Recenzie hotelov - Paguera (17)

Najnovšie recenzie hotelov

HSM S´Olivera recenzie

HSM S´Olivera

Španielsko - Malorka - Paguera

60% Diana

13.09.2018

Hotel je blizko plaze a nakupnej ulicky... je cca pol hod. od hlavneho mesta Palma. Je vhodny pre rodiny s detmi... izby ciste, pri bazene tiez... je bar pri bazene... nepacilo sa mi, ze pri veceri si uctuju napoje - aj vodu! Podla mna je to nudny hotel skor pre dochodcov.

prečítať si celú recenziu
Beverly Playa recenzie

Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

96% Milo

10.08.2017

Vynikajúca poloha hotela v tichej oblasti Paguera, priamo na pieskovej pláži, za primeranú cenu. Teplé more, príjemné počasie. Celkovo dovolenku hodnotím veľmi vysoko a to už mám za sebou destinácie ako Sardínia, Dubai, Korzika a klasiky ako Turecko, grécke ostrovy a pod. Mallorka je rušný ostrov s divokým nočným životom, no Paguera je tichšia, kľudnejšia, ako stvorená pre rodiny s deťmi. O 24.00 h je nočný kľud.

prečítať si celú recenziu
Hotel Beverly Playa recenzie

Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

93% Rudi

20.08.2016

Tento hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z letiska trval 40 minút. Ubytovaní sme boli hneď a hoci sme prišli po 22 hod., bola pre nás pripravená večera. Areál hotela má tri bazény z toho jeden detský. K moru bolo veľmi blízko, krásna piesočnatá pláž, pekné a plytké more z pozvoľným vstupom a malé vlny. Ležadiel pri bazénoch bol dostatok. Animácie bežali po celý deň pre deti aj dospelých s každodenným programom. Do centra bolo blízko, dlhá trojkilometrová ulica plná obchodíkov a reštaurácií.

prečítať si celú recenziu
Hotel Beverly Playa recenzie

Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

80% Marta

18.08.2016

Hotel je síce starší, ale izby sú prerobené, malé, ale útulné, plne vyhovujú. Izba denne uprataná. Strava veľmi chutná, dobrý výber jedál, tiež nápojov. Pláž je pekná. Jednoducho dobrá dovolenka. Boli sme už druhýkrát a určite nie naposledy. Doporučujem...

prečítať si celú recenziu
Hotel Beverly Playa recenzie

Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

93% Michaela

06.07.2015

Hotel je síce trochu starší, no stále veľmi príjemný. Leží tesne vedľa dlhej piesočnatej pláže s krásnym morom. Z druhej strany má niekoľko kilometrovú promenádu plnú obchodov, reštaurácií a kaviarní. Kúsok od hotela stoja autobusy do hlavného mesta, ktoré premávajú každých 15 minút. Izby sú rozdelené na štandardné a superior (po renovácii). My sme boli ubytovaní v izbe superior a naozaj sme si nemali na čo sťažovať. Krásny výhľad, nové zariadenie, nová kúpeľňa. Hotel ma dva bazény a jeden detský. Dva bary pre All Inclusive. Reštaurácie je už tiež trochu staršia, no čistá a veľká.

prečítať si celú recenziu
Hotel Beverly Playa recenzie

Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

83% Sima

04.07.2014

Tento hotel splnal nase ocakavania cenovo a taktiez podla kategorie hviezd. Transfer z letiska trval polhodinku a ubytovani sme boli hned, ako sme prisli na recepciu. Hotel je rozdeleny na dve casti, odporucam cast superior (+30eur) - su to uplne nove zrekonstruovane izby, vsetky s vyhladom na more, ktory je naozaj krasny. Izby su mensie, ale pre dvoch akurat. Hotel je v peknom zalive, kde nie je tak rusno ako napr. v oblasti Palmanova alebo Magaluf nedaleko. Plaz je hned pri hoteli a nie je preludnena, more je priezracne, len mierne studene v juni, ale to nebolo prekazkou. Na plazi su platene lezadla a slnecniky, avsak ked byvate v tomto hoteli, ziadne nepotrebujete, lebo za 2 minutky sa prejdete na plaz aj priamo od bazena, kde si ale treba uchytit lezadlo skor, kedze je po nich velky dopyt uz v skorych rannych hodinach. Hotel ma dva bazeny, detsky bazen a virivku. Co sa tyka izieb, tak upratovane boli kazdy den, uteraky a povliecky taktiez menene. K TV si musite vziat ovladac za depozit 10 eur a chladnicku na izbu si musite zaplatit, ak mate zaujem. Strava bola rozmanita a vzdy sa dalo nieco vybrat, na 3* v Spanielsku to bolo postacujuce, taktiez boli stoly vzdy volne a ciste, personal v jedalni bol naozaj velmi mily a napomocny. Co sa tyka obsluhy v bare, tak tam sa obcas tvorili rady, ale barman pri bazene bol vzdy v dobrej nalade a snazil sa ju vylepsit aj vam. Vecer boli v hoteli animacne programy a tiez diskoteka do 1 rana, ta vsak nestala za vela. Animatorov sme prakticky videli len v posledny den pobytu, ziadna zabava a skor hotel pre starsich ludi, ale ak si chcete oddychnut a zrelaxovat sa, tak odporucam. Mozete si zahrat zadarmo minigolf v hoteli, alebo billiard, ci stolny tenis. V okoli je mnozstvo obchodov, ale vacsinou cinske stanky s oblecenim a aj so suvenirmi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Coronado recenzie

Coronado Thalasso & Spa

Španielsko - Malorka - Paguera

66% František

05.02.2014

Lokalita je príjemná, je tu stále čo robiť a je tu pekne a pokojne. Na tomto mieste je pokoj, ale nie je problém sa dostať na miesta, kde sa niečo deje, necelé 3 kilometre je vzdialené golfové ihrisko. Do centra mesta Paguery to nie je ďaleko, ale hotel je uchránený od hluku. V meste boli obchody, reštaurácie a bary. Pri hoteli sa dá prenajať auto alebo bicykel. Boli sme milo prekvapení, že do centra Paguery premával 2x do týždňa minibus. Miestne trhy sú zážitkom. Pláž bola celkom fajn, nebola ďaleko. Časť tvoril piesok, ale veľká časť bola z platní z betónu. Niektoré časti sa šmýkali, ale keď sme prišli na to, kde je to bezpečné, tak bolo všetko v poriadku. Izba bola čistá a pekne zariadená. Izby majú buď balkón alebo terasu. Je tu aj trezor, za ktorý sa platil poplatok. K hotelu patrí spa centrum. Páčil sa nám bazén s morskou vodou, ktorý vyhrievali. Personál bol príjemní. So službami sme boli spokojní. Strava bola v poriadku. Nemali nijaký stály program, len niektoré večery mali vyriešenú zábavu. Je to pokojné miesto a nie rušné plné animácií. Živá hudba, ktorá hrala niektoré večery bola príjemná.

prečítať si celú recenziu
Hotel Beverly Playa recenzie

Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

60% Jana Pichová

09.08.2013

Mysleli sme si, že to bude lepšia dovolenka ako v Turecku, ale sme sa zmýlili. Hotel je zastaralý, smrdí zatuchlinou a celkovo je nevkusný. Jedáleň ako za socializmu, cítili sme sa ako v pionierskom Tábore v nom. Strava odporná, jedlo sa opakovalo. Personál v kuse behal okolo stolov , nepríjemné. Výťahy zastaralé, radšej sme chodili po schodoch, aj keď sme bývali na piatom poschodí.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Paguera

HSM Madrigal recenzie 92%

HSM Madrigal

Španielsko - Malorka - Paguera

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe75%

Čistota izieb75%

Personál100%

Pomer ceny a služieb75%

zobraziť recenzie
Beverly Playa recenzie 89%

Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe10%

Čistota izieb10%

Personál84%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie
Coronado Thalasso & Spa recenzie 66%

Coronado Thalasso & Spa

Španielsko - Malorka - Paguera

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
HSM S´Olivera recenzie 60%

HSM S´Olivera

Španielsko - Malorka - Paguera

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Fergus Club Europa recenzie 43%

Fergus Club Europa

Španielsko - Malorka - Paguera

+

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb40%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie