91%
Hodnotenie
91%
Hodnotenie
Španielsko Španielsko
 Španielsko, Menorka, Punta Prima  Španielsko, Menorka, Punta Prima

Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige recenzie 

Insotel Hotel Menorca - Insotel Punta Prima Resort / Insotel Punta Prima Prestige recenzie 

2:00 h
21 °C
21 °C
17 °C
136 €
136 €
cena hotela od
cena hotela od
Celkový dojem 100 %
Pláž a more 100 %
Izby 92 %
Strava 100 %
Personál 100 %
91%
Celkové hodnotenie
5 recenzií
Kristína
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.09.2014 Prečítané 1345-krát
90 %
A odporúčam aj ja. Príjemné ubytovanie, skvelá strava, malá, no postačujúca a čistá pláž, pekné okolie a areál hotela. Dva hlavné bazény. Nie je tam však žiadne rušné centrum, čo je možno fajn, no niekto to vyhľadáva. Transfer z letiska asi 20-30min. Prišli sme v noci, na ubytovanie sme nečakali. Skôr rodinný hotel, vhodný pre deti, takže nič moc pre hejterské mladé páry ako my, ktorým vadia vreštiace a pobehujúce malé deti. Možnosť výletov. Wi-Fi za poplatok, takže sme si oddýchli aj od internetov. Celkovo sme boli veľmi spokojní. čítať celú recenziu
Norbert Nemeth
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 1144-krát
87 %
Bol to Insotel punta prima transfer, bol velmi kratky 20 min. Je to hotel vhodny pre vsetky vekove kategorie. S ubytovanim tiez neboli problemy, raz dva nas ubytovali, strava, obsluha a to cele okolie, proste fakt bomba. Animatorka najlepsia na svete Niki z Grinavy pri Pezinku ustretova, priatelska ako rodiny prislusnik, mila, jednoducho super. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 1298-krát
93 %
Celkovo môžem zhodnotiť ako super dovolenku. Opäť nesklamal svojimi službami, lokalitou, športovými aktivitami. Animácie boli denne, odporúčam všetkým vekovým kategóriám ako skvelú dovolenku. Okolie hotela čisté, pláž výborná. Ideálne aj pre rodiny s deťmi. čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 01.08.2014 Prečítané 1053-krát
93 %
Hotel bol čistý, izby veľmi útulné. Ideálne pre rodiny s deťmi. Bohatý animačný program, jedlo fantastické (obrovský výber jedál). No predovšetkým sme sa kúpali v bazénoch, nakoľko pláž je ďalej, malá a po celom dni znečistená. Okolie však nemá chybu. čítať celú recenziu
Alexandra
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 29.01.2014 Prečítané 2373-krát
93 %
Krásny hotelový areál s vynikajúcimi službami vytvoril skvelé podmienky na nezabudnuteľnú dovolenku. Hotel je vhodný predovšetkým pre rodiny s deťmi, čo mu nasvedčujú aj animačné programy. Na svoje si prídu všetky vekové kategórie. Skvelý all inclusive, služby... V tomto hoteli sa rozhodne nebudete nudiť. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia