77%
Hodnotenie

Beverly Playa recenzie 

  • Španielsko
  • Malorka
  • Paguera
15 °C
teplota vzduchu
15 °C
teplota vody
2:10 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 69 %
Poloha 92 %
Šport a zábava 65 %
Izby 68 %
Strava 70 %
Personál 77 %
77%
Celkové hodnotenie
1735 recenzií
Milo
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 1284-krát
97 %
Vynikajúca poloha hotela v tichej oblasti Paguera, priamo na pieskovej pláži, za primeranú cenu. Teplé more, príjemné počasie. Celkovo dovolenku hodnotím veľmi vysoko a to už mám za sebou destinácie ako Sardínia, Dubai, Korzika a klasiky ako Turecko, grécke ostrovy a pod. Mallorka je rušný ostrov s divokým nočným životom, no Paguera je tichšia, kľudnejšia, ako stvorená pre rodiny s deťmi. O 24.00 h je nočný kľud. čítať celú recenziu
Rudi
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 20.08.2016 Prečítané 761-krát
93 %
Tento hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z letiska trval 40 minút. Ubytovaní sme boli hneď a hoci sme prišli po 22 hod., bola pre nás pripravená večera. Areál hotela má tri bazény z toho jeden detský. K moru bolo veľmi blízko, krásna piesočnatá pláž, pekné a plytké more z pozvoľným vstupom a malé vlny. Ležadiel pri bazénoch bol dostatok. Animácie bežali po celý deň pre deti aj dospelých s každodenným programom. Do centra bolo blízko, dlhá trojkilometrová ulica plná obchodíkov a reštaurácií. čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 18.08.2016 Prečítané 343-krát
80 %
Hotel je síce starší, ale izby sú prerobené, malé, ale útulné, plne vyhovujú. Izba denne uprataná. Strava veľmi chutná, dobrý výber jedál, tiež nápojov. Pláž je pekná. Jednoducho dobrá dovolenka. Boli sme už druhýkrát a určite nie naposledy. Doporučujem... čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 06.07.2015 Prečítané 1386-krát
93 %
Hotel je síce trochu starší, no stále veľmi príjemný. Leží tesne vedľa dlhej piesočnatej pláže s krásnym morom. Z druhej strany má niekoľko kilometrovú promenádu plnú obchodov, reštaurácií a kaviarní. Kúsok od hotela stoja autobusy do hlavného mesta, ktoré premávajú každých 15 minút. Izby sú rozdelené na štandardné a superior (po renovácii). My sme boli ubytovaní v izbe superior a naozaj sme si nemali na čo sťažovať. Krásny výhľad, nové zariadenie, nová kúpeľňa. Hotel ma dva bazény a jeden detský. Dva bary pre All Inclusive. Reštaurácie je už tiež trochu staršia, no čistá a veľká. čítať celú recenziu
Sima
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 04.07.2014 Prečítané 1935-krát
83 %
Tento hotel splnal nase ocakavania cenovo a taktiez podla kategorie hviezd. Transfer z letiska trval polhodinku a ubytovani sme boli hned, ako sme prisli na recepciu. Hotel je rozdeleny na dve casti, odporucam cast superior (+30eur) - su to uplne nove zrekonstruovane izby, vsetky s vyhladom na more, ktory je naozaj krasny. Izby su mensie, ale pre dvoch akurat. Hotel je v peknom zalive, kde nie je tak rusno ako napr. v oblasti Palmanova alebo Magaluf nedaleko. Plaz je hned pri hoteli a nie je preludnena, more je priezracne, len mierne studene v juni, ale to nebolo prekazkou. Na plazi su platene lezadla a slnecniky, avsak ked byvate v tomto hoteli, ziadne nepotrebujete, lebo za 2 minutky sa prejdete na plaz aj priamo od bazena, kde si ale treba uchytit lezadlo skor, kedze je po nich velky dopyt uz v skorych rannych hodinach. Hotel ma dva bazeny, detsky bazen a virivku. Co sa tyka izieb, tak upratovane boli kazdy den, uteraky a povliecky taktiez menene. K TV si musite vziat ovladac za depozit 10 eur a chladnicku na izbu si musite zaplatit, ak mate zaujem. Strava bola rozmanita a vzdy sa dalo nieco vybrat, na 3* v Spanielsku to bolo postacujuce, taktiez boli stoly vzdy volne a ciste, personal v jedalni bol naozaj velmi mily a napomocny. Co sa tyka obsluhy v bare, tak tam sa obcas tvorili rady, ale barman pri bazene bol vzdy v dobrej nalade a snazil sa ju vylepsit aj vam. Vecer boli v hoteli animacne programy a tiez diskoteka do 1 rana, ta vsak nestala za vela. Animatorov sme prakticky videli len v posledny den pobytu, ziadna zabava a skor hotel pre starsich ludi, ale ak si chcete oddychnut a zrelaxovat sa, tak odporucam. Mozete si zahrat zadarmo minigolf v hoteli, alebo billiard, ci stolny tenis. V okoli je mnozstvo obchodov, ale vacsinou cinske stanky s oblecenim a aj so suvenirmi. čítať celú recenziu
Jana Pichová
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 09.08.2013 Prečítané 2978-krát
60 %
Mysleli sme si, že to bude lepšia dovolenka ako v Turecku, ale sme sa zmýlili. Hotel je zastaralý, smrdí zatuchlinou a celkovo je nevkusný. Jedáleň ako za socializmu, cítili sme sa ako v pionierskom Tábore v nom. Strava odporná, jedlo sa opakovalo. Personál v kuse behal okolo stolov , nepríjemné. Výťahy zastaralé, radšej sme chodili po schodoch, aj keď sme bývali na piatom poschodí. čítať celú recenziu
Erika, Zeliezovce
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 04.08.2013 Prečítané 660-krát
89 %
My sme boli veľmi spokojní s hotelom. Odporúčam. Jediné, čo sa nám nepáčilo, bol delegát pre CK. čítať celú recenziu
Pepa
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 2190-krát
40 %
Hotel je hrozne starý, čo je vidieť a hlavne cítiť! Recepcia stará, nábytok starý, roztrhaný, rozheganý, cítili sme sa ako na nejakej ubytovni. Steny plesnivé, okná špinavé a v staršej časti hotela je na stenách tatranský profil, čo je otras! Spoločenskú miestnosť sme radšej obchádzali, nie to si tam ešte nedajbože sadnúť. Jedine čo je v hotely pekné, sú prerobené izby, čiže bez príplatku za novú izbu, tam radšej ani nechoďte. skratke : tento hotel by sme neodporučili ani najväčšiemu nepriateľovi. čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 17.07.2013 Prečítané 2120-krát
77 %
Celkovo dovolenku hodnotím výborne. Hotel priamo na pláži, jeden z najväčších v okolí. Rozdelený na dve časti, jedna staršia 3* a tá druhá zrekonštruovaná má 4*, tieto izby boli za príplatok. Ak si potrpíte na výhľad na more, tiež je príplatok alebo môžete mať šťastie ako my, že sme takú izbu dostali. Nevýhoda hotela bolo WiFi pripojenie, ktoré bolo za príplatok, pričom je to už všade samozrejmosť využívať zadarmo. čítať celú recenziu
Nika
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 15.07.2013 Prečítané 1865-krát
87 %
Je potrebné priplatiť si lepšiu izbu. Polovica hotela je totiž zrkonštruovaná a má krásne, moderne zariadené izby s balkónom s výhľadom na more a druhá polovica hotela má staré izby. Hotel má 3 bazény a 1 vírivku. Strava bola super až na výber mäsa ktoé mne nechutilo. Pláž pri hoteli čistá, udržiavaná s pozvoľným vstupom do mora. Zadarmo možnosť hrať tenis a minigolf. čítať celú recenziu