - Menorka - Cala´n Bosch

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige recenzie 91%

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa recenzie 90%

Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa

Španielsko - Menorka - Punta Prima

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Melia Cala Galdana recenzie 80%

Melia Cala Galdana

Španielsko - Menorka - Ferrerías

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Occidental Menorca  recenzie 73%

Occidental Menorca

Španielsko - Menorka - Punta Prima

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Vacances Menorca Resort Gesamtanlage recenzie 70%

Vacances Menorca Resort Gesamtanlage

Španielsko - Menorka - Cala Santandria

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Carema Beach Menorca recenzie 66%

Carema Beach Menorca

Španielsko - Menorka - Cala´n Bosch

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sol Milanos & Pinguinos Club recenzie 63%

Sol Milanos & Pinguinos Club

Španielsko - Menorka - Son Bou

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Cala Galdana Hotel & Villas d´Aljandar recenzie 55%

Cala Galdana Hotel & Villas d´Aljandar

Španielsko - Menorka - Cala Galdana

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu