Recenzie hotelov - Cala d`Or (11)

Najnovšie recenzie hotelov

Barcelo Ponent Playa recenzie

Barcelo Ponent Playa

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

90% Schejbal

05.10.2017

Perfektní větší hotel se všemi službami, velmi prostorný, včetně pokoje, který byl čistý, dobře vybavený. Nechybělo nám nic. Na počet hvězdiček to byl nad standart. Překvapila nás zvláště velká televize a pohodlné sociální zařízení. Z balkonu byl pěkný rozhled na část moře.

prečítať si celú recenziu
Visit Hotel Tucan recenzie

Sentido Fido Tucan - Erwachsenenhotel

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

90% Marián S.

04.10.2016

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo Ponent Playa recenzie

Barcelo Ponent Playa

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

80% Katarína

08.10.2014

Hotel zodpovedal trom hviezdičkám, v hoteli, ako aj na izbách, bolo čisto, strava bola vynikajúca, veľký výber a permanentne doplňované, personál milý, jediným nedostatkom bola úzka pláž, ktorá je verejná a v poobedňajších hodinách bola preplnená. Pre turistov, ktorí si chcú zašportovať, tento hotel nie je vhodný.

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo Ponent Playa recenzie

Barcelo Ponent Playa

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

76% Chiara

26.08.2014

Hotel zodpoveda 3 hviezdickam...bol pekny...no nic luxusne...my sme mali izbu s vyhladom na more...nadhera...priplaca sa za 16 eur/den...my sme neplatili nic...cestovka dala poziadvku a vyhoveli...na zaver pobytu neviem, ci zabudli, ale nedoplacali sme nic...:), avsak hotel ma vybornu lokalitu...je priamo na nadhernej plazi...je to mensia zatoka...no krasna...z druhej strany hotela je hned mestecko...plno obchodikov, barov restauraciii, detske ihriska...hotel bol pekny, cisty, my sme mali wifi aj na izbe..nakolko sme byvali pri recepcii...jedine, co nezodpoveda, je cena zajazdu kvalite...za 900 eur na osobu by som bola cez Rakusanov v lepsom hoteli...ale tak to na Slovensku chodi...my sme boli inak spokojni...strava je tam vynikajuca...letovisko cala d or je nadherne...pripominalo mi to trochu ostrov Ibiza...krasne zatoky...mensie...vsade biele domceky...odporucam...:)

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo Ponent Playa recenzie

Barcelo Ponent Playa

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

56% Ika

29.07.2014

Zanovny hotel s otrasnou Wi-fi iba na recepcii - pomala alebo vobec. Strava dobra, ale mensi vyber. Pri restauracii ziadna toaleta. Plaz malinka. Raz nesiel vytah potom zas tepla voda. Klima je centralna. Animacie sa dali. Postele tak makke, ze sme z nich padali.:) Asi si treba vybrat hotel vyssej kategorie. Inak Mallorca prekrasna. Pozicali sme si auto na dva dni a prejazdili sme cely ostrov.

prečítať si celú recenziu
Cala d'Or Gardens recenzie

PrimaSol Cala d´Or Gardens

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

+
73% Rado

20.03.2014

Hotel mal svoje muchy, ale samotný hotela jeho areál musíme hodnotiť veľmi vysoko. To bola paráda. Krásne je vyriešený areál s veľkými bazénovými plochami, na každom kroku bola zeleň, krásne, zelené palmy. Bazény boli veľké. Všade bolo dosť miesta na rozloženie ležadiel a slnečníkov. Bolo tu dosť hostí, všade bol zhon, nám prekážal veľký hluk najmä vo večerných hodinách. Tiché miesto to nie je, preto ho odporúčame skôr tým, ktorý sa chcú baviť a rodinám už s trošku väčšími deťmi. V tejto oblasti je typické, že sú tu len symbolické pláže. Sú veľmi malé. Sú piesočnaté. Voda v mori bola niekedy dosť špinavá. Hotely v tejto oblasti počítajú s týmto handicapom, a preto sa snažia hosťom všetko vynahradiť krásnym ateliérom a dostatkom priestoru na plávanie vo vode i na vodné aktivity. Strava bola v poriadku, nemáme sa na čo sťažovať. Služby v hoteli boli veľmi fajn, personál sa snažil plniť si svoje povinnosti. Spríjemňovali nám celý pobyt. Recepčný bol ochotný. Upratovačky nám pekne upratali, všade bol poriadok a vôňa. Cítili sme sa tu veľmi dobre a komfortne. Neďaleko sú reštaurácie, bary a obchodíky. Ak vám nevadí maličká pláž, tak vám toto krásne miesto odporúčame.

prečítať si celú recenziu
Rocador Playa & Rocador recenzie

TUI BLUE Rocador

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

56% Rastislava

14.03.2014

Dovolenka bola skvelá, ale malo to jednu veľkú chybu a to pláž. Táto súkromná pláž bola široká niečo cez meter. To sme boli poriadne prekvapení. Na žiadnej fotke nie je hotel fotografovaný z tohto uhla, takže je vidieť len budovu, areál a maximálne nejaký kúsok okolia. Keď s tým budete rátať, tak je to v pohode, ale my sme sa tešili predovšetkým na súkromie na hotelovej pláži, že si užijeme horúci piesok a vodu a namiesto toho sme tam našli len minipláž. Areál bol krásny s upravenými a čistými bazénmi. Dobre sa oň starali. Stále tu boli k dispozícii slnečníky a ležadlá. Tu sme trávili oveľa viac času než pri mori. Strava bola v poriadku, pochutili sme si, mali aj sladké jedlá. Ovocie a zelenia boli vždy čerstvé a doložené. Ostali sme aj dostatok pitnej vody. V jedálni bolo čisto. Na recepcii nám ochotne pomohli, keď sme potrebovali. Nie všetci zamestnanci sú jazykovo zdatní tak, ako sa na dovolenke s tromi hviezdičkami očakávalo. Služby zodpovedali cene. Nečakajte veľké veci za takú cenu a už samotné recenzie pomerne pravdivo uvádzajú menej hviezdičiek, nie je to nejaký luxusný hotel pre náročných, ale dá sa tu stráviť pekná a pokojná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Barcelo Ponent Playa recenzie

Barcelo Ponent Playa

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

76% Spokojná dovolenkárka :-)

08.08.2013

Za najväčšie plus považujem lokalitu, v ktorej sa hotel nachádza. Krásne prostredie, blízko na pláž. :-) Ochotní personál, čisté izby. Skvelé športové aktivity, strava super. :-) Táto dovolenka je vhodná pre rodiny s deťmi. V noci je rušno , ale latino bary tam nenájdete. :-) Jeden Discoclub - FARAH'S disco je prispôsobený turistom.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Cala d`Or

Sentido Fido Tucan - Erwachsenenhotel recenzie 90%

Sentido Fido Tucan - Erwachsenenhotel

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Barcelo Ponent Playa recenzie 83%

Barcelo Ponent Playa

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe6%

Čistota izieb13%

Personál90%

Pomer ceny a služieb13%

zobraziť recenzie
El Gavimar Ariel Chico Club & Resort recenzie 80%

El Gavimar Ariel Chico Club & Resort

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
ROC Suites Las Rocas recenzie 76%

ROC Suites Las Rocas

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
PrimaSol Cala d´Or Gardens recenzie 73%

PrimaSol Cala d´Or Gardens

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Rocador recenzie 56%

TUI BLUE Rocador

Španielsko - Malorka - Cala d`Or

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie