Recenzie hotelov - Cala d`Or (11)

Najnovšie recenzie hotelov

Visit Hotel Tucan recenzie

SENTIDO Tucan - Adults only

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

90% Marián S.

04.10.2016

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo Ponent Playa recenzie

Barcelo Ponent Playa

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

80% Katarína

08.10.2014

Hotel zodpovedal trom hviezdičkám, v hoteli, ako aj na izbách, bolo čisto, strava bola vynikajúca, veľký výber a permanentne doplňované, personál milý, jediným nedostatkom bola úzka pláž, ktorá je verejná a v poobedňajších hodinách bola preplnená. Pre turistov, ktorí si chcú zašportovať, tento hotel nie je vhodný.

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo Ponent Playa recenzie

Barcelo Ponent Playa

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

76% Chiara

26.08.2014

Hotel zodpoveda 3 hviezdickam...bol pekny...no nic luxusne...my sme mali izbu s vyhladom na more...nadhera...priplaca sa za 16 eur/den...my sme neplatili nic...cestovka dala poziadvku a vyhoveli...na zaver pobytu neviem, ci zabudli, ale nedoplacali sme nic...:), avsak hotel ma vybornu lokalitu...je priamo na nadhernej plazi...je to mensia zatoka...no krasna...z druhej strany hotela je hned mestecko...plno obchodikov, barov restauraciii, detske ihriska...hotel bol pekny, cisty, my sme mali wifi aj na izbe..nakolko sme byvali pri recepcii...jedine, co nezodpoveda, je cena zajazdu kvalite...za 900 eur na osobu by som bola cez Rakusanov v lepsom hoteli...ale tak to na Slovensku chodi...my sme boli inak spokojni...strava je tam vynikajuca...letovisko cala d or je nadherne...pripominalo mi to trochu ostrov Ibiza...krasne zatoky...mensie...vsade biele domceky...odporucam...:)

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo Ponent Playa recenzie

Barcelo Ponent Playa

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

56% Ika

29.07.2014

Zanovny hotel s otrasnou Wi-fi iba na recepcii - pomala alebo vobec. Strava dobra, ale mensi vyber. Pri restauracii ziadna toaleta. Plaz malinka. Raz nesiel vytah potom zas tepla voda. Klima je centralna. Animacie sa dali. Postele tak makke, ze sme z nich padali.:) Asi si treba vybrat hotel vyssej kategorie. Inak Mallorca prekrasna. Pozicali sme si auto na dva dni a prejazdili sme cely ostrov.

prečítať si celú recenziu
Rocador Playa & Rocador recenzie

TUI BLUE Rocador

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

56% Rastislava

14.03.2014

Dovolenka bola skvelá, ale malo to jednu veľkú chybu a to pláž. Táto súkromná pláž bola široká niečo cez meter. To sme boli poriadne prekvapení. Na žiadnej fotke nie je hotel fotografovaný z tohto uhla, takže je vidieť len budovu, areál a maximálne nejaký kúsok okolia. Keď s tým budete rátať, tak je to v pohode, ale my sme sa tešili predovšetkým na súkromie na hotelovej pláži, že si užijeme horúci piesok a vodu a namiesto toho sme tam našli len minipláž. Areál bol krásny s upravenými a čistými bazénmi. Dobre sa oň starali. Stále tu boli k dispozícii slnečníky a ležadlá. Tu sme trávili oveľa viac času než pri mori. Strava bola v poriadku, pochutili sme si, mali aj sladké jedlá. Ovocie a zelenia boli vždy čerstvé a doložené. Ostali sme aj dostatok pitnej vody. V jedálni bolo čisto. Na recepcii nám ochotne pomohli, keď sme potrebovali. Nie všetci zamestnanci sú jazykovo zdatní tak, ako sa na dovolenke s tromi hviezdičkami očakávalo. Služby zodpovedali cene. Nečakajte veľké veci za takú cenu a už samotné recenzie pomerne pravdivo uvádzajú menej hviezdičiek, nie je to nejaký luxusný hotel pre náročných, ale dá sa tu stráviť pekná a pokojná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cala Ferrera recenzie

Hotel Cala Ferrera

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

86% alena

19.09.2013

Velmi prijemny hotel, velmi dobra a pestra strava, tiche prostredie. Jedine, co nam trochu vadilo bola preplnena plaz, ale v okoli su blizko dalsie plaze, tak sa dalo vyberat. Mily personal, ciste izby, priestranne, pravidelne upratovane. Hotel je vhodny aj pre rodiny s detmi, jeden z mala hotelov, kde sa da v noci vyspat, pre tych, ktori maju horsi spanok ako ja.

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo Ponent Playa recenzie

Barcelo Ponent Playa

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

76% Spokojná dovolenkárka :-)

08.08.2013

Za najväčšie plus považujem lokalitu, v ktorej sa hotel nachádza. Krásne prostredie, blízko na pláž. :-) Ochotní personál, čisté izby. Skvelé športové aktivity, strava super. :-) Táto dovolenka je vhodná pre rodiny s deťmi. V noci je rušno , ale latino bary tam nenájdete. :-) Jeden Discoclub - FARAH'S disco je prispôsobený turistom.

prečítať si celú recenziu
Aparthotel Ariel recenzie

El Gavimar Ariel Chico Club & Resort

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

80% Vlastimil

17.07.2013

Dobry hotel, zodpoveda 3*** Boli sme zo sluzbamy spokojny tak ako sme od 3* hotela ocakavali. Ak by som hladat nejake drobne chyby urcite by sa nasli tak ako vsade ale nic zavazne nas neznechutilo. Hotel sme nejake velmi nevyuzivali skor to bola dovolenka o spoznavani okolia.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Cala d`Or

SENTIDO Tucan - Adults only recenzie 90%

SENTIDO Tucan - Adults only

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Barcelo Ponent Playa recenzie 83%

Barcelo Ponent Playa

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe8%

Čistota izieb16%

Personál88%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
El Gavimar Ariel Chico Club & Resort recenzie 80%

El Gavimar Ariel Chico Club & Resort

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Roc Las Rocas demnächst Roc Suites Las Rocas recenzie 76%

Roc Las Rocas demnächst Roc Suites Las Rocas

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Cala Ferrera recenzie 70%

Hotel Cala Ferrera

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb40%

Personál100%

Pomer ceny a služieb30%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Rocador recenzie 56%

TUI BLUE Rocador

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie