Recenzie hotelov - Sa Coma (11)

Najnovšie recenzie hotelov

Playa Dorada Aparthotel recenzie

Playa Dorada Aparthotel

Španielsko - Malorka - Sa Coma

90% Miro

13.06.2019

Nemam co vytknut. Izba vzdy upratana a vonava, personal mily a ochotny, strava v pohode, plaz s jemnym pieskom a idealna pre deti. V plnej sezone zrejme hlava na hlave a nezaregistroval som jej cistenie. Nikdy sme neboli na dovolenke na tom istom mieste, ale tu sa asi vratime. ;)

prečítať si celú recenziu
Hipotels Mediterraneo Club recenzie

Hipotels Mediterraneo Club

Španielsko - Malorka - Sa Coma

90% Helena

05.10.2018

Hipotel Mediterraneo Club je vyslovene pre rodiny s deťmi (bez detí voľte Hipotel Mediterraneo len pre dospelých - vedľa, výborný hotel v lokalite Sa Coma). Voliť izby v 1. a 2. línii od mora, s výhľadom na more (inak hlučnejšie a menej súkromia). Bývali sme v apartmáne č. 9 (foto mapka + výhľad). Strava veľmi dobrá, pestrá, bez výhrad. Hotel s veľmi kvalitným animačným programom pre deti, po 21:30 aj pre dospelých. Apartmány sú priestranné (cca 50 m2), samostatná spálňa - 2 postele + detské postieľky a obývačka s kuchynským kútom, 2 gauče, môžu byť ako plnohodnotné postele a balkón.

prečítať si celú recenziu
Hipotels Mediterraneo - Erwachsenenhotel ab 18 Jahren recenzie

Hipotels Mediterraneo Club

Španielsko - Malorka - Sa Coma

95% Veronika K.

31.05.2017

80% ludi v hoteli boli dochodcovia, a aj program bol pre nich targetovany. Ale tym ze my sme chceli taku kludnejsiu dovolenku tak nam to vyhovovalo. Dovolenka bola vynikajuca. Isli sme tam s manzelom na nas babymoon, poslednu dovokenku len vo dvojici a na to tento pobyt bol perfektny :)

prečítať si celú recenziu
TBH Sa Coma Platja recenzie

THB Sa Coma Platja Aparthotel

Španielsko - Malorka - Sa Coma

83% Janka

09.08.2016

Hotel urcite nie je pre narocnych, ako ho ponuka CK. Hotel nie je vhodny pre rodiny s detmi, nakolko tu nie je pre ne nic a hotel je vo vecernych a nocnych hodinach hrozne hlucny. Lokalita je super, obchodiky, restauracie vsetko je hned na dosah. Vedla hotela je farma konikov a ponikov, safari. Animacie pre deti ziadne, ani vecerny program a ani pre dospelych, kazdy vecer niekto spieva, tancuje, ale je to dost ubohe. Izbu sme mali nad zasobovanim a smetnymi kosmi, tak nic moc, strasny hluk po celu noc. Z letiska cesta asi hodinu a hned sme boli ubytovani.

prečítať si celú recenziu
Aparthotel Playa Dorada recenzie

Playa Dorada Aparthotel

Španielsko - Malorka - Sa Coma

90% Lucy

02.10.2015

Hotel je velmi cisty a sympaticky. Taky mensi, s rodinnou atmosferou. Personal je velmi priatelsky, stale usluzny. Izby su ok, ciste, kazda izba ma vyhlad na more. Cez den v okoli bazenu mnozstvo hier pre deti ale aj dospelych, vecer animacne. Strava v hoteli bola vynikajuca a rozmanita, urcite priberiete nejake to kilecko). V blizkosti hotela mate na vyber 2 plaze, voda krasne priezracna, biely piesok, pozvolny vstup do mora. Krasa! Vhodne aj pre rodiny s detmi. Lezadla a slnecniky za poplatok. My sme si kupili vlastny slnecnik a lezali sme na uterakoch, vyslo nas to lacnejsie. V celom okoli hotela moznosti nakupov, pozicovni bicyklov, aut, motoriek atd. My sme si na jeden den poziciali auto (cca. 50EUR + tankovanie) a presli sme skoro cely ostrov. Krasny vylet plny nadhernych bral, vyhladov na more, hlavneho mesta a spanielskej kultury. Tato dovolenka bola velmi vydarena a zanechala v nas len a len pozitivne pocity a spomienky. Kto ma rad krasne more a priatelsku a pohodovu atmosferu, nech nevaha, tento hotel vam to urcite dopraje. Urcite sa na Mallorcu, ale aj do Playa Dorada este raz vratime.

prečítať si celú recenziu
Aparthotel Playa Dorada recenzie

Playa Dorada Aparthotel

Španielsko - Malorka - Sa Coma

83% Jarka

04.10.2014

Hotel bol veľmi dobre situovaný, hneď pri promenáde a pri mori, na pláž to bolo asi 100m na obe strany, keďže rovno pred hotelom sa nedalo kúpať v mori. Izby všetky orientované na more, nábytok starší a trochu opotrebovaný, inač čisté a v norme. Izba bola klimatizovaná s balkónom a kuch. linkou so základným riadom. Služby hotela a prístup personálu hodnotíme veľmi kladne. Transfer trval cca 45 min. bol dobre zorganizovaný na letisku. Ubytovaní sme boli hneď. Strava v režime AI vysoko kvalitná a veľmi pestrá. Denný animačný program primeraný, zameraný na šport a pohybové aktivity, čo nám vyhovovalo, večerný bol pestrý a celkom zábavný.

prečítať si celú recenziu
Aparthotel Playa Dorada recenzie

Playa Dorada Aparthotel

Španielsko - Malorka - Sa Coma

93% Michaela

18.08.2013

Super dovolenka za rozumnú cenu. Hotel má oficiálne síce 3*, ale podľa môjho názoru sa rovná minimálne 4*. Zariadenie izieb bolo troška jednoduchšie a staršie, ale boli vždy čisté! Personál veľmi veľmi ochotný a milý, kuchyňa veľmi chutná. SUPER!!!!!

prečítať si celú recenziu
Aparthotel Playa Dorada recenzie

Playa Dorada Aparthotel

Španielsko - Malorka - Sa Coma

83% Andy

30.07.2013

Boli sme veľmi spokojní, krásny hotel! Nábytok síce nebol najnovší, ale na izbu sme chodili aj tak len prespávať. Bazén vynikajúci, na raňajky sme chodili až po 9 a v pohode sme našli lehátka pre 3. Na streche hotela bola terasa so sprchou a lehátkami - odporúčam tam zájsť a fotiť si všetko zhora.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Sa Coma

Hipotels Mediterraneo Club recenzie 92%

Hipotels Mediterraneo Club

Španielsko - Malorka - Sa Coma

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Playa Dorada Aparthotel recenzie 87%

Playa Dorada Aparthotel

Španielsko - Malorka - Sa Coma

Kvalita izieb87%

Intenzita hluku v izbe35%

Čistota izieb37%

Personál85%

Pomer ceny a služieb37%

zobraziť recenzie
THB Sa Coma Platja Aparthotel recenzie 83%

THB Sa Coma Platja Aparthotel

Španielsko - Malorka - Sa Coma

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie